4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@kikika87 Dobrý, stará babka nejsem, tak hsem to nebyla já 😂😂😂 Né já se snažím být milá, když s někým volám, protože vím jak mě se*e, když jsou na mě jiní bezdůvodně hnusní... No a kamioňáci jsou občas dost velký prasata, to máš pravdu 😂
Ježíš, tak to je blbý, to ti vůbec nezávidím. To budeš mít složitých 9 měsíců. Škoda že malé není dobře, jinak bys je mohla vykopnout třeba na hřiště 😁
To máš asi pravdu, zavádění bude lepší. Ale je to teda fakt nepříjemný.
Jinak teda mě břicho pobolívalo celkem často. Nejvíc tak v 7tt, ale myslím si, že se mi tam všechno roztahovalo. Občas mě trošku pobolívá i teď, ale je to fakt slabé. Tak pokud tě to nebolí nějak hodně nebo nemáš křeče, tak to bude asi jen to roztahování.
@misule777 Tu sem znala i osobně, vozila aspoň pěkný dárky když už jinak to byla stará megera😂
No to ven chodí stejně, mít ji celý den doma tak se zabim 😂 fakt se nejvíc těším na víkend, až odjedou oba. Víkend pro sebe sem neměla co je snad Ev na světě.
No to vůbec není nejaka silná bolest, hrozný jak se pořád pozoruji. Nejlépe mi samozřejmě je, když odpočívám. Ale to nejde do nekonečna. Ale taky bych si nejraději vylezela důlek do gauče 😁
A co už vše máte pro prcka? Já tentokrát fakt do minimálně 1.screeningu nekoupím ani ťuk. Stejně většinu máme.
@kikika87 Tak to se ti to tam určitě roztahuje 😁 ze začátku jsem to fakt cítila dost často a pořád jsem hledala na netu co by to mohlo být 🤦♀️😂
No tak my máme zatím jen objednaný kočárek, pár dudlíků a nějaký oblečky. To oblečení se snažím moc nekupovat, protože v tom se rozjela moje máma, ta si to strašně užívá 😂 a teď prý začne nakupovat i tchyně 😂. Pak máme domluvenou postýlku a přebalovák, to dostaneme od švagrové 😁 a mám nůžtičky na nehty a teploměr do vaničky 🤦♀️😂😂😂 teď ještě tu vaničku, autosedačku, monitor dechu, chůvičku a dál nevím, potřebuju si sepsat seznam 😂 V tom máš výhodu, že už hodně věcí máte. Taky si to pak chci schovat pro druhé. Kočárek máš taky schovanej? 😁
@misule777 Já už fakt nic nikde nehledám. Dneska je mi i docela dobře od žaludku, takže dnes je den pozitivní i na mysli😁
Jo ? Tak doufám, že tvoje máma nemá stejný vkus jako ta moje. To sem ji musela zakázat už kupovat, to byli šílené věci 😂
Aj kočárek, prostě všechno. Asi 20 pytlů s hadrama...už bych se toho spíš potřebovala začít zbavovat, nevím kam to všechno dát! Snad máte hodně úložných prostor👍😁
@kikika87 Tak to je dobře 😁 to je nejlepší! 😁
No moje máma naštěstí tak hroznej vkus nemá, ale občas taky trošku přestřelí 😂 spíš jí budu muset krotit, aby toho nebylo moc 😂 a občas se mi snaží nacpat věci, co někde schovává ještě po bráchovi. A vysvětluj jí, že ty 20 let starý věci fakt nechci 😂
No sice máme barák, ale místa moc nemáme. Hlavně z dětskýho pokoje je zatím bordel místnost plná krámů, takže se mi ty věci nikam nevejdou 🙈 prej se do toho manžel pustí v zimě 😂
Tak to máš dobrý, to aspoň nemusíš skoro nic nakupovat 😁
@misule777 My máme domek taky malý. Vůbec nevíme ještě jak se tu pokládáme čtyři 🤦♀️😁 na větší dostavbu bude až se vrátím do práce. Teď do měsíce budeme dělat novou kuchyni, už to je na rodicaku dost velké sousto. Holt budeme dalších pár let muset šetřit, to je něco pro mě...Vůbec to neumim😁🤦♀️ jediná výhoda je, že fakt vše máme. Problém by nastal jen v případě, Ze to bude kluk. Ale jen v oblečení. Jelikož jsme nevěděli, co se narodí, tak jsme kupovali hodně neutrální. Až později se to zvrhlo v růžové peklo😂😂
Holky ja se asi uz zblázním 🤦🏼♀️ Dneska mam pocit, ze mi cely den tuhne bříško a ze mi asi upadne 😕 Četla jsem sice, ze je to normální, ale jak poznám, jestli i tohle je jeste normální?😀 moje Dr ma dovolenou a ja stejne nechci zas plašit. Predevcirem jsem byla na tom druhem screeningu, to by snad ten doktor poznal, ze je neco v nepořádku, co myslíte?? Jak ja bych si prala, aby uz byl únor a bylo všechno v poradku 🙏🏻
@anpineapple Anet já si myslím, že je to normální. Někdo na to trpí skoro celé těhotenství. Myslím, že na tohle se bere magnosolv....Ale jako jsem s tebou za jedno, jsou to nervy celých 9 měsíců!
