4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@misule777 Jeej 😐 no ja doufam, ze u me se to nerozjede teda 😏 no uz kdysi jsem byla přihlášena na seminář, to je podle me nejlepší... ale bohužel mi to kvůli covidu zrušili. Tak jedu podle YT a jelikož cvicim spoustu let normální jogu, tak si myslim, ze ty pozice zvladam dobre 😊 ale zamluvila jsem si i knížku v knihovně a dneska je pro me k dispozici po dvou měsících 😂 ale aspoň se na ni kouknu 😁 jinak cvičila jsem skoro denně... doporučují alespoň 4x 😊
@misule777 je to hodně o tom brisnim dechu, aby se poradne promasirovaly ty orgány v podbrisku 😁
@kikika87 ahaa takhle, a ty ho mas protoze normalne ovu vubec nemas nebo?ja myslim ze by to mohlo pomoct,ale radsi bych to hlídala aby ted neprisla az moc brzo...
@lenivekotatko No já si myslela, že mám. Ale asi ne úplně pravidelně? Kdo ví,. Zjišťuji to jen díky tomu měření teploty, ale tenhle měsíc s clostylem sem ji neměla 🤔
@kikika87 tak jen jestli taky nemas pani doktorku podobou tomu mymu... Googlila jsi clostilbegyt?ze te maji sledovat a ze je to dryak a kolikrat úplně zbytecny? Nedavno jsem zkoukla jedno video...masakr zkusim ti ho dohledat,je sice dlouhy ale nemusis koukat cely
@kikika87 ona tam prave mluvi i o tom ze doktoři jako první nasadi clostik a zbytecne atd...je to takovy hezky souhrn jak to muze fungovat i jinak,hlavne ze ne kazdy ma pravidelne cykly 28,ovu 14 .den
@lenivekotatko Já si to zítra poslechnu. Taky zacinam uvažovat, že už si je nevezmu.
Moje tělo je akorát v šoku a efekt žádný. Akorát sem přibrala.
@kikika87 ja te chapu no,ja je klidně brat budu,az mi někdo vysvetli proc to potrebuju,jestli vubec🤣
@lenivekotatko Me to vysvětlila, prý potřebuju postouchnout😁 já mám ty vaječníky asi nějaký líný, protože první dítě se povedlo 2 měsíce po hormonech pri ivf. A to jsou prý úplně jiný dryjaky než to co máme teď. Takže se snažíme stejně dlouho, že? My od srpna.
@anpineapple u tebe už se určitě nerozjede 🙂 dělala jsi dneska test? 😍
No já byla na pár lekcích normální jógy před pár lety (tak cca 4 lekce) 😀 pak jsem se na to vykašlala, že mi překáží špek na břiše 😂😂 já jsem docela střevo no... ale občas si nějakou lekci pustím na YT a zkouším to 😀 Ale moc mi to nejde 🙄 Tak možná pak kouknu po nějakých lekcích tady u nás
@misule777 dělala jsem 😂 a je zase výraznější 😊 říkala jsem, ze uz delat nebudu... ze počkám do patku a kdyz tak si pak udělám ten digitální clearblue, kdyby MS nedorazila 😊 ale je mi teda fakt blbe 🤦🏼♀️ Občas se to na chvilku zlepší a pak mi to dá takovou facku 😂
Hmm hele tak to budes mít určitě lepší, kdyz půjdes na normální lekci, ukážou ti jak to delat fakt správne, aby sis jeste treba neuskodila 😊 ta originální sestava je od Dinah Rodrigues 😊 ja teda přímo tohle nenašla na YT ani v angličtině, tak jsem cvičila jiné sestavy, ale bylo to moc fajn. Klidně ti muzu hodit odkazy, hezky to vysvětlovaly a náročné to nebylo, tak treba by to nebylo ani pro tebe spatne 😊
@anpineapple sílí krásně 😍😍 myslíš, že to do pátku vydržíš neudělat test? 😂 Na ty nevolnosti jsem slyšela, že je dobrý myslím zázvor.
Mě se ráno rozjela MS ve velkém.. tak teď když to tak vidím u tebe, tak doufám, že když ne tento měsíc, tak ten další to vyjde. To bychom měli jet do Chorvarska jestli to bude možné a třeba to jiné prostředí taky pomůže 😁❤
Tak až budeš mít čas tak mi prosím nějaké odkazy hoď, zkusím se na to kouknout a buď to půjde nebo ne 😊❤
@misule777 ja se bojím, aby to nebylo to biochemické 😏 možná udělám ve čtvrtek, ale zitra ne 😁 fakt? Zkusím to nekde taky vyčíst s tim zázvorem, ja doufam, ze to přejde 😏
Viiid, aspoň takhle vidíš, ze dovolena dela divy 😁 a to jsem tomu nevěřila 😇 určitě se vám tam taky zadari ❤️ Posílám odkazy, střídala jsem tyhle dvě a pak jsem si vždycky tak jeste 5 minut polezela na jogamatce, abych tělu hned neudělala šok 😂
@anpineapple určitě to nebude biochemické a dobře to dopadne ❤❤ myslím, že se dělají i nějaká lízátka nebo něco takového pro těhotné proti nevolnosti 😀
Přesně, ta psychika je mocná. Jak se hodíš na dovolené do klidu, tak se dějí zazraky 😊 asi řeknu šéfovi, že potřebuju dovolenou celý rok 😂😂😂
Děkuju ❤ doma na to kouknu a zkusím 😁 jo takže já pak zůstanu ležet a vstanu až ráno jak se znám 😂
@anpineapple mne zázvor moc nepomáhá ale pomáhá mi třeba kousek rohlíku nebo ty ,, polystyrenovy chlebíčky"😁 jinak krásna carka. Jestli máš testy od Dr. Maxe tak se nenech zmást já si dělala testy v 6 tt těsně před utz a čárka nebyla úplně jak dalnice. Řekla bych stejná jak na zacatku. Je tam fakt málo barviva.
