4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@misule777 tak to je hodně podobne jako s mým přítelem 😊 taky to nedává tolik najevo, ale občas proste neco řekne a je vidět, ze nad tim taky dost přemýšlí. Treba i ten spermiogram byl jeho nápad... vazne aspoň vidíme, ze jim na tom a na nas záleží a to je krásný 🥰❤️
Jenže me přijde, ze i v tehle době je těžší se zabavit nejak jinak, aby na to člověk tolik nemyslel. To proste skoro nejde 😐. Občas jdu jen do prace a z prace a je to takové monotónní. I kdyz ted uz aspoň začíná byt hezky 😊.
A jak rikas, pak začne léto a všechno se jeste víc zlepší ❤️ Ale to uz treba budeme těhotné 🥰🙏🏻
@anpineapple @misule777 holky děkuji, snad bude sílit a my se všechny za chvíli potkáme ve skupince lednových/únorových miminek 😊
@misule777
@anpineapple Holky vyjde to, nebojte. A bohužel taky sama nevím jak udělat, abych na to nemyslela. Dítě je to nejvíc co v životě muzeme mít a nejde to vypustit prostě. Manžel do toho února kdy se to povedlo byl takovej v klidu, že to prostě přijde. Protože u prvního to vůbec nebylo jednoduchý. Ale teď od toho potratu už se taky víc zajímá, protože vidi, že už jsem z toho hodně smutná. Ale co můžeme, snažit se být aspoň trochu v klidu a zkoušet to, co to dá..
@kikika87 je to těžký no 😔 mas pravdu, ze ta touha po založení rodiny je fakt velká 😐 jeste ted mam svého chlapa snů a mít s nim dítě, které bude naše společné je proste můj největší sen. Proste to vyjde! Musi prijit ten správný cas a bude to ❤️ Vy jste to měli složite s prvním detatkem jo?
@anpineapple Jo hodně, byla jsem i na ivf, iui a nic nezabralo. A přitom nám ani jednomu nic není, žádný zdravotní problém 🤷♀️ nakonec to dopadlo tak, ze v únoru bylo ivf bez úspěchu, řekla jsem, že jestli se to nepovede tak dávám okamžitě výpověď v práci ve který už sem byla úplně vyhořela. Na začátku dubna sem hned nastoupila do jiného zaměstnání a v květnu už sem byla v tom ? Mezitím jsme ještě letěli do Barcelony, no prostě ta svoboda a najednou ani ne moc velka touha po dítěti a bylo...psychika je taky velká potvora. Ale já teď nejsem nijak v nervu z práce a momentálně nemám na rodičovské žádné možnosti na změnu, tak nevím proč to zase nejde...
A ja jsem ted přišla po službě domu a nalila jsem si bez vycitek dvě deci Prosecca s jahodami 😀❤️🥂
@kikika87 tyjo! To jsi ten přesný případ, ze kdyz se na to přestane myslet, začnou přicházet do života jiné věci, tak se pak zadari 🥰 jenže jak to udělat! Hlavně ze se vám to takhle krasne povedlo a podruhé se zadari nakonec taky, se šťastným koncem ❤️
Ja sice treba stres v praci trochu mam, ale myslim, ze jsem nikdy nedělala nic, co by me aspoň trochu nestresovalo... a přestat myslet na to snažení mi asi taky nejde, kdyz porad chodím k doktorce 🤦🏼♀️ Achjo... to je fakt složite všechno.
@anpineapple To já v ty práci byla denně úplně nasrana, úplně sem to tam nesnasela. Ale třeba teď v únoru? To sem byla úplně už zdeptana, pořád sem na to myslela A fakt sem nečekala, že se to mohlo povést...sice to špatně skončilo, ale jako nevím...lék neznám, kdyby jo tak už jsme všechny v tom !😁
@anpineapple A nechceš ještě zkusit test?
@kikika87 já nevim 🤦🏼♀️ Asi mam strach, ze fakt bude negativní, což nejspíš bude 😐
@anpineapple To k tomu bohužel patří. A třeba naopak budeš skákat radosti ?!
@kikika87 Nooo tak možná teda zkusím... ať mam jasno 😀
@anpineapple Je tam. A kdy to máš dostat?
