4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@kikika87 Noo jako ja ho taky vidím 😁 ale mam strach, jestli to jeste neni zbytek po Ovitrelle... jsem 12.den od injekce ted 😐
@anpineapple To nevím, ale 12den už to klidně může být těhotenství, co by ne 👏 holky teda, to jsou dneska žně ! Moc vám to přeju.
@kikika87 koukala jsem do pribalaku a tam píšou do 10 dnů, ze muze delat pozitivitu, nekde píšou ze jen tyden. Tak nevim 🤦🏼♀️ Ja mam na tyhle věci štěstí 😀 tak uvidíme, stejne nezbyde nez jen čekat 🙏🏻 Ale děkujeme, jsi hodna 🥰🥰 snad se nám tu všem brzy zadari ❤️
Zdravím vás a ráda se přidávám k vám co čekáte až si budete moci udělat test 🙂 Jsem 6DPO a už 5 dní mě pobolívá v podbříšku jako to znám z prvního těhotenství, takže jsem včera koupila test a teď odpočítávám dny kdy ho udělám. Zkusím 1.5. 😉
@anpineapple 😍😍😍 no tak to je pěknej duch, ani jsem ho nemusela hledat ❤
@misule777 jenže treba je to jeste duch Ovitrellu, který me nechce opustit 😀😐
@hejducka Ahooj 😊 tak to vypadá nadejne 😁 je fajn, ze mas i takhle porovnání uz 😊 tak ted to čekání, to je nejhorší 🤦🏼♀️
@anpineapple a třeba taky ne 😀 zkus zítra nebo ve čtvrtek další a jestli bude sílit tak je to mimčo ❤❤
A já myslím že je! 😍
@anpineapple Já se poslední dny bavím tím, jak je bolest absurdní. Kdybych měla stejnou bolest v podbříšku s vědomím nějakých gyn. potíží, byla bych protivná. A teď mám z té bolesti radost a usmívám se 😀 Nejhorší je že test jsem si koupila včera a nejraději bych ho zkusila hned, ale vím že musím počkat. Minule jsem ho zkoušela 14DPO a byl tam duch kterého jsem obrečela, protože jsem to vyhodnotila jako že tam nic není 😀 😀 😀 Ale druhý den šla k doktorce a ta mi dala naději a další den mi oznamovala výsledky krve 🙂 Test si chci udělat symbolicky 1.5. a uvidíme jestli už bude něco vidět. To budu 11DPO. Můj muž má 15.5. narozeniny a zatím nic netuší, tak bych ráda měla pro oznámení už něco v ruce 😀
@misule777 zkusím radši az ve ctrvtek 😁 zitra jdu na covidy, to se fakt tesim 🤦🏼♀️ Ty budes testovat zitra tedy?😇
Hele Kez by nám to vazne takhle spolecne vyšlo vid?❤️
@anpineapple vidím dusika 🙂
@anpineapple jeeej tak na sebe dávej pozor a zkus se moc nenamáhat. Tak ve čtvrtek čekám už na pěknou čárku u tebe ❤
Jj, zkusím zítra. Jestli do té doby nedostanu ms. Já už mám teď problém to vydržet 😂😂😂 jen si říkám že teď tam nebude vidět už vůbec nic tak je to zbytečný 😂
To by bylo super, kdyby nám to takhle vyšlo ❤ to bysme si mohli předávat zkušenosti a tak ❤ a i termín bysme měli +/- pár dní od sebe 😊
@anpineapple Já sem ztracený případ, já tu zůstanu sama samotinka na čekací listině 😔
@misule777 no snad to půjde, je to vždycky strašný 😀
Neee MS určitě neprijde, ani u me, ani u tebe a zitra uvidíme jak hezky tvůj dušík sílí 🥰😍
Jakoo to by byla největší pecka, kdyby nám to hezky takhle vyšlo 😇 a věřím, ze opravdu vyjde!!🥰
@hejducka tak to určitě dobre dopadne 🥰 i kdyz chápu, ze kduz mas takhle test uz doma, tak bys po něm nejradši sáhla hned 😁😁 ale pak muž dostane krásný dárek 😇
@kikika87 neee určitě ne 😇 bud se k nám co nejrychleji přidáš! A nebo zas budeme čekat spolecne az to nakonec vyjde nám všem 🥰
@pajasala Kez by vazne byl opravdovy 🙏🏻😊
@anpineapple ja ho tam taky vidim😍 dneska to budes taky zkouset?
@anpineapple tak já nic, teď ráno se rozjela MS. Tak snad příští měsíc 😒 ale u tebe to určitě klaplo ❤ a zítra už to bude hezká čárka
@misule777 achjooo to me mrzí, ja tomu fakt věřila u tebe 😔
Ale teda holky... ja taky nejspíš nic, byl to jeste vazne zbytek od Ovitrelle. Zkoušela jsem ted z ranní moce a nic tam uz nevidím... horní je ten včerejší, spodní dnešní 😏 a prsa bolí jak čert, takže každou chvilkou taky MS čekám.
@misule777
@anpineapple
No mě prsa taky bolí solidně, podbřišek taky. Myslím že má přijde dřív než v pátek. Tak snad nám to holky vyjde priste

@anpineapple No ale tam taky vidím ducha !!!!!