4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@kikika87 určitě bude! Držím pěsti!!!❤️🙏🏻
@misule777
@anpineapple Děkuju holky, dám vědět. Ale už to ustalo, snad to bude ok. Odpoledne mě doktorka zkontroluje
Tak jsem byla na kontrole a folikul neprasknul 😔 tak prej bud se uvolnil jiný, kterého jsme si nevšimly nebo žádný. Tak jestli přijde MS, tak pak se mam na kontrolu objednat hned od 9.dne, abychom to pohlidaly a případně bych dostala injekci... no jsem z toho trochu rozhozena teda
Holky.ja to uz nevydrzim.jdu so delat test jeslti se tam neco ukaze nebo ne ividime mam zase tusaka ale to tady asi lazda snazilka 😊 no uvidime
@afrodyta tak dej vědět 🥰 přeju dvě //!
@anpineapple mam bilo 😔 takze asi nic tenhle mesic twda jako mam jeste 5 dni do menstruace ale i uz si nemyslim.ze tam.neco je no
@anpineapple achjo.. 😒 tak ale treba prasknul ppravdu jiny folikul. A nebo tento jeste praskne treba??
@afrodyta kamarádka měla bílo jeste 2 dny přes MS ❤️
@misule777 ja nevim... moc nevěřím, ze by prasknul jiný 😔 a tenhle prej uz nepraskne, ma 24 mm
@anpineapple tak třeba to bylo vyjimečné že neprasknul a příští měsíc praskne 😘
No uvidime holky diky za podporu 🤗
@misule777 uvidíme, uz jsem z toho zas rozhozena 🤦🏼♀️ Nejdřív depka, ze dojde MS, ted depka, ze nedojde ovu... nekonečný příběh fakt 😀🤦🏼♀️ Kdybych aspoň mohla na dovolenou!
@misule777 uvidíme.. uz z toho začínám byt unavená. Nejdřív rozhozena, ze dojde MS, pak rozhozena, ze nedojde ovu... nekonečný příběh uz 😀😀 kdybychom aspoň mohli někam na dovolenou, aby člověk přišel na jiné myšlenky 🙄🤦🏼♀️
@misule777 uvidíme... uz jsem z toho taková unavená 😐
@anpineapple ahojky,verim ze jsi z toho rozhozena ale na druhou stranu strasne rychle prisla na problem a vypada to jako docela jednoduche řešení ☺️ takze kdyby nahodou nepraskl jiny tak pristi mesic uz to bude pohlidane a vyjde to💪
@anpineapple neboj, určitě to bylo jen teď, že folikul nepraskl. Prý se to občas stává 😒
Viď, ta dovolená by se hodila 😁 tak snad nás v blízké době pustí 😂😂
@anpineapple preju hodne stesti snad ti to uz vyjde // .
Ahoj,tak dnes jsem byla na gynde a nerekl mi vubec nic 😟😭 prý mam přijít za týden 😀 koukal ze mam jeden hodně maly folikul a druhy větší ale ze je asi brzo(cykly 33 a 37) teoreticky odpovídá cyklu 37 coz mam mit ted... Dneska jsem byla 16 DC
@lenivekotatko Tak dobry, ze si te pozval zase za tyden, aspoň te zkontroluje a uvidíš co dal 😊
@anpineapple děkuju za uklidneni☺️ ja tak nejak cekala asi vic noo,moc se neptal,nic moc nerekl tak nevim co si o tom mam myslet😏
@lenivekotatko tak treba to chce zkontrolovat ten příští tyden a pak to s tebou bude řešit nejak víc 😊 a nebo te taky bude potom každy mesic hlídat... kdyz tak se nenech odbyt
@anpineapple a co ty,jak se ti dari☺️
@lenivekotatko Noo u me lepší 😇 nejak jsem se smířila s tou situaci a trochu se naštvala a řekla si, ze uz nebudu měřit teplotu, delat ovu testy atd.. a ze to nechám na doktorce a osudu 😁 za 2 týdny jdu na kontrolu, tak uvidíme co bude dal 🥰 a rozhodli jsme se, ze v polovině května poletime na Tenerife, tak se mam aspoň na co těšit 😁
@anpineapple tak parada☺️zase podle mne doktorka je urcite jistejsi ☺️ dej pak vedet co vymyslela🍀 na dovcu jooo taky bych jela hned🥰 budete muset s testem nebo jak to tam ted maji?
@lenivekotatko prave a aspoň se nebudu pak sama nejak zbytecne stresovat 😁 jsem zvědavá co mi řekne, měla by me pohlidat a pak dat injekci na uvolnění vajíčka, tak uvidíme jak to vyjde 😊 my prave říkali, ze proste vyrazime, ze uz je to dlouhé 😀 musíme mít PCR test na cestu tam, zpátky pak antigen a v Čechách dodělat PCR. Což se dá zvládnout, kdyz nevyjdeme pozitivní 😀 a je to az za necelé dva měsíce, takže treba se to jeste změní 😇

@kikika87 držím palce ať je vše v pořádku