4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@kikika87 Jasny! A kadernice, manikúra atd bez testu, to je dobry 😁 žádný testování v praci... jo hele, taky bych do jiné vakcíny nesla 🙄 ten Pfizer se mi zda fajn... sice jsou občas po aplikaci teploty a pocity ma chřipku, ale to se ti muze stát s jakýmkoliv ockovanim
@anpineapple No jasný. Jsem vážně zvědavá kdy se na mě dostane řada 👍Jinak vansky jsem musela měnit, ten model Era mi nesedí, byli strašně nepohodlný. A navíc se mi po porodu mírně zvetsila noha🙄 tak sem musela vzít i větší.
Holky tak ja mam vyreseno,ms dorazila🥺 tušila jsem to, prakticky se to posunulo se to prakticky presne o tolik co ta ovu...takze clostilbegyt na mne fungoval přesně opacne nez chtel doktor...ja nevim no cim dal tim vic si zacinam myslet ze je problem u manzela🥺
@lenivekotatko Achjo, to me mrzí 😔 ale víš jak si to vždycky říkáme, nový mesic, nova šance ❤️ A manžel nebyl na spermio?
U nas je bílo, samozřejmě 😐 mam jeste 5 dni do MS teda, ale uz tomu nevěřím.
Achjo holky, přeci uz musíme to prokletí zlomit 🙄🙏🏻
@kikika87 Noo oni ty Era mami takový tlustší ten lem vid? Ja jsem je jednou omylem objednala a přišlo mi, ze jsou strasne chlapsky 😂
@anpineapple nebyl no a kdyz jsem o tom mluvila tak se moc netvaril....jeste vydrz,treba se jeste vybarví,strasne bych ti to prala♥️
@lenivekotatko Ten clostik někdy nezabere hned, zkus to ještě. A někdy začne působit až po dobrani. Já to pořád nedostala a už mě to štve. Příští víkend chci jít s kámoškama na rajz a to zas budu brát ten clostik a na to pít není moc dobrý sem minule zjistila 🙄jak dlouho se snažíte a kolik vám je ?
@anpineapple No jsou divný, hrozně tvrdý, všude mě to tlačilo. Takže jedině autenthic. To mě moc mrzí, ještě zkus počkat. Ale možná prostě se to vajíčko zase neuvolnilo?😔 zkusis zase doktorku?
@lenivekotatko Hmm kdyz ono je to pro ty chlapy takový citlivý 😐 i kdyz co zazivame my ženský, vid 🙄🙄 ten můj o tom tam nejak začala sám a jde ted 26., jsem si prave říkala, ze by treba uz nemusel 😐
No uvidíme, moc tomu nevěřím 🙄 i kdyz samozřejmě pidistinek bych tam vykoukala vždycky 😂
@kikika87 Joo taky na authentic nedám dopustit 🥰
No řekla bych, ze je to prave dost pravděpodobné, ze se neuvolnilo 🙄 Zkusím, ale spis abychom se domluvily co dal, uplne nevidím řešení si každy mesic pichat injekci, kdyz ta příčina nekde je 😐 objednam si tu Fertipronu a asi zkusím akupunkturu a jeste budu pokračovat v te hormonální józe, to jsem na dovce flakala, protoze se mi nevešla jogamatka do kufru 😀
@anpineapple děkuju♥️
@anpineapple jezisi super♥️ mam radost uplne🍀 tfuj tfuj at sili☺️ doma jsi to rekla nebo cekas az po terminu?
