4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@anpineapple joo přesně 😅 taky pořád nakupuju a okukuju rtěnky a přitom jsem je nikdy moc nepoužívala, max když jsme chodili někam posedět 😂 a teď je vše zavřené, musíme nosit respirátory a já je nutně potřebuju 😂😂😂
Tak svagrova dneska pozitivní test,snazi se cca i mesic dyl nez my😁 mam radost a chci taky😁
@lenivekotatko taky to klapne ❤
@anpineapple Ahoj, také bych se ráda přidala. Snažíme se o druhé dítě, teď je to asi už 8 měsíc. MS má přijít o víkendu tak už sem taky napjatá jestli se to třeba nepovedlo. Držím se zuby nehty, abych zas nevytahla testy a nezkousela. Ovšem zklamání už bylo tolik, že se teď držím. Stejně je ještě brzy, jsem teprve 25DC.
Držím všem palečky, ať brzy najdete //. Vím jaký je to pocit, když se stále nedaří.
@misule777 Tak třeba se druhá čárka ještě ukáže později, těžko říct 🤔? Já měla minulý měsíc zpoždění, protože ovulace přišla také později. Jo, druhé. Na první jsme čekali pomalu roky, teď jsem si myslela, že to půjde hned. Bohužel pomalu, ale jistě se mi vrací ta stejná beznaděj jako tenkrát.
@misule777 ja je prave vždycky používala hodně, bez výrazně rtenky jsem si přišla jako nahá 😀 az ted se proste maluju minimálně, protoze je to zbytecne 🙄 a dost me to štve, tak teda aspoň při uklidu 😂
@kikika87 zdravime te!😇 přeju ať se co nejdřív zadari🥰 bude super, az se tady bude objevovat jeden pozitivní test za druhým a budeme sdílet zážitky z průběhu těhotenství, urcute to bude co nejdříve ❤️ Taky se ted snažím s testem jeste vydržet, v pondělí mi vysel negativní, ale asi to bylo jeste hodně brzy na testování... tak zkusím par dni pockat a bud udělám test nebo přijde MS. Ale musim rict, ze včera jsem ráno měla taky trochu krizi, nejak to na me všechno padlo 😐
@misule777 treba se čárka jeste vybarvi 😇 kamoska minuly tyden měla malinko pozitivní test az dva dny po zpoždění 🥰
@anpineapple Jako já mám taky krizi, ale fakt je brzo na testování, to ti nemohlo ještě nic ukazat. Musíme prostě vydržet. Jako minulý měsíc sem byla jak pomatena, pořád sem dělala další a další testy a vsugerovavala si duchy 🙄
Před pár dny sem taky začala poprvé měřit bazalni teplotu, to taky může napovědět jestli se neblíží MS. Zatím mi teplota neklesá a drží se, tak prostě uvidíme!
@anpineapple Ona ani tato doba psychické pohodě moc nepřeje. Mě by pomohlo třeba někam vypadnout...můžu, ale leda za barák 😐 drž se, musíme do víkendu vydržet.
@kikika87 mne klesla trochu včera a dneska je zase vysoko, ale merim teprve čtvrtý den, tak nevim jak moc to muze byt objektivní 😁 prave na me nejak doléhá moje okolí, všichni se ptají, jestli uz budeme mít, do toho spoustu kamosek ma mimco nebo čekají a uz je toho nejak moc najednou. A přesně jak rikas... to ze se nikam nesmí tomu nepomaha 😐 jeste do toho pracuju v nemocnici, to je v tehle době taky taková veselá prace...
no, pockame a uvidíme, treba se fakt zadari a o víkendu neco objevime 🥰
@anpineapple Já merim taky teprve třetí den😁 ale co sem vycetla tak pri MS to pak vždy klesne. Jo nas už se taky zase všichni ptají co druhý, kámošky co měli stejně jako já první už rodí nebo brzo budou a já pořád nic. Připadám si jak zoufalec.
Člověk se musí soustředit na sebe, já sem začala cvičit jogu a tento měsíc jsem si koupila lubrikacni gel co podporuje otehotneni😁 Dřív bych si to fakt nekoupila a teď? Zkouším kde co😁
@anpineapple jééé tak teď jsi mi dala naději ❤
@misule777 tak to jsem rada 😇 naděje umírá poslední!❤️
@kikika87 přesně tak no 🙄 rodiče se me taky porad ptají co vnoučata atd... a chceme to pro ne jako překvapeni, tak děláme, ze vlastně nic takového zatím neplanujeme 😁
Taky ted poslední dva měsíce zkouším různé “zázraky”😀 předtim jsme tomu nechávali volný průběh, ale najednou proste z toho vzešlo, ze to oba fakt hodně chceme, tak se snažíme a me to nakonec nejak pohltilo 😐
@anpineapple Mě to taky úplně pohltilo. Přitom když se nad tím zamyslím prakticky, tak jedno dítě mám, pro mě je to docela náročný i tak...co budu dělat se dvěma nevim😂 ale to je tak , když si ženská něco usmyslí. Nevím jestli to vydržím do víkendu🤔 rodiče budou mít určitě brzy překvapení 😉
Holky já asi ještě spím 😨 ms stále nedorazila, tak jsem ráno dělala test. Nevím jestli nemám mžitky před očima a čárky už vidím všude. Ale na testu se objevil takový malý dušík, nemusela jsem ho ani nějak hledat! 😨 Tak teď se začnu modlit, aby to tak bylo a byl hlavně na správném místě 🙏🙏🙏

A začala jsem tedy měřit tu bazalní teplotu, ať pro to neco dělám 😁