icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

anpineapple
autor
4. bře 2021

@misule777 juuuu to by bylo paradni!❤️❤️❤️ Nemáš fotku?😇

misule777
4. bře 2021

@anpineapple to nemám 😒 nešlo mi to vyfotit. Ale snad tam opravdu bude 🙏

anpineapple
autor
4. bře 2021

@misule777 určitě, bude sílit!😁

anpineapple
autor
4. bře 2021

Mne dneska klesla BT, ale nevim jak moc je to objektivní... spatne jsem spala a mam za sebou prisernou covid službu 🙄🤦🏼‍♀️

misule777
4. bře 2021

@anpineapple snad ano 🙂 i když je divný, že se objevil až den po tom, co měla dorazit ms, když u toho mimoděložního jsem měla takovýho ducha dva dny před ms. Ale zase mě napadlo, že když se to první uhnízdilo už ve vejcovodu, tak se tam uhnízdilo logicky dřív, do dělohy to je ještě kousek dál. Tak třeba to tomuhle embryjku trvalo dýl kvůli tomu, že to má dál 😂 já vím, asi blbost no 😂

misule777
4. bře 2021

@anpineapple BT moc nerozumím, ale myslím si že ten spánek na to může mít vliv.
Pracuješ ve zdravotnictví??

anpineapple
autor
4. bře 2021

@misule777 počkej do zitra nebo do soboty a udělej znovu, určitě bude silnější 🥰😁 ale ta tvoje teorie dává smysl 😂
Jojo pracuji a občas jsem z toho tak unavená, ze si říkám, ze žádné mimi snad ani nebude, protoze cely život prospim 😀 uvidíme, zatím žádná MS, bolesti nejsou, akorát teda mam porad natekla prsa dost, i kdyz uz tolik nebolí

kikika87
4. bře 2021

@misule777 No tedyk, dobre zprávy. Zkus počkat třeba do zítra a zkusit znovu❤

@anpineapple Chudaku, to musí být hrozný teď v tom zdravotnictví. A o kolik ti klesla ? Mě dneska stoupla. No držím se a netestuju, ale ty dny se čím dál víc táhnou !!!!🙄

anpineapple
autor
4. bře 2021

@kikika87 No naštěstí ty služby mam jen občas 😁 ale jinak to masakr je 😐
Ja tomu moc asi nerozumím měla jsem 37, 37, 36.8, 37.1 a dneska 36.7

kikika87
4. bře 2021

@anpineapple Jako já zatím taky ne, merim taky jen pár dní. Objektivně se to musí sledovat pár měsíců, aby si věděla co to může znamenat. A kdy chceš zkusit test?
Já se bojím, že tam zas nic nebude😪

misule777
4. bře 2021

@anpineapple jsem schopná vymyslet snad všechno, abych se trochu uklidnila a dalo mi to naději 😂
No tak to tě lituju, teď to musí být fakt strašný v tom zdravotnictví..
Tak třeba to vyjde, ještě máš pár dní 🙂

misule777
4. bře 2021

@kikika87 zkusím hned zítra 😅 delší dobu bych to stejně nevydržela 😂

kikika87
4. bře 2021

@misule777 No já bych taky déle nevydržela !!!

misule777
4. bře 2021

@kikika87 to se nedivím 😂 já bych čůrala na testy celý dny 😂😂😂

anpineapple
autor
4. bře 2021

@misule777 to uplne chápu, taky vždycky pak vymyslim konspirace 😂 ale u tebe to určitě vyjde, zkus tedy zitra test a uvidíš, bude tam silnější, to je jasny 😁

anpineapple
autor
4. bře 2021

@kikika87 prave, myslim, ze takhle z par dni nemuzu nic vyčíst jeste 😁 ale vždycky takhle vymyslim nejaky zlepsovak, aby mi to pomohlo, ale pak me to akorát znervózní a je to horší nez lepší 😂 no ja nevim, jestli pockat do te soboty... dneska jsem 28DC, normálně mam 29 dni, ale MS se mi ukazuje az na sobotu podle výpočtu, což bude 30DC... takže teoreticky bych to mohla zkusit i zitra. Ale mam prave taky strach 😔

kikika87
4. bře 2021

@misule777 Já taky, už mě ty testy stály majlant😂

kikika87
4. bře 2021

@anpineapple Můžeš to zkusit i dnes, to už by taky mohlo být vidět. Já jsem 26DC a běžně mám cyklus tak 28-29dni. Teoreticky jestli sem těhotná tak už to taky může být vidět.

anpineapple
autor
4. bře 2021

@kikika87 jeste zkusím pockat, odpoledne test delat nechci, možná zkusím zitra, jestli uz nebudu chtít čekat 😀

kikika87
4. bře 2021

@anpineapple No tak mě to nedalo, protože já sem prostě divná...Jako já se úplně klepu s nemůžu tomu věřit!!!!😲

pajasala
4. bře 2021

@kikika87 gratuluji krásné čárky

anpineapple
autor
4. bře 2021

@kikika87 Jeeee tak to je pozitivní ❤️❤️❤️

vaju
4. bře 2021

@kikika87 tak to jsou teda čáry.🤩Na to, že máš ms mít až v sobotu. Moc gratuluji🥳
@misule777 🍀🍀🍀

misule777
4. bře 2021

@kikika87 moc gratuluju, ty jsou krásný ❤❤

kikika87
4. bře 2021

@misule777
@anpineapple
@vaju
@pajasala Strašně moc děkuju❤
Čekám na další čárky 😉

lenivekotatko