icon

Biochemická těhotenství: Mohou testy ukázat konečně radost?

anonymka227
29. pro 2021

Ahoj holky, potřebuji dodat trochu naděje nebo podpory 😔 mám za sebou 3 biochemická těhotenství během 3 měsíců za sebou. Celkem se snažíme půl roku a už jsem z toho unavená 😫 mám vždy pozitivní test a stejně přijde ms, řešila jsem s mým doktorem a ten mi řekl, že je to normální. Vyprosila jsem si u něj tedy alespoň utrogestan pro lepší pocit. Poznám na sobě těhotenství i bez testu a opět se mi to potvrdilo. 9dpo jsem si udělala mamatest a krásná čárka, nemusela se vůbec hledat, objevila se do 2 minut. Měla jsem z její síly velikou radost, protože takovouto čárku jsem měla vždy 13, 14 dpo, takže jsem si dělala naděje, že teď už to vyjde. Jenže. Dnes 11 dpo jsem dělala další test, čárka naběhla do půl minuty, ale je jen o malinko silnější než 9dpo. Přidám Vám foto. Co myslíte, sílí nebo ne? Je mi jasné, že teď tam jea zítra být nemusí, ale chci vědět na čem jsem. Děkuji 😊

Strana
z3
anickaaa28
2. led 2022

@anonymka227 neboj se bude to ok.Ja se taky ještě bojím.Ale dostalo me ze za 8 dni hned takové vysoké hcg bylo.Ted jsem taky zvědavá na 10.1.Pak se objednej na gyndu.Ale to hcg roste kazde jinak tak bud hlavně v klidu a dej pak vědět.

anonymka227
autor
3. led 2022

@anickaaa28 Děkuju ♥️ někdy příští týden se objednám 😊 sice se do té doby zblázním strachy 🙈 ale budu věřit, že 3x už to stačilo a na počtvrté to vyjde 🙏😊 pořád se nedokážu radovat a spíš se bojím 🙈 posílám dnešní test 16 dpo 😊 zdá se mi silnější 🙏

lazuli35
3. led 2022

Naprosto ukázkové, přeji, aby bylo vše v pořádku až do samého zdárného konce 😉🍀🍀🍀

lotosek
3. led 2022

Krásná čárka. 18dpo už bude dálnice. 👍

anonymka227
autor
Autor odpověď smazal
anonymka227
autor
4. led 2022

@lazuli35
@lotosek děkuju ♥️ čekala jsem, že už dnes budou čárky stejné, ale ještě ne 🙈 tak snad bude vše ok. Přidávám porovnání testů ☺️

mmichaella
4. led 2022

@anonymka227 luxusní🙂) ja snad více ani neměla ❤ Mám radost a ještě jednou gratuluji

anonymka227
autor
4. led 2022

@mmichaella děkuju 😘 snad vše bude už v pořádku 🙏 já mám radost obrovskou, ale úplně se bojím tomu uvěřit 🙈 přemýšlím, že bych ke konci příštího týdne zašla k dr, ale bojím se, že to bude moc brzy 🙈

mmichaella
4. led 2022

@anonymka227 zavolej si, a oni tě objednají ve správný čas. At nechodíš zbytecne brzy

lazuli35
5. led 2022

@anonymka227 je to určitě na dobré cestě, mám radost s tebou! 🤗🍀 k dr te snad objednaji az pozdeji, oni vi, zeptaji se na posledni ms.

hope09
5. led 2022

Vypadá to skvěle držím moc palce! Už netestuj, čárky máš ukázkové a zbytečně by ses stresovala. Počkej na kontrolu a mysli pozitivně 🍀☺️

kachnicky
5. led 2022

Ahojda jsem asi na stejno těhotná přemýšlím že bych udělala nějakou tajnou skupinu na FB, tak že by tam byli holky co jsou se stejným TP jako my.. Jinak já mám taky už 2 holčičky a teď čekám třetí 😊

Strana
z3