icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

monuleee
30. dub 2021

Není na fotce tak vidět jak v realu

monuleee
30. dub 2021
pavulka
30. dub 2021

@kikika87 snažíme se od ledna.
Jinak holky já dneska ráno test úplně sněhobílý, tak jsem z toho jelen a teda dost zklamaná 😔.

misule777
30. dub 2021

@kikika87 no já se bojím, že v téhle době nebudu mít moc na výběr a maximálně si pohorším nebo ještě hůř skončím bez práce. Tak aby to psychicky nebylo ješté horší. Teď mám aspoň celkem slušný peníze a super šéfa.
Tak snad se nám brzy zadaří všem 😁❤

misule777
30. dub 2021

@monuleee je tam!!!! ❤❤❤❤ a je krásně vidět 😍 říkala jsem ti že se ještě ukáže 🥰❤

monuleee
30. dub 2021

@misule777 tak to jsem ale fakt ukázkového případ ukázkových příznaků🤣 já mám takovou radost🤩pro jistotu jsem dělala ještě 2.

misule777
30. dub 2021

@monuleee to věřím ❤ na tom testu v pravo je krásně vidět. To už je normální čárka 😍 gratuluju 😘

monuleee
30. dub 2021

@misule777 jupiiiiiiiii🤩 no a blbej dotaz - co když ještě přijde ms ( i když to nevypada)...mohlo by to ještě odejít,nebo jsem regulerne těhotná?

kikika87
30. dub 2021

@monuleee Stát se to může. Mě se to stalo v březnu, odešlo po 14ti dnech spozdeni 😔
Ale neklesej na mysli, určitě to dobře dopadne ! Když přijde MS, tak holt další měsíc je taky šance. Ale věřím, že ne !

kikika87
30. dub 2021

@misule777 Tak na tom nejsi tak špatně když neuvažujes nad výpovědi 😊 no tak teď zase čekat na ovulaci co, je to nekonečný příběh 🙄

monuleee
30. dub 2021

@kikika87 Ajaj. Tak na to nebudu myslet a bude to určitě dobrý☺️ jen nevím jak vysvětlit dnes na oslavě a v neděli na další že nebudu chtít pít víno🤣

kikika87
30. dub 2021

@monuleee Jo to je prekerka...Já která všude piju alkohol tak taky si pak přijdu před všemi jako kdybych měla na čele nálepku sem těhotná 😂 klasický výmluvy, řídím nebo mám kocovinu, není mi dobře, mám prášky atd...vyber si😂

monuleee
30. dub 2021

@kikika87 no u mě jsou zvyklý že toho vypiju dost a teď ejhle🤣 tak myslím to bude ta kocovina🤣

misule777
30. dub 2021

@monuleee tak stát se to bohužel může, ale to se může stát něco vždy. Ale teď na takové věci nemysli, teď těhotná jsi a proto musíš být v klidu a myslet pozitivně ❤

misule777
30. dub 2021

@kikika87 tak úplně nejhorší to v práci bylo loni na podzim, to jsem uvažovala nad výpovědí fakt hodně, ale snažili jsme se už o mimčo, tak jsem si říkala, že třeba to ten měsíc vyjde tak nebudu odcházet. Nakonec to opravdu vyšlo i když to tedy nedopadlo. Ale já už se snažím to tady házet za hlavu. Zrovna před půl hodinou na mě zase jeden zaměstnanec řval do telefonu, ale rozčilovat se s ním nebudu 🤦‍♀️
Jo přesně, naštěstí to období do ovu utíká celkem rychle 😀 horší je pak to čekání po ovu 😀

misule777
30. dub 2021

@monuleee s tím alkoholem to je u mě taky problém 😂 všichni kamarádi jsou zvyklý že si to pivo / víno dám 😂 Jak někde řeknu že nebudu pít, tak jsem podle nich hned těhotná a když řeknu že ne tak si myslí že mam zase antibiotika 😂 a když jsem otěhotněla tak jsem za nima na oslavu schválně jela autem že jinak bych to nestihla. Ale všem to bylo jasný 😂

monuleee
30. dub 2021

@misule777 jsem teď tak šťastná že si nepripoustim nic špatnýho,ale aspon bejt informovana. No právě já jak odmitnu tak jsem taky hned těhotná. Tak asi budu muset lhát a říct že nám kocovinu🤣

misule777
30. dub 2021

@monuleee to určitě, ale věř že všechno bude dobrý ❤ no právě, tak kocovina je dobrá výmluva 😀

pavulka
30. dub 2021

@monuleee musíš věřit, že to bude dobré 😉.
Já šla prozkoumat ten svůj ranní test a mini duch tam je. Do příštího týdne netestuji a uvidím, co z toho bude. Dnes jsme 28 DC, u syna jsem měla slabou čárku týden po očekávané MS, u prvního těhotenství, které nakonec nedopadlo, stejně tak. Tak počkám a uvidím.

monuleee
30. dub 2021

@misule777 kocovinu jedinou mi uveri🤣

monuleee
30. dub 2021

@pavulka já se testovala ve středu a sněhobílou,dnes den ms a už tam byla, každopádně příští týden udělám taky ještě test

misule777
30. dub 2021

@monuleee hele ta mě snad nikdy nenapadla 😂 jen když jsem jí opravdu měla 😂 to si budu muset pamatovat, to by mi taky věřili 😂

monuleee
30. dub 2021

@misule777 🤣🤣🤣 no na řízení se vymluvit nemůžu protože to mám pár kroků a ta kocovina by nebyla poprvé🤣

kikika87
30. dub 2021

@monuleee Ovšem někdy jde kocovina prechlastat😂👏

kikika87
30. dub 2021

@anpineapple Co ty holka, jak to s tebou vypadá?

misule777
30. dub 2021

@monuleee 😂😂😂 tak to ti projde 😂

monuleee
30. dub 2021

@kikika87 kdyžtak řeknu že ji prechlastavam od středy🤣

monuleee
30. dub 2021

@misule777 nooo, to bude asi záhul🤣

anpineapple
autor
30. dub 2021

@monuleee tyjo paráda!!! 😱😁🥰

anpineapple
autor
30. dub 2021

@kikika87 dochází mi data, tak pisu az ted, kdyz jsem přišla z prace 😁 Noo zkoušela jsem ráno a je to porad to samé, ale myslim, ze me začíná bolet břicho, takže MS čekám každou chvilkou 🙄🤦🏼‍♀️

Strana