4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@kikika87 tyjo! Vůbec se nedokážu dostat k vám, abych napsala podrobnosti, ani k dalším… cely mobil svítí neprectenymi zprávami 😂
Jako, je to náročné. Malinká je uplne zlata, většinou nakrmim, prebalim a spinka… ale ten spodek 🤦🏼♀️ Vůbec se mi to nehoji, nelepší, otok strašný, bolí… takže dneska jsem jeste rada, ze nas nepustili 🙏🏻 Ale zitra jdeme. Val přibírá krasne, všechno dobry, ale ja se necitim vůbec 😕 hlavně jak dojedu domu, kdyz nemuzu sedět 😂
Ale pak uz to snad bude dobre, budeme všichni spolu a chlap mi pomůže ji treba podat na kojení nebo tak 😊 a o víkendu přijedou rodiče, mamka se těší moc, takže jsem říkala, ze si ji mamka vezme a ja budu sloužit jen jako automat na mléko 😁
@kikika87 ahoj, no já se nemůžu dočkat až za 14 dní zjistím, jak velký ten náš chlapeček je 🙂 Pro jistotu jsem ale už objednala i velikost 46,u dcery jsem ji neměla nachystanou a pak lítala po obchodech, kde bylo vyprodáno. A ona plavala i v té 46 😂
Já se cítím dobře, jen už doufám, že se všichni už dostaneme z té protivné virózy. Syn skoro 2m měl noční kašel, teď už jen zakasle občas přes den. Pak muž a tchán pozitivní na covid, tak jsem byla na vše sama a ještě doteď jsem unavená tak, že si nesmím přes den sednout, jinak jde na mě spaní. Sama jsem se divila, že jsem byla negativní, i když teda 2 dny mě bolelo v krku. Myslím, že jsem si tím taky prošla a ustala jsem to nejlíp že všech 🙂
Pupík ten mi roste každým dnem a jsem neohrabana 😂 Do toho malý nemá rád, když spím na boku a celou dobu mě tam boxuje 😂
A jak roste té vy holky?
@anpineapple moc gratuluji k princezně, je nádherná ❤😍 Přeji rychle hojení 🙂 Mně moc pomohl na hojení dubová kůra 🙂
@kikika87 Tak jsem před chvilkou přijela od dr. Malej naštěstí nepřibral tolik, odhad je 2800 g a je větší už jen o dva dny. Doktorka byla nadšená, že je to akorát. A mě se teda dost ulevilo. To by ještě mohla být šance, že bude po mě a ne po Michalovi a třeba se vejdeme do těch 3,5 kg 😂 jo a prej jsem trošku otevřená 🤷♀️
Jinak můj Michal už se z toho zbláznil, včera si vzal nějakou knížku o miminkach co jsem na začátku koupila, že si jde číst jak se to dítě vůbec drží nebo co 😂 nakonec si ale četl o porodu a přišel úplně zelenej, že to nedá 😂 v tý knížce je to blbě popsaný a je to tam podané tak, jako by mě měl odrodit pomalu on. Nebo minimálně tam asistovat doktorům 😂 Tak pak si šel pustit malé lásky, to ho trochu uklidnilo 😂
Ty jo, to ti vůbec neporadím co na zácpu. Ta mě netrápila. Napadá mě jen švestkový kompot. Ale doktorka ti určitě něco doporučí.
@anpineapple Tak už jste asi doma viď 😁 Tak to je super, že máš hodné miminko ❤ doufám, že se brzy zahojíš. Taky jsem slyšela chválu na dubovou kůru.
@anpineapple Jo mě to taky fakt bolelo a dlouho trápilo...nic extra napomáhalo. Prostě se pořád sprchovat, mazat....cas to zahoji 😉
@monib66 Máme to prostě těžký s těma dětma co. Mě to břicho strašně roste. A do 3.utz velmi daleko🤷♀️ Taky mě pěkně kope když ležím na boku, ale co už, ať si zvyká 😁
Jako dcera měla pro narozeni necelých 2,5kg, všechno ji bylo velký. Tak snad to druhý nemůže mít 5kilo...
@misule777 No tak vidíš! Tak to mám i já šanci na normální dítě 😂Tatínek už začíná zmatkovat jo😂to ten náš je úplně v klidu, podle mě mu stále nedochází, Ze je na cestě další.
