icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

kikika87
13. led 2022

@misule777 Ale ten omeprazol bez předpisů je mnohem dražší co si pamatuji. Lepší je mít předpis. No mám celý balení, to mi na nějakou dobu musí stačit. Do poradny jdu až za měsíc. Tak pohlaví máme napsané v obálce. Jinak je o cca 6dni větší a má 440g...docela macik ne ? Vše ke v pořádku 😍 Karolína se mi taky líbí, ale já chtěla Karlu, to mi ovšem neprošlo...

misule777
13. led 2022

@kikika87 Omeprazol jsem koupila teď cca za 100 kč 14 tablet. Na předpis jsem měla Lansoprazol, už si nepamatuju, kolik jsem doplácela, ale asi moc ne.
Jeee 😁 tak konečně to budete vědět ❤ a jak plánujete odhalení pohlaví? 😁 malinkej macík ❤ ale hlavně že je vše v pořádku ❤😁
Já chtěla Aničku, ale ta mi taky neprošla. Ale vůbec nevím proč 😀

kikika87
16. led 2022

@misule777 Kolik vážil tvůj prcek u 2.screeningu ? Já byla ve 20+5. Prý se čeká na nějakou speciální příležitost??? Jediná co bude jsou v pátek 3.narozeniny, tak snad. Já už to chci prostě vědět 😁 tady sem koukala přes obálku proti světlu, ale vidět to neni🤦‍♀️
Stejně chci ještě poprosit někoho nezaujateho, abs mi místo papírku dal do obálky los a pak si to spolu setreme, bude to ještě napinavejsi😂

monib66
17. led 2022

@kikika87 teda ta je velký/á 😲 Malý mi vážil na 2.screeningu jen 324g, celkově je prý menší, tak jsem zvědavá za 3 týdny na UTZ, kdy budu 30+5tt

kikika87
17. led 2022

@monib66 Ze je viď? Pamatuju si, že dcera měla ve 20+5 380g a tohle o 60g víc...mi asi spadne čelist na 3.screeningu😂🤦‍♀️ vychází o 6dni větší. Taky mi pěkně roste pupek ! A co ty, jak ti je ?

misule777
17. led 2022

@kikika87 vážil 400 g a byl o 6 dní starší podle doktorky. Ale nevím kolik jsem byla přesně tt 😀
To nevím, já si to nechala říct rovnou. Nevydržela bych to a obalku bych otevřela ještě v čekárně 😂 ale obdivuju všechny, co to vydrží. Takovou vůli mít, to si ani nedokážu představit 😂

kikika87
18. led 2022

@misule777 Myslím, že nový kandidát na 5ti kilovy dítě je to moje 😂 hlavu má víc jak o týden větší sem koukala do zápisu.
Podle mě je to kluk jako buk!
Ale už brzy se to určitě dozvím na jisto😂
Tak jak si doma užíváš? Už si začala Sorjonena? Mám chybí posledních 30min a je po😔

anpineapple
autor
20. led 2022

Ahoj holky 🥰 tak dneska mám přesně 14 dni do termínu a před chvilkou mi začala odcházet zatka. Od včerejška mam takové menstruační bolesti. No, nervozita mírně stoupá teda 😅. Radši jdu povlect postýlku a vařím chlapovi guláš a pecu Míša dort 😁. Jak se daří vám?

kikika87
20. led 2022

@anpineapple Ale, takže se to možná blíží 😍 zítra má 3.narozeniny naše dcera, takže by se ji taky líbilo 21.1. ?🤩❤ Tak tfuj tfuj, držím palečky a až bude na světě tak se ozvi❤❤❤❤

anpineapple
autor
20. led 2022

@kikika87 Me uz od soboty všechno bolí, tak si říkám, ze uz by to mohlo pomalu prijit… ale ted? Ted nevim 😅😅
Tyjo tak to by bylo dobry, kdyby se narodila stejne 😁 určitě dam vědět, treba to zas tak rychle nebude a jeste tyden si počká 😊

misule777
20. led 2022

@kikika87 Tak to hsem zvědavá, kolik ti naši obříci nakonec budou mít 😁
A kdy se to tedy dovíte? Čekáte na zítřek?
No doma si moc neužívám, protože doma moc nejsem 😂 jezdím si do práce na kafíčka, včera jsem byla u kadeřnice... no za ten týden jsem byla doma jen dva dny 😂 aspoň to utíká. Jj na Sorjonena už koukám 😁 fakt super serial. Přesně pro mě! 😁👍