@misule777 no porad tam taková nejistota je... přijde mi, ze je to vazne doba co se snažíme a všechny ty okolnosti. Považuji to za zázrak skoro 🙏🏻😁 takže o to víc se asi bojím 🙄
Přesně tak! Ja to na sobe strasne poznala, jak jsem byla v pohode... poslední týdny v práci předtim byl fakt stres 😏
Noo tak se hezky zrelaxujes az do rána, ja taky občas upadla do takového polospanku 😂 spis pak aby si se ráno z te země vůbec zvedla 😁😁
@monuleee Ahaa, tak ty chlebicky zkusím, to mam rada 😂 díky za radu 😁
Jojo jsou to testy z Maxe, jsem měla doma zásobu a říkala jsem si, ze bude vidět, jestli sílí, kdyz si budu delat jeden typ testu. Tak super, ze ve skutečnosti je treba jeste silnější 🥰
@anpineapple já právě kupovala 2 +1 zdarma tak jsem měla taky zásobu,ale už bych si je znovu nekoupila. Takže by teoreticky čárka měla byt jasnejsi. Jak dlouho máš zpoždění?
@monuleee No ja prave jeste zpoždění nemám 😐 mam dva dny do MS a test jsem zkoušela, ze mi začalo byt spatne. Takže mam fakt strach, aby jeste mesicky nedorazily
@anpineapple ty jo, já testovala 2 dny před ms a negativní a Za 2 dny už pozitivní. Ale fakt až v ten den kdy měla být ms a nebyla. No tak snad ani nedorazí, moc ti to přeju🍀
@monuleee já testovala 10dpo a uz tam větší duch byl, spatne mi začalo byt 9dpo a od te dobu čárka sílí, tak snad to vyjde 🙏🏻 Dekuju 🥰
@anpineapple ty jo, tak to je mazec, já teda příznaky tehu mela už 4dpo 🤷😲ale test až buhvikdy😁 je to fakt videt že každá to má úplně jinak😁
@monuleee ja si prave říkám, jestli nemám ty příznaky moc brzy, tak asi ne 😁 do te doby mi nic nebylo, takže jsem byla smirena, ze to nevyslo 😂 ale chytlo me to teda v letadle cestou domu 🙄 jeste, ze jsme nezůstali na dovce o dva dny déle, to bych asi umřela 🤦🏼♀️😀 přesně vid, příště žádné příznaky gůglit nebudu, protoze to nema smysl 😂
@anpineapple to je krásná čárka, moc gratuluji ❤💕
Tak MS stále nikde, testy bílé jako sníh. Takže když nepřijde do konce tydne, mám přijít na gynekologii. Achjo 😴 Vůbec nechápu, proč ta MS nepřichází.
Jinak jsem dnes 16DPO
@anpineapple krasne sili,bude to urcite dobre🍀
@anpineapple já myslela ze jde o vsugerování,ale ty příznaky byly tak zvláštní že jsem tomu i věřila ale radši si nedělala nadeje a přece to vyšlo 😁to Googleni fakt nemá smysl. tak ať čárka jen sílí🍀
@anpineapple Neboj, určitě už ms nedorazí a všechno bude v pořádku ❤ ten malý zázrak se ti určitě za 9 měsíců narodí 😍❤
Já jsem fakt strašně netrpělivý člověk, takže snažení které trvá víc jak jeden měsíc je pro mě dlouhý 😂 a to jsem několikrát slyšela, že zdravému páru to trvá cca rok než se zadaří 🙈 to mi hrábne, protože když jsem bez vejcovodu, tak to může být i delší dobu si myslím 😒
Tak hlavně že sis odpočinula a hodila do klidu a vyšlo to 🙂
No na té zemi se teda zrelaxuju 😂😂 to mě bude muset ráno zvednout manžel 😂
Jinak hlásím, že kontryhel asi funguje 😍 pila jsem minulý cyklus prvních 14 dní, protože jsem minulý měsíc měla slabou ms a teď už mi to přijde zase v pohodě 🙂 tak snad bude dělat i jiné zázraky 😍😂

@anpineapple už se to rozjíždí.. a to jsem to čekala až za dva dny 😒 nebo spíš vůbec 😔 no tak snad příště.. asi teda zkusím taky tu jógu 😁 cvičíš jí podle nějakého videa? A jak často?? To bude doma komedie až to zkusím 😂