Švestky kompotovany jim, active, jablka, zeleninu...zkusim tu lactulozu holt.
Ty malý lásky zase nějak opakuji. To jako dali 3 nový dily a pak nahodili archiv ? Nekoukam na to.
@kikika87 joo, u tebe je ještě hodně času, takže se může v pohodě zbrzdit a bude nakonec normálně velké 😀 já jsem teda fakt šťastná, že je tam teď ta šance, že bude mít kolem těch 3,5 kg 😀
No tatínek pěkně blázní 😀 už mu došlo, že teď už to může být každým dnem 😀 ještě jsem od něj dostala instrukce, že se dneska, až se zastavím v práci na kafíčku mám zeptat šéfa, co tam přesně dělal 😀 ten si to zažil na podzim, tak je to celkem čerstvé 😀
Hele já vůbec nevím, já na ty malé lásky dřív vůbec nekoukala, viděla jsem až ty poslední tři díly před Vánoci. Navíc já na to vždy koukala na nova plus, protože když to dávají v tv, tak si na to nevzpomenu a voyo teda nevedeme. Asi už nemají koho natáčet 😀
@misule777 Tak šanci, že budu mít dítě normální mám, ale že budu mít malý břicho, to už podle mě nehrozí 🤦♀️ vypadám jak těsně před porodem. A to ten pupek budu tahat dalších 16 týdnů.
Zítra nafasuju puncochu na svoji krecovou zilu, která mě začala pekelně bolet a startuju tu laktulozu. Jako tohle těhotenství, to mi fakt dava zabrat🙏
Jak ti je ?
@kikika87 Tak prý je u druhého těhotenství většinou větší břicho 😀 ale teda nezávidím ti to, mě už teď nebaví tahat ten můj buben 😂
Ježiš ty to taky nemáš vůbec jednoduchý, ještě křečáky do toho 🙄
Já mám dneska přesně 4 týdny do termínu. Poslíčky mám každý den, někdy víc, někdy míň. Řekla bych, že mi to trochu vyvolává ten maliník. A občas mě už fakt celkem dost tlačí na spodek. No na jednu stranu mě to už fakt nebaví a nemůžu se dočkat, až bude venku, ale na druhou stranu mám takový divný pocity z porodu. Chvilku děsný strach, pak mě to přejde a říkám si, že tak hrozný to nebude. A za chvilku mě to zase přepadne a mám strach z toho tlačení 😂 no hrůza se mnou teď 😂
@misule777 Však ty taky potahnes ten buben v budoucnu ještě jednou ne 😁 já už ho taham naposledy 🙏😂
Ja Mám tu krecovou zilu už dlouho, ale u prvního mě to fakt nezlobilo , to bylo fakt trochu jiný těhotenství. Prsa poloviční, teď budu kojit asi tele nebo nevím.
Ty jo, poslicky už 4tydny před sem neměla tedy. Teď máš kontrolu každý týden viď, sem zvědavá co ti řeknou. Idealni by bylo, aby se narodil až v 38tt ať je donoseny. Ještě vydrž 💪😉
Víš co je lepší? Nemysli na ten porod. Hele stejně to nezměnís, zvládly to všechny, tak ty taky. Anet podle mě byla taky hrozně statečná a vůbec to neresila. Prostě je to součást. Já se u prvního bála pekelně A taky to peklo bylo...Teď už na to prdim, snažím se na to nemyslet, nějak to dopadne. Ale paradoxně sem se asi bála víc když sem nevěděla jaký to je. Máma mi celý život říkala, že když mě rodila tak malém chcipla😂tak jako chápes mou panickou hrůzu z porodu. Byla sem i na víkendovém kurzu porod je krásný a na konci sem strachy řvala, vůbec mi to nijak nepomohlo. Teď sem možná v klidu, protože mám jezse pár měsíců čas, tak se mi to kecá. Ale myslím, že částečně to je o tom pristupu🙏
@kikika87 Mám to v plánu ještě jednou, ať zkusíme ještě holku 😂 jestli si to po porodu nerozmyslím 😂
No já měla nateklá prsa jen asi v prvním trimestru. Teď už mi přijdou normální, jen mě občas bolí bradavky 😂 ale jsem zvědavá, co s nima bude po porodu. Máma mi říkala, že se jí zvětšili asi o tři velikosti 😂 A vzhledem k tomu, že už teď mám problém s podprsenkama, tak to teda nevím kam je dám 😂
Poslíčky mám skoro dva týdny. I proto jsem si říkala, že budu rodit dřív 🙄 Ale doktorka mi teď říkala, že je můžu klidně mít. Resp. sama poznala, že je určitě mám, když jsem malinko otevřená už. Ale nic víc neříkala. Tak snad to ještě aspoň dva týdny vydržíme.
