4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@monib66 krasna fotka🥰 ja si zapomněla o fotku na druhem utz rict😭 jinak to vypada ze mame vsechno presne o tyden posunuty,ja mela kontrolu pred tydnem a screening 5.10😂 strašný to čekání 😂
@misule777 Podle mě asi posílají znovu, ale já se tomu nějakým zázrakem vyhla😂
@lenivekotatko Tak už sem tam zavolala a mám klid, žádný stres, že mám za 14dni nastoupit 😂👍
@lenivekotatko to ano. Já mám štěstí na doktorku, ta už se ani neptá a rovnou mi fotky tiskne 🙂 Já jsem za to moc ráda, jelikož dcera byla velmi akční a zachytit na fotku ji ani nešlo 😂
To uteče, já už teď jak mám za sebou 2 kontroly klidná.
Teď budu mít volný víkend, jestli teda se něco nepokazí a budeme mít holčičí jízdu. Jen já a malá 2l, které dnes jdu upéct dort 😍🥰
Pak napiš, jak dopadl screening 🍀❤
@misule777 Ahooj 🥰 Tak jak se u tebe daří, citis se dobre?😊 a uz mas nejake vysledky?
@anpineapple Ahoj 🥰 už mám první výsledky na ty různý syndromy a je to v pořádku 😁🥰🥰🥰 takže downuv syndrom je vyloučený a měl by to být zdravý chlapeček 😁
Jinak už je mi dobře, dneska břicho už vůbec necítím. Jen teda mám teď nějaké střevní problémy, asi abych neměla úplně klid 🤦♀️😀
A co ty, jak se máte s holčičkou? ❤
@misule777 Jeee tak to moc rada čtu!🌸 To je skvělý, ze je všechno v poradku a mate ted jistotu 🥰 Noo… jsem na tom dost jako ty, taky někdo nechce abych se nudila 😅 takže nachlazení jsem vyléčila, ale od včerejška je mi zase zle od žaludku a dneska mě i bolí břicho, asi zas jak roste 🤦🏼♀️ Ale jinak jsem vlastně spokojena 😁
@anpineapple strašně se mi ulevilo, že máme klid konečně 😁 tak snad už všechno ostatní bude v pohodě.
Jeee tak to mě mrzí, že je ti taky zle 😒 třeba se z toho vyspíme a bude to dobrý 😁 jinak to s tím břichem znám, taky mě občas pobolívalo, asi jak rostlo. Ale doktorka mi doporučila brát magnesium a je to o dost lepší 😁 prý zklidňuje dělohu
Holky já zase začínám lehce spinit. Večer sem úplně chytla nějaký divný pocit, že to zase skončí a teď hnědá. Proč, já už prostě nemůžu 😔
Vzala sem si utrogestan, ale pokud tak to ničemu stejne nepomůže😔
Je mi strašně zle, to už nemůžu psychicky zvládnout tohle..
@kikika87 A mas bolesti?? Treba to nic neni, vždyť na zacatku tolik holek špiní a nakonec to dobre dopadne 😘 pojedeš k Dr?
@anpineapple Nemám vůbec, jen jak se nervuju tak mě trochu břicho bolí. Volala sem na pohotovost a doktorka úplně laxní, prý nějaký slabý spineni nic není. Ať odpočívam mi řekla 🤷♀️
@kikika87 tak to je dobre, ze bolesti nejsou! I kdyz chápu tvůj stres a ze asi v tehle situaci nejde uplne myslet pozitivně 😕. Ale určitě to dobre dopadne!🍀
@kikika87 Taky jsem na začátku špinila, trvalo to týden. Jela jsem celá vyplašená na pohotovost. Nic nenašli, prý se to často stává. Dostala jsem progesteron a nařízení, že mám odpočívat a nic netahat.
Hlavně odpočívej, nic nedělej a dobře to dopadne ❤
Jo a ascorutin se na to ještě bere.
@misule777 A kolik si brala toho utrogestanu? Já si v noci zavedla dva a nevím jak dál, jestli jen na noc nebo i ráno. Ascorutin jsem už taky vytáhla, tak mám dávkování napsané. Děkuju moc ❤
@anpineapple Můj úkol je myslet pozitivně.
