4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@kikika87 Určitě dojdi, ulevi se ti. A všechno bude v poradku ❤️🙏🏻
@misule777
@anpineapple V noci sem spala jak miminko, bez jakekoliv bolesti a jen co sem se vzbudila, zase příšerně paralizovana strachem. Zkoumam každý utreni jak pod lupou jestli tam něco není. Mají od osmi, tak tam budu hned volat.
@kikika87 jee takove stresy😟 ale bude to dobre,taky jsem cetla ze je to na zacatku caste😫 dej vedet co na kontrole
@anpineapple
@lenivekotatko
@misule777 Holky tak je to v pořádku, velikostne o týden větší, zatím tedy bez srdíčka. Ale prý je to úplně normální na to stáří ve kterém jsem. Krvácení žádné neviděla, ani hematom nic. Tak sem se konečně uklidnila a budu doufat. Ke své doktorce za 2 týdny když nebudou obtíže. Mám brát dál ten utrogestan a ascorutin.
Moc díky za podporu !
Akorát mě začalo trápit nechutenství, vůbec nic do sebe nemůžu dostat.
@kikika87 Já tě chápu, po tvé minulé zkušenosti je to ještě větší stres. Taky jsem se bála po tom mimoděložním a kvůli každému píchnutí jsem šílela 😒 Ale pořád jsem doufala, že na podruhé už tu smůlu mít nebudu. Tak neboj, určitě to bude už všechno v pořádku ❤ hlavně se zkus nestresovat, to bude pro miminko to nejlepší co můžeš udělat 😊
A nemáš za co ❤
@kikika87 Jeee tak to je moc dobre, ze je všechno v poradku, to se ti muselo ulevit 🙏🏻❤️ A nemůže to nechutenství byt i po tom stresu?? Ja to tak vždycky mívám 🤦🏼♀️ Jako ten první trimestr je fakt o nervy 😕 ale přijde mi, ze me i ted občas přepadne takový stres a uz bych proste nejradši, aby miminko bylo tady. Tak ať se u vás všechno hezky daří 🥰
Ja byla dneska na druhem velkém UZ, porad je to holcicka 😁 a roste jak z vody, za tyden a kousek ze 350g na 430g, tak se mi zas ulevilo 😇 ale teda ja zas nic nepribrala a porad jsem -2kg 🤷🏼♀️
@kikika87 Přesně. To že jsem si to říkala, bylo to jediné, co mě drželo nějak nad vodou, abych se z toho nezbláznila.
Já jsem teď ještě doma, ve čtvrtek jdu na kontrolu po tom odběru plodovky a příští pondělí jdu zase do práce. Moc se mi už nechce, kvúli kolegovi debilovi to tam je o nervy. Jenže před týdnem za mě přijali zástup a já musím novou paní zaučit. Nechci je v tom úplně nechat, tak jsem slíbila, že se ještě vrátím, alespoň na pár týdnů. A uvidím, jak dlouho to ještě vydržím. A to jsem tam chtěla být až do ledna 🤦♀️
@anpineapple jeee ta pěkně roste ❤ hlavně, že je všechno v pořádku 😊❤
Pořád jsi ještě v mínusu jo? Já teda na začátku nic nezhubla, ale ani jsem ještě nepřibrala. Pořád mám +/- 1 kg stejně. Tak doufám, že s tím nebude mít doktorka nějaky problém 🤦♀️
@misule777 Joo všechno vypadá dobre 😊 akorát teda asi se ji to dneska moc nelíbilo, kopala, ze mi tam uplne skakalo břicho 😅 je to hodně cítit, jsem zvědavá co za par tydnu, kdyz uz ted mi to přijde dost 😳
Porad v minusu, zhubla jsem 6kg a 4kg mam uz zpátky. Ale jako nejak se nesnazim nabrat, proste, kdyz mam hlad, tak snad dobry 😁 buďme vlastně rády, ze netloustneme 😊 naopak říkají, ze kdyz priberes moc najednou, tak to muze byt nejaky problém.
Ale jsem uplne silene moc unavená porad 🤦🏼♀️
@anpineapple Ty mimča to prostě vědí a dělají to schvalně 😂😂 no taky jsem zvědavá, jak to bude vypadat třeba v 8. měsíci, jak budeme fungovat atd..