Hodně mě uklidňují ty malé lásky. Tam to prostě nevypadá tak hrozně. Však některé holky se ani nezapotí mi přijde 😂 Pak hodně věřím tomu, že mi pomůže ten maliník a aniball 🙏 A taky si říkám, že to zvládla každá (a některé tady v našem městě dokonce i třeba 10x), tak já musím taky 😂 a do toho si vždy vzpomenu na to mimoděložní, jak jsem ležela celý den v šílených bolestech, tak že po tomhle by to mohla být procházka růžovým sadem. Ale určitě máš pravdu, taky si myslím, že je to dost o přístupu, o tom jak to máš v hlavě. Tak snad se do té doby stihnu úplně uklidnit.
@misule777 Rozmyslís si to po porodu a pak ještě až začnou prdy😂🙏 to si pamatuju jak jsme s Michalem tvrdili, že to jako další dítě ani omylem😂
No zvětší se, ale postupně jak budeš kojit déle a déle tak se zase začnou zmenšovat naštěstí. Já mám malý prsa, ale jednu dobu sem vypadala jak kojna teda🤦♀️
A co ten aniball, jde to nějak?
Já mám ted před sebou ogtt tak se budu psychicky připravovat na tohle😂 ale asi půjdu až v tom 28tt, kam bych spěchala🤪
No jako některý ty malý lásky jsou takový, tam holka přirozeně porodila dvojčata jak fik😂a docela vypadala v pohodě...
Jako já sem úplně bezradná u jména pro kluka, to jako co my vybereme 🤷♀️ snad o víkendu už budu vědět co mě to tam kope v tom břiše.
@kikika87 To mi je jasný, buď prdy a nebo když nebude v noci spát 😂 To si budu říkat, že Vojtík bude jedináček 😂
Některé ženské mi říkali, že po kojení měli dokonce ty prsa menší než před dětma, tak v to taky tajně doufám 😂 Jak já bych si přála pěkný dvojky 🙏😂😂
S aniballem jsem začala cvičit před týdnem, o týden dřív než píšou... začala jsem na teď nevím jestli 19 nebo 20 cm a myslela jsem že prasknu 😂 ale jde mi to fakt rychle, včera už jsem byla na 29,5 cm. Každý den se tedy musím o pár cm vrátit než to nafouknu zase trochu víc, ale čekala jsem to tedy horší. Tak si myslím, že bych se mohla dostat třeba na 32 cm a pak už to raději jen udržovat. Tak už teď od těch 29 cm jsem víc v klidu, že je to už celkem dost. Tak snad to k něčemu bude a nestřihnou mě 🙏
Tak to ogtt ti vůbec nezávidím. Mě to čeká po porodu taky 😂
Počkej jako ty to fakt ještě nevíš co to bude?? Vy máte teda fakt výdrž 😂
Jooo ty jména jsou těžký co... 😂 máš nějaké favority?
Nějak mi už asi dvě hodiny není moc dobře.. Je mi divně od žaludku, občas se mi trochu točí hlava. No tak snad to nic nebude. Ale prý jsem úplně bledá a vypadám unaveně. 🙄
@misule777 Jako můžou být menší, ale taky vytahanejsi, takový jako vyfoukly. Já teda je měla docela ok, ale fakt mám tak ty dvojky.
No tak to ses teda dobrá! Já ho snad tentokrát taky poridim a budu zkoušet. Další nastrih nepreziju.
Ne, my to fakt pořád nevíme. Klucici nemáme snad žádný, jen toho Michaela,co dáme když nic nevymyslíme 😂jestli to není Michaluv záměr, sám s ničím nepřišel a vše jen kritizuje. Ještě mě napadl Sebastian.
