4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
No holky ja s tou prací jsem taky KO, ale prakticky jsme od rijna zavreni takze jsem to brala tak ze klidek, prachy chodily furt jakz takz pěkný,hezky otěhotnim a uz se nevratim..a hovno🤣😭
@anpineapple Jak je to s tou sliznici? To ti řekla doktorka? Já vůbec nevím jak to mám, nikdy se o tom ani nezmínila...
@lenivekotatko Četla jsem, ze právě ten clostik je spatnej na sliznici,že ji snižuje. Tak zkus kontryhel nebo neco vygooglit ať se to má kde uhnizdit po ovulaci. Mě dala tu proveru a ta je právě na narůstání sliznice. Ale i tak piju nějaký bylinkovy čaj.
@kikika87 Jojo to mi rika pokazde kdyz tam jdu 😀 a mam teda kvůli tomu i dost silné mesicky, což je fakt nevýhoda 🤦🏼♀️
@anpineapple No právě, teď není úplně vhodná doba měnit práci, tak se snažím to nějak vydržet. Někdy to celkem jde, někdy je to tam peklo. Fakt aspoň že šéfové jsou super, jinak bych tam už asi nebyla.
S tou sliznicí úplně nevím. Ten měsíc co jsem měla to mimoděložní, byla asi vysoká. Nebo aspoň doktorka říkala že vidí jen vysokou sliznici, myslim že 1 cm. Ale tenhle měsíc jsem to měla poprvé takhle slabě, tak mě to napadlo. Beru listovku a brala jsem i gynex, ale minulý cyklus jsem s ním v půlce skončila, došel mi a chtěla jsem to zkusit bez něj. Ale četla jsem chválu na kontryhel tak jsem si pro něj včera běžela do lékárny.
A jak jsi na tom dneska ty? 😊
@misule777 to je ale taky velká výhoda, mít dobre šéfy 😊uvidíš, ta dovolena ti proste hezky prospěje a bude to zase snesitelnejsi... navíc otehotnis a bude 😁😁
Jojo podle toho se to těhotenství pozná, pokud na ultrazvuku jeste nic jiného vidět neni. Ale treba tenhle cyklus by to byla jen nějaká výjimka, jinak by to asi nejspíš doktorka poznala, ze ji mas nízkou i normálně. To ma kamarádka a doktorka ji od zacatku rika, ze přirozeně nejspíš neotehotni a zatím se jim tedy nedaří no 😐
A s tim gynexem jsi byla spokojena? Jak dlouho jsi ho brala? Listovku beru taky a ted jsem znovu nasadila Drmek, ze jsem vycetla, ze prave pomáhá i k uvolnění vajíčka, tak kdyz tenhle cyklus nebudu mít injekci 😁
Jinak teda jsem 1DC a hruza! Jako vždycky 😐 takže jsem se vrhla na vyřazování šatníku aspoň. Přítel je na víkend u rodičů, ja bohužel nejela, protoze mi neni dobre 😀
@anpineapple Takže to neklaplo?😲 to mě moc mrzí...
@kikika87 Ne no 😐 ale čekala jsem to... ani jsem nebyla tak smutná jako vždycky, spis naštvaná, ze mi zas bude spatne 😀
@anpineapple Já tedy vždycky měla ms dost slabou, že by to souviselo s tou sliznici? I když teď po porodu sem to měla naopak zase velmi silný. Ale to by mi snad něco řekla. Nejhorší je, že když tomu člověk nerozumí a ona ti něco poví, tak ti to stejně jde jedním uchem tam a druhým ven. A teď když mě to už všechno zajímá tak už mi nic skoro neříká 😂
@kikika87 Joo to by ti určitě řekla 😊 Hele ja to mam takhle, i kdyz me to zajímá 😂 Ona mi neco rika, ja mam pocit, ze si to všechno pamatuji, vylezu z ordinace a prázdno 😀😀🤭 nejradši bych si ji snad celou dobu nahrávala 😁 Nebo i treba kdyz se chci na neco zeptat... jdu pak domu a cestou mi dojde, ze jsem se vlastně nezeptala 😀
Přemýšlím, ze kdyz nám to mimco nejde, ze bych se aspoň nechala naockovat proti covid. Byla jste některá??