Tak to máš dobrý, 4 kg je super 😁 já to mám stejně. Taky jím když mám hlad, někdy mám i pořád nechutenství, tak se mi moc nechce. To asi taky dělá hodně. No já jsem ráda, že nepřibírám. Už tak jsem měla velkou počáteční váhu, před těhotenstvím jsem přibírala snad i ze vzduchu, tak jsem se bála, abych nenabrala třeba 25 kg 🤦♀️ i když vím, že to ještě můžu stihnout 😔😂
Taky jsi unavená? Já už od začátku. Myslela jsem si, že to po prvním trimestru přejde, ale je to snad ještě horší. A to mi kolega říkal, že jeho manželka je unavenější víc a víc. Teď má měsíc do termínu a prý pořád spí 😂 Tak jsem zvědavá, co budu dělat já 😂
@misule777 Zaucovani je náročný. Já taky tenkrát zaucovala a ten kluk mi byl tak nepříjemný a lezl mi na nervy, že jsem skončila o 14dni dříve než jsem měla. A únava? Tak tu už mám od začátku. Teď sem si tu lehla když malá spí a usla sem jak balík. A to je tu takový bordel po tom šíleným vikendu, nedokážu to uklidit i když mě to hrozně štve 😔
@lenivekotatko Jak se cítíš ty ?
@anpineapple Ty jo, ale ty už ses tak daleko, to ti fakt závidím. Pro mě je to šílený stres to těhotenství teda. První bylo snažší. Už máte jméno?😊
@kikika87 Je to náročný. A to jsem zaučovala zatím jen dva dny než jsem šla marodit 😂 jenže do toho šel kolega na dovolenou a další kolega (ten debil) za mnou pořád chodil, že to nezvládá, že bych si měla sednout na prdel v kanclu a pomáhat mu 🤦♀️ Jsem zvědavá, co bude dělat až tam nebudu, kolega půjde zase na dovolenou a on to bude muset zvládat 😂 dělám totiž dvě funkce najednou a ta paní bude za mě dělat jen jednu. Tu druhou musí zvládnout kluci sami 😂
Hlavně odpočívej, když to tělo potřebuje 😊 však on se ten bordel nezblázní 😊
@misule777 Vůbec si to nedokážu představit, i to břicho 😅😅 ted mam malinke a uz tak mi občas překáží 😂 i jsem se pristihla, ze občas kdyz s někým mluvím, tak se ho snažím zatáhnout a ono to uz nejde 😁😁
Nechutenství mam přesně dneska 😕 cely víkend v pohode a dneska je mi zas na zvracení 🤢 mas ted nejake “oblíbené” jídlo? Jak jsi předtim měla ta jablka 😁😁 Nee hele, to určitě pribiraji holky, kterým je celou dobu dobre a proste žerou 😅😅
Únava je uplne silena a čím dal víc 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ V tom prvnim trimestru těžko hodnotit, kdyz jsem furt ležela a snazila se zaspat zvracení 😅 ale jak se mi pak udělalo lépe, tak ta únava nebyla tak silena jako ted 🤷🏼♀️ To jsem si prave i říkala, ze bych se treba mohla vrátit do prace, ale nevim jestli bych to zvládla a občas jak mi neni dobre… tak asi uz těch par měsíců doklepu doma 🙄
@kikika87 Noo jako uz jsem aspoň za půlkou, ale i tak, kdyz si ty měsíce spocitam, tak mi to přijde jeste hodně dlouhé 😀 si říkám, kdyby to byl aspoň uz 30tt 🙏🏻
Vůbec se ti ohledně toho stresu nedivim 😐 ja jak proste z vejšky vím co se všechno muze stát, nebo kdyz nekde neco čtu (i kdyz si pak vyčítam, ze jsem to vůbec četla 😅), tak občas fakt taky panikarim 🤦🏼♀️ Proste musíme myslet pozitivně a všechno dobre dopadne ❤️
Jméno máme 😊 shodli jsme se na Valentince 🌸
@anpineapple No já už mám pěknej bachor 😂 taky mi začíná překážet, hlavně když se zvedám z postele 😂😂😂
Ježíš, tak snad je to jen na dnešek a zítra už ti bude zase líp 🍀 Já teď pořád jím bílé rohlíky s ramou a šunkou 🤦♀️ snídám to snad každé ráno a občas to i večeřím. A strašně ujíždím na gumových medvídkách 😂 jako nejím to po kilech, ale dost často si pár medvídků dám 😂 a ty máš něco oblíbeného? Taky si myslím, že přibírají spíš holky co jim je dobře a přejídají se, protože si říkají, že teď je to jedno a musí jíst za dva 😂
No záleží na tobě jak se cítíš a jak moc je tvoje práce náročná, ale aby to nebylo jen horší a za týden nebo za dva jsi zase nešla marodit...