I holky mám třeba šest pěkných jmen.
Beata, Jasmina, Malvina, Linda, Sabina, Emilie, Alexandra..a našla bych i další.
Tak odpočívej 🙏pust si Sorjonena a nic nedělej. My teď koukáme na Marcellu a taky dobrý 👍
@kikika87 Já mám takový větší čtyřky a bohužel moc pevný nejsou ani teď teda 🙄 Chtěla bych jít po dětech na zmenšení nebo minimálně na zpevnění, podle toho jak to bude vypadat 😀
Určitě si ho pořiď, minimálně tím nic nezkazíš. Ale myslím si, že minimálně trochu to musí pomoct. Když je to tam dole zvyklé třeba na balonek o obvodu 30 cm, tak pak hlavička třeba 35 cm už není pro ten spodek takový šok si myslím, než když ho nepoužíváš vůbec. Mě už teď přijde, že ta hráz je taková povolená.
Ježíš jak to nemůžete vědět! 😂 To by pro mě bylo hodně krutý 😂
Třeba ho chce opravdu pojmenovat Michael 😂 Sebastian je hezký jméno, ale přijde mi, že ho teď dává každý. Mě se třeba ještě líbilo jméno Matyáš, ale to teď taky dávají všichni a doma mi to teda taky neprošlo 😂
Holčičí máš vybraný taky krásný jména ❤ Mě se líbí Karolína, Anna, Nela, Dominika. Další nevím jestli bych dala dohromady, protože si vždy vzpomenu na nějakou známou, co je strašná pi... 😂
No a to je přesně můj problém, jak jsem doma, tak se pořád snažím něco dělat. Aspoň něco málo. Protože pak mám výčitky, že jsem doma a jen ležím a je tu bordel. A že pak Michal přijde z práce a nic není hotovo a musí to udělat on. Jemu to teda nevadí, ale já si pak přijdu k ničemu. Ale dneska už na to asi kašlu.. A to jsem ještě chtěla jet na nákup 😂
Tak to si musím napsat na seznam a až dokoukám Sorjonena, tak si to pustím 🙂
@misule777 Jo kamarádka jde teď po druhém taky na zmenšení, má šílený melouny, je mi ji úplně líto. Takže plán dobrý 👍
No počkám si jaký s tím budeš mít úspěch ještě ty a pak po něm mrknu po tom nafukovacim zazraku😂
No tak Sebastian vůbec neprosel a Michael je fakt spíš jen záložní plán. A tím pádem máme problém, protože čekáme chlapečka ❤🥰😂👍
Celou noc sem nemohla spát, je divný vědět koho mám v břiše. Když jsme to nevěděli ani u prvního, bylo to úplně jiný. Taky výbava, všechno prostě měnit....Tak sem si přála chlapečka a vůbec si to teď neumím představit 🤦♀️sem z toho celá nějaká rozčarovaná.
Tyhle pocity znám, taky se pokazdy když celý den nic nedělám cítím hrozně provinile...Ale proč? Nic nám přece neuteče??
@kikika87 Jo tak snad bude kamarádka spokojená 😁 je to hrozný to tahat. A snad ještě horší je shánět podprsenky 😀
Včera jsem nacvičila s anibalem 30,5 cm. Byla jsem pak úplně nabuzená, že už chci rodit 😂😂😂 tak snad to k nečemu bude. Jen se modlím, ať mě nerodí někdo, kdo si bude chtít za každou cenu střihnout 🙏
Jeee gratuluju k chlapečkovi ❤ neboj, ještě máte spousty času vymyslet jméno i pořídit výbavu. Máte alespoň něco použitelného po malé?
Jo, ty výčitky jsou děsný. I když Michalovi to vůbec nevadí, hodně mi tady pomáhá a sám mi často říká, ať si jdu lehnout. Poslední tři dny mi je nějak divně, tak ležím snad ještě víc.
@misule777 Napis si porodní plán, stačí jedna věta, že si neprejes nastrih. Já to udělám.
První měsíce máme, protože jsme nevěděli co bude první tak sem kupovala neutrální. Něco už sem dostala od kamarádky A pak se budu snažit vyměnit.
