icon

Bazální teplota na půl dne klesla 36.6. MS stále nedorazila.

lenickamimi
1. dub 2020
Strana
z3
lenickamimi
autor
3. dub 2020

@kosi_cek ja fakt nevím proč ty testy delaj duchy tydle by měli být kvalitní za tolik peněz ne 😭

vendelinka08
4. dub 2020

@lenickamimi tak co dnes, jak se vyvíjí teplota?

lenickamimi
autor
4. dub 2020

@vendelinka08 ahoj no je stale 37.1

vendelinka08
4. dub 2020

@lenickamimi tak to vypadá velmi nadějně

lenickamimi
autor
4. dub 2020

@vendelinka08 to nevím když sou tt pořád negativní 😭

lenickamimi
autor
4. dub 2020

@vendelinka08 MS nikde ani už nemám pocit že by dorazila už to nechápu

vendelinka08
4. dub 2020

@lenickamimi a jak se cítíš?

vendelinka08
4. dub 2020

@lenickamimi dívala jsem se na graf a přijde mi v pořádku.bjeste můžeš mít luteální fazi16dni, tak ještě výdrž.a dnes jsi testovala? To je divné, že na testech duch. Už by přece mohlo jít vidět vícc, ale zase, dokud nedorazí ms, vždy je naděje. Testy nejsou všemocné, kolikrát neukázaly nic.

lenickamimi
autor
4. dub 2020

No je mi všelijak píchá mě pod břichem a v zádech sem během dne docela víc utahana a to teď nechodím do práce 😂 chodím víc čůrat ale jinak žádné další příznaky nemám asi tak jako před MS když má dorazit 🙏🙄

lenickamimi
autor
4. dub 2020

@vendelinka08 víš kdyby aspoň ty krámy už dorazili(promiň mi ten výraz 😂) ale už jsem z toho na prášky. Tak bych věděla že se třeba jen zpozdila a byla by šance na další pokus

vendelinka08
4. dub 2020

@lenickamimi jo, to chápu. Já mám třeba luteální fázi 14dni, takže když jsem měla ovulaci 20dc, tak jsem to dostala až 35dc. Je to těžké to čekání. A nálada na nic, znám to také.

lenickamimi
autor
4. dub 2020

@vendelinka08 fakt už to je na palici ale jsem v pohodě beru to pozitivně a hlavně co už když se to podaří a bude to v pořádku tak se to stane a nic tomu nezabrání tak to beru sportovně 🍀🍀

rickym
15. dub 2020

@lenickamimi jak to dopadlo? Já dnes 4. den zpoždění, od soboty úplně minimální špinění a test negativní. Taky bych radši kdyby ms už přišla než toto čekání 🤦‍♀️

lenickamimi
autor
15. dub 2020

@rickym ahoj u mě nic nového MS ještě nedorazila bohužel tt je taky negativní aahhh jo

lenickamimi
autor
15. dub 2020
rickym
15. dub 2020

@lenickamimi no já chci počkat do párků, co bude, pak zkusím další test. Ale myslím, že těhotná nejsem. Tak mě to štve, tak rozhozeny cyklus🤦‍♀️

vendelinka08
15. dub 2020

@lenickamimi možná že máš další cyklus, aniž bys měla ms. Nevím, těžko se v tom člověk vyzná, proč total je. Měříš teplotu

lenickamimi
autor
15. dub 2020

@vendelinka08 přece nemůže být další ovulace když ještě nebyla ani MS to je nesmysl ne nebo jak to je 🤷‍♀️

vendelinka08
15. dub 2020

@lenickamimi no, je divné, že nepřišla ms. Už je to dlouho. Přiznám se, že tělo je jedna záhada, člověk toho může mít načteno a stejně neví vše a každá žena je jiná, má jinou hladinu hormonů, takže jsme vlastně každá jedinečná. Těžko říct, proč se tak děje. Určitě to ovlivňují hormony.

lenickamimi
autor
15. dub 2020

@vendelinka08 dneska ráno tt zase duch 😭🙏

vendelinka08
15. dub 2020

@lenickamimi a co když jsi prostě těhotná a test ti to více neukáže? Nebo můžeš mít cystu nebo něco, raději bych si zašla, ať víš na čem jsi. Tohle bych nenechala jen tak.

vendelinka08
15. dub 2020

@lenickamimi ducha vidím krásně

vendelinka08
15. dub 2020

@lenickamimi co když tam máš miminko, a neprospívá...nebo je to někde, kde to nemá být? Fakt si zajdi k doktorovi. Už bych na ms jen tak nečekala.

lenickamimi
autor
15. dub 2020

@vendelinka08 no tak to mám ještě větší hrůzu prsa bolí už 12 dní zpoždění MS 15 dní a nic se neděje hrůza fakt už

vendelinka08
15. dub 2020

@lenickamimi třeba ti to test prostě neukáže a těhotná být můžeš, duchy na testu máš stále. Tzn. že nějaké HCG tam je...

lenickamimi
autor
15. dub 2020

@vendelinka08 zkusím ještě jednou ráno a když nic tak hned zavolám doktorovi ať zjistí co se děje 👍😔

rickym
15. dub 2020

@lenickamimi tak u mě už ms dorazila🙏🏼
Radši se kdyžtak nechej vyšetřit, kámoška měla slabě pozitivní test co nesílil a bylo z toho mimoděložní😔

lenickamimi
autor
16. dub 2020

@rickym teď jsem zkusila ještě tady ten papírkovy tt vidíš tam něco 😔

lenickamimi
autor
Autor odpověď smazal
rickym
16. dub 2020

@lenickamimi no taky tam vidím ducha. Břicho nebolí, nic?

Strana
z3