icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

misule777
18. dub 2021

@anpineapple jo, přesně takový rady miluju 😂 to prostě nejde na to nemyslet.. a nejvíc mě vytáčí když mi to říká manžel 🤦‍♀️ No to bylo zpestření, hlavně on je pořádně chytrej a vyčůranej, ty hlášky co tady pouštěl, to jsem umírala smíchy 😂 Taky jsem spáč, takže teda vůbec nevím jak to jednou budu dělat 😂
Jo tak to máš tedy do Jizerek kousíček 😁 okolo Liberce je to fakt pěkný, ale moc prochozený to tam nemáme 😁 ještě jezdíme v létě rádi do Hrádku na Kristýnu, to je pro mě asi nejvíc TOP kemp v ČR 😍
Aha, a já si myslela, že je to fakt hodně fyzicky náročný, že se v tom musí blbě chodit

anpineapple
autor
20. dub 2021

@misule777 Ježis! Tak to by me taky stvalo, kdyby mi to ten můj říkal 😁 ten teda chudák ted naopak přiznal, ze uz ho to taky trochu stresuje, jestli neni náhodou chyba u nej. Takže jsem dneska byla u doktorky a napsala mi pro nej zadanku na spermio, ale necháme to kdyz tak az po te dovce 😊 jinak teda paní doktorka říkala, ze dobry, ze folikul prasknul a vypadá to tedy nadejne, tak uvidíme za tyden co bude 😇 musim rict, ze me to trochu uklidnilo, uz jsem si říkala, ze me ani nebolel podbrisek, nic, tak jestli vůbec Ovitrelle zabral 😂
Joo to ona je s těmi malými detmi legrace, to se vždycky člověk dozví věci 😁😁
No vidíš a na Kristyne jsem ja teda jeste nebyla, slysim všude samou chválu a tak, ale jeste jsem se tam nedokopala 😁
Jak se mas?🥰

misule777
20. dub 2021

@anpineapple no tak můj manžel je zatím úplně v klídku. Nebo to alespoň nedává vůbec znát. Spíš mluví tak že když plánuju něco na pár měsíců dopředu, že už stejně nebudeme moct, že už budu určitě těhotná 😀
Tak uvidíš, třeba za týden ukážeš pozitivní test a žadanka na spermio zůstane nevyužitá 😁 hlavně že folik praskl, vypadá to pak hned nadějně 😁 kdy čekáš ms?
Kristýna je super, taky je to tam vždy natřískaný lidma 😀 loni jsme tam chtěli jet na víkend ale měli stop stav, byla tam hlava na hlavě 😀 tak doufám ze letos to už vyjde. Byli jsme tam i když v Hrádku byly slavnosti a bylo to fakt super 😁 a nedaleko za hranicema je fakt pěkná zřícenina hradu Oybin.
Já se mám jinak celkem dobře. Dneska jsem 7 (max 8) dpo. Tak divně mě teď píchá a jakoby šimrá v podbřišku, tak doufám že z toho něco bude 😂 ale ty dny před ms se teda neskutečně vlečou..

anpineapple
autor
21. dub 2021

@misule777 Tak to je zas super, ze mysli takhle pozitivně 😊 MS by mi měla prijit 1.5., což snad tedy neprijde 😂 Takže si jeste pěkne počkám, to me nejvíc nebaví 🤦🏼‍♀️ Ale aspoň se muzu těšit na tu dovcu, takže to čekání je trochu příjemnější 😀
No je fakt, ze porad někam cestuju, ale uplne takhle v okolí to mam procestovane docela málo 😁 bydlím tu relativně chvilku, takže to musim jeste napravit, i kdyz teda pak s detmi těch výletu po okolí bude urcute hodně 😊
Musi byt! Držím pěsti ❤️❤️ Budes testovat nebo zkusis vydržet?😁

