icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

kikika87
26. kvě 2021

@misule777 Piješ denně jeden hrnek nebo více? Taky sem začala, ale právě většinou to dám jen ráno. Poslední dva měsíce mám MS taky tedy dost slabou.

misule777
26. kvě 2021

@kikika87 piju dva denně 😊 taky mám občas problém vypít dva, protože si na ten druhý vzpomenu občas až třeba k večeru 🤦‍♀️ a taky piješ jen první dva týdny? Tak zkus přidat ještě jeden hrnek denně a snad ti to pomůže 🙏

kikika87
27. kvě 2021

@misule777 Já to začala pít teprve minulý cyklus, ale myslím, že jen prvních 14dni sem taky vycetla. A dva denně se pokusím. Ovšem včera sem si ho dala až k večeru a celou noc sem mohla akorát tak chodit na wc😁🤦‍♀️

@anpineapple Tak co tvá čárka? Jak ti je ?

anpineapple
autor
27. kvě 2021

@misule777 jsi hodna, Dekuju za podporu 🥰🙏🏻 Hele vazne pockej na to Chorvatsko... to bude uplne ideální prostředí. Nebudeš na to tolik myslet (trochu samozřejmě jo, jinak to nejde 😂) a budes tam spokojena, zrelaxovana, bez stresu... proste podmínky jak mají byt 😁
Tak klidně můžeš pak jogu zakončit v sede, to taky jde 😂 proste aby ses hned nezvedla a nesla neco delat 😁
Tak kontryhel považují za ženský zázrak, tak to určitě zázrak je 😁 ja si pak dala asi pět hrnku k tomu drmku jeste 😊

anpineapple
autor
27. kvě 2021

@kikika87 Nooo od toho úterý jsem radši netestovala, dneska mam termín MS, tak jsem si říkala, ze zkusím vydržet s testem jeste do neděle 😊 mam porad strach 😀 ale jinak je mi možná trochu lépe, je to hodně nárazové 😐 jsem teda strasne unavená, včera jsem šla spát uz v půl 8 😂 a přestaly me bolet prsa, což považuji za dobre znamení, protoze před MS me vždycky bolí strasne 🤦🏼‍♀️ Jako jsou citlivější a nality, ale nebolí 😊 tak uvidíme 🙏🏻

monib66
27. kvě 2021

Achjo, 18DPO a ta mrcha ne a ne přijít. Se dnes zkusím projít kontryhelem 😴

pavulka
27. kvě 2021

Tak mi se pravděpodobně rozjíždí MS, jsem 24 DC, takže mé poslední cykly byly 27, 28, 20, 31 a teď to vidím na zítřek v plné parádě, takže 25. Před porodem jak hodinky 28 dní, celý rok po porodu 27 dní a teď toto 😒

misule777
27. kvě 2021

@kikika87 ještě jsem minulý cyklus pila hodně grepový džus a pak jsem se dočetla, že grep na to má také dobré účinky, ale nevím no 🤷🏽‍♀️😂 jooo tak na to já jsem taky odborník, taky jsem si včera dala druhý hrnek až večer a v noci jsem lítala 😂

@anpineapple v tom Chorvatsku máme v plánu nějaké výlety po horách, tak abych pak nebyla spíš úplně odrovnaná, že večer přijdu a padnu 😂 Jinak jsem 4 dc, takže jsem zase v tom svém klasickém klidu, říkám si jak na to kašlu, že bych zase měla spíš něco začít dělat se sebou atd atd.. a že si aspoň užiju léto a tak.. ale za dva týdny mě zase přepadne klasická hysterie 😂😂😂
Asi na tom kontryhelu vážně něco bude 😁 myslím, že ho budu ještě nějakou dobu pít 🥰
Tak to je dobře že ti je líp. Ta únava k tomu taky patří no... kolegyně když loni čekala, tak prý taky pořád spala. A to ani nechodila do práce a byla pořád úplně zničená chudák. Prý by si nedokázala představit, že chodí normálně do práce. Ráno vstala, nasnídala se a přesunula se na gauč 😂😂

kikika87
27. kvě 2021

@misule777 Citrusy na ty prášky co beru nemůžu. No dneska sem stihla sotva jeden hrnek. Ale dneska sem si koupila sypany kontryhel na čaj, třeba bude lepší než to co mám ted. A jako byla sem dneska ve dvou lékárnách a nikde neměli ovulacni testy. Kdo to jako vykoupil ?😂🙏 A taky jsem dneska 4DC😁