@kikika87 Nejde to moc vyfotit. Vychází mi to na sobotu, ale dostávám to +- den... takže nevim. Ale přijde mi to slabé hodně 😐
@anpineapple tak to máš s přitelem stejný jako já s manželem 🥰
Jako mám pocit, že zabavit se v téhle době je skoro nemožný. Hlavně už jsem z toho fakt unavená. Pořád jen do práce, nakoupit, domu a uvařit nebo uklidit atd.. je to ubíjející. Kdyby aspoň ta práce mě bavila. Jenže tam už chodím jen protože musím a hlavně s velkou nechutí 😔
Ještě dva týdny a budu mít aspoň dovču.
Dušík tam je! ❤❤❤ tak moc držím palce aby zesílil 🙏😍
@anpineapple Jako je fakt, že je docela slabá. Víš jak sem měla já tři dny před už hodně viditelnou. Asi se ukáže prostě až po vynechani MS pokud tam vydrží...držím palečky 👏❤
@misule777 tak to máme obě doma poklady ❤️❤️
Ale tak ta prace... ta nechuť souvisí asi s celou tou situaci ne? Ja to mam hodně podobne 😐 a to mam tu praci rada, i ty kolegy, penize, všechno. Jen proste uz jsem si představovala, ze tam touhle dobou uz treba nebudu... takže me to taky docela ubíjí 😐
Ale neboj, ta dovca ti hezky prospěje, přijdeš na jiné myšlenky, odpočines si a bude to zase lepší 🥰
Jsi hodna ❤️ Snad sílit bude 🙏🏻 Ale moc se mi to porad nezdá..
@kikika87 prave! Ze tady vždycky vidím uz takové čárky několik dni před MS 😀😐 jako kamoska neměla ani ducha před tim nez ji MS vynechala. Tak treba trochu naděje je... jsem si říkala, ze snad bych radši, kdyby bylo bílo, ze bych věděla na čem jsem a uz bych nic nečekala 😂
Zitra ráno zkusím jeste jeden test a jinak na to dlabu!
@anpineapple přeji, ať je zítra zase o kus silnější 😉.
Já zkusím také zítra otestovat, jestli sílí. Já mám cykly poslední dobou cca 26-27 dní a den až dva předem úplně slabě špiním. Dnes jsem 27 DC a nic, špinění nic, tak budu věřit, že se povedlo.
Jinak my už doma jednoho raubíře máme, v únoru mu byly dva roky 😊.
@anpineapple Bohužel dělám s lidma a to je dost často peklo. Přijde mi, že u nás v práci už většině lidem hrabe, pak po nas řvou a pak z toho hrabe mě 😔😂 takže jsem se upínala na to že půjdu snad brzy na mateřskou a budu mít od toho klid. A každý měsíc vím, že tam budu muset vydržet o měsíc dýl a jsem pak zoufalá. Ale ono mě to snad v létě přejde 🙂
Jinak je to u mě celý takový divný. Včera ráno jsem to tedy dostala, ale vždy to mám první dva až tři dny teda dost silný a teď jen takový průměr. Spíš mi přijde že už to slábne. Už začínám přemýšlet nad tím, jestli třeba nemám nějak nízkou děložní sliznici třeba.
A do toho jsem si dala zmrzlinu na nervy a teď je mi teda pěkně zle 😂
@anpineapple a zkus zítra nebo v sobotu další test, třeba zesílí 😁
@anpineapple Tak záleží kdy měla kámoška ovulaci. Prostě 14dni po ovulce uz by ta čárka měla být vidět. Určitě bude sílit ! Zkus zase ráno, ideálně v sobotu ráno.
Holky!! Dnes ma přijít na a místo toho vodnatější bílý výtok, takže jsem testovala a je tam duch🤩

@anpineapple on dělá, že to neprožívá, že je nad věcí, uklidňuje mě když vidí že jsem zklamaná že to nevyšlo. Ale občas vidím že to řeší, ví třeba kdy zhruba mám plodný dny a tak.. taky jsem na to nedávno myslela, že kdyby to vyšlo hned první měsíc, tak v půlce května rodím 😒 když to nevyšlo první měsíc, tak jsme se právě s manželem bavili a on že si myslí, že to bude chvilku trvat. Ale jeho představa byla že to vyjde cca na přelomu roku si myslím.
Utíká to hrozně rychle. My se třeba teď nesnažíme dlouho, teprve třetí měsíc je za námi, ale s tím prvním pokusem už je to od půlky srpna a to je už na mě dlouhý.. a taky mi přijde, že nepřemýšlím nad ničím jiným než nad těhotenstvím.
Ale za chvilku bude léto, teď nám začnou dovolené a snad přijdeme obě na jiné myšlenky a trochu si od toho všeho odpočineme 🥰