icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

lenivekotatko
13. dub 2021

@kikika87 ahaa takze něco podobného..mne právě vcera docela vystrasilo ze s clostikem by se melo pry chodit na utz na kontroly ale ja mam taky prijit az po dvou cyklech s nim... Muzu se zeptat jake mas davkovani a jak dlouho? A jak dlouho se snazite?

kikika87
14. dub 2021

@lenivekotatko Mám to brát 5-9.den 2x denně. Snažíme se o druhé od srpna, v březnu to v 6.týdnu skončilo. U prvního jsme se taky snažili hodně dlouho, dokonce sem byla na ivf a taky nic. V caru nám nic nenašli...po ivf sem za dva měsíce otěhotněla přirozeně, možná ty hormony mi to pak opravdu nakopli....uvidíme teď. Už sem ten clostik měla brát, ale nechtělo se mi do toho, ale nakonec to zkusím. Co ty ?

lenivekotatko
14. dub 2021

@kikika87 tak to mas dost podobne, taky 2x denne ale prý cely týden 😳ja vysazovala v srpnu HA a doted nic😭 tak hlavne ze se vam povedlo☺️ a muzu se zeptat proc jsi clostik nechtěla?

kikika87
14. dub 2021

@lenivekotatko Nechtěla sem brát hormony, což je i ta provera a tu už mám brát dávno a taky sem to nebrala😐 po pravdě, nechci pribrat a věřila sem, ze se nám to povede bez čehokoliv.

kikika87
14. dub 2021

@lenivekotatko Tak ještě to není tak hrozné doba, ale je dobře, že to řešíš. Třeba se to nedaří jen kvůli nějaké prknotine. To zkus, já je taky z zkusím a to by nebylo, abychom neotehotnely👍

lenivekotatko
15. dub 2021

@kikika87 to pribrani nebude☺️ az v tehotenstvi🍀☺️

kikika87
15. dub 2021

@lenivekotatko To doufám, bohužel jsem četla, že po té provere holky přibíraji.

anpineapple
autor
15. dub 2021

Tak ja se zase hlásím s novinkami 😁 byla jsem dnes na třetím ultrazvuku, folikul uz je zralý a necháme to tedy zitra do rána, jestli praskne nebo ne. Jdu si jeste vyzvednout Ovitrelle a vezmu zitra s sebou na kontrolu, ze mi kdyz tak rovnou daji injekci. Myslim ale, ze sám nepraskne, zkoušela jsem ovu test a je slabý, takže nevim 🙄 na druhou stranu jsem rada, ze vím, kde je problém 😇

kikika87
15. dub 2021

@anpineapple Tak je skvělý, že to doktorka takhle pohlída. Když tak ti prostě dá injekci a u vás můžou začít oplodnovaci orgie což 😂👍

anpineapple
autor
15. dub 2021

@kikika87 joooo, snad to bude doslova plodný víkend 😂😂😁

lenivekotatko
16. dub 2021

@anpineapple tak to je super☺️ co mas za znacku ovu testu? On právě muze zesilit dneska treba☺️ ale 100pro budes vedet kdyz na to koukne🍀

misule777
16. dub 2021

@anpineapple tak super, že uzrál 😁 tak uvidíš, max dostaneš injekci a můžete se začít snažit 😁 dej vědět jak dneska dopadneš 😁❤

anpineapple
autor
16. dub 2021

@lenivekotatko Mam ovu testy z Dr.Maxe, minule mi vysel pozitivní někdy kdyz mel folikul 26mm a nepraskl 😐 tak myslim, ze ted by byla stejná situace 🙄 ale za chvilku uvidím 😊

anpineapple
autor
16. dub 2021

@misule777 určitě, za chvilku jdu a jsem psychicky připravena i na tu injekci 😁 Dekuju za podporu 🥰

misule777
16. dub 2021

@anpineapple tak co, jak jsi dopadla? 😁

anpineapple
autor
16. dub 2021

@misule777 no folikul neprasknul, povyrostl, takže jsem si přinesla injekci a nechala jsem si ji píchnout od sestřičky, dneska máme mít klidový režim a zitra hezky na to 😁😁 tak jsem zvědavá 🙏🏻

misule777
16. dub 2021

@anpineapple tak budu držet palce ať je po víkendu zaděláno 😍🍀😅

anpineapple
autor
16. dub 2021

@misule777 doufam, ze se uz zadari 🥰 i u vás teda ❤️ ať se za dva týdny můžeme radovat ze dvou čárek 😇

misule777
16. dub 2021

@anpineapple no uvidíme jestli to u nás tento měsíc vyšlo.. tento měsíc je celý takový divný.

anpineapple
autor
16. dub 2021

@misule777 Jakto?😐

misule777
16. dub 2021

@anpineapple tak od začátku cyklu jsem rozmlácená z toho bruslení, to už je teď naštěstí tak nějak ok. Do toho mě několik dní boleli záda, nevěděla jsem jestli je to z toho pádu nebo mě začaly zlobit ledviny 🤦‍♀️ Pak minulý týden, když jsem byla 9 dc tak jsem měla bolesti jako na ovulaci, ale to mi přišlo moc brzo. Pak jsem to měla znovu teď v úterý, to bylo 14 dc tak to by i sedělo. No jenže do toho jsem měla i nějaké zažívací problémy a nafouklá jsem byla jak balon. No a dneska mám nějaký silnější výtok, to vůbec nemívám.. a do toho mě začaly dneska bolet bradavky. A to nemluvím o tom jak jsem pořád šíleně unavená a pořád nejsem jakoby ve svý kůži.
Připadám si jak nějaký hypochondr 😂 a to je mi teprve 27, co budu dělat za 20 let 😂😂

