icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

misule777
21. zář 2021

@kikika87 děkuju ❤ snad ano, sama říkala, že je to riziko hodně malé.

misule777
21. zář 2021

@anpineapple snažím se 😁 víc než toho, že by byl prcek nemocný se bojím toho aby po odběru nebyl problém. Ale hledám na tom pozitiva. Konečně budu mít 100% jistotu 🙏 a jako bonus budu pár dní marodit, tak budu mít chvilku klidu 😀

anpineapple
autor
21. zář 2021

@misule777 to určitě, to je taky důležité, ze pak uz se nebudeš stresovat, jestli je to vazne všechno v poradku 😇 odpočines si a bude zase dobre 😁🥰❤️

anpineapple
autor
21. zář 2021

@lenivekotatko Ja ty migrény taky měla 😔 jednou jsem si zkusila paralen a ani náhodou nezabral 🤦🏼‍♀️ Proste jsem si vždycky tedy dala masku před oči a spala a spala 😕 ale bylo to peklo. Zkusila jsem i magnesko a nevim teda, jestli zabralo nebo jestli uz pak ty migrény začaly přecházet samy od sebe. Od 18tt mam uz klid 🙏🏻 Takže vydržet, ono to určitě přejde!

kikika87
22. zář 2021

@misule777 Já myslím, že téměř žádné. Tak se docela divím, že ti to stejně doporučila? Možná to co jsme měli my, Je opravdu prukazne na utz tak už mě tam nikdo nehnal. Akorát já zase musela tak dlouho čekat, protože ta vada je jasná až kolem 20tt. Příjemný není ani jedno. Pak dej vědět 🙏

kikika87
22. zář 2021

5dni meskani a čárka už je téměř stejně silná. Takže doufám🙏 jinak si ráno zatím vychutnávam kafe, ale kdoví jak dlouho 😁 kdy pak to asi začne..

monib66
22. zář 2021

@kikika87 moc gratuluji ❤😍 To už je jasná dálnice

anpineapple
autor
22. zář 2021

@kikika87 treba budes ušetřena a budes mít krasne pohodové těhotenství 😁😇🙏🏻 Jinak, krasne čárky!😍

lenivekotatko
22. zář 2021

@kikika87 kraaasa☺️ uz jsi volala do te práce?😁
@misule777 moc drzim palce,vse bude dobre a budes mit jistotu🍀

misule777
22. zář 2021

@anpineapple
@kikika87
@lenivekotatko Tak už to mám za sebou. Nebolelo to, ale příjemné to teda úplně nebylo. Před tím mi ten doktor dělal ultrazvuk a říkal že všechno vypadá úplně krásně, miminko roste tak jak má a vůbec nic nenapovídá tomu, že je něco špatně. Přišlo mi, že nechápe, proč tam vůbec jsem 🤦‍♀️ tak snad nebudu mít nějaké komplikace po... zatím mě jen lehce pobolívá břicho, jinak je to v pohodě. Tak si pár dní poležím 😁
Jinak nám opět potvrdil kluka 😁 ukazoval nám to a bylo to tak hezky vidět že jsem to poznala i já a i manžel 😂

misule777
22. zář 2021

@kikika87 nechápu proč mi to vyšetření cpala, ale aspoň budeme vědět všechno jistě. Jj četla jsem, že rozštěp kde poznat i na ultrazvuku, tak možná kvůli tomu. Ale čekat teda až do 20. týdne, to bych se zbláznila 🤦‍♀️ naštěstí alespoň u toho mi vyšlo riziko 1:8000. Hlavně že je děťátko v pořádku ❤
Jinak jako čárky máš fakt parádní na to, že máš zpoždění jen 5 dní ❤😁 kdy budeš volat dr.?

kikika87
22. zář 2021

@anpineapple Ha ha😁 bylo by to fajn, ale s tím nějak nepočítám. Hlavně, ze začátku je ti dobře a říkáš si, jestli je vůbec vše ok. Už ses rozhodla jaký kočárek? My máme bugaboo cameleón a byli jsme spokojeni. Máme schovaný i pro druhé. Ale jako fox, to už je jina liga👍

kikika87
22. zář 2021

@lenivekotatko No ještě ne🤦‍♀️dneska to ale udělám! Mám stazenou prdel...

kikika87
22. zář 2021

@misule777 Já to taky nechápu. Ale zvládla si to, teď už budeš mít klid ! Asi příští týden, zatím čekám. Posledně už sem byla objednana a nic z toho....Stejně mě objedná až tak 8 Nebo 9 týden.

misule777
22. zář 2021

@kikika87 přesně.. dělal to nějaký doktor z Prahy, co sem dojíždí to dělat a ten mě konečně uklidnil 😊
Však jo, to bude stačit. Alespoň už bude vidět srdíčko ❤ a neboj, teď už to dopadne dobře ❤

anpineapple
autor
22. zář 2021

@misule777 Aha, tak to je taky dobry, kdyz i ten Dr nechápal 🤦🏼‍♀️ Ale tak fakt budes mít jistotu a nebudeš si říkat takové to “co kdyby”. A ted si hezky odpočines 😊. Ja teda ted taky lezim, jsem z víkendu nějaká nachcipana, tak nechci aby se mi to rozjelo 😕

anpineapple
autor
22. zář 2021

@kikika87 Mne bylo zle fakt uplne od samého zacatku 🤦🏼‍♀️ Ale je pravda, ze kdyz mi pak bylo občas lépe, ze me napadalo, jestli je všechno dobre 😅😅
Kočárek 😳😳😳 vůbec ale vůbec nevim 😂 možná jsem ted trochu víc pro ten Cybex, ale je to těžký 😅 a byla jsi s Bgb spokojena? Je porad hezky zachovaly?😊 taky bych si ho pak rada nechala pro další, kdyz ted je mi uz lépe a neprohlašuji, ze budeme mít jedinacka 😁😁