kikika87
Autor odpověď smazal
misule777
28. kvě 2021

@kikika87 Taky jsem včera stihla jen ráno jeden hrnek. Na druhý jsem si vzpomněla až asi v 8 večer a to bych zase celou noc lítala 😂 já sehnala minule u nás v lékárně jen porcovaný čaj, ale až ho dopiju tak chci taky koupit sypaný, ten je podle mého prostě vždy lepší. To se asi všichni snaží o mimčo 😂 já minule zase nikde nemohla sehnat těhotenský testy 😂
Jeee tak to jsme na tom úplně stejně na den 😁

kikika87
28. kvě 2021

@misule777 Ten můj sackovany čaj vypadá po 15ti minutách louhovani jak mastnej flek od benzinu😁 teď sem měla ten sypany a 100x lepší.
No tak já dneska jedu do Prahy odpoledne tak zase obehnu pár lekaren🤷‍♀️ jdu dneska na zahrádku s kámoškama, já se tak těším!!
Takže tenhle měsíc je nás, jasný?😁🙏

anpineapple
autor
28. kvě 2021

@misule777 Ja taky byla hodně unavená, měli jsme mega nabitý program.. ale stejne pak občas vecer byla chuť, kdyz jsme si dělali romantiku u sklenky vina na terase s výhledem na more 😁 a kdyz chuť nebyla, tak jsem proste odpadla 😂 no stress hlavně 😁
Uplne vím jak se citis! Taky to tak mívám 😂 ale je to proste asi normální 😊
Mne tedy osobně ten kontryhel i hodně chutnal 😊 dávám teda jeste kapku citronu, to dávám skoro do každého čaje 😁 a používat vazne jen ten sypany, je účinnější a kolikrát ty sáckove mohou obsahovat i plísně a tak 🙄
No hele treba včera jsme koukali na hokej a ja odpadla uz v půlce druhé třetiny, takže jsem vůbec ten božsky konec neviděla 😡 musim si to dneska pustit 😂

kikika87
28. kvě 2021

@anpineapple Ta poslední třetina byla snova! Kluci jsou to šikovný. To máš pravdu s tím sackovym. Příští neděli jdu na očkování. Chvíli sem měla strach se očkovat když se snažíme, ale pak sem pohledala nějaký články a jdu do toho. Lepší teď než se pak třeba celý těhotenství strachovat, abych to nechytla.

anpineapple
autor
28. kvě 2021

@kikika87 Tak to si to musim rozhodne pustit, viděla jsem jen tu horší část no 😁
Hele to děláš dobre! Jen se naockuj a pak budes moct byt v klidu 😊 taky jsem se po dovce chtela nechat píchnout

misule777
28. kvě 2021

@anpineapple joo tak na to posezení s výhledem se fakt těším ❤ doufám tedy, že jsem zabookovala pokoj se správným výhledem 😂
No, to je taková klasika každý měsíc 😂 pohoda, klid, hlavně začít dělat něco se sebou a za dva týdny nic z toho 😂 už jsem ale zase extrémně odhodlaná změnit na sobě snad vše 😂 teď jsem utratila asi 2000 za kosmetiku, protože po všech těch bylinkách (asi?) mám pořád obličej jako puberťák, tak chci zkusit něco jiného 😀 do toho jdu příští týden konečně ke kadeřnici a už mě napadají myšlenky že bych zase změnila nějak barvu atd 😂😂 a každý den se teď mučím na orbitreku 😂
Už jsem objednala sypaný kontryhel, protože koukám, že už ho tady stejně moc nemám. Pytlikový jsem minule koupila, protože sypaný tady neměli 😒 Taky mi ale chutná.
Tak na ten hokej se podívej 😁 fakt jsem nechápala, jak se rozehráli a otočili to 😍

misule777
28. kvě 2021

@kikika87 já mám tento, ale už jsem objednala sypaný, tak snad v pondělí bude 😁
Tak v Praze už snad ty testy seženeš 😁 jestli se tedy nesnaží celá Praha otěhotnět 😂
Jeee to se nedivím, že se těšíš 😁 taky bych si šla sednout někam na zahrádku 😊 ještě že už to otevřeli 🥰
Jo, tenhle měsíc nám to musí klapnout!! ❤

kikika87
28. kvě 2021

@misule777 No včera sem byla v Letananech v maxovi a prý mají výpadek. Mám stejný, jen tedy sypany. Tak nam dneska nevyšla školka, jsme hodně pod čarou, tak to aspoň zapiju🤷‍♀️🍻 holky je víkend, co máte v plánu?