@anpineapple Jee na tebe jsem dneska myslela, jestli to náhodou nemáš za sebou 😁 tak to vypadá nadějně a třeba bude za pár dní princezna tady ❤
Mě všechno bolí už nekolik měsíců, ale poslední měsíc je to fakt šílený. Už se těším, až bude venku. Ale zároveň mám strašný strach z porodu 😂
Ježíš ty mi děláš chutě! Jak já bych si dala míša dort 😭😂 musím to připsat manželovi na poporodní seznam prasáren 😂😂

anpineapple
autor
20. led 2022

@misule777 Nene jeste ne, to bych dala vědět 😁 ale jestli me intuice nezklame, tak myslim, ze to fakt dlouho trvat uz nebude 😳 jako ja se taky moc tesim a bojím se ani ne tak porodu jako te zmeny… ze uz bude fakt tady a abych zvládla se o ni postarat 😅 a co manžel, těší se k porodu? Ja kdyz se ptám toho svého, jestli je nervózní, tak prej neni 🤷🏼‍♀️ Nebo me nechce desit 😂
Jejda promiň, mne vůbec nedošlo, ze bych ti mohla udělat chutě 😬 ale zas víš co, mas se pak na co těšit!🥰 ja to budu mít naopak, po porodu zas nejedu na svůj zdravější režim, snad zmizí i ta chuť na sladké 😂 tolik sladkého jsem snad za cely život nesnedla 😅😬

kikika87
20. led 2022

@misule777 Tak já už jsem mezi neschopnymi👍 taky jdu zítra ke kadeřnici. Jako mě vůbec není dobře, bolí mě břicho, nevolnosti. Jak já to do konce doklepu to fakt nevím 😂 mám fakt velký břicho a furt se ohybam jak sbíram krámy po Ev. Já už to chci vědět, tak snad zítra🙏
@anpineapple Ono pri kojení jsou ty chutě taky, to tě nechci nějak zklamat. Někdy bych řekla, že i vlčí hlad 😂 tak jak ti je, děje se něco?

anpineapple
autor
20. led 2022

@kikika87 to mi vůbec neříkej, jestli to bude jeste horší 😂😂 ja si myslim, ze jo 🤭 tvrdne mi břicho docela s bolestmi, i v zádech to bolí a jsem často na záchodě 😳 zatím ale nic pravidelného 🤷🏼‍♀️😅

misule777
20. led 2022

@anpineapple Ty jo, to vypadá, že by se ti to mohlo brzy rozjet viď 😁 už teď ti držím palce 🍀🍀
Jinak v pohodě, já už jsem si nějak zvykla. Manžel taky chodí taky pořád s něčím sladkým 😂 Já to chci po porodu držet tak trochu dál, jen ne tak přísně. A hned si teda dám nějakou prasárnu, na to se fakt těším 😂 teď mám o 1,5 kg míň než před těhotenstvím, takže bych si to pak ráda udržela 😁

@kikika87 U mě to byla poslední návštěva kadeřnice v klídku. Kdo ví, kdy se k ní pak dostanu 😂
Jako to ti vůbec nezávidím. To musí být strašný zápřah, když už jedno dítko máš. Hlavně se snaž odpočívat, i když je mi jasný, že to moc nejde 😁
Divím se, že jsi to fakt ještě neotevřela 😂 tak zítra čekáme na info!! 😁

kikika87
21. led 2022

@anpineapple Tak co tak co tak co ????😉

@misule777 Michal byl totiž ještě na 3davce a dostal modernu a bylo mu po ní dva dny mizerně, takže bylo vše na mě. A jak to přeženu tak prostě břicho mě bolí...No dneska se mi zdá, že už je mi lépe. Ale bohužel dneska začnou přípravy na zítřejší oslavu, takže žádný lazo plazo den mě neceka. Včera sem zase zkoušela a prý takové věci se otevírají když je správný moment, že to prej sem si to jinak mohla nechat říct rovnou...tak chápeš ho 😂🤷‍♀️