misule777
21. dub 2021

@anpineapple to čekání jestli ms přijde nebo ne je dlouhý co 😂
No chtěla bych to ještě vydržet netestovat, jako už mi svrbí ruce 😂😂 ale zrovna mi psala kámoška, že si koupila krevní test ale že se bojí, tak mi ho zítra přiveze 😂 to budu 9 dpo a krevní by mohly prý tak brzo už ukázat. Tak přemýšlím jestli si zítra zkusím rozpíchat prsty 🤦‍♀️ a co ty, vydržíš to?
Počkej až budeš mít děti, to projdete celé okolí za chvilku 😁

anpineapple
autor
21. dub 2021

@misule777 je to strašný! Ja bych vždycky nejradši věděla všechno hned 😂
Tyjo a uz jsi ty krevní zkoušela? Kamoska si ho koupila a strasne na to nadavala a ze ani ji neslo se píchnout 😂😂 tak pak dej vědět jak jsi dopadla 😇 držím pěsti ❤️
Ja zkusím vydržet 😁 stejne bych jeste par dni měla carku od Ovitrelle, tak nechci abych se radovala nad falešnou pozitivitou 😐😁

anpineapple
autor
21. dub 2021

A holky co vy ostatní? Jak se vám daří?🥰

leilinkaa
21. dub 2021

@anpineapple ahojky, nam prvni uiu nedopadlo, tak ted si dame mesic pauzu a necham se v praci naockovat na covid a prelom kvetna /cervna si dame dalsi pokus a uvidime co dale....

misule777
21. dub 2021

@anpineapple taky jsem taková nedočkavá 😂 právě že jsem to ješté nezkoušela, ale slyšela jsem na to taky jen samé nadávky 😂 jako sama bych si ho nekoupila, ale když ho kámoška nechce, tak za zkoušku nic nedám 😂 max si jen rozpíchám prsty zbytečně 😂
No jo vlastně, s tou Ovitrelle mi to nedošlo. Tak to je lepší počkat 😁

kikika87
22. dub 2021

Ahoj holky, já to konečně dostala po tom potratu, takže vzhůru do dalšího pokusu. Ale jsem taková zlomená, musím se pokusit nějak se dát do pohody😪 snad se mi to podaří.

@misule777 Výdrž aspoň do 12DC, to už nebudeš muset lovit duchy 👍

misule777
22. dub 2021

@kikika87 zkusím to vydržet s čůracím testem aspoň do pondělí, to už budu 13 dpo 😁 ale dostala jsem dneska od kámošky krevní test, tak přemýšlím, že ten zkusím, prý by měl ukázat dřív. Ale stejně si myslím že si jen rozpíchám prsty a test poletí z okna 😂
Moc ti držím palce, ať už to příště vyjde ❤ ta psychika je zlo. Doufám že se z toho brzy dostaneš 🍀 nejlepší by bylo jet třeba na dovolenou nebo něco takového, aby sis odpočinula a přišla na jiný myšlenky

misule777
22. dub 2021

No tak nic no...

kikika87
22. dub 2021

@misule777 Třeba to ještě nic neznamená, zkus pak klasický test a nebuď smutná. Jako já jsem taky vždycky smutná a už i brecim, ale pak si říkám, seber se...vim, ze se nám to druhý povede a nechápu proč se na to tolik upinam! Ta psychika je hrozná věc. Víš jak to je v dnešní době s dovolenou...furt jenom něco odkladam3 nebo rusime.
Ale s hezkým počasí bude lépe, to je jistý!

