4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@anpineapple nakonec jdu ke kadeřnici až zítra. Tak jsem zvědavá, co vymyslíme 😁 mě by se asi líbilo něco takového 😁 jen ještě kdybych neměla tři chlupy😂 to je peklo ty odrosty viď 😁 taky mi rostou vlasy celkem rychle. Ale kdo to má pořád barvit 😖 a necháš si tu zrz nebo se vrátíš na blond?
Už jsem rozhodnutá, že se hned v pátek jak to otevřou i pro mě, objednám na očkování 😁 ať to stihnu před dovolenoi.
Dneska jsem na tebe myslela. Jak jsi dopadla u doktorky??
@misule777 Juu ale to se mi moc libi!😁 Určitě ti to bude moc slušet 🥰 hele ja jeste prave vubec nevim, možná jeste jednou zkusím tu zrzavou 😂 i kdyz ted jsem koukala na starší fotky a ta blond se mi na me fakt libi 😁😁 takže je to fakt těžký 😁🤷🏼♀️
Noo u doktorky. Dneska me trochu píchalo u levého vaječníku, tak jsem se malinko vystresovala. Ale doktorka říkala, ze pohmatem se ji to zda v poradku, na ultrazvuku teda jeste nic moc nebylo, takže víc budu vědět v úterý. Akorát.. ty dutinky tam byly dvě. Tak říkala, ze jeste nedokáže určit, jestli to neni treba nejaky hematom, ale ze to muze byt i druhé mimi 😂 na další kontrolu jdu v úterý, tak uz budu vědět víc 😁🙏🏻 A uz me ani nic nebolí, tak snad to bude dobre ❤️
@anpineapple no jenže já mám teď vlasy tmavší, tak se bojím že to budu mít úplně zrzavý 😂 to je těžký rozhodování co.. 😂 to jsem zvědavá, pro co se nakonec rozhodneš 😁
No tak to je bomba ❤ takže možná rovnou dvojčátka 😍
Ono je ještě hodně brzy aby tam bylo vidět něco pořádnýho. Ale hlavně, že to tam je ❤ hlavně buď v klidu, určitě to bude vše v pořádku 🥰
A co říkal přítel na to, že jsou tam možná dvě? 😂
@anpineapple @kikika87 @misule777 tak mi to nedalo a dnes opět test. A ja tam duch o dost silnější než v pondělí. Já asi budu testovat jen odpoledne😁. Je pravda, že ten včerejší test o tak divně vzlínal hned ze startu.
Tak snad je to na dobré cestě 👍.
@misule777 jinak ty vlasy jsou bomba, ta barva vypadá hodně přirozeně a kolem obličeje jak od sluníčka. Já mám svoji trochu tmavší, ale jsem hodně šedivá už. První šediny mám snad od dvaceti😒. Jestliže těhotenství vyjde, tak si asi nadělím k úspěšnému screeningu holičku - barvu a střih.
@anpineapple Dvě jo ? Tak to by byl gól 😂
@misule777 Už si vytáhla ovulacni testy? Já doufám, že do 5ti dni mi taky přijde 🙏
@anpineapple to popichavani v podbřišku je normalni. Sem tam to mám ještě teď a to js 8+4tt
@pavulka no vidíš ❤ to už je krásná čárka ❤ gratuluju 😍
No tak na fotce to hezký je, ale u mě to tak zatím nevypadá 😂 měla jsem ty vlasy fakt celkem tmavý a lehce do červena tak cca od půlky hlavy, tak teď se mi ty konce snažila šetrně zesvětlit, tak to mám takový zrzavý 😂 ale příště budeme pokračovat 😁 snad tomu trochu pomůže i sluníčko.. jinak občas si taky najdu šedivý vlas, teď už teda dost často mi přijde.. a i to mě odrazuje od mojí přírodní barvy 😂
Kadeřnici si naděl už teď, zasloužíš si to 😁 však je to s tím testováním takovýho nervování
@kikika87 nevytáhla, používala jsem je jen první měsíc, abych viděla, jestli už ovu po laparce naběhla 😁 pak jsem si řekla, že aspoň testování ovu se ušetřím 😂😂😂 ale už nad tím zase přemýšlím 🤦♀️
Taky si myslím, že ovu každým dnem přijde. Myslím si že tak za 2-3 dny. Jestli neproběhne zase dřív 🤦♀️
@anpineapple Zítra se těšíme na nové zprávy ❤
@kikika87 jeee tak držím moc palce, aby to tentokrát vyšlo, když máš pozitivní test 😁
No já myslím, že jsem měla ovu v neděli nebo včera. Moc nám snažení nevyšlo. Naposledy v sobotu. V neděli jsme vůbec nestíhali a od včera mi je strašně zle. Bolí mě šíleně břicho. Dneska už je to trochu lepší, ale včera večer jsem se nemohla skoro ani pohnout 😒 tak myslím, že tento měsíc určitě nic.
