icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

anpineapple
autor
1. bře 2021

@palja Joo taky jsem si říkala, ze budu měřit pod jazykem 😂
Koukám na tu fertility friend a vypadá dobre, ten můj kalendář mi na iphonu najít nešel. Ke sledování cyklu používám normálně aplikaci od Apple, jde tam i ta teplota zaznamenat, ale nic to nevyhodnoti, ani graf to nevytvoří.
Tak zkusím asi jak rikas 😊

misule777
1. bře 2021

@palja děkuju ❤

palja
1. bře 2021

@anpineapple ta aplikace se jmenuje můj kalendář, ještě je ovu view, ale ten fertility mi přijde nejlepší 🙃 až se v tom zorientujes, tak budeš spokojená. Je to sice anglicky, ale stačí základy angličtiny a kdyztak přeložit třeba na Googlu kdyby někdo neuměl.

palja
1. bře 2021

@anpineapple jinak já mám digitální teploměr s ohebnou špičkou přímo na měření bazální teploty, vždycky mi měřil špatně i po výměně baterie, až mi tady jedna paní poradila, že po zapínání mám nechat teploměr ještě 2 minuty měřit a nevyndavat, že prý ještě dobíhá měření. Od té doby měří dobře. Četla jsem to i někde v zásadách měření bazální teploty. Tak to jen takový postřeh 🙃

anpineapple
autor
1. bře 2021

@palja mrknu na to, angličtina neni problém 😁 a podívám se i na ten teploměr. Moc děkuji za cenné rady 🙏🏻🥰

misule777
2. bře 2021

Tak dneska ráno test bílý jako reklama na vanish... už mě trošku bolí prsa a obličej mám jak puberťák. Tak čekám, že zítra ms dorazí 😒

anpineapple
autor
2. bře 2021

@misule777 Achjo, to me mrzí 😔 ale treba jeste naděje je! Já teda dneska bolesti podbrisku jako před MS, takže taky očekávám 😐

vaju
2. bře 2021

Přidávám se k vám holky, od včerejška ms bolesti, takže ani netestuju.😔Myslím, že ještě dnes nebo nejpozději zítra dorazí ms. Tak, doufám, že třeba ten další měsíc nám to výjde.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

anpineapple
autor
2. bře 2021

@vaju jej 😔 ale přesně tak... další mesic, další šance. Pak uz to určitě vyjde ❤️🙏🏻

vaju
2. bře 2021

@anpineapple zkusím ten drmek. A míň se stresovat, i když se situací co je v ČR nevím, nevím.🤯Manžel dostane taky vitamíny, on je na tyto věci hrozný, tak aspoň bude mít důvod, proč je musí brát.😁

anpineapple
autor
2. bře 2021

@vaju a ja drmku dam jeste šanci 😂 ono to půjde 😊 co budes kupovat manželovi? Ja přemýšlím ted Selzink, ze poridim 😇 a nestresovat se, mi taky nejde 😐 jsme zvyklý hodně cestovat a kdyby aspoň to šlo, tak si myslim, ze se ani nebudu tolik trápit tim mimi 🙄

misule777
2. bře 2021

@anpineapple Tak to by byla velká náhoda, aby to u nás vyšlo hned první měsíc. Já teď ani nevím, jestli mám ms čekat vážně zítra. Před mimoděložním jsem to měla vždy po 28 dnech. Po mimoděložním to bylo nejdřív 30 dnů, druhý měsíc 26 dnů... tak teď jen tak doufám, že to bude zpět na 28 dnech.
Ale třeba to u tebe vyjde a ty bolesti jsou tím, že se roztahuje děloha 😉
Jinak my taky normálně dost cestujeme. A teď to nejde a mě se už ani nechce nic plánovat na potom, až to jednou otevřou..

anpineapple
autor
2. bře 2021

@misule777 tak treba jeste nějaká šance taky je, ne?😇 jinak teda, aspoň aby se fakt ten cyklus srovnal.
No nevim, moc radši nedoufam, i kdyz teda MS mam dostat az v sobotu, takže by to přišlo nejak dřív, ale ty bolesti jsou moje typické 🙄
Přesně! Mam to uplne stejne... jsem tak moc otravena, ze se mi taky nechce 😐 naposledy na větší dovolené jsme byli v létě v Řecku, od te doby musíme akorát všechno rušit 😔

misule777
2. bře 2021

@anpineapple tak dokud MS nepřijde, tak šance je 🙂 ale moc tomu nedávm...
Jéé, do Řecka jsme chtěli letos, ale to neklapne... Loni jsme chtěli jet do Itálie, ale museli jsme to zrušit, protože přišla první vlna 🙄 Tak letos raději nic pořádně neplánuju a uvidíme jestli aspoň v létě se někam podíváme

anpineapple
autor
2. bře 2021

@misule777 tak ono možná lepší nic necekat a nechat to osudu 😊
Itálii bych taky dala 😁 no je to skoda... ja se hlavně bojím, ze pak se bez očkováni nikam nepodivame 😐 ja se ted nechtěla nechat, kdyz plánujeme mimi. Tak kdyz tak pojedeme aspoň po republice 😁 uvidíme co bude v létě 😊

vaju
2. bře 2021

@anpineapple
@misule777
Holky, tak my letos chteli po 6 letech na dovolenou. Staveli jsme dum, ktery jeste neni hotovy, ale letos jsme si rekli, ze proste pojedeme... My si muzeme rikat co chceme ze.😤Mame jet v cervnu do Italie, ale uz se s tim pomalu loucim.😔
Cetla jsem, ze Zinek, Selen, vitamin E a Maca jsou nej na podporu. Muj manzel na tyhle veci moc neni, ja porad dlabu nejake vitaminy. Neuskodi mu to.

