icon

Bolesti po ovulaci. Je šance?

majka116
6. lis 2020

Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

sticker
kevi1
11. pro 2020

@misak48 to mi je luto :( riesila si to s doktorom tu LF?

misak48
11. pro 2020

@kevi1 neřešila, měla jsem ji krátkou vždy a otěhotnět se mi už třikrát podařilo... Tentokrát bych si tam s tím došla, ale ještě kojím a on by mi na to stejně dal.leda tak hormony... Tak to zkouším prodloužit vytaminem B6 a koupím znovu Gynex. Posledně to zabralo, tak snad...

kevi1
11. pro 2020

@misak48 chapem.. ja som gynex skusila tento mesiac, ale po nejakych 11 dnoch som ho zabudla doma a isli sme v tchyni.. ale dostala som ovulku konecne skor, nie az nejaky 19-20DC takze verim, ze to pomohlo. Drzim palec 🙂

hanzbl00
11. pro 2020

@kevi1 tak ja mam doma ještě dve deti😀 domu prijdem kolem 15:30 a nez stihnu všechno udelat je vecer.. V 8 normalne uz padnu do postele a nic me nezajima😂 navic v praci mi dali najevo, ze tam jsem ted dost potřebna, takze se uplne nehodi, kdybych otehotnela. Ale samozřejmě na ne ohled brat nebudu. Tak jako vzpomenu si na to ale neni to jak kdyz sem byla ty dva mesice doma a plasila uz týden pred ms😀jak dlouho se snazite? Promin jestli si to psala ale asi sem prehlidla a uz se mi to hledat nechce

kevi1
11. pro 2020

@hanzbl00 tak ja mam jedno ale este k tomu utulkaca co nevydrzi sam doma a doucujem anglictinu 3x tyzdenne pri praci 🤣 my sa nesnazime dlho, ale prve vyslo hned tak som nervozna ze nieco nie jeok teraz :(

kevi1
11. pro 2020

@hanzbl00 takze na to furt myslim, lebo ja mam totalne nepravidelny cyklus, kopukrat mi MS aj 1-2x vynecha.. a trpim nespavostou od mala takze ja na to myslim nonstop. Dnes som v praci toho mala priserne vela a aj tak som na to v medzicase furt myslela. Mam pocit ze mi hrabe a to som si myslela ze mne sa toto nikdy nestane

hanzbl00
11. pro 2020

@kevi1 my se snažíme 8 nebo 9 mesic.. Ty dva byli tak hned😀jako je to dost na palici no.. Taky sem to hodne hrotila ale ted se tak nejak tesim na vanoce a ziju tim😂 tak spis proto na to asi tolik nemyslim. Ono to v lednu zase prijde😀 akorat s tou praci je to blbý, protože jakmile zjistim, ze jsem těhotná tak do prace nemuzu.. a to bude problem ted 😏
Dneska me poboliva na pravy strane podbřišku ale tak ja uz mela takovejch priznaku a nic z toho 😂
To je alr divny, ze ti ms takhle vynechava.. Resila si to s dr.?

kevi1
11. pro 2020

@hanzbl00 ja sa aj fakt tesim na Vianoce, ale proste som taky analyticky clovek.. hlavne u mna v okoli kazdy snad rodi alebo je minimalne tehotny takze som z toho trochu nestastna. Okrem toho som mala syna ked som koncila bakalara a studovala som statistiku na magistry s tym, ze budem "oddychovat" v 50ke ked budu decka velke, lenze teraz som mala 25 a druhe dieta nevyzera ze je na ceste, takze si hovorim, ze naco som mala syna v 22 a drela som jak blazon, trapila sa aby som nacas dostudovala normalne denne studium, ked teraz druhe aj tak budem mat bohvie kedy..
A kde pracuejs ze to nemozes ako tehotna robit ? 🙂 Ja mam nastastie sedavu pracu za pocitacom, takze to mozem robit (a robila som) aj v porodnici.
Inak s doktorom som to parkrat riesila ale ten mi vzdy povie, ze je to stresom.. ale nepravidelnu MS mam aj normalne, na to mi povedal, ze to mava tak vela zien. Ja som s tym doteraz nikdy nemala problem, ked som aj otehotnela normalne hned na prvy sup, nebol uplne dovod sa stresovat.

