4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
Holky, zrovna dneska jsem mluvila s kámoškou a říkala, ze měla normálně příznaky jako na MS, takže vůbec nečekala, ze se zadarilo. A test byl pozitivní az druhy den vynechání.. dělala jeste den před MS a uplne bílo. Takže naděje určitě je 🥰
@monuleee Joo jeste vydrž 😇 ja se tentokrat testovat radši nechystám, nechám to osudu 😀
@anpineapple to stejný jsem měla v plánu, ale o víkendu jsem na oslavu a já mám dostat zrovna ms. Tak jsem si říkala že kdyby náhodou tak ať to zklamání do té doby rozdejcham popr.at vím že nemůžu pít alkohol
@monuleee jasný no 😐 ale tak treba se to jeste vazne vybarvi 😇
@anpineapple děkuju ti moc🍀
Holky ja ten mamatest u nas nikdy nesehnala 😭 a to jsem byla celkove v minimalne 7 lekarnach
@monuleee máš pravdu, ta čárka je taková trošku divná. Zkus pak další, popř. zkus sehnat mamatest. Ale jak píše @lenivekotatko , někdy se blbě shání. Taky jsem ho tady nemohla sehnat 😀 Ale o jedné lékárně vím, jen to mám z ruky. Nebo sluníčko z Tety je to stejné.
Ale teď už mám jen jeden mamatest, tak pak zkusím dr. max, protože to mám tady kousek.
Fakt je opravdu ještě brzy, čárka se může vybarvit 🙂
@anpineapple Taky se pořád modlím, aby ty MS příznaky nebyly k MS :D Ale myslím si že na 95% byla teď ovu z vaječníku kde nemám vejcovod. A i když vím, že si to ten funkční vejcovod dokáže přetáhnout k sobě, tak prostě tomu moc nevěřím, že by se to povedlo.
@misule777 vid, ja si taky říkám, ze treba ty prsa nebolí od MS 😂 uvidíme.. taky tomu ale tenhle mesic moc nedávám 😐 ale co... treba prave proto to vyjde, ze to moc nečekáme 😊
@lenivekotatko Ten mamatest mají v sitich moje lekarna. Můžou ho mít i ve svém obalu, jinak je úplně stejny. Můžu vyfotit jak vypadá obal. Jinak pravda, v maxovi je nemají. A ten jejich zdaleka nemá tolik barviva jako mamatest.
A jinak teda začínám druhý den s clostylem...sem úplně vyřízena, unavená a bolí mě hlava ! Hodně si rozmyslím, jestli to budu brát i další cykly.
@monuleee chci ti jen říct ať ještě pockas.. Testovala jsem od 9dpo a duch ktereho jsem videla jen ja se ukázal 4 den spoždeni.. Je to hrozné to čekání, každá to známe.. No ještě to nemusí byť stratené. Bolesť jak na MS jsem měla týden pred MS, výtok taky ale co mě nahlodalo ze se povedlo byla šialená migréna 3dni vkuse, zobala jsem ibalgin Co 4hod...pak mě cvaklo co ak jsem tehotná... Test negatívny 9dpo...každopádne držím palce... My se snažili 1,5roku každý cyklus, manžel se už sám ptal kdy mám evoluci 😂😂😂 drž se..
@lenivekotatko skus test sluničko je to prebal mamatestu a ten seženeš v teta drogerie.
@anpineapple hele já mám každej měsíc bolavý prsa, žravou a puberťáckej obličej a teď mě jen bolí prsa, žravou nemám a obličej se mi spíš lepší 😂 už jsem z toho docela zmatená 😂 ale tu žravou bych nemusela mít už nikdy 😂
@misule777 nooo hele a neni tam ted dušík??? Ja tam možná neco málo vidím 😁
@anpineapple já ho tam ve skutečnosti taky tak nějak vidím 😂 jenže já jsem marná a vidím ho snad všude 😂

@misule777 ten můj je myslím ještě negativnejsi. To je na prd😔