Ale to jméno, nemame ani jedno se kterým souhlasí oba 😂 a prosli jsme celý kalendář, takže jako jak nás napadne něco dalšího?😂 Jonatan neprosel, Nikolas taky neprojde , mě se líbí Mikoláš. Kristian se sice líbí oběma, ale jako jak mu budeme říkat? Jako mě, Kiki ?😂 Michalovi se líbí Teodor, ale já nevím...Něco se mi na tom nezdá. A Ev chce Ninu😂😂😂
Ještě, že nemáš linyho chlapa, takovýho mít doma musí být peklo. Kdy jdeš na kontrolu?
@kikika87 Tak když máte hodně neutrálních věcí, tak to je v pohodě 😁 my máme hodně věcí na kluka, tak jestli bude jednou holka, tak to bude zajímavý 😂
Mikoláš je krásný, to byste pak byli Miki a Kiki 😂 no tak malá to má vyřešený, bude mít brášku Ninu 😂😂
Teď jsem právě v rizikové poradně a čekám na vyšetření. Tady je to na dlouho... ale před chvilkou natáčeli srdíčko a malýmu se to ani moc nelíbilo, pořád tam sebou házel. Tak nevím kolik toho natočili 😂😂 ještě jsem teď byla na diabetologii, zase mi zvedla dávku inzulinu 😒 jen protože včera a dnes ráno jsem měla cukr zvýšený. Jinak to mám v pohodě. Ale to mám z ní zvýšené určitě 😂 a pak jdu zase příští pondělí ke své dr. Teď už to mám po týdnu.
@misule777 Cauky, tak jak ti je ?
Mě se taky blíží kontrola, mám ji příští týden. Tam dostanu tu zadanku na ogtt. A další týden konečně na hory 🙏❄ Myslím, že únor uteče velmi rychle.
Ty budeš na to ogtt muset jít po porodu znovu co ? Mě mrzí, že ti to pořád zvyšuje. Ale už to brzo skončí.
Jinak já už mám vybranou porodnici, snad sem vybrala dobře.
@kikika87 Ahoj, no ja už bych se nejraději rozpadla 😂 včera už jsem myslela, že by se to mohlo rozeběhnout. Nejdřív ráno ze mě vyšel zase kus zátky, tentokrát s malinkým množstvím krve, pak mě strašně tlačil na spodek. A odpoledne jsem začala mít "kontrakce" po 10 minutách, ale bylo jich jen asi 5, pak se to prodloužilo na 20 minut a pak to přešlo úplně. Takže poslíčci... 😒 jinak v rizikovce vše v pořádku a váhový odhad 3100g. Jdu tam 21. Jestli do té doby neporodím a prý podle toho jak bude veliký, tak se rozhodneme co dál.. kdyby nebyl moc veliký, tak mi daji týden na přenášení.
Jeee to ti závidím, že můžete ještě někam vypadnout 😁 kam jedete na hory?
Jj bohužel bych pak cca půl roku po porodu měla jít na ogtt znovu. Ale dost se toho bojím, protože tu lačnou hodnotu ovlivňuje úplně vše, i kvalita spánku. A jestli budu v noci pořád vstávat k malému, tak by mi to mohlo tu hodnotu zhoršit i když bych to jinak měla v pořádku 😒
Jakou porodnici jsi nakonec vybrala? Jestli to není tajné 😁
@misule777 Ten poslední měsíc je hroznej, o tom žádná. To už jako jenom přežívas a modlis se ať už je venku😂🙏 utecha je, že už to fakt nebude trvat dlouho. Vydrz! Abys do ty doby ten balónek neprefoukla😂
Jedeme do Jizerek, jezdíme tam každý rok, na Maxov, celá familie do velký chalupy.
Půl roku ? Tak to je daleko, to neřeš a nestresuj se tím. Nějak to dopadne. A třeba si budete spát dobře.
Jdu do Roudnice, není to nejblíž, ale prostě musíme to dojet🙏 moje doktorka je tam primářka a četla sem dobré recenze i kamarádka tam rodila a spokojená.