hanzbl00
12. pro 2020

@kevi1 me spis prijde, ze sem si pořádně u tech dvou deti to tehotenske období a miminka neuzila. Asi tím, ze sem byla hodně mlada. Prvni byl neplanovane v mych 17ti letech.. 🥺 a druhe uz planovane ve 21letech..ted jim je 9let a skoro 6 a tak nejak uz sem pripravena na dalsi a uzila bych si to😀 i kdyz sem dlouho treti nechtěla ale tenhle rok to na me nejak prislo😀
Noo delam ve firme, kde se vyrabi detsky backurky😀 tak kdyz si pujdes napr. Do batě koupit backurky tak jsou od nas😀 takovy ty klasicky.. No ale mame tam smrad .. Jelikoz delame hodne s lepidlem a cuchame furt aceton a toulen a to bych si neriskla.
Aha tak pokud s tou ms nemas problém tak to je dobre. Taky mam ted kolem sebe same těhotné 😏 kamoska se o první snazila rok a druhy bylo na první pokus a jeste ored svatbou, kdy to nehrotila.. Jenže to se lehce rekne nemyslet na to no..

kevi1
14. pro 2020

Ahojky, tak mne dnes v noci dorazila MS. Bola som strasne sklamana zase, k tomu ma strasne boli brucho. Takze my asi so snahou o druhe dieta koncime.

misak48
14. pro 2020

@kevi1 to mě mrzí :-/ mě bylo tenhle měsíc taky nějak hrozně špatně :-/ jednak jsem to orvala a břicho mě bolelo víc než obvykle... My to teda určitě budeme zkoušet dál, ale pokusím se se na to tak neupinat... I když fakt.nevim, jak to udělám... Dneska si jedu pro Gynex, musím ten cyklus ještě srovnat...

kevi1
14. pro 2020

@misak48 ja som sa tiez rozhodla pre gynes, ale hlavne pretoze ma priserne boli brucho a vraj by to malo zrovnat cyklus a tak... moj chlap teda to neberie tak dobre jak ja, ze budeme mat len jedno, takze sa vo svrtok objednal na spermiogram a ze ked to vyjde on, tak vysleme na testy mna.. akoze ono sa to zda sialene, lebo my sa snazime len od septembra, lenze to mi vynechala ovulka a tak, takze realen sa snazime len 2 mesiace, lenze mne z toho fakt hrabe, hlavne ked mame v rodine problemy, takze asi je fajn ked pojdeme na testy, uz som sa trochu ukludnila vdaka tomu. Tak dufam ze tebe gynex pomoze a ze vam to dalsi mesiac vyjde 🙂

misak48
14. pro 2020

@kevi1 tak držím palce, ať máte dobré výsledky 🙂 já jsem přesvědčená, že se tělo potřebuje ještě srovnat po té revizi a pak se snad už zadari 🙂 měla jsem tenhle měsíc lutealni fázi o dva dny delší než minulý, to.ke super znamení. Tak kromě těch vitamínů nasadím ještě ten Gynex a budu doufat 🙂

majka116
autor
14. pro 2020

Tak já sice ms ještě nemám měla by přijít za dva dny ale predevcirem jsem začal jemně růžové špinit a teď taky ale fakt docela málo, tak si myslím ze spis ms každou chvíli přijde

misak48
14. pro 2020

@majka116 třeba je to.jeste k zahnízdění, jestli to normálně nemivas... Držím palce a dej vědět 🙂

hanzbl00
15. pro 2020

Tak ja dnes taky 1dc 🙈 ale tenhle měsíc sem ani nepočítala, ze by to vyslo.. tak nejsem nijak zklamana

hanzbl00
15. pro 2020

Minuly mesic přišla ms asi o 5 dni dyl.. Tenhle mesic o pet dni drive.. asi abych si zas nemyslela, ze to mohlo vyjit😀

littleannie
15. pro 2020

@hanzbl00 mě taky teď přišla o 5 dní dříve, já dnes 9DC, poprvé jsem si koupila ovu testy a vyhlížím ovulaci 😁👍

evelin1251
15. pro 2020

@hanzbl00 Já mám taky dnes 1 DC, jsem fakt naštvaná, sice jsem tomu moc nevěřila, ale na testu jsem měla 2 čárky a zas se to pustilo, stejně jako v tom říjnu...asi zavolam na gyndu a řeknu to doktorovi, co s tím. Berete některá nějaké ty hormony? Utrogestan nebo něco podobného? Máte s tím některá zkušenost? Nebo neznáte nějaký přírodní produkt, který by udržel mimino?