anpineapple
autor
16. dub 2021

@misule777 no prosim te... kdybys neměla normální MS, tak ti snad poradím ať si udelas test 😁 to jsou takové ty typické příznaky co mi všude nacházel Google, kdyz jsem hledala jak začíná těhotenství 😀 hele ale tak treba je to všechno dobre znamení a prave proto, ze je tenhle mesic jiný, tak to bude ten osudovy 🥰

misule777
16. dub 2021

@anpineapple no MS právě byla tak nějak normální bych řekla, takže z minulého měsíce to nebude 😪 ale jsem i psychicky dost vyčerpaná z práce a už i z covid situace, tak to asi taky bude hrát roli. Už se nemůžu dočkat dovolené, škoda že jí máme až za měsíc 😁 no právě, taky jsem kdysi četla, že toto jsou takové ty typické těhu příznaky. Ale na to mi to přijde ještě hodně brzy.
No kéž by, koukala jsem, že kdybych teď otěhotněla, tak mám termín +/- dva dny od mých narozenin 😁🥰
Já bych si tak přála aby nám to vyšlo oboum ❤

anpineapple
autor
17. dub 2021

@misule777 brzy to asi je, ale nikdy nevíš co si tělo vymysli 😁🥰 proste musíme věřit a ono to vyjde ❤️
A s tou únavou ti uplne rozumím, mam to hodně podobne 😐 ale zas je super, ze mas takhle vidinu dovolené a mas se na co těšit, tam si to užijete, odpočines si, přijdeš na jiné myšlenky 🥰 kam vůbec vyrazíte?

misule777
17. dub 2021

@anpineapple to je pravda, od té doby co se snažíme a přehnaně se sleduju, tak je každý měsíc všechno jinak 😂
Jinak měli jsme v plánu jet jen do jizerek, pokud se otevřou hotely ale moc nadějně to nevidím. Tak je možný že zůstaneme doma a budeme jen jezdit na výlety. Pak máme ješte v červenci v plánu Chorvatsko (hory, NP..) tak se modlím aby vyšlo aspoň to 😁

anpineapple
autor
17. dub 2021

Tak to mam stejne 😁 taky pak mam nejake “příznaky” a nakonec dorazí MS a je po příznacích 😂 Juu Jizerky a měli jste uz nejake konkrétní místo vyhlednute?😊 těžko rict no, co bude za mesic, je to jeste celkem brzy 😐 ale Chorvatsko vyjde urcute!🥰 my letime na ty Kanary za 3 týdny, tak to snad taky půjde všechno hladce 😂

misule777
17. dub 2021

@anpineapple přesně, každý měsíc mám nějaké příznaky a nic z toho 😂
Jj máme rezervovaný ubytko v Lázních Libverda a chtěli jsme jít na Smrk a pak na ty různé vyhlídky tam. Frýdlantské cimbuří, Ořešník, atd.. 😁
No joo vlastně, vy máte v plánu to Tenerife viď 😁 tam bych letěla hned ❤ tak aspoň si taky odpočineš a přijdeš na jiné myšlenky 😁

anpineapple
autor
18. dub 2021

@misule777 proste nám to leze cele na mozek 😂🙄 ja teda včera taky měla takový slabsi chvilky, kdy jsem si říkala, ze treba mimi nikdy mít nebudu, ze treba nám to proste nepůjdu 😔 předtim jsem četla, ze Ovitrelle způsobuje nějakou nevyrovnanost, tak snad to bylo jen tohle 😂
Juuuu tak to byste měli paradni! Jizerky celkove miluju, ted jsme je hodně přes zimu prochodili na sneznicich, kdyz bylo tolik sněhu 🥰 Joo nejvíc se tesim, dlouho jsme nikde nebyli a potřebujeme to jako sůl ❤️

misule777
18. dub 2021

@anpineapple takový stavy má asi každá, co se snaží o mimčo dýl než měsíc si myslím 😁 neboj, určitě budeme obě přístí rok vozit ❤
Včera jsem tady mela synovce (2,5 roku). Nejdřív jsem celé dopoledne vařila a pekla, pak přijel on a to byl hukot. Pořád jsem s nim lítala po baráku. No večer jsem byla mrtvá, v 10 jsem odpadla a vzbudila jsem se az teď a ještě bych spala 🤦‍♀️ jako až budu mít vlastní a budu to mít každej den tak to teda nevím jak to zvládnu 😏
Tak ja jsem byla v Jizerkách jen jednou v Josefově dole. Na to že to máme celkem kousek tak docela ostuda 😂 bylo tam krásně. Tak snad to vyjde 😁
Tak to tě celkem obdivuju, já někam vyrazit v tom sněhu tak mě tam najdou až na jaře až to rozteče 😂

anpineapple
autor
18. dub 2021

@misule777 ja vím no, je to proste normální... ale jak každy rika ať to tolik neřeším, ať na to tolik nemyslím. Tak jak sakra asi?!😂 to jsou vždycky rady nad zlato 🙄
Jeheee tak to jsi měla poradny zpestření teda 😁 uplne si dokážu představit jak si odpadla 😂 ale zas víš co... az budes mít svoje, tak to bude jiné. Navíc budes uz vytrenovana od miminka, takže to půjde 😀😀 ja jsem treba takový spac, tak si tak říkám, ze asi umru potom 😂
Ahaa, tak to by chtělo napravit no 😁 tady je fakt krasne 😊 ja bydlím na hranici Jizerek no 😇 takže vyrazime celkem často 😁
Nooo jako neříkám, ze me pak nebolely nohy 😂 ale neni to nakonec tak náročné jak jsem si původně myslela 😊 ty sneznice jsou proste dělané do sněhu, to kdybychom to měli jít jen v botech, tak to je teprve neco 😁

Strana