@kikika87 Joo tohle uklidnění potřebuji slyšet ❤️ Přijde mi, ze si vždycky uz na ten stav zvyknu a zase me to překvapí a objeví se něco nového 😅 k Dr jdu az 19., takže pokud se to bude dat vydržet, tak bych rada pockala az do kontroly 😊
Ja si prave porad říkám, jestli se dřív ty ženský neměly v tomhle trochu lépe, kdyz nevedely tolik co my 😅
@anpineapple To se asi vydržet dá...A nedělala si dneska něco náročného? Může to být třeba tím. Až se prehoupnes k 30.týdnu tak už podle mě můžeš být dost v klidu. Nebo aspoň já budu😁co bych teď dala za to, kdybych viděla par měsíců dopredu👍 To prostě už dítě případně zvládne. Neboj se❤
@kikika87 Asi uplne ne, takový normální den. Poklidit, uvařit, napéct… možná se fakt uz moc pozoruji 😁
To si říkám, aby uz aspoň byl ten 30.tyden, ale to je jeste hodně za dlouho 🙄
Jak se citis ty? Spineni se uz neobjevilo?😊
@kikika87 Tak to jsme na tom podobně 😁 máme teda malý barák, ale dostavba tady není možná. Ale ve 4 se tady jednou snad nějak poskládáme. Nebo jedině, že bych pak šla s manželem do sklepa 😂 My tady pořád něco rekonstruujeme, ale teď by byla potřeba udělat střecha a podlahy a to je teda pálka. Vůbec nevím, kde na to jako vezmeme, kort když za chvilku budu na mateřský 🤦♀️ a navíc s tím šetřením jsem na tom taky dost bídně. Pořád něco nakupuju 😂 hlavně teď, když vím, že za pár měsíců budu mít prd peníze, tak utrácím jako blázen.. zrovna včera jsem přišla s novou kabelkou 🙈😂
No tak oblečení už je asi to nejmenší 😁 a třeba to bude holčička a máš to vyřešený 😀
@misule777 Máte řadovku? My s tím jako můžeme něco udělat, uvidíme za pár let jakým směrem se vydáme. Teď máme nějakých 90m2 a potřebujeme ještě jeden pokoj aspoň. No na mateřský se ještě budeš mít dobře 😁 horší je když přijde rodicak, to je bída. Doporučuji nechat si nějakýho fóra 😂👍 ale chápu, že je to těžký pro nás ženský 😂 Kabelku ? A doufám, že jde pověsit na kočár, jinou potřebovat dlouho nebudes😂
@anpineapple Neobjevilo, naštěstí. Už si fakt říkám, že přeci se mi to nemůže stát znovu ne ? Přemýšlím co na oběd, pořád mám hlad, ale chuť je horší. I když jako, dá se v pohodě zatím něco vybrat 😁
A spala bych, mladá dneska vstávala nějak moc brzo na můj vkus.
Našla sem si na netflixu nový seriál, tak zase začínám být v zajetí 😁
@kikika87 To ne, podruhé se to uz nestane, uz to bude všechno jen dobre 🥰 mne to včera uz pak taky přestalo a dneska v pohode, uf 🙏🏻
Tyjo přesně, s tim taky bojuju! Hlad je, ale chuť ne 😅 ja bohužel dneska měla s bráchou rychloobed v mekaci 🤦🏼♀️😁
A na co koukas? Bych nejaky tip potřebovala, nejak vždycky neco rozkoukam a přestane me to pak bavit 😀 mam takhle asi pět seriálu rozkoukanych a asi se k nim nevratim uz
@kikika87 dvojdomek.. ale za barákem máme vysokou opěrnou zeď asi 3 m a nad tím svah, vedle baráku máme tak metr a půl a hned tam jsou další sousedi a před barákem máme zase svah dolů (hodně velký svah). Jinak barák máme 3+1 a má taky něco málo přes 90 m2. Ale zase si říkám, že s rodičema jsme žili v bytě cca 70 m2 v 5 lidech, tak tady to nějak dáme.
Já vím, rodičák bude peklo 😀 jako nějakou rezervu mám, ale mohla by být větší, kdybych nebyla jak praštěná 😀 ale já si říkám, že když pak budeme mít míň peněz, tak ať to mám nakoupený dopředu 😀 i když vím, že je to blbost.
Jo, když jsem jela s tou kabelkou domu, tak mi to taky došlo 🤦♀️ tak mám ještě pár měsíců na to si jí užít 😂
@anpineapple Já jedla těstoviny s kečupem a sýrem?😁 dítě to odneslo těstovinami s kakaem🤦♀️ koukám se na Outlander. Pomalejší rozjezd, ale už se chytam. Víš co bylo úplně skvělý? Virgin river ! Vidělas?
@misule777 To víš, že vám to stačí bohatě. My se taky nějak poskádáme a pak si dodelame ložnici, nic velkého.