@anpineapple Tak to jsme na tom stejně, vylezu ven a vůbec nic nevím 😂
Nebyla jsem, na mě se řada asi jen tak nedostane...🤷♀️
@anpineapple doufám, že dovolená pomůže 😁 i když teď to vypadá tak, že budeme doma a jen jezdit po výletech, protože ty hotely asi do 15.5. určitě neotevřou 😔 a já už se těšila na ty dloooouhý túry po jizerkách 😂😂
Jj vysoká sliznice je buď u těhotenství nebo i před MS, takhle mi to řekla doktorka. Asi jsem měla tu sliznici normální, ale nevím jestli třeba po tý revizi se nezačala dělat nižší. Naposledy jsem byla na kontrole měsíc po té laparce s revizí a bylo to den před MS a nic neříkala že by byla nízká. Jen to, že to každým dnem dostanu.
Gynex jsem brala tři cykly, vždy od prvního dne tři týdny a pak týden do ms pauzu. Jen ten poslední cyklus jsem skončila po dvou týdnech v době ovulace, kapky mi došly a chtěla jsem to zkusit bez nich. Jinak jsem byla spokojená, myslím si, že mi po té operaci nastartoval ovulaci. Dokonce ten první měsíc jsem měla úplně pozitivní ovulační test, což jsem neměla ani předtím. Pak jsem už testy nedělala. Teď zkusím měsíc s kontryhelem a pak uvidím jestli se nevrátím ke gynexu 😁
Myslim si, že gynexem, drmkem apod nemůžeme nic zkazit 😁
Tak to mě mrzí že to u tebe nevyšlo 😔 tak snad tento měsíc bude lepší, třeba drmek zabere a přivezete si z dovolené malé Tenerifátko 😍
@misule777 vylety jsou taky super, uz by mohlo byt i lepší počasí, tak si to užijete i tak 😊 a na Jizerky se budete těšit příště az se svět zase vrátí do poradku 🙄🥰 ona ti ta dovolena prospěje i takhle, ze si od te prace odpočines 😁
Aha, tak to nízká určitě nebyla, kdyz si byla na te kontrole, to by ti doktorka neřekla, ze každým dnem přijde MS 😊 Určitě je to v poradku, to proste treba se uz ted moc sledujes, to taky znám 😁😁😊
Aha tak ten Gynex zni dobre 😊 ja nad nim taky premyslela předtim, pak jsem tedy pořídila ten Drmek a nechtěla to uz prekombinovavat. Ale zas těžko rict, jestli me by to na tu moji neovulaci zabralo 🤷🏼♀️ Ale zas si říkám, ze přeci neni řešení si každy mesic pichat Ovitrelle, tak nevim 🤦🏼♀️ Přemýšlím tedy i o čínské medicíně, i z důvodu te bolestivé MS. Uvidím s čím přijde přítel po tom spermio.
Jeee Tenerifatko, to je krásný pojmenování 😁😁 No hele co jsem ted koukala na počasí, tak tenhle tyden tam prej prší, fouká a je zima... takže jestli to tak bude i za tyden, tak se asi budeme moct vazne akorát tak valet v posteli 😂
@anpineapple Vždy když jedeme na dovolenou, tak nám prší a je hnusně. Minulý rok jsme chtěli jet taky do jizerek a den před odjezdem jsme koukali na zprávy že přesně to městečko kam jsme měli jet je pod vodou 😂😂😂 tak doufám, že teď nám vyjde to počasí trochu líp 😂
To máš pravdu, sleduju se asi až moc zase 🤦♀️ fakt nevím jak to dělají jiné holky, že se nesledují a moc na to nemyslí 🤷♀️
Jj k tomu gynexu není prý dobré brát nějaké další bylinky. Prý by to mohlo být moc. Tak uvidíš, třeba ti zabere drmek. Tou čínskou medicínou myslíš jako nějaké bylinky? A kdy jde vůbec přítel na spermio?