Jeee ❤ vybrali jste krásné jméno ❤
@anpineapple No nejhorší je když vše víš, úplně se proklinam kolik sem toho kde přečetla. A tady už jako žádný katastrofy vůbec nechci číst, pak je mi z toho akorát zle😔 musím objevit co mi teď bude chutnat, z představy čehokoliv se mi zveda žaludek. Taky sem si říkala jestli to není tou nervozitou, ale tu už nemám a jako lepší to není. Bohužel to asi přichází no🤦♀️ se tady přemlouvam aspoň do trochy oběda, ale vůbec mi to nejede🤢
To je krásný jméno ❤ já si ještě ani nedovoluji přemýšlet nad druhým jménem. A jak se vlastně jmenujes krestnim ty ?😁
@misule777 To je blb, se na něj vyprdni jako. Já si furt představuji, Ze děláš v nějakých stavebninach, nevím vůbec proč mě to napadlo. Asi mi to připomíná mojí práci 😁 tak něco málo sem tu sklidila. Ještě, Ze je zítra svátek a tatínek nás bude doma ! Já to sama teď nějak nedávám, nevím čeho se bojím. Na víkend si mamka vezme Ev, M jede za kamarádem na víkend a já budu fakt odpočívat.
@kikika87 Já na něj kašlu a to ho štve ještě víc 😂 ale naštěstí mám zastání u šéfa, takže ty jeho kecy ignoruju, ať si klidně postěžuje 😂 no kéž bych dělala ve stavebninách, tam bych měla aspoň větší klid 😂 dělám u kamioňáků, takže si představ to dohadování s tolika chlapama, je to někdy na antidepresiva 😂
Chápu tě, ty to máš ještě těžší než my, protože už jedno dítko máš a musíš se jí věnovat. Ještě když přítel je v práci.. tak aspoň že zítra ti může pomoct a o víkendu si odpočineš ❤
@misule777 Joo to je pravda, to zvedání mi taky nejde. Mne teda hlavně z gauce, kdyz se hodně rozlezim 😅
Bíle rohlíky jsem taky v jídelníčku měla 😁😁 ted miluju křenovou pomazánku od Almette 😅😅 a radši k tomu pecu spaldove housky, kdyz uz toho pečiva sezeru tolik😅 měla jsem období, kdy jsem porad jedla jogurt s bananem a musli od Mixit a to uz teda asi přešlo… ted mam doma dva tubusy a nemizí to 😅 a gumidci jsou fajn, to je na klouby 😂
Toho se prave bojím, ze bych nakonec na te neschopence zase skončila, tak to asi nechám 😕
Libi se ti jméno?🥰 ja čekala spoustu rozpacitych reakci, ze jsme divny atd a zatím všichni fakt nadseni, tak mam radost 😊
@kikika87 mam to uplne stejne! Tady je to peklo neco číst 🤦🏼♀️ Jeden cas jsem si uplne zakázala sem chodit… ted občas na neco kliknu a pak lituju 😳 proste musíme číst jen ty hezky věci 😊 a nepremyslet nad těmi špatnými ❤️
Ale zas, jestli je ti spatne, tak je to dobre znamení. Mne to porad moje Dr opakovala, ze to je příznak prosperujiciho těhotenství a je to dobre 😁😊 a určitě přijdeš na neco co ti bude chutnat 😊 nebo aspoň co ti nebude tolik vadit 😇
Děkujeme, jsem rada, ze se libi 🥰 my taky vymysleli az později. Původně jsem chtela uplne az budeme vědět co to bude, abychom zbytecne nevymysleli dvě, ale pak to všechno tak vyplynulo 😁 ja jsem Aneta 😊
@anpineapple Tak o gauči ani nemluvím, tam mám za poslední dny už snad vyleženej důlek 😂😂😂
Ty jo, tak to jsi dobrá, že ještě pečeš housky 😳 já jsem ráda, že uvařím rychlej oběd 😂 ale ty máš v jídelníčku aspoň takový zdravý jídla, ne jak já rohlíky a medvídky 😂😂 a teda ty jablka ještě pořád jím, ale už ne tolik.