A jak ti bylo po očkování? Já jdu ve čtvrtek, tak jsem zvědavá.
@anpineapple jooooo už jsme nedočkavé ❤
@misule777 Teď sem dělala další a ten je úplně top pozitivní, takže večer to ještě pojistime. Dneska sem měla začít brát proveru, ale prdim na ni když ta ovulace teprve přijde. A od čeho tě tak bolí břicho?😲 Nemůže to být ovulace?
Hele jen ta paže mě bolela jeden den. Ale jinak mi nic nebylo a není. Dneska už si i zacvicim. Manželovi taky nic a to je hypochondr největší 😂 jako včera skuhral, že je hrozně unavený, ale to je u něj běžné 🤦♀️
@kikika87 no tak super, takže ovu do pár hodin přijde 😁 nevím, taky mě to napadlo, jestli to neni ovu. Včera dopoledne mě to bolelo na levé straně, z té strany bych měla mít tento měsíc ovulaci, ale nemám tam vejcovod. Odpoledne dobrý, bolest žádná. A pak večer se bolest přesunula na pravou stranu. Tak se jen modlím, ať to není slepák. Tak nevím no.
Tak super, snad to budu mít jako ty bez nějakých komplikací 😁 no můj manžel je taky tak trochu hypochondr a hlavně cíťa na tohle 😂 takže doufám, že nebude doma zase divadlo 😂😂
Ahooooj holky moje 🥰 omlouvám se, ze pisu az ted. Dala jsem si trochu pauzu, vždycky kdyz jsem Koníka otevřela, tak na me vyběhnul nejaky hrozny příspěvek 😂 miminko je tam nakonec jen jedno, byl vidět žloutkový vacek, za 10 dni dnů jdu znovu 😁 a je mi teda priserne blbe 🤦🏼♀️
Kdyz tak čtu o vašich ovulacich, za 14 dni očekávám pozitivní testy! 😁🥰❤️
@kikika87 @misule777 přeji holky, ať to tento měsíc vyjde😊.
@anpineapple tobě přeji, ať je brzo lépe. Ty první týdny jsou nic moc, ale časem bude lépe😉.
Já se cca za dva týdny objednám k doktorce na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku.
@anpineapple Tuším jak ti je, mě bylo v prvním těhotenství zle až do 17.týdne. To byl očistec, ale nedalo se jinak, do práce sem chodit musela. A taky sem to přežila, u druhého mít úlevy taky nebudu, to zas už mám jedno dítě doma😂 a v práci zvládáš?
Jinak paráda, dobré zprávy ❤
@kikika87 No to jo, s tim jedním dítětem uz to musi byt mazec tyjo 🙄 ale zvládneš to taky 😊 a do 17.týdne? Ouu 😁😁
No ja měla ted dovolenou a od zitra jsem na neschopence, u nas pracovat těhotná nemuzu, takže me chtěli preradit do ockovaciho centra a to se mi moc nezamlouvá, tak budu doma no 🤷🏼♀️
@pavulka Dekuju 🥰 Ja si říkám, ze to k tomu proste patří a ze pak přijde ta nejlepší odměna ❤️😁 přeji ti hodně štěstí! Uvidíš, ze všechno v poradku bude 😇

@misule777 tak jsem zvědavá jak budes s vlaskama spokojena 😁😇 my máme ted v červnu dvě svatby a přemýšlím, jestli taky jeste rychle neskocim ke kadernici 😂 sice jsem byla nedávno, ale vždycky mi to pak roste strasne rychle a uz ma odrosty 🤦🏼♀️
Jinak s ockovanim souhlasím... kdyz je ta moznost, taky bych do toho šla 😊