icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

anpineapple
autor
27. dub 2021

@misule777 ale ted mi přijde, ze tam fakt malinkej je 😁😁 zkus treba zitra hned ráno testnout 🥰

misule777
27. dub 2021

@anpineapple je fakt že tohle nebylo z ranní moči. Ještě ráno jsem byla přesvědčená, že budu testovat až zítra, pokud to nedostanu 😂 jsem ráda že ho tam vidíš ❤ zkusím hned ráno, tak snad tam bude silnější duch 🙏

anpineapple
autor
27. dub 2021

@misule777 no prave, takže to bylo zředěné a nevypovidajici 😁 zkus zitra, držím pěst! Jsem zvědavá 🥰 ted me taky laka zkusit 😂

monuleee
27. dub 2021

@katka22688 říkala jsem si že počkám jestli přijde ms. Dnes ráno jsem měla růžový výtok a bolí mě břicho tak nevím nevím😔 moc děkuju za dodanou naději🍀

monuleee
27. dub 2021

@misule777 tady mammatest mají ale dali mi Dr max,protože měli 2+1 zdarma- no nekup to🤣 zkusím počkat ještě do ms. Ale poboliva mě už břicho a ráno růžový výtok, tak nevím😏

misule777
27. dub 2021

@anpineapple děkuju ❤ právě si taky říkám že to určitě bylo zředěné 😂 ale se vsadím, že jako naschvál to do zítra dostanu 😂😂
To se nedivím, že tě to láká 😂 a jestli to vydržíš tak máš můj obdiv teda 😂

misule777
27. dub 2021

@monuleee Taky jsem v lékárně dneska zjistila, že mají 2+1 zdarma, tak mám hned samozřejmě tři krabičky že jo 😂😂
A nemůže být ten růžový výtok hnízdění? 🙂

anpineapple
autor
27. dub 2021

@misule777 neeee určitě MS neprijde 😁😁 ja to asi zkusím vydržet, myslim, ze stejne u me nic, tak nebudu zbytecne placat testy 😀

lenivekotatko
27. dub 2021

@kikika87 jezisi az tak😟 myslis že je to z toho? Je pravda ze mne taky trochu pobolivala hlava jakobx na migrenu ale az par dní po dobrání a trd boli skoro vsechny tak jsem myslela ze je to tlakem🥺 jinak vcera 14dc a na ovu testu porad jen duch takze si myslim ze ovu stejne dorazí zas az kolem 20dc

misule777
27. dub 2021

@anpineapple doufám, že nepřijde. Ale stejně pořád lítám na wc kontrolovat jestli náááhodou už nedorazila 😂
Tak ti budu držet palce ať to vydržíš ❤😀 a pokud náhodou nevydržíš, tak koukej ukázat výsledek 😂

anpineapple
autor
27. dub 2021

@misule777 to chápu, ja kolikrát taky takhle chodím na kontroly 😂😂 tyyyjo ja jsem ted z tebe uplne napjatá, určitě to klaplo totiz ❤️❤️ Joo neboj, kdyby náhodou, tak dam vědět 😁

misule777
27. dub 2021

@anpineapple Ty tomu že to u nás klaplo věříš asi víc než já 😂😂❤ doufám, že máš pravdu ❤ jen teď nevím, jak to vydržím do rána do dalšího testu 😂

anpineapple
autor
27. dub 2021

@misule777 ja ti prave posílám tu pozitivní energii, aby to vyšlo 😀😀 to chápu! Tak jdi dneska brzy spát 😂

misule777
27. dub 2021

@anpineapple jééé, přesně takhle pozitivní lidi bych kolem sebe potřebovala ❤😅 já jsem z toho teď nějaká nervozní až je mi špatně 😂 dneska půjdu spát asi už v 7 😂

anpineapple
autor
27. dub 2021

@misule777 nedivím se ti, taky bych byla 😊 tak zitra snad uz uvidíš víc 🙏🏻 Ja ted teda přemýšlím jestli vydržet nebo zitra zkusit 😂 měla bych MS dostat v pátek, takže jeste je cas 🙄

misule777
27. dub 2021

@anpineapple no jestli tam ta čárka nebude, tak si jí tam snad namaluju 😂
Takže už jsi taky nalomená to zkusit co 😂 Fakt jsem zvědavá jestli to vydržíš 😂

anpineapple
autor
27. dub 2021

@misule777 bude!😁😁 a kolikaty den ze jsi dneska?

misule777
27. dub 2021

@anpineapple 28 dc a od ovu nevím přesně, myslela jsem si že mohla být 13.4., možná ještě 14. Ale jestli tak opravdu byla to nedokážu říct 😖

kikika87
27. dub 2021

@misule777 Já ho tam teda taky vidím 😍❤

@anpineapple Zkus taky 🙏👏

kikika87
27. dub 2021

@lenivekotatko Určitě přijde! No hele hormony...Já jako s tím nejsem úplně smirena, ale už sem tak zoufalá, že to proste zkousím..A dvojčata teda taky nechci 😁

misule777
27. dub 2021

@kikika87 faaakt??? 🙏❤❤❤ holky já mám takovou radost, že tam něco vidíte ❤ už jsem myslela že z těch testů začínám mít halucinace 😂

anpineapple
autor
27. dub 2021

@misule777 No uz mam ty oči trochu vycvičené 😂😂 ale teda u sebe se mi jeste nikdy nepodařilo nic vykoukat 😁

anpineapple
autor
27. dub 2021

@kikika87 Achjo! Tak asi možná jo 😂

misule777
27. dub 2021

@anpineapple tak zítra budeme cvičit oči na tvém testu? 😂

kikika87
27. dub 2021

@anpineapple
@misule777 Já bych cvicila už dneska co😂😂👏

anpineapple
autor
27. dub 2021

@misule777 @kikika87 nevim nevim, dneska by to bylo stopro negativní, uz jsem vypila za cely den rybník čaje 😂 a zitra teda uvidím jak se vyspim 😁

misule777
27. dub 2021

@kikika87
@anpineapple Taky bych cvičila dneska, ale pokud jsi hodně pila a jsi stále přesvědčená že to vydržíš, tak až zítra noo 😔😂😂 tak snad se vyspíš dobře a budeš zvědavá jako my! ❤😂

anpineapple
autor
27. dub 2021

Tak jsem teda nevydržela a zkusila dneska 😂

anpineapple
autor
27. dub 2021
anpineapple
autor
27. dub 2021

A mam teda testik z Dr.Max no 😐

Strana