4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@kikika87 tak v tom pripade nechapu proc ti dava clostik a utros kdyz ses podle ni ok, nechces taky zkusit jinou doktorku? Ja vim nesmim, ale proste mi to je divny noo,plasim😭
@lenivekotatko Ani já, tak sem ji prostě řekla, že už ho nechci. Myslím, Ze 3 měsíce je na nakopnuti dost dlouhá doba 👍Ale jo, o změně uvažuji už nějaký ten pátek.
A jak zvládáš zatím ty noční?
@kikika87 noo mozna klidne jen zkusit 1 navstevu jinde,kfyby to nebylo lepsi tak tam ani chodit pak nemusis...Zatim v pohode,mne prave nejak skoro vsechno odeznelo,tak docela normálně, spíš se budim brzo a nemůžu spat, ale to není nic vyjimecneho 😂
A v jake casti cyklu ted jsi?
@lenivekotatko Po ovulaci. Ve středu odpo jsem měla pozitivní ovulacni test a ve čtvrtek odpoledne u doktorky už tam žádný folikul před prasknutím nebyl, tak snad to proběhlo. Tak třeba se zadaří, ale už jako nespoleham. Naopak začínám aktivně hledat práci.
Ono je brzy, to teprve začne, pokud ti tedy bude blbě. Třeba ti bude dobře, přála bych ti to😊a jak se manžel radoval?
@kikika87 ale pojistili jste to ne?😁 Vis co je divny, ten muj stary doktor taky nevidel hned po ovulaci nic,ale ten novy je schopen rict ze je po ovulaci nebo těsně před...mne pripada ze máš stejnou expertku jako jsem mela ja. Ale přesně,my si naplanovali dovču, že nasetrime,udelame rekonstrukci koupelny a bum... Manžel byl docela v šoku, normálně mi přišlo ze ani radost nema,spis jen koukal a hmmm...a pak jsme začali řešit tu dovolenou a tak,a ze jak ma ted jit jako do prace😂pak se vzpamatoval a radost maaa moc,snad😂
@lenivekotatko No jasně, pojistili. Jak sem měla dvě čárky tak sem na nic necekala. Ono třeba i záleží na kvalitě utz ? Tady je to děs, stará ordinace. Jinak ona je primarka porodnice, vůbec nepochybuji o jejich kvalitách. Ale možná ne tolik na ty problémy co máme my. A jedete tedy na tu dovču?
My byli dnes v kuchynskem centru celé dopoledne a kuchyň se rýsuje. Ale bude to pálka teda. Asi fakt potřebuju jít do worku🙄🤦♀️🙏
@kikika87 no hele fakt jak přes kopirak,ten muj stary to samy😂 tak treba se zadarilo☺️☺️ hele a bere partner taky nejake vitaminy? My nakonec dovcu asi jen nekde po Česku, zrovna egypt letecky nechci riskovat....Takze rekonstrukce joo to je super,se zabavis😁 ale kuchyně jsou palby no🥺
@lenivekotatko Tento měsíc sem mu nasadila folandrol. Za 14dni jedeme na Lipno, snad bude aspoň ještě trochu slušnější počasí. Ten srpen se mi zatím jeví jako velmi mokrý 😁 jo baví mě to dost, mám hodně katalogů a vymýšlím. Paní že studia ze mě bude rozhodně nadšená 😁 ale co, koukat se na tu kuchyni budu 20 let, tak ať za to stojí!
Ahoj holky, tak to vypadá, že se tento měsíc zadařilo 😍❤ Jsem 10DPO a dnes test takhle. Zitra by měla přijít MS, ale věřím, že nedorazí 🍀 Muži to ještě neřeknu, sice to bude boj, vydržet to, ale raději počkám do úterý a udělám další test. Pokud bude pozitivní, dám se do vymýšlení, jak mu to oznámit, jelikož tohle bude naše poslední miminko.
@monib66 No teda!🌸 to je tedy úrodný mesic 🥰 MS určitě nedorazí a čárka bude sílit, držím moc pěsti ❤️
@monib66 super🍀🍀☺️ at sili☺️ jak ti je?
@lenivekotatko zatím skvěle 😂 Ale mně nevolnosti začaly vždy až v 6tt 😂 Občas mě pobolívaji vaječníky a malinko mám citlivější prsa.
