4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@anpineapple souhlasím. Tohle muži nikdy nepochopí. Žena po tom tak moc touží, těší se a je nedočkavá. Takže je to normální. Pozoruj se, zapisuj si všechno, ať třeba další měsíc(snad nebude další🙏🏻) víš co se dělo cyklus před a tak lépe odhadneš co se děje.
@misule777 já bych taky nejraději hned zítra testovala, nemysli si. Jen u syna jsem to asi 3 den cítila, že to vyšlo, teď nic. Tak pošetřím testy na příště.😇I když stále někde hluboko doufám.😊
@vaju loni jsem to taky už asi 4dpo cítila že to prostě vyšlo. Prostě mě najednou přepadl takový divný pocit, jako štěstí a strach zároveň, do toho takový mravenčení v břiše. Říkala jsem to hned manželovi, ten se mi smál, že s tím plaším snad každý měsíc. Ale teď to bylo jiné. Taky pak za týden koukal, když jsem mu ukázala pozitivní test 😅 teď jsem teda necítila nic. Ale říká se, že každé těhotenství je jiné. Takže třeba budeme za pár dní dost překvapené obě ❤
Ahoj holky, tak jsem dnes testovala a test naprosto čistý 😐
@anpineapple já jsem taky dělala test a úplně bílo, takže tento měsíc nic.
Držím palce Vám ostatním 🍀
@anpineapple ale ty máš ještě čas, ne?
@palja tak treba ten příští 😇 musíme to brát tak, ze si zase aspoň užijeme hromadu mazlení 😀
@palja No mam to dostat v sobotu, ale asi mam svoje klasické PMS příznaky
@anpineapple do soboty je ještě daleko, třeba se čárka ještě objeví 🍀
@palja možná jeste nějaká šance je, ale říkala jsem si, ze uz by se aspoň neco objevilo, tak uvidím 🙄 určitě uz testovat nebudu a počkám kdyz tak az na vynechání 😁
@anpineapple pokud ma ms prijit az za 6 dnu, tak bych zacala testovat nejdrive patek/sobota. Jeste je moznost.✊🏻🍀Treba bude v patek ||.😇
@vaju Joo naděje jeste je 😇 ja prave nikdy zatím netestovala před vynechanim, ale jak tady porad čtu, ze holky mají pozitivní testy i tyden před MS, tak mi to proste nedalo a nechala jsem se unést 😀 a ted teda musim rict, ze trochu zklamaná jsem... ale počkám a uvidím co bude 😊
@anpineapple to nesmis cist. Je to uplne male procento. Hlavne ty holky muzou mit treba dlouhy cyklus a tam se to muze objevit i o ten tyden driv.😊Tak pockej do patku.😇jeste neni duvod ke zklamani❤️
@anpineapple ahoj holky... jak tady tak čtu vaše příspěvky, tak mě úplně nabuzuje k tomu, abych taky zkusila testovat 😄 jsem dnes 12DPO a IUI, jenže mám úplně strach to zkusit 😄🙈 včera mě bolelo v pravem podbrisku jakoby měla přijít MS ale dnes nic a prsa mám natekle dost, ale nijak zvlášť nebolí, takže asi tomu moc nedavam 😏
@vaju Achjo, asi uz mi to proste leze na mozek 😀
Jsi hodna!❤️ Počkám a nechám se překvapit 😇 kamarádka mi ted zrovna psala, ze dva dny přes MS nic a pak tři dny po slabounka čárka 😊
@juliiiie me bolí pro změnu v levém 😀 a prsa jak melouny a bolí hodně, ale mam to takhle skoro každy cyklus, tak to muze byt cokoliv 😇
@anpineapple ☺️🙏 já si myslím, ze naděje umírá poslední, takže budeme doufat 🍀 někdo říká, ze příznaky do 5-6tt nejsou vůbec žádné, takže fakt to nechat jen na te MS a zkusit to tělo tolik nesledovat 😄🙈 každý mi to tak sice radí, ale člověk jak se tolik těší, tak si nemůže pomoct 🤩
@juliiiie přesně tak! Ono se to lehko řekne, ale uz hůř udělá 😀 ja to předtim moc nesledovala, nechávala jsem to fakt osudu... ale tenhle mesic jsem to nejak začala řešit hodně a takhle jsem dopadla 😁
A holky, merite některá teplotu?
@anpineapple já měřím, dnes bych měla být 12dpo a bojím se udělat test 🙂. Nemám žádné příznaky boleli mě prsa od ovu ale už tak 3 dny nebolí a podbřišek cítím úplně málo a jen někdy 🙂
@misicka03 tak jeste pockej, ať nedopadnes jako ja a nejsi zklamaná 😁😇 a co mas za aplikaci?
Tak holky já dva dny do MS, od večera do rána mě teda šíleně bolelo v podbříšku jako na MS... A teď sedím v práci a už tři hodiny se mi pořád navaluje, čekám kdy poběžím objímat mísu. A to na to normálně vůbec netrpím. Tak jsem teda zvědavá co z toho bude...
@anpineapple no beztak budu na kontrole jsem měla malou cystu tak snad bude vše ok 🙂 mám apku můj kalendář 🙂
@misule777 tak to vypadá vazne nadejne! Držím pěsti ať to vyjde 🙏🏻❤️
@anpineapple děkuju ❤ dělala jsem ráno test, teď se mi zdá že je tam malilinkatej dušík.. Ale tak uvidíme
@anpineapple já měřím, před dvěma dny mi klesla a už se rozjíždí ms. Už vím, jak to funguje, kdy mám ovu a je jasné, že když teplota klesne, tak už není naděje. Ale používám ještě ovu testy.
@palja ja si prave říkala, ze možná taky začnu teda měřit 😁 ale musim si o tom teda jeste neco načíst. A ty mas na to taky nějakou aplikaci?😊
@anpineapple mám fertility friend, měřím už půl roku. Měřím teda v puse pod jazykem, ale za dodržení podmínek měření se může měřit i v ústech. Ta aplikace je dobrá, že na základě měření vyhodnotí i ovulaci. Ta aplikace kalendář, jak je zmiňovaná výše není moc dobrá, protože tam pozitivní ovulační test = ovulace a nezatnamena to v grafu podle teplot, aplikaci kalendář mám taky.

@anpineapple hrozně těžké 😂