misule777
22. zář 2021

@anpineapple No právě. V tu chvíli jsem měla cukání mu říct ať tu injekci ani nevytahuje 😀 Ten doktor sem dojíždí jednou za čas z Prahy a potvrdilo se mi co mi řeklo už hodně lidí. Že mají v Praze úplně jiný přístup k pacientům. Ten doktor byl první, který mě konečně fakt uklidnil. Tak snad už to bude v pohodě 🙏 jo a prcek prý váží 210g 😁
Jee tak hlavně hodně odpočívej a zkus se vyležet. Pak se to snad nerozjede 🍀

kikika87
22. zář 2021

@misule777 Přesně, nechci tam ani chodit dříve, ať už je i to❤ bych byla zase akorát ve stresu. Děkuju, my opravdu doufáme, že teď už je to vše v pořádku a v květnu přijde na svět 👍 Kdy ti začali být blbě ?

kikika87
22. zář 2021

@anpineapple Já zkoumala kdy mi zacali být blbě předtím a ještě tak týden určitě mám čas. Ale unavená už sem. Jak je den náročnější tak teda to cítím už po obědě. Byla jsem spokojená, korba je úplně luxus, je velká a dítě se do ní vejde fakt dlouho. Sportak už se mi moc nepozdava a ten jsme už dlouho nepoužívali a měli jsme přímo jen sportak od britaxu, ale ten je zas pro větší děti. Ale za to se do něj krásné vejde ještě teď.
Trochu mi přijde, že ta černá barva je vysisovana od sluníčka.
A říkat si to jeste párkrát budeš, po porodu, až nebude spát a brečet atd😂😂

anpineapple
autor
22. zář 2021

@misule777 Tak to je zas dobre, ze jsi měla takového odborníka 😊 určitě to uz všechno bude v poradku ❤️. Tyjo! tak to uz taky váží dost, to je neskutečný jak rychle rostou 😁 ja jdu ted v pondělí oficiálně na ten 2.screening, tak jsem zvědavá kolik za ten tyden a kousek vyrostla 😊 ale uz začínám byt nějaká nedockava jak mi to všechno začalo připadat takový skutečný 😁 jo a na oGTT jsem se objednala, to se těším🤦🏼‍♀️

anpineapple
autor
22. zář 2021

@kikika87 tak si ted ten tyden jetse užívej 😁😁 ale treba to fakt bude uplne jiné 😊 aspoň ja teda doufam, ze moje druhé těhotenství bude jiné, jinak nevim 😅🤦🏼‍♀️
No ten sportak mi tam prave taky trochu vadí. Hlavně to korytkove sezení, to je za me asi největší minus co řeším 😕 ale časem bych pak chtela poridit Thule urban glide sportak. My jsme dost aktivní, tak si myslim, ze by byl pro nas super. Ale prave mi přijde taky az pro větší děti, půlroční bych tam nedala.

kikika87
22. zář 2021

@anpineapple Jo přesně, to korytko mi přijde takový blbý. Thule je super, ale ten má i hlubokou korbu, tak proč nejit rovnou do toho ? U toho se mi zdá ten sportak taky malej, ale kamarádky mají už od korby a jsou spokojený.

anpineapple
autor
22. zář 2021

@kikika87 No na mě je strasne vysoký, kdyz tam ma tu hlubokou korbu. A moc se mi to ani nelíbí a přijde mi mala 😀 a pak prave při přechodu na sportak mi vadí, ze nejde dat mimco k sobe, ale musi rovnou koukat dopredu 😕 takže bych ho rada az později, ale myslíš tedy ze je malý jo?

kikika87
22. zář 2021

@anpineapple No já nevím, já když tam viděla kamarádky syna tak mi to nepřišlo ideální. Ale zase holcicky jsou menší. Já myslím, že s foxem budeš určitě spokojená! A je i do terénu. Zvládne kde co. S tím cybexem nemám vůbec zkušenost, asi ho ani nikdo v okolí neměl.

misule777
22. zář 2021

@kikika87 Neboj, teď už to bude určitě všechno v pořádku a v květnu budete 4 🥰
Začalo mi být blbě nějak na konci 8 týdne a postupně to přešlo tak kolem 15-16. týdne. Teď už mi je špatně úplně minimálně, jen když sním něco, co mi úplně nesedne 😁

misule777
22. zář 2021

@anpineapple Viď 😁 je to hrozný jak rychle rostou. A až budou na světě tak to bude teprve vidět jak rostou 😁
Tak mi dej po screeningu vědět jak jsi dopadla a jak už je veliká ❤
Kdy jdeš na tu cukrovku? Toho se teda taky bojím, abych se tam nepo.... 🤮 😏
No neboj, utíká to tak moc rychle, že se brzy dočkáme 🥰

kikika87
22. zář 2021

@misule777 Tak to docela jde😁 to by mi taky nevadilo.
Já se u toho ogtt úplně zeblila...tak tak sem stihla doběhnout na wc🤦‍♀️

misule777
22. zář 2021

@kikika87 naštěstí mi bylo špatně nejvíc večer, takže přes den jsem fungovala normalně 😁 a hlavně jsem nezvracela.
Ty jo, to mi vůbec neříkej. No tak snad to nějak dám

kikika87
22. zář 2021

@misule777 Asi záleží jaký kde umachaji ten koktejl. Mě kámoška tvrdila, že to chutnalo jako jablecny džus. To moje fakt ne. Mě hodně trápilo pálení záhy od 2.trimestru a tohle nechutný pití mě dorazilo. Příště jdu jinam😂

Strana