icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

kikika87
4. bře 2021

@anpineapple To mě moc mrzí, ten pokles teploty tomu trochu nasvědčoval. Ale, začíná další měsíc a ten bude určitě osudový!❤

anpineapple
autor
4. bře 2021

@kikika87 tak samozřejmě smutná jsem, ale jak rikas... neni všem dnům konec 😁 proste si k nám musi tu cestu najít ❤️

kikika87
4. bře 2021

@anpineapple Smutek je na místě, ale jak MS skončí tak zase bude důvod k radosti. Najde si cestu, to je jasný! ❤❤❤

misule777
4. bře 2021

@anpineapple to mě mrzí 😔 ale příští měsíc už to musí vyjít ❤

vaju
4. bře 2021

@anpineapple 😔to mě mrzí😔zkuste spermiogram, prý po půl roce snažení už lékaři posílají muže zdarma. Tak aspoň třeba vyloučíš/potvrdíš problém u muže.
Já pořád čekám až ms dorazí, je mi pořád blbě. Snad to bude brzo, ať už se můžeme začít znova snažit.

anpineapple
autor
4. bře 2021

@misule777 treba vyjde 😇 hlavně to nevzdavat ❤️ koupili jsme byt, který budeme rekonstruovat, tak aspoň v klidu začneme 😊

anpineapple
autor
4. bře 2021

@vaju a to muze poslat i moje gynekolozka? Zrovna před chvilkou i o tom sám mluvil, ze se klidně nechá vyšetřit... lepší nez kdybych mu to navrhovala ja 😁 😇
Me dneska prave taky uz odpoledne začalo brnět v podbrisku, takže jsem věděla 🙄 V praci jsme dneska s kolegyni probiraly, jak jsme se jako pubertacky těšily az mesicky přijdou... kdybychom tehdy věděly 😀😀
Tak ti přeju, ať tedy brzy dorazí a je tu nova šance 🥰

misule777
4. bře 2021

@anpineapple tak aspoň přijdeš na jiné myšlenky 😁

vaju
4. bře 2021

@anpineapple ano, řekni ji o tom a vypíše ti žádanku. Nebo můžete jít i jako samoplátci, ale pokud vám to vypíše, tak raději ušetřit.😊
Gratuluji k bytu a přeji pevné nervy.Mě právě stavba domu a řemeslníci úplně semleli.😫Díky těm nervům jsem nespala a mám to celé rozhozené.😔Tím tě nechci děsit, ale trošku varovat.😁Já si vše hrozně beru...😔
Je mi kvůli ms zle už od pondělí, tak nevím co se to zas děje.🤯

lenivekotatko
5. bře 2021

@anpineapple to mne mrzí ale aspon ze to beres v pohode☺️ zabavis se rekonstrukci a prijde to☺️ jsi dobra ze jsi vydrzela netestovat💪
Ja na ms jeste (ne)cekam, mela bych ji mit nejspíš ve ct, ale v nedeli budu 14 dpo... Vcera jsem mela příšerný den, skoro cely jsem ho probrecela ani jsem poradne nemela proc, nechápu takova nebyvam🥺 asi predcasny PMS🤣

anpineapple
autor
5. bře 2021

@misule777 to jo, myšlenek bude dost 😀😀
co ty?😊

anpineapple
autor
5. bře 2021

@vaju tak ja to zkusím, moje doktorka je skvělá, tak treba pomůže 😊 diky za radu!
No... je fakt, ze z te rekonstrukce strach mam 😂 ale spoustu věci udělá přítel s tatkou, tak snad to tak horké nebude. Navíc na to uplne nespechame, v tehle době to asi ani nejde 😂 tak uvidíme, snad to bude jen taková prijemna starost 😊
Tak treba to nebude MS 😇

anpineapple
autor
5. bře 2021

@lenivekotatko No včera jsem trochu v nepohode byla, ale probrali jsme to s přítelem a strasne mi to pomohlo ❤️ Takže dneska uz je to o dost lepší 😇 a s těmi testy jsem si řekla, ze prave nema cenu testovat, ze pokud MS ma dorazit, tak stejne dorazí a ze to nechám osudu 😀 tak osud rozhodl 😁
Tak to treba nedorazí, treba to neni PMS ale mimi 😁😁🥰

misule777
5. bře 2021

@anpineapple tak já dnes 1 DC... nad ránem jsem to dostala 😒 tak hurá do dalšího měsíce 😀

kikika87
5. bře 2021

@anpineapple Nám doktorka taky kdysi dala zadanku na spermio, určitě ti to napíše😉 no tak rekonstrukce je skvělé odreagovani !
A já u ní zrovna tento měsíc byla v době ovulace, tak se podívala, bylo tam jedno vajicko a řekla 1, max 2 dny a ono to zrovna vyšlo.