monib66
29. kvě 2021

Tak už 19DPO a ta potvora stále nikde 😴 Takže v pondělí se budu objednávat k doktorce

anpineapple
autor
29. kvě 2021

@monib66 jej 🙄 příznaky taky nikde?😐 mne se to takhle stalo po statnicich, ze jsem měla fakt stres a pak to skoro dva měsíce nedostala 🙄 tak ti kdyz tak Dr. dá injekci pak na vyvolání

anpineapple
autor
29. kvě 2021

@misule777 Taky jsme se bali, aby nám dali správný pokoj a lepší jsme si asi nemohli ani prat 😁🥰
Noo hele oni ty bylinky celkove čistí organismus, takže ty prvotní projevy zlepšení stavu je bohužel prave i zhoršení pleti 😁 a jsou barvu bys chtela? A jakou mas?😊 taky jsem ted chtela změnu, tak jsem šla z blond do zrz, ale asi se vrátím nakonec k blond 😁
Tak tenhle caj je kvalitní, to je dobra značka, ale i tak je lepší sypany 🙏🏻

anpineapple
autor
29. kvě 2021

@kikika87 My jeli na letní byt, i kdyz teda moc letní to neni 😂 včera jsme slavili pritelovi tricatiny s jeho rodinou, tak jsme všichni zabaleni do dek grilovali 😁 byla sice fakt zima i přes plynový ohřívač, ale užili jsme si to 😊

vaju
29. kvě 2021

@anpineapple gratuluji🍀potichu vás tady chodím ,,kontrolovat,, a mám radost, že se ti zadařilo😍

anpineapple
autor
29. kvě 2021

@vaju jeee jsi moc hodna, dekuju 🥰 snad bude vse dobre 🙏🏻

kikika87
29. kvě 2021

@anpineapple My vydrželi na zahrádce sedět do 22h. A jako ještě sem nebyla úplně zmrzlá, ale stačilo to. Trošku mě dneska bolí hlavicka🤷‍♀️😁
@lenivekotatko Žiješ?😉

misule777
29. kvě 2021

@kikika87 mě u nás v maxovi taky právě řekli že mají těhu testy výpadek 🤦‍♀️ a zásoby už asi vykoupili takový bláznivky jako já 😂 tak hlavně že sis to užila 😁 já teď koukám na hokej, odpoledne přijedou rodiče a k večeru možná půjdeme někam posedět na zahrádku 😁

misule777
29. kvě 2021

@anpineapple já vím, je to vidět, že v tomhle ty bylinky působí 😂 jenže mám i normálně dost mastnou pleť a od té doby co neberu antikoncepci, tak je to věčný boj.
Jinak já mám svojí barvu takovou světle vyblitě hnědou, cca před rokem jsem si na to nechala naplácat takovou hnědo červenou. Teď to už asi půl roku barvím jen hennou na hnědo, takže mám hnědou a konce mám lehce do takový nazrzlý, jak se to vymývá atd. Já právě ani pořádně nevím jakou bych chtěla 🤦‍♀️😂 líbila by se mi taky nějaká zrzavá a nebo právě světle hnědá, ale ne tak vyblitá jako je moje barva vlasů. Jak to, zrzavá se ti nelíbí? 😁

monib66
29. kvě 2021

@anpineapple nn, žádné příznaky. Ani bolest podbřišku, jakou mívám před MS. Jsem z toho úplně psychicky unavená. Jako kdybych neovulovala, tak bych alespoň chápala. Ale všude se pise, že lutealni fáze nemůže být delší než 16dni.
Tak se bojím, že to možná bude cysta nebo mimodelozni😴

kikika87
29. kvě 2021

@monib66 Opožděna MS je úplně běžná, však ona přijde to se neboj. Nesmíš se z toho tak nervovat, není důvod. Akorát si to oddalujes. Já bych prostě pockala a neřešila

kikika87
29. kvě 2021

@misule777 To jsou ty jejich akce 2+1 a pak nic nemaj😂 my máme dneska lazy day, doslova. Odpoledne si půjdeme pro dítě a možná rovnou posedime někde na zahrádce s hristem😁🍻👍 člověk konečně něco může, tak je potřeba to využít. I když já teď na ty prášky moc pít nemůžu. Včera to žádná velká jízda nebyla a stejně mě hlava bolí.

Strana