@kikika87 Jo, je to fakt hrozný. Teď se pořád sleduju, každou bolest a tvrdnutí... a čekám, co z toho bude 😂 Nejraději bych ho už tady měla v postýlce 🙏❤
Jinak s aniballem jsem se nejvíc dostala asi tak na 31,5 cm a už se nějak nesnažím to nafouknout ještě víc. Spíš to udržovat mezi těmi 30-31 cm, teoreticky by to mohlo i tak pomoct 😁 možná se mi časem povede ještě trošku víc, ale když ne, tak alespon tohle 🙏
V Jizerkách je krásně. My to tam sice nemáme úplně daleko, ale já ostuda tam byla jen jednou 😂 a skoro každý rok tam chceme vyrazit a nikdy nám to nevyjde 😂
No nevím úplně přesně. Mám debilní doktorku a ona mi nic neřekne. Když jsem se jí ptám, jak to bude po porodu, tak mi vždy řekne, že mi to řekne časem, že mám ještě čas na to to řešit. Takže jsem četla že se tam chodí cca po 6-9 měsících. Tak uvidíme. Já se ještě bojím toho, jak to zvládnu tam být celé dopoledne, jestli budu třeba kojit... no ale domyslí se to časem..
Roudnice je asi dobrá, známá tam taky rodila a nemohla so stěžovat 😁 neboj, to dojedete. Jen nesmíš moc dlouho čekat
@misule777 A kde budeš rodit ty vlastně? Hele a co vůbec děla ta naše novopečena matinka Anetka @anpineapple ?😁
@kikika87 ty jo mě je dneska fakt divně.. v noci jsem moc nespala a když už tak se mi zdálo, že rodim 😂 do toho občas poslíčci. Ráno jsem vstala s bolestí hlavy, asi po tom jak jsem moc nespala. Teď mě pořád různě pobolívá břicho a kleslo mi snad ještě víc. A jsem fakt úplně přejetá 😒 to bude den.. 😂
@misule777 Chudáku...kolik jsi tt? Tak třeba vážně brzy porodis. Si zkus dát vanu večer, třeba se to nějak rozjede a nebo se ti udělá lépe 🙏
Já musím zaklepat, mě je lépe. Vychytala sem trochu co ráno jíst a dávám si ten magnosolv na tvrdnuti. Teď sem toho docela dost uklidila a funguju. Tak snad to tak půjde i dál. A začala sem brát detralex a to mi přijde taky, že to pomáhá.
Postylku máte nachystanou se vsi paradickou?😍
@kikika87 dneska jsem 36+6tt, tak ještě má trochu času. Ale kdyby už chtěl vylézt, tak bych se nezlobila 😂 myslím si, že v noci se mi teď špatně spí kvůli té vyšší dávce inzulinu 😒 do té doby, než jsem to musela zase zvednout se mi spalo celkem dobře. Teď už to celkem jde, ale tu vanu večer zkusím. Zítra mám skoro celý den nějaké vyřizování, tak doufám, že budu ready 😂
Tak to jsem ráda, že už ti je dobře 😁 detralex je na žíly ne??
Postýlku máme přichystanou, ale nemám v ní žádné parádičky. Mám jen zavinovačku 😂
@misule777 Tak to už může klidně vylézt 😂 ti to netuším, ono jako v tom těhotenství je ten spánek jak na houpačce, ja třeba vůbec nemůžu zabrat. Ale jako ke konci už se musí spát dost blbě i když už si nepamatuju jak to bylo tenkrát.
Jo, ten je na tu mojí krecovou zilu. Ale poslední dny mě ty nohy bolely celkově, i sem je měla dost studený. Tohle vypadá, ze pomáhá a nechce mi to ucvaknout nohu jako ta punčocha😂🙏
Já mám ještě hnízdecko, to je dobra věc. I se v tom to miminko docela pěkně polohuje. Víc asi ani netřeba..
Tak snad ti bude už lépe!
@kikika87 Ještě jsem 2 v 1 😒😂 ale včera jsem měla od odpoledne až do večera pořád poslíčky, ale nic se nerozjelo. Zítra je pěkné datum, tak by mohl vylézt 😂
Spánek už je trošku lepší, ale jsem pořád unavená.
Jo tak snad ti to na tu žílu pomůže 🙂 ale určitě to bude lepší než punčochy. To musí být strašný je nosit. Máma je nosila a když si vzpomenu, jak se do nich cpala... 😂
O hnízdečku přemýšlím, už mi ho doporučilo víc lidí. Tak ho možná ješte dokoupím.

@anpineapple Tak jak se máte holky?🤩