icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

pajasala
18. bře 2021

@kikika87 držím palce ať je vše v pořádku

anpineapple
autor
18. bře 2021

@kikika87 určitě bude! Držím pěsti!!!❤️🙏🏻

misule777
18. bře 2021

@kikika87 držím pěsti ❤ určitě to bude v pořádku

kikika87
18. bře 2021

@pajasala Moc děkuju, co ty ? Už si byla poprvé na prohlídce?

kikika87
18. bře 2021

@misule777
@anpineapple Děkuju holky, dám vědět. Ale už to ustalo, snad to bude ok. Odpoledne mě doktorka zkontroluje

pajasala
18. bře 2021

@kikika87 jdu zítra. To budu 7+1

anpineapple
autor
18. bře 2021

Tak jsem byla na kontrole a folikul neprasknul 😔 tak prej bud se uvolnil jiný, kterého jsme si nevšimly nebo žádný. Tak jestli přijde MS, tak pak se mam na kontrolu objednat hned od 9.dne, abychom to pohlidaly a případně bych dostala injekci... no jsem z toho trochu rozhozena teda

afrodyta
18. bře 2021

Holky.ja to uz nevydrzim.jdu so delat test jeslti se tam neco ukaze nebo ne ividime mam zase tusaka ale to tady asi lazda snazilka 😊 no uvidime

anpineapple
autor
18. bře 2021

@afrodyta tak dej vědět 🥰 přeju dvě //!

afrodyta
18. bře 2021

@anpineapple mam bilo 😔 takze asi nic tenhle mesic twda jako mam jeste 5 dni do menstruace ale i uz si nemyslim.ze tam.neco je no

misule777
18. bře 2021

@anpineapple achjo.. 😒 tak ale treba prasknul ppravdu jiny folikul. A nebo tento jeste praskne treba??

misule777
18. bře 2021

@afrodyta však to je ještě brzo, ještě je dost času na // 😁

anpineapple
autor
18. bře 2021

@afrodyta kamarádka měla bílo jeste 2 dny přes MS ❤️

anpineapple
autor
18. bře 2021

@misule777 ja nevim... moc nevěřím, ze by prasknul jiný 😔 a tenhle prej uz nepraskne, ma 24 mm

misule777
18. bře 2021

@anpineapple tak třeba to bylo vyjimečné že neprasknul a příští měsíc praskne 😘

afrodyta
18. bře 2021

No uvidime holky diky za podporu 🤗

anpineapple
autor
19. bře 2021

@misule777 uvidíme, uz jsem z toho zas rozhozena 🤦🏼‍♀️ Nejdřív depka, ze dojde MS, ted depka, ze nedojde ovu... nekonečný příběh fakt 😀🤦🏼‍♀️ Kdybych aspoň mohla na dovolenou!

anpineapple
autor
19. bře 2021

@misule777 uvidíme.. uz z toho začínám byt unavená. Nejdřív rozhozena, ze dojde MS, pak rozhozena, ze nedojde ovu... nekonečný příběh uz 😀😀 kdybychom aspoň mohli někam na dovolenou, aby člověk přišel na jiné myšlenky 🙄🤦🏼‍♀️

anpineapple
autor
19. bře 2021

@misule777 uvidíme... uz jsem z toho taková unavená 😐

lenivekotatko
19. bře 2021

@anpineapple ahojky,verim ze jsi z toho rozhozena ale na druhou stranu strasne rychle prisla na problem a vypada to jako docela jednoduche řešení ☺️ takze kdyby nahodou nepraskl jiny tak pristi mesic uz to bude pohlidane a vyjde to💪

misule777
19. bře 2021

@anpineapple neboj, určitě to bylo jen teď, že folikul nepraskl. Prý se to občas stává 😒
Viď, ta dovolená by se hodila 😁 tak snad nás v blízké době pustí 😂😂

afrodyta
19. bře 2021

@anpineapple preju hodne stesti snad ti to uz vyjde // .

lenivekotatko
22. bře 2021

Ahoj,tak dnes jsem byla na gynde a nerekl mi vubec nic 😟😭 prý mam přijít za týden 😀 koukal ze mam jeden hodně maly folikul a druhy větší ale ze je asi brzo(cykly 33 a 37) teoreticky odpovídá cyklu 37 coz mam mit ted... Dneska jsem byla 16 DC

anpineapple
autor
23. bře 2021

@lenivekotatko Tak dobry, ze si te pozval zase za tyden, aspoň te zkontroluje a uvidíš co dal 😊

lenivekotatko
23. bře 2021

@anpineapple děkuju za uklidneni☺️ ja tak nejak cekala asi vic noo,moc se neptal,nic moc nerekl tak nevim co si o tom mam myslet😏

anpineapple
autor
23. bře 2021

@lenivekotatko tak treba to chce zkontrolovat ten příští tyden a pak to s tebou bude řešit nejak víc 😊 a nebo te taky bude potom každy mesic hlídat... kdyz tak se nenech odbyt

lenivekotatko
23. bře 2021

@anpineapple a co ty,jak se ti dari☺️

anpineapple
autor
23. bře 2021

@lenivekotatko Noo u me lepší 😇 nejak jsem se smířila s tou situaci a trochu se naštvala a řekla si, ze uz nebudu měřit teplotu, delat ovu testy atd.. a ze to nechám na doktorce a osudu 😁 za 2 týdny jdu na kontrolu, tak uvidíme co bude dal 🥰 a rozhodli jsme se, ze v polovině května poletime na Tenerife, tak se mam aspoň na co těšit 😁

lenivekotatko
23. bře 2021

@anpineapple tak parada☺️zase podle mne doktorka je urcite jistejsi ☺️ dej pak vedet co vymyslela🍀 na dovcu jooo taky bych jela hned🥰 budete muset s testem nebo jak to tam ted maji?

anpineapple
autor
23. bře 2021

@lenivekotatko prave a aspoň se nebudu pak sama nejak zbytecne stresovat 😁 jsem zvědavá co mi řekne, měla by me pohlidat a pak dat injekci na uvolnění vajíčka, tak uvidíme jak to vyjde 😊 my prave říkali, ze proste vyrazime, ze uz je to dlouhé 😀 musíme mít PCR test na cestu tam, zpátky pak antigen a v Čechách dodělat PCR. Což se dá zvládnout, kdyz nevyjdeme pozitivní 😀 a je to az za necelé dva měsíce, takže treba se to jeste změní 😇

Strana