icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

anpineapple
autor
2. čer 2021

@misule777 tak jsem zvědavá jak budes s vlaskama spokojena 😁😇 my máme ted v červnu dvě svatby a přemýšlím, jestli taky jeste rychle neskocim ke kadernici 😂 sice jsem byla nedávno, ale vždycky mi to pak roste strasne rychle a uz ma odrosty 🤦🏼‍♀️
Jinak s ockovanim souhlasím... kdyz je ta moznost, taky bych do toho šla 😊

misule777
2. čer 2021

@anpineapple nakonec jdu ke kadeřnici až zítra. Tak jsem zvědavá, co vymyslíme 😁 mě by se asi líbilo něco takového 😁 jen ještě kdybych neměla tři chlupy😂 to je peklo ty odrosty viď 😁 taky mi rostou vlasy celkem rychle. Ale kdo to má pořád barvit 😖 a necháš si tu zrz nebo se vrátíš na blond?
Už jsem rozhodnutá, že se hned v pátek jak to otevřou i pro mě, objednám na očkování 😁 ať to stihnu před dovolenoi.
Dneska jsem na tebe myslela. Jak jsi dopadla u doktorky??

anpineapple
autor
2. čer 2021

@misule777 Juu ale to se mi moc libi!😁 Určitě ti to bude moc slušet 🥰 hele ja jeste prave vubec nevim, možná jeste jednou zkusím tu zrzavou 😂 i kdyz ted jsem koukala na starší fotky a ta blond se mi na me fakt libi 😁😁 takže je to fakt těžký 😁🤷🏼‍♀️
Noo u doktorky. Dneska me trochu píchalo u levého vaječníku, tak jsem se malinko vystresovala. Ale doktorka říkala, ze pohmatem se ji to zda v poradku, na ultrazvuku teda jeste nic moc nebylo, takže víc budu vědět v úterý. Akorát.. ty dutinky tam byly dvě. Tak říkala, ze jeste nedokáže určit, jestli to neni treba nejaky hematom, ale ze to muze byt i druhé mimi 😂 na další kontrolu jdu v úterý, tak uz budu vědět víc 😁🙏🏻 A uz me ani nic nebolí, tak snad to bude dobre ❤️

misule777
2. čer 2021

@anpineapple no jenže já mám teď vlasy tmavší, tak se bojím že to budu mít úplně zrzavý 😂 to je těžký rozhodování co.. 😂 to jsem zvědavá, pro co se nakonec rozhodneš 😁
No tak to je bomba ❤ takže možná rovnou dvojčátka 😍
Ono je ještě hodně brzy aby tam bylo vidět něco pořádnýho. Ale hlavně, že to tam je ❤ hlavně buď v klidu, určitě to bude vše v pořádku 🥰
A co říkal přítel na to, že jsou tam možná dvě? 😂

pavulka
3. čer 2021

@anpineapple @kikika87 @misule777 tak mi to nedalo a dnes opět test. A ja tam duch o dost silnější než v pondělí. Já asi budu testovat jen odpoledne😁. Je pravda, že ten včerejší test o tak divně vzlínal hned ze startu.
Tak snad je to na dobré cestě 👍.

pavulka
3. čer 2021

@misule777 jinak ty vlasy jsou bomba, ta barva vypadá hodně přirozeně a kolem obličeje jak od sluníčka. Já mám svoji trochu tmavší, ale jsem hodně šedivá už. První šediny mám snad od dvaceti😒. Jestliže těhotenství vyjde, tak si asi nadělím k úspěšnému screeningu holičku - barvu a střih.

pajasala
3. čer 2021

@pavulka krásná čárka

kikika87
3. čer 2021

@pavulka Tak to je skvělá zpráva ! Držím palce ať je vše ok.

kikika87
3. čer 2021

@anpineapple Dvě jo ? Tak to by byl gól 😂
@misule777 Už si vytáhla ovulacni testy? Já doufám, že do 5ti dni mi taky přijde 🙏

monuleee
3. čer 2021

@anpineapple to popichavani v podbřišku je normalni. Sem tam to mám ještě teď a to js 8+4tt

monib66
3. čer 2021

@pavulka to už je krásná čárka 😍❤

monib66
3. čer 2021

Tak holky, já jsem dnes asi 7DPO nebo tak nějak, čekám, co napíše Cenap. Pěkně mě to tělo oklamalo. Byla jsem si jistá, že ovulace byla 20DC a nakonec nejspíš až teď. No každopádně sex byl jen jednou, tak očekávám do týdne MS a pak uvidíme, co bude/nebude další cyklus 🙂

misule777
3. čer 2021

@pavulka no vidíš ❤ to už je krásná čárka ❤ gratuluju 😍
No tak na fotce to hezký je, ale u mě to tak zatím nevypadá 😂 měla jsem ty vlasy fakt celkem tmavý a lehce do červena tak cca od půlky hlavy, tak teď se mi ty konce snažila šetrně zesvětlit, tak to mám takový zrzavý 😂 ale příště budeme pokračovat 😁 snad tomu trochu pomůže i sluníčko.. jinak občas si taky najdu šedivý vlas, teď už teda dost často mi přijde.. a i to mě odrazuje od mojí přírodní barvy 😂
Kadeřnici si naděl už teď, zasloužíš si to 😁 však je to s tím testováním takovýho nervování

misule777
3. čer 2021

@kikika87 nevytáhla, používala jsem je jen první měsíc, abych viděla, jestli už ovu po laparce naběhla 😁 pak jsem si řekla, že aspoň testování ovu se ušetřím 😂😂😂 ale už nad tím zase přemýšlím 🤦‍♀️
Taky si myslím, že ovu každým dnem přijde. Myslím si že tak za 2-3 dny. Jestli neproběhne zase dřív 🤦‍♀️

