4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@lenivekotatko luxusní čípek me teda hodně pobavil 😂😂😂 tak víš co, treba chce takhle vždycky odlehčit situaci 😁 kdyz si s nim jeste nic vazneho neřešila, tak vlastně nevíš, ze umí i brát věci vazne a překvapí te 😁 bude to dobre 😊
@sami28 moc dekuju 😇 tobě tedy přeji, aby MS nepřišla 😁 kolik mas dni?
@barulinka20 tak zrovna na ty domácí krevní testy jsem moc chválu nečetla, takže treba šance jeste je 😇 kamarádce vysel test az 2 dny po vynechání, tak jeste vydrž a uvidíš ❤️
@afrodyta určitě vyjde! MS uz nedorazí a budeme se tu radovat z pozitivního testu 😁❤️
Ja jsem ted taky taková namotivovana a myslim, ze by to vazne tenhle mesic klapnout mohlo 🥰
@anpineapple taky moc dekuju 😊 mně měla přijít dnes a uz mam na testu //, tak se modlim, aby nedosla. Břicho me bolí jak na ms 🤔
@sami28 Ahaa, tak to je paráda!😁 to uz určitě nedorazí 🥰 jsou to hezky zřetelné čárky?
@anpineapple jeeee tak to je super ❤ takže zítra zaděláte a za dva týdny budou ty // ❤ je fajn že máš tak dobrou doktorku 😁
@misule777 doufam 😁🥰 a jak to vypadá u tebe?😊
@anpineapple taková 😊 já doufám, uklidni me 😀
@anpineapple doufam doufam 🥰 nevim.jestli je tenhle graf k necemu haha budu rada za kazdou informaci 🙂
@anpineapple já zatím čekám na ovu. Myslím, že bude cca v pátek 😁 a zatím teda se stále snažím cvičit, abych se zabavila (je to divný, už me to drží asi 10 dní 😂😂) a jsem stále pevně přesvědčená, že už nebudu vyšilovat a blbnout s testama!! 😂 do toho abych se zabavila ještě víc, tak jsme začali plánovat dovolenou 😂 tajně doufáme, že to vyjde 😁
@sami28 tyjo! Tak ten je nejvíc pozitivní 😁😁🥰
@sami28 perfektní carky neboj se nic😍😍😍❤️ gratulace🍀🍀
@afrodyta co to je za aplikaci? To jeste neznám 😁
@misule777 to je super, ze se takhle zabavujes 😁 ja hodně vařím, tak jsem se zase dala do zkoušení novych receptu, napujcovala jsem si v knihovně spoustu kuchařek a jedu 😀 nesmíme se pak tim testováním nechat zlákat 😂 hezky to vydrzime 😁
@anpineapple muj kalendar
@afrodyta a Joo to vlastně vím, to mi stáhnout neslo 🙄 ono těch aplikaci uz je tolik 😁 ja si ted stáhla jednu a fotim si tam ovu testy, aby mi je to vyhodnotilo
@anpineapple to je taky dobrý nápad s těma kuchařkama 😁 vůbec nevím co mám pořád vařit a když se zeptám manžela tak je mu to samozřejmě jedno a nebo neví 🤦♀️ tak aspoň inspirace 😀
Fakt jsem na nás zvědavá, jak dlouho to vydržíme 😀 myslím že už za týden začnu být zase nervózní 😂😂
@anpineapple zirala jsem rano, takovou jsem nikdy nemela 😁 dekuju! 🥰
@lenivekotatko dekuju! Ale uvolnene radovat se budu az to potvrdi doktorka 😁❤️
@anpineapple jo jo no haha tak jsem zvedava jestli se neco chytlo podle toho grafu to mam vysokou sanci nebo me?
@afrodyta graf vypadá dobre 🥰
@anpineapple Teplota se pořád drží nahoře?
@kikika87 zatím je porad dole 😁 jestli by dneska měla byt ovu, tak zitra to snad skočí 😁

Ahoj holky tak me chybi uz jenom 9 dni do menstruace uvidime jestli neco dorazi 🤫 nebo ne 🤗 mam.takove tuseni ze by to tetkon mohlo vyjit diky femibionu snad jo ;)