anpineapple
autor
5. bře 2021

@misule777 Achjo 😐 tak je tu aspoň další šance takhle hned, nez kdyby se ti to treba o tyden zpozdilo 😇 budeme to zas prožívat takhle spolu a vyjde to ❤️

vaju
5. bře 2021

Holky? Dnes jsem 32 DC a MS stále nikde. TT nic, bílo. MS dostávám 28-29dc, kvůli pozdní OVU jsem počítala, že MS příjde později, ale max dva dny třeba. Mám ještě čekat nebo volat dr, že mám už 3-4 dny zpoždění? Už se mi to jednou stalo, v roce 2016. Přišla o 4 dny později. Jinak vždy jak hodinky.🤯Moje nervy🤯

anpineapple
autor
5. bře 2021

@kikika87 tak ja to zkusím, aspoň bychom věděli na čem jsme a ze problém žádný neni 😇
Ja tam ted taky byla před ovu, ale asi jsme to netrefili nebo se to nechytlo. Nevadí, šance bude další 😁 jak se citis?

anpineapple
autor
5. bře 2021

@vaju asi bych pockala do pondělí jeste... treba MS přijde nebo treba test neco ukáže 😊 takhle před víkendem bych to uz neřešila 😁

kikika87
5. bře 2021

@vaju Taky bych počkala, ta potvora urcite přijde. Já to měla minulý měsíc úplně stejny, testy nic a spozdeni 5dni.

lenivekotatko
5. bře 2021

@anpineapple tak super, tenhle mesic je vas❤️ noo nevim zatim mi vubec nic neni takze myslim ze niic😁

anpineapple
autor
5. bře 2021

@lenivekotatko na konci března mam narozky, tak si treba dam dáreček 😁😁 tak jeste mas porad cas do příštího týdne, treba se neco projeví 😇

vaju
5. bře 2021

@anpineapple
@kikika87 děkuji za odpověď😊Tak ja počkám do pondělí a přes víkend zkusím babské rady a snad to pomůže.🙏🏻

misule777
5. bře 2021

@anpineapple přesně to jsem si taky říkala 🙂 na jednu stranu se mi docela ulevilo, že jsem to dostala. Tak divně mě pobolívalo v podbřišku na pravé straně, kde mi zbyl vejcovod. Tak jsem se bála, aby to zase neznačilo něco špatného.
Jééé tak to by byl pěkný dáreček k narozkám ❤ Manžel má narozky na začátku dubna, tak kdyby to vyšlo tak bych pro něj měla taky super dárek 😂
Tak budeme doufat a za měsíc si tady obě ukážeme // už to určitě vyjde ❤

anpineapple
autor
5. bře 2021

@vaju vyzkoušej 😇 pak dej vědět 🥰

anpineapple
autor
5. bře 2021

@misule777 tak se ti aspoň ulevilo, ze to nic neni 😊 ted začne hezky jaro, všechno pokvete, budou všude mladata, tak to půjde určitě samo 😁🥰 doufam! Budeme proste mít teda darecky obě 😁😁

misule777
5. bře 2021

@anpineapple to je vlastně pravda, začíná jaro, tak to musí už jít samo 🐝
jooo nejdřív dárečky k narozeninám na testu a nakonec živé dárečky pod stromečkem 😂

anpineapple
autor
5. bře 2021

@misule777 jooo to by vlastně bylo v prosinci, tak to jsme to hezky naplanovaly 😁 v tom případě je to jasne 😂
Ja teda aspoň zatím dneska pořídila příteli ten Selzink, tak snad bude poctivě zobat 😁 kdyz jsem mu řekla, ze mu nechám tedy klidně to spermio napsat, tak se chudák trochu vyplasil 😂 tak jsme se domluvili, ze se asi zatím domluvím s doktorkou co by doporučila a dam mu jeste dva měsíce šanci 😀 ale ze jestli bude zlobit, tak půjde 😁 ve srande samozřejmě 😇

barulinka20
6. bře 2021

Holky, dnes jsem 2DPO, můžu se k vám ještě přidat?😍

anpineapple
autor
6. bře 2021

@barulinka20 Ahoj, no jasne, ze můžeš 😇

Strana