anpineapple
autor
2. bře 2021

@vaju tak do června je jeste daleko, sice tomu taky moc nevěřím, ale treba se postesti 😇 treba se stane zázrak, všichni se uzdraví a budeme zase normálně žít 😁🥰
Ten můj taky ne 😀 kdyz jsem nám pořídila vitamin D, tak ho do nej musim skoro strkat násilím, protoze i kdyz to leží na lince, aby si vsiml... tak si samozřejmě sám od sebe nevšimne 😀

misule777
2. bře 2021

@anpineapple taky jsem si říkala, že i kdybych teď měla možnost očkování, tak se nenechám, když chci mimčo. Přesně to si taky říkáme. ČR projíždíme každý rok, ale vždy je tady co objevovat. Tak když nevyjde cizina (Řecko už jsem vzdala, teď doufám aspoň v Alpy 😂 ), tak si zase dáme kolečko po ČR 😀

@vaju třeba to do června ještě klapne 🙂 pořád tajně doufám, že max v květnu to zase rozvolní 😂

vaju
2. bře 2021

@anpineapple
@misule777
Snad.🙏🏻Vycestovat se zatim muze, tak doufam, ze se to v lete vse otevre, vzdyt zeme na jihu zijou hlavne z turismu.🤨Testovani mi nevadi, ale ockovani zatim nechci. Snad to nepovoli jen ockovanym.😒

misule777
2. bře 2021

@vaju jj taky si myslím, že se to otevře.. Itálie, Chorvatsko, Řecko atd., mají peníze z turismu, myslím si, že by je to dost potopilo.
No vzhledem k tomu jak se u nás očkuje, tak by mohli jet na dovolenou jen důchodci a zdravotníci.

anpineapple
autor
2. bře 2021

Přesně.. taky lituju ty jižní státy, kteří zijou z turismu. Jak jsme byli v tom Řecku, tak skoro sami. Bylo to sice paradni, ale na druhou stranu fakt smutný, plno baru i obchudku zavřených. No zvláštní doba 😐
Tak uvidíme, treba to v létě bude lepší a někam se podíváme 😊 protoze takhle mi nezbývá nez porad neco kupovat přes internet, abych si udělala radost 😂

lenivekotatko
2. bře 2021

Holky to ze mate ms bolesti taky nemusi byt 100% negativ, ve spoustě diskusi jsem cetla ze to tak měly a pak 2 carky😁 tak uvidíte🍀

misule777
2. bře 2021

@anpineapple jako bych četla o sobě, taky pořád utrácím na netu 😀 nejvíc za kosmetiku 😂

misule777
2. bře 2021

@lenivekotatko já vím, taky doufám že u nás všech to bude jen příprava dělohy na mimčo 😁😄

vaju
3. bře 2021

V noci jsem měla šílené ms křeče, 3x jsem se byla dívat, jestli už dorazila a nic.🤯Vždy takto dorazí...TT bílo, tak nevím co se zase děje. Snad dorazí co nejdříve.😊🙏🏻

anpineapple
autor
3. bře 2021

@misule777 jooo kosmetiku taky jedu 😀😀 a nejlepší, ze kupuju hromadu rtenek a na co, ze jo 😀 v praci rouška/respirator, v tramvaji to samé... tak nosím namalovanou pusu aspoň doma 😂

anpineapple
autor
3. bře 2021

@lenivekotatko Kez by!🙏🏻 Ale radši se připravuji i na příchod MS 😀

anpineapple
autor
3. bře 2021

@vaju ja to takhle měla přesně včera. Křeče uplne stejne jako vždycky kdyz to pak hned přijde. Taky jsem porad radši litala na záchod 😀 a dneska nic... test jsem se zarekla, ze udělám nejdřív v sobotu, kdyby do te doby nic 🙄

vaju
3. bře 2021

@anpineapple já mám ms dostat dnes. Jsem 10 DPO, to už jsem se synem měla ducha a hlavně jiný pocit. Teď bych to chtěla rychle dostat, ať se můžem začít brzo opět snažit.😁Počkej do soboty, ať se nestresuješ. Přeji ti, ať tam máš dvě čárky.✊🏻🍀

anpineapple
autor
3. bře 2021

@vaju to je dobry, ze mas aspoň takhle srovnání, ja vůbec nevim, jaký to ma byt pocit 😀 ale to chápu... taky si říkám, ze bud az uz MS neprijde nebo ať přijde rychle, ať je další šance 😁 a Dekuju moc za prani 🥰

Strana