misule777
21. led 2022

@kikika87 všechno nejlepší malé 💐❤ Tak to se zase nezastavíš viď.. To teda nechápu, jak to dokáže vydržet 😂 můj Michal byl zvědavý snad víc než já, jeho první otázka když jsem mu řekla, že jsem těhotná bylo kdy tak budeme vědět co to je 😂😂😂
Hele takový dotaz. Jak dlouho před porodem klesne břicho? Teď jsem na sebe koukala a přijde mi úplně nízko a navíc mi přijde, že ho i cítím níž. Začínám se bát 😂

anpineapple
autor
21. led 2022

No holky mam to za sebou 🥰 později napisu podrobnosti 😊

misule777
21. led 2022

@anpineapple To byla rychlost. Gratuluju ❤❤❤❤

kikika87
21. led 2022

@misule777 Děkujeme 😍 ne, to se zase nezastavim! Máma teď odjíždí ještě do lázní, takže ani žádný víkend v klidu není ve výhledu 👎 hele to netuším, já sem to tenkrát ani nespozorovala a narvanej tam dole bude, ten konec prostě není příjemný. Jak jsi už tt? Někdy si myslíš, že to bude dříve a nakonec ještě prenasis.

@anpineapple Juchuuu, těšíme se na zprávy a moc gratulujeme......posílám ❤

misule777
21. led 2022

@kikika87 Tak to je úplně blbý, jedině vyslat Michala někam na víkend s malou 😂
Dneska jsem 35+0, takže mám přesně 5 týdnů do termínu. Jako mě už minulý týden řekla doktorka že už je trošku níž, ale od včera mi přijde, že když si sednu, tak mě tlačí víc na spodek 😀 a dneska jsem prošla kolem zrcadla a přišlo mi nějak nízko a navíc mi přijde i menší. Tak snad tam ještě 2 týdny vydrží aspoň 😂

kikika87
21. led 2022

@misule777 Ty jo vy se máte, já už chci taky , aby bylo venku!!!!!🙏 samozřejmě až dozraje. Ale zatím sem 23tt a umírám a ještě několik dlouhých měsíců je přede mnou . Snad mi bude už zítra dobře, nevím co se to se mnou děje.

misule777
21. led 2022

@kikika87 Myslím, že mi před chvilkou odešlo kus hlenové zátky, tak aby to nebylo až moc brzo 😂 zítra už si musím zabalit tu tašku. Snad mi dá ještě čas, nemáme hotovo 😂
Tak drzim palce snad ti bude už líp 🍀 a neboj, ono to rychle uteče

anpineapple
autor
22. led 2022

Moc moc moc vám holky děkujeme ❤️❤️ I za celou tu cestu, co jste s námi prosly 🥰 doufam tedy, ze i dal budeme pokračovat 😁😇
S ohledem na Míšu nebudu rozepisovat detaily, kdyz to mas tak za chvilku… leda bys chtela 😁
ale začaly se mi ty kontrakce fakt zkracovat a zpravidelnovat a sprcha taky nepomohla. Takže jsme v půl 1 ráno radši vyrazili, to uz to bylo tak po 5 minutách… a abychom to neměli jen tak, tak Jablonec byl uplne plný, takže me jen vysetrili a ze jako rodim, ze domu uz nepůjdu, ale ze proste nemají místo a zkusí me píchnout do Liberce 🤷🏼‍♀️ To naštěstí klaplo!🙏🏻 Jenže! O 10 minut déle volal z Liberce doktor, ze uz mají taky plno, ale s námi ze tedy jeste počítá 😳😳 prijit o těch 10 minut déle, tak fakt nevim co by se dělo.. Boleslav, Ústí nebo Děčín. Všechno strasne daleko, tma a sníh 🙄. No nic, dopadlo to dobre, uff 🥰🥰
Takže v 9.10 byla mala na světě, 48 cm a 3230 g, takže nakonec docela kus ženský 😁 takže vás moc zdravime ❤️❤️

misule777
22. led 2022

@anpineapple ježíš ta je tak krásná ❤ a ty míry má pěkný, takový akorát 😁 hlavně ať jste obě zdravé ❤
Jinak samizrejmě detaily rozepiš až budeš mít chvilku 😂 já to potřebuju vědět 😂
Ale měla jsi to taky pěkně komplikovaný s těma porodnicema. To se všude tak rodí? Jinak v Ústí by vás taky nevzali, tam byly porodní sály do včerejšího večera prý zavřený. No hlavně, že to dobře dopadlo a vzali vás v Liberci 😊 jet takovou dálku si nedokážu představit.
A co přítel, byl u porodu?