misule777
23. dub 2021

@kikika87 doufám že to nic neznamená a že je ještě brzy 😁 je to focené po limitu a to už se tam začala rozlejzat ta krev. V limitu mi chvilku přišlo že tam možná něco malinko je, ale já to vykoukám snad všude...
Jinak ten test je pěkně na ho**o, nejdřív jsem tam tu krev nemohla pořádně tou malou dírkou dostat, pak jsem přes ten QR kod neviděla, jestli je to dostatečně nasáklý a přišlo mi že se ta krev začala srážet dřív než tam dotekla. No pak tam na testu běžela nějaká tekutina a nechtěla dolézt až do konce a tu kontrolní čárku udělala takovou slabou nejdřív. Nakonec se tam po limitu začala rozpíjet ta krev 🤦‍♀️ takže tohle už ani zadarmo 😂
Psychika je fakt hrozná na tohle. Úplně tě chápu. Taky si vždy musím připomenout, že to prostě vyjde, i když třeba přístě!
Jo s tou dovolenou máš pravdu. Taky jsme od loňska museli pár plánů zrušit a nebo posunout na neurčito. Teď chceme jet za tři týdny na pár dní alespoň tady u nás do Jizerek ale teď každý den doma řešíme, jestli to zrušit nebo co s tím..

kikika87
23. dub 2021

@misule777 Já se bojím, že tady v Čechách nepojedeme do konce května nikam. My jsme tento víkend měli jet taky ke kamarádce do penzionu, je to posunute na květen...Ale nepočítám s tím. Ale mě pomůže to počasí...když se zlepší, zase má být dost zima 😂🤷‍♀️
Jako asi bych si ho nekoupila, kdybych ho dostala tak bych to taky zkusila😁
Víkend má být docela obstojny, tak výlet do přírody a hnedka to čekají rychleji uteče😋
Já si dokonce nechala posílat svůj hormonální profil co mi dělali před 4roky v reprodukcnim centru a výsledky vůbec nejsou špatný, tak já nevím proč to zase nejde. Tento měsíc do toho hodláme dát všechno 👍

misule777
23. dub 2021

@kikika87 jo to počasí je šílený, ta zima už je nějaká dlouhá. Pořád čekám až bude hezky a teplo, jeden den je to fajn a další den je najednou o 12 stupňů míň a pomalu sněží 😂
Taky si myslím že to asi budeme muset příští týden zrušit, abysme nemuseli platit storno poplatky. Tak to vidím jen na výlety po okolí. Snad nám vyjde alespoň dovolená v červenci.
Tak doufám že bude brzy hezky, to právě pomůže i té psychice 😊
Právě taky bych si ten test nikdy nekoupila. Ale tím že ho mám od kámošky tak jsem to zkusila. A teda zlatý čůrací testy 😂
Neboj, ono to přijde 😊 začne být hezky, půjdeš ven, zabavíš se jinak a hned to klapne ❤

anpineapple
autor
23. dub 2021

@leilinkaa pak uz to určitě klapne 🙏🏻 Ona zas ta pauza neni vůbec spatny nápad! Ja ted byla poprvé na Ovitrelle a nejak to na me všechno padlo, takže jsem strasne rada, ze ted letime na Kanary a odpocineme si a nebudeme to jeden mesic vůbec řešit 😊

anpineapple
autor
23. dub 2021

@misule777 Ježíš! Ten test vypadá strasne 😂 vůbec se nedivim, ze to vyšlo negativní a rozhodne bych mu vůbec nevěřila 😁😁 aspoň jsi to tedy zkusila a víš co uz nikdy nebudeš delat 😂 hezky par dni pockej a zkus klasiku, tam ta čárka proste uz musi byt!!😁🥰

anpineapple
autor
23. dub 2021

@kikika87 tak jeste je to hodně čerstvé, věřím, ze ted ta nálada moc neni 😔 ale určitě se to časem všechno zlepší a všechno půjde tak, jak ma ❤️ Je dobre, ze tělo začalo zase fungovat a připravuje se na další pokusy 😊 je pravda, ze ted je to s tim odreagovanim těžší, ale snad se i cela ta situace uz začne zklidňovat a život se pomalu vrátí do normálu 😇
Ja teda musim přiznat, ze uz taky nejak dochází sila... sice jsme ted po Ovitrelle měli uplne přesně načasováno, ale prestavam tomu věřit. Mam takový vnitřní pocit, ze tenhle mesic to nevyjde proste. A začala jsem číst na internetu všechny možné poruchu plodnosti a to je proste konec 🤦🏼‍♀️