Je to krásné jméno 😊 není úplně obvyklé ale zároveň není ani výstřední (snad chápeš jak to myslím) 😁 jako hlavní je, aby se líbilo vám 😊 Nám se líbí klasická jména, ale i vzhledem k našemu českému příjmení by bylo nějaké ne úplně obvyklé jméno zvláštní. Takže nám ani nic jinýho nezbývá 😂
@anpineapple Dneska sem koupila v nemocnici orechovy chléb, až na ty ořechy dobrý, z těch mi nebylo dobře 😁 aspoň jeden chleba a vajíčko sem snědla. Jinak moje kámoška teď bude rodit druhé dítě a ani u jednoho těhotenství ji vůbec nic nebylo ? Ani špatně, prostě klídek. Úplně neuvěřitelný. Obě těhotenství úplně v pořádku. Aneta je taky pěkný jméno 👍
@misule777 Děláš dispečerku? Když sem dělala ve stavebninach tak sem dělala s hodně se spedicema a měla sem tam miliardu kamionaku😂
Jako to moje dítě mi to nedává zadarmo, šíleně teď zlobí. A to je pěkné nastydla, tak bych čekala, že bude hodná a ona jede bomby. Manžel naštěstí se teď docela hýbe ať mám trochu klid.
Jee holky ohledne toho nepribirani vam teda zavidim,mne bylo zle furt,ale jakmile jsem nejedla tak jeste hur, na minule kontrole jsem mela o 2 kg vic nez na te uplne prvni😭 ted posledni tyden mi bylo lip a predevcirem to zase zaclo😭 je spousta veci co nemuzu citit ale nejak moc mam chuť na sladke,dokonce i jogurty a to jsem ani jedno nejedla....prijde mi ze jim furt stejne,naopak casteji mensi porce,mozna i zdraveji a pribiram🥺 nevim jestli to neni tim ze jak nechodim do práce kde jsem se kolikrat nestihla za noc vubec najist a spousta stresu 🙄
@misule777 Míso ty sis zavadela ten progesteron ? Já si zavadim ten utrogestan a to je hrozný. Jak to vytéká tak mám pořád nutkání kontrolovat jestli to není nějaký spineni nebo krev 😔 jako teď to pro mě budou 2 nekonečný týdny než půjdu k doktorce na kontrolu. To už musí být vidět ❤
@lenivekotatko Vůbec se nestresuj váhou! Každá z nás to má jinak a můžu ti říct, že to stejně neovlivnis. Já zrala sladký na tuny, první měsíce jsem šla taky do minusu, protože mi bylo pekelně zle a nakonec sem měla +8kg. Někdo nabere 20 a nic nenadělá. Můžeš zadržovat vodu. Jez co potřebuješ👍
@kikika87 Dělám i dispečerku no 😂 jo, takže víš jak je to s nima těžký 😂 ono občas i se spedicema je hrozná domluva, hlavně někteří lidi umí být tak nepříjemní a arogantní 🙈 ale na ty kamioňáky snad nikdo nemá 😂 to si říkám, že půjdu dělat do školky, děti alespoň většinou poslechnou 😂
Když jsem kdysi přemýšlela, kam bych šla kdybych přišla o práci, tak jsem si říkala, že dělat v nějakých stavebninách by bylo fajn 😁
Ty děti jako by to věděli, že maminka potřebuje klid a pak zlobí viď 😀 tak aspoň, že ti dneska pomůže chlap a zítra už bude třeba víc v klidu 😁
Jj zaváděla jsem si ho. To jak to vytejká, to je peklo 😖 taky jsem pořád lítala na záchod to kontrolovat. Brala jsem to cca 6 týdnů a bylo to fakt nepříjemný. Ale říkala mi doktorka, že kdyby mi to dělalo nějaké problémy, tak to můžu i polykat.
Neboj, to uteče a srdíčko už bude hezky vidět ❤

@kikika87 tak to uz by mohlo byt na ultrazvuku neco videt 🙂 drz se a zitra dej vedet co ti rekl doktor 😊 drzim pesti 🍀🍀🍀