My to docela zvládli teď ty tři roky, ale jako čekají nás minimálně další tři a mě už to hrozně leze na nervy jak furt musím hlídat co si koupit a co ne. Třeba na jídle vůbec nesetrime, na dovču jezdíme holt v Čechách...nám to vůbec nevadí a taky to není nejlevnější. Letos jsme byli dokonce na dvou. V zimě hory, prostě špatně si nežijeme. Ale není to co dřív když sem chodila do práce, to se neřešilo vůbec nic.
@kikika87 Těstoviny jsou záchrana 😁😁 ja za tohle těhotenství snedla snad největší množství těstovin za cely život 😅
Měli jsme ted prodlouzeny romanticky vikend a jsem teda uplne mrtvá 🤦🏼♀️ Moc uz nevydrzim a asi bych se měla začít víc setrit 😊 jsem zvědavá jak to půjde dal 😅
Tyjo ani jedno neznám! Kouknu na to, potřebuji neco rozkoukat, chci ted dva dny fakt odpočívat, takže seriál je pro me to prave 😁🥰
@anpineapple V sobotu sem si objednala pizzu a včera sem konečně uvařila vývar a na dnes oběd. Vývar se bude hodit. Dneska mi teda není dobře a včera jsem celý den něco dělala a večer mi teda bylo dost zle. Jak něco dělám hned mě bolí břicho. Jako já to nemůžu zvládnout ještě s tím zlobivcem co mám doma ! Tobě by teď mělo být dobře právě. Mě bylo nejlépe mezi 22-26.týdnem, to bylo peknych pár týdnů. Jinak mě trápilo pořád něco 😂
Tak si pusť virgin river, to tě chytí hnedka.
@lenivekotatko No tak to je paráda ❤😻senzační zprávy. A jak ti je ?
@kikika87 jeste ta krev noo,modlim se aby nevolali, nevolnosti uz o dost lepší,zato bolesti hlavy neskutecne😭co ty jak se ti dari?☺️
@lenivekotatko Me dobře. Teď mi bylo dva dny fest blbě, ale dneska je to zas o dost lepší. Včera sem se dost nejedla, tak to mi pomáhá. Když nejim, mam úplně vlčí hlad a pak je mi zle. K doktorce jdu až za týden, tak se pořád modlim, aby bylo vše v pořádku🙏 ale snad ano.
Neboj, krev bude ok.
Už si vytáhla tehotensky džíny? Já budu muset jestli nechci pořád nosit leginy. Mám pěkně nafoukly břicho
@kikika87 tak to je dobre, mela jsem to dost podobne,musela jsem jist co 3 hodiny🤣 urcite dej vedet co u doktorky,to uz by melo byt i srdicko vid?☺️ Bude to ok🍀
Z krve nevolali,tak snad dobrý ☺️ a s tema dzinama,ani mi nemluv, kalhoty mi byly těsne strasne brzo,ted uz klasicke vubec nemůžu,koupili jsme tehu v lidlu ale jsou mi zas vetsi pres nohy,lidl ma nějaké jine velikosti🙄 Vcera jsme shaneli jakekoliv tehu kalhoty po celem meste a neměli ani jedny🤬 takze jsem neco objednala z netu,snad budou nejak sedet noo😁😅
@lenivekotatko Nejlepší tehotenske kalhoty ma h&m, velikosti sedí. Doporučuji 👍 já zatím nosím všude lelosky😂 ale já taky jdu max nakoupit nebo k doktorovi. Asi jako do restaurace bych si je taky nevzala no, nehodí se všude. Co sem na mateřský, tak nosím džíny úplně minimálně. Lidl oblečení si vůbec nakupuji, nelíbí se mi ani střih natož kvalita. Kupuji tam jedine detske, to maji docela fajn.
No to by mělo být určitě, jelikož budu 7+6. Já se tam snad ani netěším, co kdyby něco špatně. Ale podle toho jak mi je a 2x větší prsa...To musí být ok😂 A ty jsi tedy doma už?
@kikika87 Ahooj 😁 žiju... i když teda dneska mi je celkem zle, asi mi praskne hlava a mam pocit jako by na mě něco lezlo 😒 neměla jsem teď moc čas, byla jsem týden v práci a teda dává mi to tam dost zabrat. To sezení u pc + ten stres není úplně ok, v pátek jsem přijela domu už úplně vyšťavená a i břicho mě bolelo... tak přemýšlím, že skončím.
A co ty, jak se ti daří? 😁
@lenivekotatko gratuluju ❤ to je vážně model 😁

@misule777 No taky jak která ta dispečerka byla příjemná, jedna byla teda příšerná, taková stará babka. Věcne jsme se dohadovali. A kamiónaci věčně smrděli, teď bych to fakt nedala 😂
Bohužel naše dítě poslední dobou strašně špatně spí a neustále se budu. A dnešní noc byla nejhorší za poslední dobu, takže manžel je od rána vzteklej a dítě porad knoura. To je prisernej den! Akorát mě z nich bolí břicho. To bude šílených 9 měsíců fakt.
Podle mě Když to budu polykat tak to nebude tak účinné jako když to zavádís. No musím si na ten fuj pocit zvyknout.
Pobolivalo vás v začátcích břicho?