misule777
23. dub 2021

@anpineapple hele jak si tohle může někdo dobrovolně koupit, to teda nechápu 😂 jako byla jsem celá opatlaná od tý krve a pořád jsem nevěděla jestli to tam jako doteklo nebo ne.. kterej debil přes to natiskl ten QR kod 😂 raději si ještě počkám a zkusím klasiku 😁 tomu krevnímu nechci věřit 😂

anpineapple
autor
23. dub 2021

@misule777 no kamoska s tim měla taky strašnou zkušenost 😂 ale tak co, zkusit se ma všechno 😁 to zas neco vymysleli 🤦🏼‍♀️ Ale aspoň se tedy bavím 😁😁
Přesně, pockej a bude 😊 ja si říkám, ze asi vydržim uplne, nejak na sobe nic nepocituju a mam pocit, ze z toho fakt nic nebude 😐

misule777
23. dub 2021

@anpineapple tak třeba právě proto že na sobě nic nepozoruješ, tak to třeba vyšlo 😁 hodně jsem tady četla jak holky na sobě vůbec nic necítili a nakonec zjistili že jsou těhotné 😊
Mě zase včera celý den bolelo břicho jako před ms, jen možná trochu slaběji. Dnes taky, ale jen občas..

anpineapple
autor
23. dub 2021

@misule777 no nevim, jako asi je stejne jeste brzo neco pozorovat, mam jeste tyden do MS 🙄 ale začala jsem aspoň cvičit hormonální jogu. Cvicim i klasickou, takže jsem to na stridacku zařadila 😊 treba to nejaky efekt mít bude...
A kdy tobě ma prijit MS? Možná je to dobre znamení 😁🥰

monuleee
23. dub 2021

Jsem cca 9 DPO, styk jsme měli den před a po. A cca od 4.DPO mi začaly křeče jak při MS. Další den se přidalo píchání na levé straně podbřišku a bílý výtok,nafouklé břicho a zacpa.Co si o tom myslet..?

kikika87
23. dub 2021

@misule777 Když se to v tom březnu povedlo tak mě břicho jako před MS bolelo o dost více než normálně. To mě totiž nebolí skoro vůbec, tak uvidíš. Ale jako už o víkendu může být teoreticky něco vidět 👍držím všechny palce co mám! A děkuju!

@anpineapple Dvě moje dobré kamarádky co mají stejně staré děti jako mám já tak teď už druhé porodili a to prostě mě hrozně sráží na kolena. Já jim to samozřejmě strašně moc přeju, ale cítím se strašně 😔
A proč myslíš, že by to nemělo vyjít? Jako já u prvního taky netušila, že jsem těhotná. Až zpětně sem si pak říkala, že jako sem byla šíleně vztekla když sem měla hlad. Jinak nic !

kikika87
23. dub 2021

@lenivekotatko Už si začala brát ten clostik? Já začínám za tři dny a už se nemůžu dočkat!😁

anpineapple
autor
23. dub 2021

@kikika87 Joo moje kamarádka otěhotněla před dvěma mesici, taky ji to samozřejmě preju, ale každy den me zásobuje co kde ji boli, co bude kupovat, jak se boji porodu, ze neví jestli nejit raději na císař atd. Je to trochu vyčerpávajíci 😐 a další kamarádka se snaží se mnou, tak jsem taky zvědavá kdy se ji zadari.
Ja nevim, proste mi každy mesic přijde víc a víc nemožné, ze by se to mělo povést... jeste kdyz mi vlastně normálně neprobíhá ovulace 😔

anpineapple
autor
23. dub 2021

@monuleee A testovat se nechystas? Treba zitra nebo pozítří?

monuleee
23. dub 2021

@anpineapple říkala jsem si že počkám do ms, ta má přijít 30. Tak neviiim

anpineapple
autor
23. dub 2021

@monuleee tak uvidíš 😊 ono vazne na sobe pozorovat takhle nejake příznaky moc nema smysl, muze to proste nakonec nic neznamenat 😐 nejlepší je fakt vydržet

Strana