No vidíš, takhle prý vzniklo už hodně dětiček, že na dovolené pršelo 😂😂 Máte tam v plánu spíš opalovačku na pláži nebo výlety?? 😊
@misule777 Jezis!🙏🏻 Tak to si tedy umíte vybrat 😁😁 my tohle měli vždycky s bývalým přítelem, kdyz jsme každé leto jezdili do Salzburgu do jejich rodinného bytu. Odpoledne kdyz jsme přijeli, tak bylo hezky... další den hnusne a takhle to bylo az do posledního rána, co jsme zase odjizdeli 😂 ale tak co, skandinavci tvrdí, ze neexistuje spatny počasí, jen spatny oblečeni 😁 ale taky preferuji samozřejmě na dovolené sluníčko 😁
Jinak my budeme mít tyden na jihu Tenerife takový odpočinkový, ze budeme spis cestovat po plážích a koupat se (kdyz počasí dovolí🙏🏻😂) a druhy tyden na severu a to bude spis uz turistické, protoze tam bývá chladněji. A kdyz tak v obou hotelech jsou vyhřívané bazeny, kdyby byla nouze největší 😁
V tom ti neporadím, protoze to dělám uplne stejne 😐 jako treba kdyz dojde MS, tak si říkám, ze jsem nad věci, ze to zkoumat nebudu a vydrží mi to do půlky cyklu a je to 😂 nevim no, ja myslim, ze se nejak pak ženská musi naštvat uz a vykašle se na otěhotnění a pak to je 😁 kamoska prave přesně takhle měnila praci, kam uz nenastoupila a druha se přihlásila na atestaci, kam taky samozřejmě uz nesla 😂 takže asi tak 🙏🏻
No doberu si ten Drmek, akcne jsem si předtim koupila dvě balení 😁 Ale treba ten kontryhel jsem pila dřív na MS bolesti a nevim no, každopádně mi aspoň chutnal 😊 a zas jsem to nepila nejak extra pravidelně, ja jsem v tomhle strašná 😂 budes ho pit jen do poloviny cyklu? Nebo mas nějakou tinkturu?
Hele bylinky i ta akupunktura me zaujala, ze to na ty problémy s cyklem celkem funguje. Tu akupunkturu doporučuji i při IVF, jsou na to dokonce nejake studie. Přítel jde na konci května, jsme si prave říkali, ze kdyby to ted vyšlo, tak ze by tam chudák nemusel, no ale...😁😁 tak aspoň budeme vědět 😊 bere ten Selzink, uz druhé balení, to mu neublizi
@anpineapple Máme fajn počasí jen když s námi jede moje kámoška. Takže ještě že mi šla na svatbě za svědka, to jsme měli fakt úplný azuro a strašný vedro 😂
Jeee tak to máte hezky naplánovaný 😁 tak budu držet palce aby vám to vyšlo s počasím, ať se můžete vykoupat i v oceánu 😁
Mám to úplně stejně, od MS cca do ovu jsem úplně v klidu a říkám si jak budu v klidu celou dobu (teď jsem o tom zase přesvědčená 😂) a pak se jen sleduju, přemýšlím nad každým píchnutím atd 😂 ještě že teď máme tu dovolenou pár dní po ovi, třeba nebudu mít čas nad tím přemýšlet 😂
Ten kontryhel jsem si koupila jako čaj a četla jsem, že je nejlepší to pít jen do ovulace a pak přestat, tak to asi zkusím takhle.
Tak o te akupunktuře jsem vůbec netušila, to vypadá zajímavě. Já si myslím, že by to za to možná stálo, když se do té doby nezadaří. Minimálně si myslím, že kdyby to náhodou nepomohlo, tak to ani nijak neublíží. A ten selzink je to stejné. Tak ať vám to spermio dobře dopadne! 🍀
@lenivekotatko Tak dneska 13DC a ovu testy nic ?😂🤷♀️ tak jako nechápu nic.
Já dneska 1 DC, MS přišla po 32 dnech, tak uvidíme, co nám přinese další měsíc.