@lenivekotatko Včera mi bylo tak divne prave, tak jsem si řekla, ze jeste zkusím 😁 ale zatím se tedy jeste radši neraduji 🙄 No uvidím, možná zkusím test jeste zitra a kdyz bude silnější zase, tak to doma povím 😊 ať to prozivame spolu ať kdyz tak nemusí ve středu na to spermio 😂
Ahoj holky,
Nějak jsem nestíhala poslední týden, pořád jsme někde lítali 😁 ale dovolená docela bodla, zítra to bude v práci krušný 😪😀 ani jsem neměla tolik času řešit mimčo atd.. teda až na posledních pár dní 😂 to už zase nemyslím na nic jiného
@anpineapple moc gratuluju k zásnubám 😍😍😍 tak to byla super dovolená co ❤ a na tom testu slabou čárku vidím, tak třeba to bude vážně malé Tenerifátko ❤❤
@anpineapple holka tohle už krásný dusík. Škoda že nemáš mamatest ten už by byl jasný
@misule777 to je prave super, ze jsi byla takhle zabalena a hlavně, ze jste si to užili ❤️❤️ Ja to taky potřebovala uplne!🙏🏻 A uplne chápu, ze se ti do prace nechce, mne vůbec! Jeste představa vstávani v 5, umiram uz ted 😂
Děkuji za gratulace 😊 Noo kdyby to všechno takhle vyslo, tak by to byla vazne osudova dovolena 😂😁
@pajasala Ten ani dneska nikde nesezenu no 😐 tak uvidíme, zkusím zitra nebo pozítří, jestli bude sílit 😊
@anpineapple no nevyšlo nám to co jsme měli v plánu, ale to vůbec nevadí 😁 jo přesně, to vstávání v 5 mě asi zabije 😂 to by bylo super kdyby to takhle všechno vyšlo 😁 opravdu osudová dovolená ❤
@misule777 tak vždycky je to trochu jinak nez si člověk plánuje 😁 dneska jdeme posedět na zahrádku konečně! Tak si to před tim návratem zitrejsim jeste zprijemnime 😁 ale alkohol si tedy radši uz nedám 🙄
@anpineapple Nadhera❤😍 tak aspoň někomu se zadařilo! Určitě bude sílit 💋
@kikika87 jsi hodna 😇 ja doufam!🙏🏻 Jako musim rict, ze uz od včerejška je mi divne a dneska jeste víc 🙄 a trochu me začíná bolet podbrisek, snad vazne MS nedorazí 😐
@anpineapple Mě tenkrát taky hodně bolelo břicho! To je normální. Já už dva dny zlehka spinim, takže asi už hodlá MS v dohledné době přijít 🙏
@kikika87 tak snad je to ono 🙏🏻 Jako porad se radši uplne neraduji, ale snažím se tomu věřit 😊
Tak super zprava, to uz je určitě na cestě a přijde nova šance 😁❤️
@anpineapple konečně ty zahrádky otevřeli co 😁 taky jsem tento týden byla na zahrádkách snad víc než doma 😂😂😂 ty jo, tak jestli ti je divně tak to je dost nadějný ❤ zkusíš zítra další test nebo vydržíš? 😁
@anpineapple No já už ten šancím moc nevěřím. Říkali jsme si, že když do září nic tak zkusíme nějake CAR, ale teď si říkám, že na to prdim. Buď to druhý přijde nebo ne. Když ne, pojedeme aspoň příští rok s E k moři a budeme si o to víc užívat. Holt teď b budu brát ty prášky a třeba mě to nastartuje.
Držím palce ať je tam zítra dálnice 😊
@anpineapple jinak taky jsem to ráno nevydržela a udělala test 🤦♀️😂 nejde mi to vyfotit, ale slabej duch tam je. Radovat se teda nebudu, protože vím, že za pár dní můžu dostat MS 🤦♀️
@misule777 Přesně, konečně to otevřeli 😁 my jsme ted z Tenerife rozmlsani těmi zahradkami a kdybychom přijeli a všechno by tu bylo zavřené, tak nevim nevim 😂😂
Hele nevydrzim a zkusím 😀 mam doma celkem zásobu a jestli to ma vyjít, tak je tu pak nechci schovávat 😂
Je mi strasne slabo na omdleni a motá se mi hlava a celkove proste, tak uvidíme 🙄
Duch? Super 😁 ale tvoje obavy chápu, taky se bojím, aby nepřišla 😐
@kikika87 Tak treba prave proto, ze se na to nebudeš tolik zaměřovat, tak to přijde 😊 a more zni taky jako super plán! Nám to prospělo aspoň psychicky teda 😇
Děkuji, snad bude 🙏🏻 ale ja si teda ted říkala, ze bez injekce proste nemám šanci 🙄

@lenivekotatko no upřímně, ja nic moc necekam, takže asi zklamaná nebudu 😁🙄