Zítra půjdu asi do ambulance.
@kikika87 To jo, to si raději zajdi. Kamarádka měla hematom a z toho spinila, ale dva týdny odpocivala, dostala léky a všechno bylo v poradku 🌸
@kikika87 Byla jsem 6+6 podle MS když jsem začala špinit. Bylo to v neděli večer, tak jsme jeli na pohotovost. Bylo už vidět srdíčko (na předchozí kontrole v 5+3 byla jen dutinka a váček). Doktor říkal, že se to stává hodně často takhle na začátku a bývá to v pořádku. Nedostala jsem přímo utrogestan, ale progesteron. Ale myslím, že v tom není moc rozdíl a měla jsem ho brát 1x večer. Po týdnu jsem šla na kontrolu ke svojí doktorce, už jsem nešpinila a ona mi to navýšila na 1x ráno a 1x večer a že to musím brát do konce 3. měsíce.
Před cca třemi týdny jsem začala opět špinit, ale bylo to v týdnu, tak jsem jela ke svojí doktorce. Opět vše v pořádku a dostala jsem ten ascorutin, že ho mám brát týden 3x denne jednu tabletu a pokud to přestane tak po týdnu přestat. A magnesium na zklidnění dělohy a to mám brát pořád dvakrát denně.
To nevím, jestli ten test o něčem vypovídá, ale já kdybych ho měla doma, tak bych si ho udělala taky a brala bych to jako dobrý znamení ❤ hlavně zkus být v klidu a zítra si zajdi pro jistotu k dr. Ale určitě to bude v pořádku ❤
@kikika87 Tak to je dobře, že dneska už nic ❤ Jestli to fakt bylo jen špinění bez krve a bez silných křečí, tak si myslím, že to bude v pohodě. Každopádně já bych k doktorce zašla, pro jistotu nebo spis pro tvuj klid... a aby ti i řekla jak dál s tím utrošem. Mě moje doktorka řekla, že jak to začnu na začátku těhu brát, tak musím az do konce prvního trimestru.
@misule777 Jako břicho mě prostě bolí, ale od stresu a strachu. Já se prostě asi nedokážu ovládnout. Křeče nemám, to vůbec. Ale dneska sem toho ani moc nesnedla a mám pěkný nechutenství🙄 takže mě možná bolí i z hladu. Ale já fakt nemám absolutně na nic chuť.
Moje doktorka je jen ve čtvrtek, zítra je tam doktor. Jenže já musím dopoledne s dcerou na prohlídku na kterou čekáme děsně dlouho. Tak to musím nějak vymyslet.
@anpineapple Sem teda slabá jako moucha. Odpoledne jsme jeli na kole kousek k mámě, myslela sem, jak se odreaguju, ale vůbec to nezabralo. Sem tím strachem úplně paralizovana. Přitom dneska je úplný klid, tak proč se nedokážu uklidnit.
@kikika87 Taky te chápu 😔 a přitom zrovna ten strach je fakt největší nepřítel 😕 Ja jak jsem měla tu epizodu s “plodovkou”, tak jsem se sama dokázala tak vystresovat, ze vůbec nevim jak jsem k te Dr. došla 😐 ale nakonec jsem fakt byla rada, ze jsem šla.. fakt lepší jít stokrát zbytecne 😊 takže byt tebou taky jdu, vazne se ti ulevi ❤️ Kolik jsi od vynechání?
@anpineapple Dneska 5+2 a v březnu to začalo v 5+4, proto sem začala asi tak zbláznit. Zítra tam dojdu.

Ahoj, dnes kontrola a miminko roste, jak má 🙂 Zase mám v bříšku akční miminko, trvalo snad 5minu, než ho mohla doktorka změřit 😂
V pondělí jdu na krev a 12.10 na screening, akorát mě mrzí, že tam tentokrát nebude muž :'( Tchýně nemůže hlídat, tchánovi už je 78l a moje máma v Německu. A brát obě děti, to by asi stejně nás nepustili (mladší má 2,starsi 4).