4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@kikika87 tak úplně nejhorší to v práci bylo loni na podzim, to jsem uvažovala nad výpovědí fakt hodně, ale snažili jsme se už o mimčo, tak jsem si říkala, že třeba to ten měsíc vyjde tak nebudu odcházet. Nakonec to opravdu vyšlo i když to tedy nedopadlo. Ale já už se snažím to tady házet za hlavu. Zrovna před půl hodinou na mě zase jeden zaměstnanec řval do telefonu, ale rozčilovat se s ním nebudu 🤦♀️
Jo přesně, naštěstí to období do ovu utíká celkem rychle 😀 horší je pak to čekání po ovu 😀
@monuleee s tím alkoholem to je u mě taky problém 😂 všichni kamarádi jsou zvyklý že si to pivo / víno dám 😂 Jak někde řeknu že nebudu pít, tak jsem podle nich hned těhotná a když řeknu že ne tak si myslí že mam zase antibiotika 😂 a když jsem otěhotněla tak jsem za nima na oslavu schválně jela autem že jinak bych to nestihla. Ale všem to bylo jasný 😂
@monuleee musíš věřit, že to bude dobré 😉.
Já šla prozkoumat ten svůj ranní test a mini duch tam je. Do příštího týdne netestuji a uvidím, co z toho bude. Dnes jsme 28 DC, u syna jsem měla slabou čárku týden po očekávané MS, u prvního těhotenství, které nakonec nedopadlo, stejně tak. Tak počkám a uvidím.
@anpineapple Co ty holka, jak to s tebou vypadá?
@monuleee tyjo paráda!!! 😱😁🥰
@kikika87 dochází mi data, tak pisu az ted, kdyz jsem přišla z prace 😁 Noo zkoušela jsem ráno a je to porad to samé, ale myslim, ze me začíná bolet břicho, takže MS čekám každou chvilkou 🙄🤦🏼♀️

Není na fotce tak vidět jak v realu