4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@kikika87 Hele ja nevim, mne přijde, ze ty hormony nejsou řešení proste. Tu hormonální jogu zkusit nechceš? Mne vazne za mesic a půl zabralo 😇 Nooo to me trochu desi to volno 😂 hodně vařím a pecu, tak na sobe trochu zapracuji 😁 a pak budu plánovat byt. A taky mam v plánu jet v létě aspoň na 2 týdny k našim na jih Čech 🥰 Jooo ti vojáci občas stojí za to 😁😁 parkrat jsem s nimi sloužila 😁 ale teda taky se tam najdou docela zvláštní exempláře 😂
@anpineapple Já dost cvičím jogu, snažím se každý den. Teď sem se zaměřila na panevni dno a stred tela. Nicméně když sem v březnu potratila tak mi rekla, ze kdybych brala tu proveru tak se to nemuselo třeba stát. Jenže blokuje ovulaci tak to nechci dneska brát když mi teprve probíhá. Tak to máš hezký plány 👍 však si to užívej, tohle volno už se ti nikdy pak nepostesti😂
@kikika87 tak to je dobry, každá jóga je prospěšná 🥰 aha, tak to je fakt divny začít brát v době ovu hormony, které ji blokují 🙄 a to ma byt tedy neco na udržení plodu? Nebo co ma přesně za účinek?
Jooo to slysim ze všech stran 😂 takže pokusím se 😇😁
Tak konečně po 50ti dnech se začíná rozjíždět MS 😍 Jsem zvědavá, jak dlouhý bude další cyklus 😂 S takovou to bude o štěstí, pokud se třetině do ovulace 🍀
@monib66 cože? Po takové době? Tyjo! A přišla sama nebo jsi byla u doktorky? Hlavně, ze přišla! 😇
@anpineapple přišla sama. Nějak mě tělo oklamalo a dle grafu i ostatních příznaků jsem si myslela, že ovu byla 9.5 a ona nakonec byla až před 12ti dny 😂 😴
@kikika87 Tím za pár hodin jsem myslela tak cca 24 hodin? 😀 nebo aspoň u mě byla ovu tak druhý den od nejsilnějšího testu 😀 tak držím palce, ať teď to snažení vyšlo 🙂
Co tak vidím okolo, tak si myslím, že všichni chlapi jsou v tomhle stejný 😀 když manžel chytí rýmičku, tak to stojí vždy za to 😂 Tak se modlím, ať je po očkování v pohodě, jinak si asi druhý den dám v práci přesčas 😂
@anpineapple jéééé tak to je super ❤ Myslím si, že v tvém případě je nemocenská lepší, přece jenom i v tom očkovacím centru se střídají lidi jak na běžícím pásu, tak abys tam něco nechytla. Ale neboj, ty se doma nějak zabavíš 🙂 Zatím si alespoň naplánuješ vše ohledně rekonstrukce a pak budeš mít čas se připravit na miminko 🙂
@misule777 Tak asi máš pravdu, protože teplota se stále neuvedla tak jak by měla. Tak snad už dneska. To je nekonečný, proč mi chodí tak pozdě ta ovulace. To zas bude cyklus přes 30dni.....🙄
Ha ha, uvažovala bych stejně 😂 teď co ho po tom očkování každý den bolí, jen se tomu lehce usmívam😂
@kikika87 no prý je ovu většinou 12-48 hod po pozitivním testu. Tak snad ti přijde dnes 🙂 To je peklo to čekání viď 😂 nejdřív čekání na ovu, pak čekání na termín ms... 😂 hrozný 😂
Manžel byl asi před 2 měsíci na tetanovce. Týden jsem poslouchala tak 10x za večer jak ho bolí ruka 🙈😂 tak teď jsem na to fakt zvědavá 😂
@kikika87 přesně 😀 teď si už asi dva měsíce říkám, že když to teď nevyjde, tak to znamená, že si moje tělo chce ještě užít léto, výlety, nějaké pobyty na Moravě ve sklípku a tak 😂 To jsem zvědavá, co si začnu říkat na podzim
😂😂😂😂 no já umřu 😂😂 ale máš pravdu, tak snad to do toho rozkroku nepůjde dneska 😂
@kikika87 Tak to ti budu držet palce, ať do toho caru nemusíš ❤ já to nechám tak do jara, aby to byl ten rok a pak se uvidí.
Tak včera jsme byli na očkování. Kolem 9 hodiny večer nás oba začala bolet ruka, nic nesnesitelnýho to není. A to začalo.. Každých 5 minut mi bylo oznámeno že ho chudáčka bolí ruka 😂😂😂 Ještě že teď jsem v práci a doufám, že do odpoledne ho to přejde, jinak ho asi utluču 😂
@anpineapple tak ať ti to doma utíká. Já byla na neschopence v předešlém těhotenství měsíc před nástupem na MD z důvodu zkracování čípku a teda nikdy více. Myslela jsem, že se nudou ukoušu. Teď, pokud bude vše v pořádku a budu to s malým zvládat i časově, bych chtěla pracovat do konce listopadu. Zatím mám dohodu do konce srpna s možností prodloužení, tak uvidím.