anpineapple
autor
22. led 2022

@misule777 chceš jo? Tak dobre, az bude víc času tak napisu podrobnější report 😁🤭
Ted shodila na 3 kg a je to fakt frajerka ❤️❤️ Všechno to za to stalo! Zvracení, ležení i ten porod 😂
No včera se rodilo extrémně prej 😳 jestli proste ta zimní bouřka, možná i v kombinaci s uplnkem 🤷🏼‍♀️ Chudáci tu byli všichni strasne vyčerpání… ale všichni skvělí 🙏🏻
U porodu byl a jsem za to strasne rada. V těch nejhorších chvílích jsem ho tedy moc nevnimala, ale byl neskutecna opora a hlavně je to fakt silný společný zážitek ❤️❤️ A strasne mi ted chybí, uz se tesim az budeme všichni spolu 🥰

misule777
22. led 2022

@anpineapple Až budeš mít čas a budeš odpočatá, tak určitě čekám na report 😁 Ať vím, co mě čeká 😂 ani nevíš jak ti závidím, že už to máš za sebou 😂
No malá je fakt úžasná ❤ a brzy to zase přibere 😊 Je to možný, prý se při bouřkách rodí víc 😂
To je dobře, že ti byl oporou ❤ a přesně, je to společný zážitek, viděl co to obnáší a mohl se zapojit 😊 Ten můj už se asi odhodlal, že u porodu vydrží až do konce 😂 navíc ještě teprve teď zjistil (protože mě neposlouchá), že jsou zakazané návštěvy, takže pak nás několik dní neuvidí. Tak z toho byl takovej smutnej, tak možná i kvůli tomu to zvládne 😁 snad 😂

kikika87
22. led 2022

@anpineapple Ta je teda krásná !!!! A Ty moc statečná. Tenkrát když sem rodila já tak byla porodnice taky nařachaná.
A to si piš, že budeme pokračovat 🤩
Tak porod docela svižný, že. Hlavně, že je vše v pořádku a moc si užívejte ❤❤❤

@misule777 Tak brzy ???😲 to snad ne, jen ať se tam ještě pěkně dopeče😁 já tu zas ležím jak lemra a za 5hodin začíná oslava 🤦‍♀️😲

misule777
23. led 2022

@kikika87 No nevím jestli to byla vážně zátka, bylo to jen v pátek a včera, dneska už nic 😀 ale za to mi je dneska každou chvilku špatně od žaludku, tak divně mě občas zabolí břicho a do toho jsem strašně nervozní, asi jako kdybych tušila, že se to blíží 😂 do toho mám už minimálně týden každý den poslíčky 😀 a tchyně už taky říkala, že mi kleslo břicho 😀 No jsem z toho taková nesvá, doufám, že tam ještě ty dva týdny vydrží 🙏
A jaká byla oslava? 😁

kikika87
23. led 2022

@misule777 Náročná, ale Ev byla úplně nadšená ze všeho. Z dárků, balonku...fakt si to užila. Spát jsme šli všichni společně úplně vyrizeny.
Tak to sem zvědavá kdy to přijde 🙏
Mě už se dneska úplně chtělo brečet z toho jak mi je. Zácpa šílená, už mám hemeroidy, protože dneska jsem zakrvacela. V úterý jdu na ekg, tak si obvodní řeknu o něco. A to se fakt snažím jíst jablka, švestky, zeleninu, activia nápoje, i kafe a nic.
Dneska sem vytáhla magnosolv, protože břicho tvrdý jak medicimbal...možná trochu mi to pomohlo. Ale jak to bude dál...od března pripadne dam na 2dny v týdnu Ev do soukromé školky, až už to prostě nebudu vůbec zvládat....
Hodně odpočívej a moc nechoď mezi lidi, ať ještě nechytneš covidak před porodem. Straší, že příští týden bude až 80tis denně 🙏

Strana