4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@lenivekotatko to je dobre, ze se ti to aspoň takhle srovnalo😇 takže jak rikas, tenhle cyklus je nas 😀🥰
Tak jo holky, já dneska 5dc a jsem (opět) pevně přesvědčená, že teď to nebudu hrotit, nebudu nad tím pořád tak přemýšlet, nebudu testovat před termínem MS atd atd... 😂😂😂😂 počítám, že mi tohle vydrží ještě tak cca týden a chvilku před ovulací už se zase začnu sledovat, po ovulaci odpočítávat každý den a snažit se vydržet s testem aspoň pár dní před MS a zase mi z toho hrábne 😂 že nejsem sama kdo to tak má 🙏😂
Ale teď jsem se dala zase do hubnutí a cvičení, aby na mě pak ten těhu pupek byl vidět dřív než týden před porodem 😂 tak snad mi to zase chvilku vydrží a tím přijdu na jiný myšlenky
@misule777 Jsem na tom stejne 😀 jsem ted taková naštvaná na to všechno, takže říkám, ze na to kašlu uz! Ale... treba realita za tyden bude jiná 😂 chceme si ted poridit morcatko, tak me to snad zabavi 😁 jinak taky, ne ze bych potřebovala hubnout, ale říkala jsem si, ze začnu cvičit a běhat, protoze jak nic moc neděláme, tak si prijdu, ze strasne lenivým 😂
@afrodyta jo přesně 😂 ještě než jsme se začali snažit tak jsem si říkala že nechápu jak někdo může kvůli tomu tak vyšilovat už od začátku, že my to nebudeme hrotit a až pak když to nepůjde tak se to začne nějak řešit. No a hned první měsíc jsem dělala už snad od 6 dpo jeden test za druhým 😂😂😂
@anpineapple jéé tak to by tě mohlo zabavit 😅
Tak to závidím, že nepotřebuješ hubnout. Já potřebuju dolu tak 30 kg 🙈 a taky jsme s manželem pěkně zlenivěli. Tak se bojím toho, že až vyrazíme na nějaký pořádný výlet, tak chcípnu už pod kopcem 😂😂😂
@misule777 ja doufam 😁😁 nebo, ze pořídíme morcatko a přijde hned i mimco 😀 no hele... ja se prave nechci vidět pak v těhotenství 😂 uz takhle předtim nez to mam dostat, tak mam mega chutě a nejde mi to ovládnout... jestli tohle budu mít 9 měsíců, tak nevim nevim 😁😁
@misule777 ahoj,tak to jsme na tom stejně 😁😁😁😁jsem taky cca 5 den po ovu a jak píšeš,jakože klid atd 😁a to už doma dva kluky mám,říkám si,zaměstnám se jiná,jenze málo platné 9lety a 13 lety moc nestojí o mojí celodenní péči 😁ještě ke všemu pracují ve školce a ta je zavřena 😁nic my to daaaaaame....nám nápad,slibime si navzájem,že test až když to toho 19 nebo jak to máš nedostaneme 🤔🤣
Jinak my se snažíme třetí měsíc 🌙 a vy holky?
@anpineapple to je jasný že mimčo hned přijde, však nám to vyjde jako dáreček 🙂 jooo přesně tak to taky mám, před MS strašný chutě, vyžeru celou lednici a prostě to nejde zastavit 😂😂 tak doufám že v těhotenství nechám tu lednici na pokoji, jinak mě už nohy neunesou jaká budu koule 😂
@sylvka já jsem 5 DC, takže jsem teprve na začátku cyklu, před ovu.. MS mám mít až koncem měsíce. Proto jsem tak odhodlaná 😂 5 dní po ovu už by mi cukali ruce, že musím ještě pár dní vydržet netestovat 😂
No tak to musí být úplný peklo, když jsi doma, kluci pomalu v pubertě.. 😂 Ale teď to dáme. Kdy máš mít MS?
