icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

misule777
23. kvě 2021

@anpineapple To chápu, je to úplně bomba když si můžeš jít sednout s kamarády na zahrádku, svítí sluníčko, atd 😁 tak teď si musíme rychle užít než nám to zase zavřou 😂
Tak to je fakt hodně nadějný, to jsou jasný příznaky ❤ takže zítra čekám na pěknou čárku 😁
No je to už takovej větší dušík, jde vidět, nemusí se hledat, jen vyfotit mi moc nejde, ale já jsem na to focení tele 😂 jenže vždy tam něco vykoukám a druhý den dostanu ms 🤦‍♀️ tak uvidím za pár dní 😀

anpineapple
autor
23. kvě 2021

@misule777 Kez by uz byl klid a život se vrátil do normálu 🙏🏻😁
No jsem na ráno zvědavá 😁 snad bude aspoň o malinko silnější, jsem strasne netrpělivý člověk 😂
A kdy ma MS prijit? A zkusis taky jeste zitra testovat znovu?😁 a nejake příznaky?😂😇

misule777
23. kvě 2021

@anpineapple taky bych si to přála 🙏
Určitě bude silnější 😊 to jsme dvě netrpělivé 😂 takže já ráno zkusím další test 😂 vůbec nevím kolik jsem dpo, ale myslím že ms by měla přijít ve středu 😁 jinak mě jen strašně bolí prsa a bradavky 😂 pak jsem strašně osypaná, víc než bývám vždy před ms. A pak mi jen je od včera divně, jako by na mě něco lezlo..

anpineapple
autor
23. kvě 2021

@misule777 tyjooo tak to taky vypadá hodně nadejne 😁😁 me prsa bolí taky, ale to mívám vždycky přes MS a akorát teda nemám svoji zravou jako vždycky 😂 uvidíme! Ale byla by to pecka, kdyby nám to tenhle mesic konečně vyšlo, kdyz ne ten minuly 😁❤️🙏🏻

misule777
23. kvě 2021

@anpineapple no vidíš, teď mi došlo že taky nemám žravou 😂 a mě prsa taky bolí každý měsíc, ale většinou jen po stranách. Teď mě bolí celý prsa 😀
To by bylo super kdyby nám to vyšlo ❤ a ještě takhle stejně 😁 to bysme měli i termín +/- pár dní od sebe ❤

anpineapple
autor
23. kvě 2021

@misule777 Tak si dame ráno vědět 🥰 držím nám pěsti 😁❤️❤️

misule777
23. kvě 2021

@anpineapple taky držím pěsti 🙏❤❤

anpineapple
autor
24. kvě 2021

Tak jsem zkoušela další testik a myslim, ze uz se to dá nazývat čárkou 😁 snad by mi nevyšly dva dny po sobe falešně pozitivní testy 😂 porad mam pochyby 🙄

pavulka
24. kvě 2021

@anpineapple krásná čárka, přeji, ať už jen sílí 😊

kikika87
24. kvě 2021

@anpineapple To je velká paráda! Ty seš normálně dítě stesteny 😁😍

anpineapple
autor
24. kvě 2021

@pavulka Dekuju moc 🥰

anpineapple
autor
24. kvě 2021

@kikika87 Noo jestli to vyjde, tak si fakt myslim, ze za to muze hlavně ta hormonální jóga 🙏🏻😊 takže rozhodne stojí za vyzkoušení ❤️

misule777
24. kvě 2021

@anpineapple no tak to je už krásná čárka ❤❤❤ to je fakt super ❤

anpineapple
autor
24. kvě 2021

@misule777 ❤️❤️... nooo a co ty?? Jsem napjatá!

misule777
24. kvě 2021

@anpineapple asi nic 😔 na testu byl jen malinkatej stínek 😔 večer jsem teda chytře vypila čaj a v noci jsem trochu lítala na záchod, tak nevím jestli třeba jinak by se něco ukázalo nebo ne...

anpineapple
autor
24. kvě 2021

@misule777 tak uvidíš, zkus treba jeste pozítří 🥰

misule777
24. kvě 2021

@anpineapple zkusím určitě už zítra jestli to nedostanu 😁 protože trochu mě břicho bolí

kikika87
24. kvě 2021

@lenivekotatko Tak konečně, 33DC. Co ty ? Jak si se rozhodla ?😔

anpineapple
autor
24. kvě 2021

@misule777 tak se treba jeste vybarvi 😊 mne je dneska teda zle a ani spát jsem vůbec nemohla 🤦🏼‍♀️

monib66
24. kvě 2021

Holky, když ne a ne dorazit MS, kdy je potřeba to začít řešit? Tohle jsem ještě nezažila, těhotná nejsem (testy jsem dělala dnes a před 3mi dny). Dnes jsem 15DPO

misule777
24. kvě 2021

@anpineapple takhle špatně ti bude asi dalších pár měsíců 😁 já mám poslední tři noci strašně živý sny, o víkendu se mi zdálo že mě honil vrah, vzbudila jsem se úplně vyřízená 🤦‍♀️😂 asi moc koukám na televizi 😂 ale takhle živý sny jsem měla i u toho mimoděložního mi teď došlo

anpineapple
autor
24. kvě 2021

@misule777 tyjo nechci 😂 mne jen přijde divny, ze je mi spatne tak rychle 🤦🏼‍♀️
Živý sny mam možná taky, vím ze se mi zdálo neco strasidelneho 😂😂

anpineapple
autor
24. kvě 2021

@monib66 a příznaky, ze by MS měla dorazit mas?

monib66
24. kvě 2021

@anpineapple právě vůbec žádné a to mě většinou pobolívá stýská kost pár dní před

anpineapple
autor
24. kvě 2021

@monib66 to je divny 🙄 nechceš si zkusit radši zavolat doktorce?

lenivekotatko
24. kvě 2021

@kikika87 jee ja jsem ti minule neodepsala, nějak se mi to ztratilo 🤭 ja nevim no, ja si myslim ze ovu mam i bez clostiku,ale tolik mne neboli a mivam ji driv,tak mi ten clostik pripada zbytecny, kor kdyz nevime jestli neni problem nekde jinde. Vysadila jsem na konci srpna,ted to je 9.cyklus ale teprve 3.ovu o ktere jsem vedela,predtim myslim nebyla🤣 je nam 28. A vy?Zkusim ted bez clostiku zajit na novou gyndu a uvidim. Takze ms nikde a tt neg.? Achjoo to je divny, nevolalas doktorce?

misule777
24. kvě 2021

@anpineapple tak každý to má jinak 😁 někomu je špatně hned a někomu vůbec 😂
Ja teď trochu zašpinila, tak čekám, kdy se to rozjede 😔

kikika87
24. kvě 2021

@lenivekotatko Jo MS přišla dneska, takže přišla týden po dobrani provery, 32dni. Asi máš pravdu, možná bude lepší zkusit ještě nějakou jinou doktorku. Já začala brát inofolic. Tak to jste taky mladý, to se povede dříve nebo později 😁👍 mě táhne na 34🤦‍♀️ takže jako mám na čase to fakt řešit, mladší už nebudu že jo. Já přemýšlím, že bych ten clostik brala od 3-7dne ? Třeba by ta ovulace pak přišla dřív!

monib66
24. kvě 2021

@anpineapple už jsem volala a prý když nedorazí MS do konce týdne, mám v pondělí zavolat 😴 To bude dlouhý týden

anpineapple
autor
24. kvě 2021

@misule777 Achjo 😐 tak další mesic, další šance 🙏🏻 Uz se proste zadarit musi!

Strana