majka116
autor
15. pro 2020

Tak já jsem ještě ms nedostala ale tento měsíc to fakt nevidím. Testy jsou podle mě úplně snehobile a zítra by měla ms přijít tak si myslím ze dojde. Nevadí, budeme zkouset dal 🍀

kevi1
15. pro 2020

Ja som 2DC a dnes sme boli na testoch na klinike 🙂

misak48
15. pro 2020

Teda to jsme zase všechny dopadly :-/ já jsem 5DC, ale s mou délkou cyklů už ovulace do Vánoc nebude, tak trochu sazim na to, že se přes Vánoce hodím trochu do pohody a vyjde to 🙂

evelin1251
15. pro 2020

@misak48 mě podle kalendáře vychází ovulace na Silvestra 😅 to chci teda vidět....

kevi1
15. pro 2020

@evelin1251 mne okolo stedreho dna 🤣 ale ja uz to neriesim, nebudem testovat a vyhadzala som vsetky veci po malom, som furt strasne sklamana ked mrcha dorazi tak seriem na ovu testy a vsetko 😀

misak48
15. pro 2020

@evelin1251 mě jí to ukazuje 1.1., ale pořád ještě se mi rovná cyklus po té revizi, takže tomu moc věřit nejde 😀
@kevi1 já dělala ovu testy akorát tenhle cyklus, spíš pro zajímavost než co jiného... Ale měřím tu teplotu, protože mi vyhovuje, že díky ní aspoň poznám, kdy cca mám MS čekat. S tím jak mám teď ten cyklus pokaždé jiný bych totiž jinak vůbec netušila...

kevi1
15. pro 2020

@misak48 ja mam brutalne nepravidelny cyklus takze tiez vobec netusim.. mne to poradila svagrina v oktobri, ze ona sa snazili rok a 7 mesiacov a nakoniec zistila ze ma dost posunutu ovulku a zadarilo sa hned na prvykrat co robila testy. No nam sa nezadarilo ani po testoch ze 🤣

majka116
autor
17. pro 2020

Tak ms pořad nikde zatím to na ni ani nevypada, ale teda testy taky nic 🙂 takže opět a zas čekám :D

misak48
18. pro 2020

Holky tak já sedím na gynde... Měla jsem o víkendu úplně normálně MS, ale pořád mi bylo tak nějak divně... Včera navíc jsem měla stejné příznaky, jako v ostatních těhotenstvích při zahnízdění, navíc mi dneska nepochopitelně zase stoupla teplota. Tak mi to nedalo a ráno jsem si udělala test a tam tohle ... Tak jsem hned volala na gyndu, vyděšená, co to může být. Protože jsem si samozřejmě na netu přečetla, že to může být i mimoděložní a tak. Kamarádka říkala, že se jí takhle projevovala cysta. Sestřička do telefonu říkala, že to může být třeba i zase další potrat a test reaguje na zbytkové HCG, ale ať radši přijedu... Tak jsem totálně vystresovana, co z toho bude...

misak48
18. pro 2020

Takže cysta tam není určitě. Děložní sliznice je vysoká, odpovídá ranému stádiu těhotenství. Na UTZ samozřejmě vidět není nic, ani v děloze, ale ani ve vejcovodech (přečetla jsem něco na netu a bála jsem se mimoděložního). Dneska krev na HCG, v pondělí znovu a v úterý kontrola...

michaelarousova
18. pro 2020

@misak48 a ty vis kdy jsi mela ovulaci? Pac tohle je celkem husty😂drzim palce at to dopadne dobre🌸

Strana