Bolest, tlak a píchání po cvičení podle Mojžíšové

blauespferd
3. črc 2021

Dobrý den, cvičím asi měsíc podle Mojžíšové, chtěla bych připravit lepší podmínky pro těhotenství (první skončilo zamlklým potratem a měla jsem během toho těhotenství bolesti zad). Už cvičím 20 opakování každého cviku a začala jsem cítit mravenčení v bedrech a kolem kostrče, a taky bolest hrudní páteře (kterou mám po hooodně starém úrazu). Dále mě píchá v podbřišku (mám právě ovulaci, tak je možné, že je to ovulace, kterou jsem ale nikdy předtím nepociťovala, takže nevím...), prostě cítím, že se něco v oblasti podbřišku a beder děje, ale nevím, jestli to tak má být. Na internetu jsem četla, že po cvičení podle Mojžíšové by se žena měla cítit jen příjemně protažená. Na další fyzioterapii jdu až za 14 dní, tak jsem zvědavá, co mi na to terapeutka poví... Cvičit chci dál, snad je to běžné. Těším se na vaše zkušenosti.

malenka3
4. črc 2021

Mojžíšové jsem cvičila dost. Nic takového, co popisuješ, jsem nikdy neměla.

blauespferd
autor
4. črc 2021

@malenka3 Aha... a mělo cvičení pro Vás nějaký efekt? Např. jestli Vás přestala bolest beder / jestli jste otěhotněla atd.

malenka3
4. črc 2021

@blauespferd ano, dvakrát. Ale v kombinaci s mobilizací kostrče přes konečník.
Posílila jsem pánevní dno, díky zkušené fyzio jsem si i opravila špatný sklon pánve. Pro mě to byla spása, dodnes si myslím, že bez Mojžíšové bych tu doma neměla ty moje dvě štěstí.