pavulka
5. čer 2021

Tak můj sobotní test a tímto asi s testováním končím a kolem 8tt se objednám k doktorce, snad bude vše v pořádku 🙏🏻

monib66
5. čer 2021

@pavulka ta krásné zesílila 😍 Moc držím palce ať je vše v pořádku🍀

misule777
5. čer 2021

@pavulka krásná čárka ❤❤❤

kikika87
7. čer 2021

@misule777 Tak konečně a snad poprvé v životě mam právě pozitivní ovulacni test. Pojistili jsme to včera večer a ještě zítra. To snad stačí ne ? Jsme po očkování tak dneska sem ho neukecala, prý mu není dobře. Tak tfuj tfuj ať to konečně vyjde. Co ty ?

kikika87
7. čer 2021

@anpineapple Zítra se těšíme na nové zprávy ❤

misule777
8. čer 2021

@kikika87 jeee tak držím moc palce, aby to tentokrát vyšlo, když máš pozitivní test 😁
No já myslím, že jsem měla ovu v neděli nebo včera. Moc nám snažení nevyšlo. Naposledy v sobotu. V neděli jsme vůbec nestíhali a od včera mi je strašně zle. Bolí mě šíleně břicho. Dneska už je to trochu lepší, ale včera večer jsem se nemohla skoro ani pohnout 😒 tak myslím, že tento měsíc určitě nic.
A jak ti bylo po očkování? Já jdu ve čtvrtek, tak jsem zvědavá.

misule777
8. čer 2021

@anpineapple jooooo už jsme nedočkavé ❤

kikika87
8. čer 2021

@misule777 Teď sem dělala další a ten je úplně top pozitivní, takže večer to ještě pojistime. Dneska sem měla začít brát proveru, ale prdim na ni když ta ovulace teprve přijde. A od čeho tě tak bolí břicho?😲 Nemůže to být ovulace?
Hele jen ta paže mě bolela jeden den. Ale jinak mi nic nebylo a není. Dneska už si i zacvicim. Manželovi taky nic a to je hypochondr největší 😂 jako včera skuhral, že je hrozně unavený, ale to je u něj běžné 🤦‍♀️

misule777
8. čer 2021

@kikika87 no tak super, takže ovu do pár hodin přijde 😁 nevím, taky mě to napadlo, jestli to neni ovu. Včera dopoledne mě to bolelo na levé straně, z té strany bych měla mít tento měsíc ovulaci, ale nemám tam vejcovod. Odpoledne dobrý, bolest žádná. A pak večer se bolest přesunula na pravou stranu. Tak se jen modlím, ať to není slepák. Tak nevím no.

Tak super, snad to budu mít jako ty bez nějakých komplikací 😁 no můj manžel je taky tak trochu hypochondr a hlavně cíťa na tohle 😂 takže doufám, že nebude doma zase divadlo 😂😂

kikika87
8. čer 2021

@misule777 Myslíš, že do pár hodin ? Sex bude až kolem 21h😂 dřív to nestíháme 😂🤦‍♀️Mám nové ovulacni testy z benu, značka livsane. Mají teď na ně i akci. A to jsou stejný jako mamatest a fakt bezkonkurenční. Tak uvidíš, třeba se zadaří.
Ti chlapi....😂🤦‍♀️

anpineapple
autor
8. čer 2021

Ahooooj holky moje 🥰 omlouvám se, ze pisu az ted. Dala jsem si trochu pauzu, vždycky kdyz jsem Koníka otevřela, tak na me vyběhnul nejaky hrozny příspěvek 😂 miminko je tam nakonec jen jedno, byl vidět žloutkový vacek, za 10 dni dnů jdu znovu 😁 a je mi teda priserne blbe 🤦🏼‍♀️
Kdyz tak čtu o vašich ovulacich, za 14 dni očekávám pozitivní testy! 😁🥰❤️

pavulka
8. čer 2021

@kikika87 @misule777 přeji holky, ať to tento měsíc vyjde😊.
@anpineapple tobě přeji, ať je brzo lépe. Ty první týdny jsou nic moc, ale časem bude lépe😉.
Já se cca za dva týdny objednám k doktorce na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku.

kikika87
8. čer 2021

@anpineapple Tuším jak ti je, mě bylo v prvním těhotenství zle až do 17.týdne. To byl očistec, ale nedalo se jinak, do práce sem chodit musela. A taky sem to přežila, u druhého mít úlevy taky nebudu, to zas už mám jedno dítě doma😂 a v práci zvládáš?
Jinak paráda, dobré zprávy ❤

kikika87
8. čer 2021

@pavulka Děkuju, kéž by🙏

anpineapple
autor
8. čer 2021

@kikika87 No to jo, s tim jedním dítětem uz to musi byt mazec tyjo 🙄 ale zvládneš to taky 😊 a do 17.týdne? Ouu 😁😁
No ja měla ted dovolenou a od zitra jsem na neschopence, u nas pracovat těhotná nemuzu, takže me chtěli preradit do ockovaciho centra a to se mi moc nezamlouvá, tak budu doma no 🤷🏼‍♀️

anpineapple
autor
8. čer 2021

@pavulka Dekuju 🥰 Ja si říkám, ze to k tomu proste patří a ze pak přijde ta nejlepší odměna ❤️😁 přeji ti hodně štěstí! Uvidíš, ze všechno v poradku bude 😇

Strana