@sylvka já jsem dneska taky 5DPO a snažíme se od listopadu. Dokonce taky pracuji ve školce a prostě na ty jiný myšlenky přijít nedokážu😃pořad si říkám, ze vydržím s testem až do opoždění MS, ale nějak mi to pokaždé nevychází😃
@misule777 no ja tomu davam tenhle mesic pokud se nechytnu tak to nechavam plavat mam dve zdrave deti a treti bych sice moooc chtela ale.ldyz to uz nepujde tak neva. Jinak tim nechci nikoho odradovat od snazeni holky drim vsem palce ja na podporu otehotneni beru femibion a zensky si ho moc pochvalujou ze se chytli hned tak uvidime uz ho beru 4 tydny a zitra mam ovulaci podle ovulacniho kalendare, ale i tak dva dny predem jsme.meli sex a dneska to.jeste dorazime haha tak se snazim.na to nemyslet i kdyz my to.zrovna moc nejde protoze moje sestra ma.pred porodem a nakupovani vecicek a kocarku to je proste moje takze o vsem.musim vedet a schanet haha 😅 to je taky duvod toho ze kdyby to nevyslo tak tu budu mit zase cerstve mimi ktere muzu rozmazlovat 🥰
@misule777 Jojo počítám s tim tenhle mesic 😀🥰🥰
No hele, lednice pak půjde pod zámek a zůstanou jen zdrave věci a bude to, jinak to zle dopadne😂
Jinak u nas to ted bude 6.mesic snažení, i kdyz nejak víc jsem to řešila az tenhle předchozí mesic. Ale samozřejmě uz bych chtela, většinou kamosky to taky neřešily a povedlo se 😀 a my zatím nic, tak snad ted 🙄
A holku, muzu se zeptat kolik vám je?😇 mne ted na konci měsíce bude 28
@anpineapple jo me bude 30 v cervnu
@anpineapple Takový mladice tady, mě je 33🙄 já teď musím zase měsíc čekat než půjdu poprvé k doktorce. Vlastně je to celý jen o čekání 😁
Mne bylo 28😁
Manzel se mne uz ptal jestli se nechci objednat na gyndu, v srpnu jsem vysazovala HA, nevim nezda se vam to brzo tam lezt? Nechci byt uplne za plasana...🥺
Ja si teda vždycky představovala, jak do 30 uz budu mít minimálně dvě děti 😂 ale nejak to nevyslo s přítelem a trochu jsem se hledala, studovala a tak, takže snad do 30 bude aspoň to první 😁
@lenivekotatko tak rika se, ze se to ma řešit az po roce, ze do te doby ok. Ale taky jsem nervózní, jestli je všechno v poradku. Ja jdu k doktorce v pondělí na kontrolu, tak se ji zeptám, ze je to uz půl roku a co dal... a uvidíme, klidně pak dam vědět co řekla 😇
@anpineapple mě bude v létě 21, připadám si tady skoro jako mladý vyvrhel😅
Ahoj😊tak já jsem dnes 3 DC. V pondělí jsem volala doktorce a objednala mě až za 6 týdnů, že má úplně plno.😔Tak vám všem přeju hodně štěstí a ať se to tentokrát podaří.🍀Jinak mně je 28.😬
@anpineapple to budes moc hodna,urcite dej vedet☺️
@vaju takhle dlouho joo🤣 se roztrhl pytel s tema tehulkama nejak😁
@anpineapple Taky sem si měla jasný cíl do 30 dítě. Nakonec sem do 30 stihla aspoň otěhotnět, teda vlastně ve 30, těsně před 31.narozeninama.
Ale jako tohle se fakt tezko planuje co🤔
Meris pořád tu teplotu ? To je podle mě dobré vodítko, pak poznáš sama jestli ti ten cyklus dobře šlape.
Holky všem se to velmi brzy povede, nebojte se a s chutí do výroby 👍
@kikika87 tak aspoň otěhotnět 😁 jako ja bych rada tři děti, tak doufam, ze to jeste nejak stihnu treba 😀 i kdyz těžko rict, treba mi pak nakonec budou dvě stačit nebo treba jedno, kdo vi 😂 prave no, naplánovat tyhle věci nejdou... přijde to, az to prijit ma 😇
Teplotu poctivě merim a zapisuji, zatím zůstává hezky dole, tak uvidíme co udělá příští tyden 😀

Ahoj, tak ja tento mesic nic, MS dorazila, alee ma to dva plusove body😁 tento měsíc jsem nasadila Drmek a poprvé od vysazení HA jsem mela ovulaci a cyklus jen 33 dni 😁
Holky, takze tenhle cyklus se to uz podaří ❤️ a budeme mit prosincové děti 😁