4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@anpineapple Jo vlastně dole ! No tak paráda, tak dneska hurá na to😁
@kikika87 Joo uz jsem natesena 😀😀 snad to klapne ❤️
Holky tak nevim, zkoušela jsem si ted delat ovulacni test a je negativní. I kdyz bych dneska podle doktorky ovulaci mít měla a i me začaly bolet prsa a pichat v podbrisku. Tak jsem z toho zmatená 🙄
@anpineapple To je divný co ? Jako já sem si je tolikrát nedělala, ale několik dní sem tam vždycky aspoň nějakou čárku měla. Hele nenech se tím rozhodit. Nejsou ty testy spolehlivý.
@kikika87 jako ja tam taky carku mam, ale slabou... jako předchozí dny 😀 jako je pravda, ze přes den v praci fakt hodně piju, tak treba je to naredene. Uvidíme, necháme to osudu 😁 a paní doktorka ve ctrvtek řekne, jestli ovu byla nebo ne 😇
@anpineapple No tak hlavně, že tam nějaká je😊 ale tomu nerozumím, já myslela, že když tam vidi vajíčko tak už ví, podle velikosti, že proběhne. Já tam znovu tedy nešla 😲
@kikika87 no chce si byt jistá, ze to vazne v poradku proběhlo.. a dneska mi teplota stoupla, tak snad to fakt vypadá dobre 😊😁
@anpineapple ovulační testy jsou občas na prd... když jsme se snažili před tím mimoděloním tak jsem testy zkoušela a nikdy nevyšel pozitivní, vždy byla testovací čárka slabší. Ale ovu probíhala 🙂 tak se tím nestresuj, určitě je vše v pořádku a ovulace byla 🙂
@anpineapple Jo tak je vážně pečliva, ta moje tolik ne. No tak skvělý, tak jste to určitě trefili ! 👍
@misule777 Můžu se tě zeptat jak si přišla na to, ze to bylo mimodelozni a kdy ? Moc mě to mrzí, to je hrozný😪
@kikika87 Ze začátku jsem vůbec nic netušila, den před ms mi vyšel pozitivní test, ms nedorazila, testy sílily... Ale když jsem byla 5+4tt tak mě začalo lehce pobolívat v podbříšku na levé straně. Druhý den jsem šla na gyndu, měla jsem jít zrovna na roční prohlídku. Tak jsem jí řekla, že jsem těhotná. Ale ona na utz nic neviděla. Nabrali mi krev s tím, že buď je mimi mladší a nebo to může být mimoděložní a že když se mi udělá špatně tak mám hned jet do nemocnice. Výsledky měli být až za dva dny dopoledne. Druhý den se bolest začala stupňovat tak mě manžel odpoledne odvezl raději do nemocnice. Tam našli něco v děložním hrdle, hcg 1600, v děloze nic. Nechali si mě tam, že se uvidí ráno. Ráno (to bylo už 6+0tt) mi kleslo hcg na 800, tak mě poslali na revizi. Ale to už jsem měla obrovské bolesti břicha a kolabovala jsem jen když jsem si stoupla. Po revizi už jsem nebyla schopná se ani hnout, bolest mi střílela až do ramen a oni stále nemohli přijít na to co mi je. Prý asi zaražené prdy, nehýbaly se mi střeva. No a až večer, po dlouhých 14 hodinách bolestí a omdlívání mi doktor řekl že na utz je vidět volná tekutina a krevní testy se mi horší a že musím na sál. Tam zjistili prasklý levý vejcovod a asi litr krve mi odsáli z břicha...
No bylo to něco šílenýho, k večeru než mi řekli že půjdu na sál jsem už nevěřila že se dožiju rána.
@anpineapple určitě byla ❤ a za dva týdny určitě // 😅
@misule777 No to je strašný! Tak hlavně, že si se uzdravila !❤
Moje nejlepší kamarádka to taky prodělala, nikomu bych to nepřála. Ze začátku mě dost bolelo břicho tak sem právě doufala, že to není toto. Ale už dobrý. A jak dlouho se snažíte teď?
@anpineapple Určitě se to teď poradí, tuším to💋
@misule777 tyjo tak to si měla hodně dramatické 😔 jeste, ze to všechno aspoň takhle dobre dopadlo! To vypadá, jak kdyby tu situaci podcenili 🙄
Ale určitě se zadari brzy znovu a bude tu krasne zdrave mimi! Jak jsem rikaly... vánoční dáreček 😁🥰🥰
@anpineapple bylo to fakt hrozný.. a bylo blbý i to, že kvůli covidu za mnou manžel nemohl, tak seděl doma a pořádně ani nevěděl co se děje. A já mu jen občas byla schopná napsat zprávu že je mi zle, že mě povezou na sál apod...
Měla jsem z toho pocit, že to podcenili. Doktor se na mě přišel podívat jen občas, nikdy mi nic neřekl a zase odešel.. pořád se mi jen snažili rozhýbat střeva (nemocničním čajem)....
Přesně, nejdřív narozeninové // a pak vánoční dáreček 👶😍
@misule777 tak to pro nej muselo byt dost stresující, chudák 😐 ale jak to takhle píšeš, tak mi to prave trochu přijde jako, ze to zanedbali, vždyť s touhle možnosti přeci musi dost počítat, ze to muze byt mimodelozni... ale co no, nenadelame nic. Hlavní je, ze jsi v poradku ❤️
Anooo uz se tesim!😁🥰
@anpineapple když mě přijímali tak dvě doktorky tvrdili, že je to určitě v hrdle a budu muset na revizi. Pak si zavolali dalšího doktora a ten řekl, že to v hrdle určitě nebude embryjko a že to bude spíš mimoděložní. No další den mě pro jistotu na tu revizi poslali, ten doktor už tam nebyl a pak už možnost mimoděložního nikdo neřešil...
No manžel byl vyřízený, moje mamka taky, ta polykala doma prášky na uklidnění... 😖
@kikika87 Jak jsem byla v té nemocnici, tak jsem si pořád nechtěla připustit, že je to opravdu mimoděložní. Bolest byla taková křečovitá, jako když potřebuješ na záchod. Tak jsem se snažila si nalhat, že je to tím, že jsem nebyla dva dny předtím na wc. Řekla jsem jim, že jsem na wc dva dny nebyla a oni mi tedy řekli že to bude ono a už to dál neřešili, že jsem vlastně těhotná ale plod nenašli. Takže jsem si vlastně diagnozu, i když špatnou, stanovila sama 🙄
Tak to je super že už má dvě dětičky 🙂 mě říkal o čekání každý něco jiného, sestra 5-6 měsíců, doktorka mi řekla po třetí ms. Tak jsem se na to vyprdla a začli jsme to zkoušet už po druhé ms. Cítila jsem se fajn. Teď už jsem vlastně po té třetí ms, tak už můžeme ofiko 😂
Tak sem se ráno vzbudila a slabé krvacim. Pyžamo špinavé, sem z toho úplně mimo. Odpoledne jdu k doktorce. Modlim se, aby vše bylo v pořádku 😪

@anpineapple doufejme tak iz mesic beru ten femibion doufam.ze se chytim 🤗 preju vsem.co se snazi 🙂