4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
No, my začali teprve teď a už bych chtěla za 5dni najít // 😂 Já jsem hrozně netrpělivý člověk 😂😂😂 A přitom to bude poslední miminko, tak bych si měla spíš užívat to snažení 😂
@anpineapple Myslíš, že to pomůže?😂 Bojím se, že na tyhle skupině to úplně nestojí 😲😂
@monib66 Všechny ženský jsou netrpělivý! Teda aspoň já! Bohužel nejsem mezi těmi co si vzpomenou a jsou v tom. A to vyráběni mě po těch dlouhých měsících už taky 2x nebere. Ale ty si to užij ještě 😉
@monib66 Noo to ti uplne věřím 😁 ja uz jsem tak netrpeliva, ze se mi o tom uz i zda 😂 a to trvá uz osm měsíců 🤦🏼♀️ Sice mi to tak vůbec neprijde, ze uz je to taková doba, ale je to hrozny 🙄 tak držím pěsti 🙏🏻
@kikika87 Asi ne no 😁 ne proste, jedna z nas musi začít a ostatní se pak přidají a je to 😂
@anpineapple Ať je to kterákoliv, bude to zasloužený po ty dřině 😊
Jak se tam máte???
@kikika87 to je pravda! A nakonec se nám to všem podaří ❤️ Máme se nadherne! Strasne to utíká, ale užíváme si co to jde 🥰 počasí máme moc pěkný a i kdyz teda máme hromadu aktivit, tak naštěstí nejsme unavení 😁 ale návrat do reality bude asi krutý 😂🙄
Ahoj holky, já si po minulém nezdaru dala na pár dní pauzu. Potřebovala jsem úplně vypnout. Kdy je ovu vůbec netuším, cykly se mi za poslední dva měsíce totálně rozházely. Normálně mívám 27 DC a teď poslední dva byly 20 DC a 32 DC a ten byl s duchem🤦♀️. Takže tento měsíc to nechávám zcela na přírodě a manželovi 😂. Nic nepiju, nic nezobu a uvidíme. Ale nějak vím, že z toho nic nebude a vyhlížím další měsíc.
Achjoo holky jak si rikam ze nebudu resit priznaky nic.... Jsem hrozna!vypnete mi nekdo tu hlavu🤣 a taky si rikam ze nebudu testovat aspon do 14 dpo, dneska mam oficialne den zpozdeni,ale posunula se mi ovu takze jsem 10 dpo a docela mne svrbi ruka🤣🤣 doted mi nic nebylo,krom zvysene telesne teploty ale fakt docela dost na mne, 37,5 uz vic jak tyden, dneska mne zacaly tak divne palit prsa....no dement prostě uz😠
@pavulka Ono je to tak asi nejlepší, nechat to proste osudu 😊 stejne to vždycky přijde, kdyz to prijit ma 😁
@lenivekotatko Nooo tak to ale vypadá dobre ne?😁😁 Docela te obdivuji, ze vydrzis netestovat 😂
@anpineapple noo jenze ja mam kazdy mesic neco,tentokrat spis min nez normalne🤣 ja se bojim biochemka a navic si myslim ze by nic neslo videt😭
@lenivekotatko to chápu no, to zklamani je pak hrozny 😔 ale tentokrat to bude určitě dobre 🙏🏻 Tak jeste par dni pockej 😁 ale to čekání je teda taky náročný 😂
@anpineapple no praave🤣 ono jeste jak jsem brala ten clostik tak spousta veci muze byt z nej..
Co ty jak jsi na tom? ☺️
@lenivekotatko Jasny no... to pak člověk neví co je od léku a co ne 🙄 ale uvidíš za par dni 😁🥰
Noo ja hele nevim vůbec... uz jsem v druhé polovině cyklu, minuly tyden me jeden den bolel podbrisek jako na MS a trochu i prsa, tak si říkám, jestli to treba nebyla ovu... ale kdo vi, jak mam ty problémy, navíc testy nedělám a teplotu nemerim. Ale říkám si, ze treba změna prostředí na me působí 😁 a ze tu nejsem ani ve stresu... ale uvidíme no, radši si nic nemyslím 🙄😀
@lenivekotatko Já už jen čekám na MS. Vůbec nechápu na co sem si ten test dělala 🤦♀️ zkus test? Třeba tam už něco bude !
@anpineapple tak uvidis, treba bude Tenerifatko☺️😁 to je dobre ze sis odpocinula☺️
@kikika87 kdy jsi ho delala?😁 Ja nevim no přemýšlím ze zitra rano to bude 11 dpo ale nevim jestli to riskovat🤣 aspon do ct bych mohla vydrzet
@lenivekotatko Dneska. Ale když sem neměla ovulaci tak je jasný, že tam nemohlo nic být. Dnes končím s prášky, do dvou dnů je to tu a pak se do toho hodlám opřít 😂🤦♀️
@anpineapple A kdy se vracíte? Ty návraty jsou vždycky náročný. Moc užívejte, to musí být úplně parádní dovolená!
@kikika87 pristi mesic taky s clostikem vid,tak ted uz to bude urcite dobry☺️☺️🍀
@lenivekotatko Příští měsíc další clostik no, snad už to s těma mojema linejma vajecnikama něco udělá 🤔 ještě sem si objednala ten inofolic, prostě do sebe nacpu maximum a uvidíme 😂
Zítra už to bude určitě vidět ! Držím palečky 🍀
@kikika87 musi,je to dryak tak uz zabere😁 na inofolic jsem taky slysela chvalu tak jsem zvědavá ☺️ ja mam prave jen dr max testy a ty maji malo barviva tak mozna ještě počkám
@lenivekotatko No tak to by bylo asi nejšťastnější dítě na světě si myslim 😁 uvidíme 🥰 určitě to pro nas všechny bude šťastný mesic ❤️
@kikika87 Naštěstí az v pátek, takže máme jeste cas 😁 ale i tak proste 14 dni nestaci 🙄😂
@kikika87 Na co přesně je ten Inofolic? 😊
@anpineapple 14dni je krása, ideální délka. Týden je úplně trapnej, to uteče jak nic 😂
Inofolic je na zlepšení ovulace, kvality vajíček. To já přesně potřebuju. Jsou to prostě vitamíny, bohužel docela drahý.
@kikika87 to jooo! Tyden je traparna 😂 ani se nerozkoukas a sedíš zpátky doma na gauci 😂
Ahaa, to zni dobre 😁 nevim, teda jestli i me by to treba na tu ovulaci pomohlo nebo jestli uz nepomůže nic 😀
@kikika87 A Fertipronu jsi nezkousela? Koukej narazila jsem na tohle, kdyz jsem hledala Inofolic.

@kikika87 Vid! Mely bychom to smazat a založit novou skupinu, treba pak toho štěstí bude víc 😂😂🙏🏻