A objednala jsem se k doktorce na 25.6., tak snad bude vše Ok 🙏🏻.
Ahooj holky, tak se hlasim po mensi odmlce😁 rekla jsem si ze to tento mesic zkusim vypustit,zadne diskuse, clanky,hlidani ovu testama atd,tak jsem se moc neozyvala🙃 Hlavne jsem uz zacala chodit normalne do práce a prvni tyden jsem tam byla skoro cely v kuse, hned noční 12ctky🙄 Každopádně tohle nereseni vzalo za sve, když jsem byla na prohlídce u noveho gynekologa😂
Co vy jak se mate,jak to zvladate?
@lenivekotatko No ja si rikam kde jsi 😁 no a co u toho nového doktora???
@pavulka No ja kdybych měla na vyber, tak bych taky radši u nas na oddělení pracovala 🙄 ale riskovat zdraví miminka nechci, takže to takhle budu muset přežít 😐 říkám si, ze přeci jen takhle přes to léto to nebude spatne 😊 navíc ted posledních par dni jsem doma fakt rada, je mi zle jak psovi 🤦🏼♀️ Doufam, ze uz se to nejak začne lepsit… Ja jdu příští tyden na první odběry a další ultrazvuk. Přeji ti ať je u tebe všechno v poradku 🥰
@anpineapple rozumím ti, je na prd, že ve zdravotnictví prostě nejde po dobu mateřské přiřadit nějakou administrativní činnost, známá, která dělá v domě s pečovatelskou službou to taky tak měla, že byla hned ze startu na PN, navíc jí bylo také zle, tak říkala, že by tam při některých úkonech jen objímala mísu🤢. Zas budeš mít vše připravené, já neměla ani sbalenou tašku, v neděli jsem ještě malovala dětský pokoj a v pondělí mě už z kontroly v nemocnici domů nepustili, ve středu byl malý na světě 😁.
@kikika87 je skvely, vyptaval se na uplne vsechno,krasne vse vysvetloval... Rekl mi ze to vypada ze mam normalni zdravý cyklus a ze nejspis budu mít ovulaci zrovna ten den co jsem tam byla nebo ten dalsi a ze na to musime hned vlítnout 😂😂 a ze v srpnu se mam ozvat ze mi to zase pohlida,jinak v zari CAR kvuli vysetreni partnera. Co u tebe?jak jsi na tom?
@lenivekotatko A kdy budeš vědět jestli to klaplo ? Já sem ty prasky brala i teď, ovulaci jsem snad měla podle testů tak uvidíme. Ale myslím si, že nic...bylo to takový divný. Já nás na září taky objednám do car ať nám zase udělají základní vyšetření když se do té doby nepovede..
@kikika87 az ke konci příštího týdne 😂 a ty? moc tomu ale taky neverim😂 A bylo ti po tom clostiku ted neco?
@lenivekotatko Já snad na začátku příštího. Tentokrát to bylo lepší. Břicho sem cítila dva dny kolem ovulace, ale jako nic hrozného. Ale nedoufam, zase sem měla ovulaci až někdy kolem 17DC. No uvidíme...
To čekání zas bude nakonecny co🙄🌷
@kikika87 tak super😁 noo ono ta pozdejsi ovulace prý neni problem,hlavne ze probiha. Ja ji mam az 20dc, doktor mi rikal ze je to v pohode. Ne každý je tabulkový ☺️ ja s tim nejak nepočítám takze ani necekam😂 uvidime co budu říkat za tyden😂
@lenivekotatko Ale mám hroznou pneumatiku, nevím co s tím břichem mám dělat. To je děs, ještě když je léto 😂 co dovča, máte něco v plánu? Nemysli si, už zase pozoruji priznaky podvědomě😁🤦♀️
@kikika87 jeeejda ale tak saticky to schovaj nee😁 v cervenci se chystame na pár dni jen nekam po cesku,nejspis krumlov, a pak podle situace mozna v zari egypt nebo tak neco,ale uvidíme co korona😂 a vy se chystate nekam?a budes testovat nejak driv nebo?

@anpineapple Když já pořád nevím jestli začít brát ty další hormony, nemám se kde poradit🤷♀️ ale teda břicho mám nafoukly jako balón, to je pořádná ovulace teda. Každá to zvládla, já budu muset taky. Aha, a co máš v plánu dělat celý dny ?😁👏 V ockovacim centru sem byla v neděli, byla tam hromada pěkných vojáků 😁 to můj nejlepší poznatek😂🤦♀️