@kikika87 a předtím ty vychazely? Ja to mam podobné,mela jsem mit podle predchozich cyklu ovu kolme 20dc dneska jsem 23 sc a ovu testy nic😭 tak nechápu a to testuju fakt snad od 9dc...ze by ten clostik zrusil ovu pro jistotu uplne😭
Holky vůbec vám to nezavidim,já vždy počala normálně bez problémů a byla rada za to ze to šlo tak skvěle rychle a bez pomocí nějakých léků či testování ovu držím vám všem palecky aby stě se dočkali miminka 😊 já letos budu náhradní maminka odnosim miminko znamim a moc se na to Těšín az budou šťastný
@lenivekotatko Já jsem 14DC a dneska se mi neukázala vubec druhá čárka. Ale ráno sem se objednala na zítra k doktorce. Mám začít brát proveru a ta prý ovulaci zastavuje. Zrovna náhoda, moje doktorka ordinuje jen jedno odpoledne týdne a měla na zítra poslední volný místo. Ať se prostě podíva jestli se vůbec něco děje 😪
Normálně mám ovulaci do toho 14.dne i když minulý to bylo asi až 19DC, ale to bylo po tom potratu.
Ale já zas ten testům tolik nevěřím, spíš BT, ovšem ta se mi taky nezvýšila. A jinak sem vlastně asi nikdy neměla ten ovulacni test pozitivní, ale já zase tolik netestuju.
A jak dlouhé cykly máš? To je divný, že fakt vůbec nic.
@alexkisss já vždy také bez problému. První těhotenství hned první pokus, ale v 8 tt to nedopadlo. Syn je v podstatě také na první pokus. Teď jsem měla ducha v termínu MS, ta došla o týden později, tak si myslím, že se zadařilo, ale neudrželo. Navíc jsem teprve nedávno přestala kojit a mám ty cykly trochu rozházené. Takže začnu pít kontryhel, manžel zobat selen a zinek a to by bylo, aby nebylo 😁.
@alexkisss Já bych nikomu nepřála ty peripetie když to fakt nejde a vlastně se ani nenajde žádná příčina proč tomu tak je. Já už sem z toho strašně smutná, ale asi protože vím jaka to byla beznadej když jsme se poprvé snažili.
Opravdu náhradní mamka ? Nikoho takového neznám. A to bude poprvé?
@kikika87 tak aspon ze te vezme a budes mit jistotu,dej zitra vedet🙃 ja nevim no cca 19 dc byl duch nejsilnější ale absolutne ne tolik jako minule mesice...mivam 33 a 37 dni na střídačku,ted bych mela mit 33... a ani jsem nemela zadne pobolivani nebo hlen nebo neco..zato dneska mne boli podbrisek cely den😠
@kikika87 jako prijde mi ze ten rozdil je strasne maly...toho 16dc myslim ze appka vyhodnotila spatne a vzala i zen napis..takze nejvic toho 19dc...
@lenivekotatko No to vazne neni žádná sláva ta druhá čárka...To sem možná měla už silnější. Ale každá druhá by mi tu řekla, že je to stejně negativní. Hm, ale pri 33 denním cyklu by ten 19 den tak nějak odpovídal podle viď?
No hele sestra se neptala proč tam jdu, ale já se odbýt nenechám, je to moje tělo a když už musím brat takový utrejchy tak chci vědět jestli to má nejaky význam...
A mě teda přijde, že mě většinou taky bolí podbrisek až po ovulaci. A unavená jsem, depresivní...není mi po těch lécích prostě dobře. Ještě sem si dala v pátek když jsem je dobrala asi 3 piva na čarodějnice a blbě mi bylo celý víkend 😔

@misule777 Achjo, tak to je na nic, kdyz to mas v práci takhle blby 😐 to je pak uplne nechuť tam chodit vid? Jenže navíc v dnešní době hledat novou práci a navíc kdyz chceš mimi, to neni moc dobra kombinace 😏 ale uvidíš, treba po te dovolené budes vazne odpočatá a treba se i do te doby zadari a bude všechno dobre 🙏🏻
Myslíš, ze jsi měla nízkou sliznici jo? Tak to ja bych ti klidně trochu pujcila, mne vždycky tak naroste 🤦🏼♀️😁 ale tak treba to bylo jen tenhle cyklus 😊 beres nejake doplňky nebo ne?
Zmrzku závidím! To ze ti bylo spatne, ne 😂 me uz dva dny drží desna chuť na burger 😁😁 ale přítel si ho dneska objednávat nechce 🤦🏼♀️😀 tak aspoň budu teda hezká do plavek 😂