@misule777 Ja teda musim rict, ze jsem nenakoupila jeste vůbec nic 😂 max teda pro sebe kalhoty tehotensky, protoze mi normální vadí a to teda nemám bříško vůbec, takže nechápu 😁 dneska jsem šla k Dr. a ptala se přítele, jestli si je vůbec muzu vzít, ze v tom vypadam trapne a ze mi jeste nekde spadnou 😂 ale myslim, ze az se to pohlaví dozvíme, tak začnu nakupovat 🥰 zatím jsem teda koukala jen na kočárky a to mi taky dalo zabrat… všechny ty recenze a videa 😅
Ale tak je fajn, ze aspoň takhle v těch jménech mate trochu jasno 😁 my teda ted jak řešíme rekonstrukci, tak kdyz pak natuknu tema o jménech, tak mi na to řekne, ze nejdřív musíme vybrat vanu a obklady 😂😂
Ja si prave myslim, ze s těmi vlasy proste člověk málokdy neco udělá 🙄 mne začaly víc padat v pubertě a pak se to zlepšilo, kdyz jsem jedla železo. Ale ted mam proste výsledky ukázkový a to co vypadne 😳 sice rostou rychle, ale za chvilku budu mít culik poloviční 😅 nevim, asi na to proste fakt žádná rada neni… možná jen nějakými vitaminy podpořis růst novych, ale to tamto stejne kvůli hormonum vypadne 😕 za 3 týdny jdu ke kadernici, jsem zvědavá co mi tam pak zůstane, navíc chci zase blond 😂
Holky taky se vam stava ze po nějaké námaze vás začne více bolet podbřišek? Mně to docela vydesilo, když si lehnu tak se to zklidní,ale... Dneska jsem se chtěla objednat na gyndu a nebrali mi to😟
@lenivekotatko Me ze zacatku tolik ne, ale ted poslední tyden dost často. I mě tam různé picha a táhne 🙄
Proste se ta děloha a vazy roztahují, pokud to nejsou vyloženě křeče a nespinis, tak je to normální 😊
@anpineapple tak tehotensky kalhoty nosim uz asi od 8 tydne 😂 ne ze by mi normalni nebyly, ale prislo mi, ze me tlaci a nebylo mi to prijemny. Ty kocarky jsou celkem veda vid, taky jsem dneska tak trochu koukala 😂 odpoledne jsem zase chodila po kramech a shanela neutralni bodycka a nic 😂 a o vikendu jsem nemohla spat tak jsem brzy rano hledala na netu dudliky, cepicky a pliny 😂😂 uz mi hrabe.
A jak jste daleko s rekonstrukci?
Mě taky dost vlasu vypadalo v puberte. Ted jsem mela radost, ze se to zlepsilo a zase to pada. A myslim si ze je to i tim, ze jsem jim dala ted dost zabrat, protoze u hlavy to mam sice hnede, ale konce jsem si nechala odbarvit ma blond a jako dostaly fakt zabrat no..
@lenivekotatko jj taky se mi to stavalo, hlavne ze zacatku, tak do toho 8 tt. Ale my byli na dovolene, kde jsem hodne chodila a zase tak moc jsem se nesetrila. Tak hlavne bud v klidu a snaz se dost odpocivat. obcas me to bolelo i v klidu, myslim si ze to bylo jak se deloha roztahuje.
@misule777 Joo tak to me začaly taky tlačit brzy, ale vždycky jsem si proste rozepnula knoflík 😀 a pak jsem stejne porad jen ležela doma v leginach 😂
A mas uz nejake favority kocarku?😊
Nee nehrabe 😁 ja teda taky takhle hledám co by se mi líbilo. Mam to všechno uložené a pak začne to prave utrácení 😂 kdyz jsem řekla příteli kolik mam na mimco vyčleněno peněz, tak trochu koukal jestli jsem jako normální 😅
Hele reko jde dobre, prace teda porad dost, ale uz máme všechno vybrané, nasmlouvane a do konce října nejpozději by to mělo byt… tak snad 🙏🏻 Jako musim fakt ocenit, ze přítel je bůh a nechápu jak to zvládá. Po praci, kde toho ma taky hodně, jezdí na stavbu a pak se vecer jeste o me stará. Musim mu to pak všechno nejak vynahradit 😏
Ja jsem četla, ze by se ty vlasy mely v druhem trimestru srovnat.. ale to jsem četla i o nevolnostech. A vlasy padaj a zvracim furt, takže nekde bude chyba 😂😂🙄
@anpineapple Taky jsem v práci jeden den chodila s rozeplym knoflikem, jeste ze jsem mela dlouhy triko 😂😂
Hele vubec nemam favorita, koukala jsem asi 15 minut, pak me chytil nejakej zachvat zoufalstvi, tak jsem to radeji vypla 😂 tech kocarku je tak strasne moc.. jen vim, ze bych chtela cerny a nebo tmave sedy 😂😂😂
No jako vybava pro mimco neco stoji, ale mam pocit ze to chlapi nedokazou uplne pochopit 😀 jen kdyz vidim kolik stoji ty kocarky.. 😀
No tak to je dobre, ze rekostrukce jde dobre a mate to zarizeny. Alespon s tim nemas zadne starosti 😁 a do vanoc muzete bydlet 😁 Jo, co ti chlapi s nami v tomhle obdobi musi vsechno pretrpet vid 😁 ale neboj, myslim si ze to maly az se narodi mu to vynahradi dostatecne 😊
O tech vlasech jsem to taky dneska cetla 😀 tak jsem si rikala ze snad to tak bude a prestane to padat 😀jinak si jdu shanet paruku
Vy mne vzdycky tak uklidnite😘😘 mne to prave jen občas poboliva ale kdyz dlouho stojim nebo chodim tak to začne bolet dost, jenze treba v praci je to dost naprd,mam strach at to nejak vlastni vinou nepo...😫 Uz at mam za sebou aapon jednu prohlidku,ta nejistota je hrozna
@verulinekk krásná čárka 😍❤ Gratuluji 🙂
@lenivekotatko a už jsi se objednávala? Já asi zavolám na konci týdne.
@monib66 dekuji moc, ja uz si pripadam jak magor :D. Test delany vcera - 1 den zpozdeni 🙂

@lenivekotatko Doktorka myslela, že to budu brát dál. A ten její utrogestan mi snížila, protože skoro nemám MS a měla sem šílený křeče. Věřím ji čím dál méně. Tvrdí, že nevidí důvod proč chodit do caru; že sem v pořádku. A když se povedlo jedno, půjde i druhý.
Nenervuj se prosím, raduj se, Ze se to konečně povedlo. Ničemu to nepomůže, vím co říkám.