icon

Bolesti po ovulaci. Je šance?

majka116
6. lis 2020

Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

sticker
majka116
autor
12. lis 2020

@evelin1251 tak to jsme na tom úplně stejně, akorát já si včera aktualizovala ms kalendar a měla bych to nakonec mít už zítra, tak uvidím. Moc bych si to a samozřejmě i všem ostatním přála :D

majka116
autor
12. lis 2020

Jinak dneska jsem zkoušela test jiné značky a nebyl tam ani žádný náznak ducha jako na testu který jsem tady už vkládala.. je pravda ze jsem ten test delala teď večer protože dřív jsem ho doma neměla ale i tak, takže už tomu sama moc neverim. Co se da dělat zejo 🙂

luckapinos
13. lis 2020

Mně by měl menzes přijít dnesks. Mám v kabelce dva tampony a jsem psychicky připravena 😅
Jakože bylo by super kdyby to nepřišlo, ale znovu jsem se koukala na ranne příznaky těhotenství a já nemám vůbec vůbec nic. Prsa mě nebolí, v podbřišku mě bolí a každý cyklus a tenhle ne, zácpu nemám, vůně a zalachy taky nic.... Takže naděje na vysoký progesteron podle mě nula... 😞

majka116
autor
13. lis 2020

Tak jsem tu zas.. zkoušela jsem dnes ráno zase tet, samozřejmě ze jsem to proste nevydržela.. no, ten vrchni je dnešní, já bych tam i něco viděla, ale myslím si ze pokud by ms měla přijít teda v tu neděli, tak už by i ten “duch” měl být silnější a ne jen takový spíš mnou vykoukaný.

hanzbl00
13. lis 2020

@majka116 ja tam neco malo vidim ale predtim na testu si mela taky ducha, ne? To uz by mel vic sílit 😏 treba si ale mela pozdejc ovulaci tak se druha carka muze jeste ukazat

majka116
autor
13. lis 2020

@hanzbl00 no právě proto ze predtim tam byl taky duch, a teď je to úplně stejně silné, ale je to jiná značka no. Uvidím zkusím ještě ráno jestli to trosku zesililo nebo ne jinak už se na to fakt vykašlu:D

hanzbl00
13. lis 2020

@luckapinos taky cekam na ms. Vetsinou 27 nebo 28dc zacina spineni a pak se to za den nebo dva rozjede. Teď zatím nic ale podbrisek a prsa uz boli takze je to jasny 😏

hanzbl00
13. lis 2020

@majka116 jesteze doma nemam testy, jinak bych taky jeste testovala 😂 ale fakt uz me boli podbrisek na ms.. Jediny co tak sem unavena, ze bych prospala celej den ale tomu neverim, ze by me tak bolel podbrisek a byla bych tehotna. Ted uz fakt cekam, ze to kazdou chvíli prijde.. Zkus a dej vedet

majka116
autor
13. lis 2020

@hanzbl00 mě taky bolí podbrisek, ale jinak než před ms, teď mě pokaždé pichne na jiné straně, a kdykoliv jsem testovala tak tam bylo vždy opravdu bílo a teď tohle, je to hodně slabé ale stejně to tam proste vidím, tak ještě proste musím holt počkat 🙂

evelin1251
13. lis 2020

@majka116 hmm, ducha máš pěknýho 👍
Já si dnes dělala jen ovulační test, a ten byl teda čistý, takže nevím. Mám totiž jen 1 těhu test, a ten si nechávám na neděli 😂 takže, dá se říct, jsem trpělivá 😁😃😃 Mě bolí podbříšek furt už od 7-8 dne po ovulaci, a dnes se mi přidala bolest prsou, jakoby mě tlačí a cítím jak mi jakoby tvrdnou 😅🤔😁 tak třeba je to prvotní těhotenský přiznal. Normálně při MŠ mě bolí jen břicho a záda..tak doufám, že se zadaří.

evelin1251
13. lis 2020

Minulý měsíc jsem taky honila duchy, a 1.den vynechané ms jsem měla slabého ducha, další 2dny lehce sílily, ale nebyly to žádné dálnice, a pak už jen slábly, a po týdnu od vynechání se mi ms spustila, a teda neskutečná bolest. Takže už to vypadalo slibně, ale nakonec se pustili. Ale věřím, že mám pohnojeno a v neděli se duckám // čárek ♥️.
Berete nějaké vitamíny? Já listovku a drmek - ten jen do ovulace. Teď teda ještě C + D.
A máte některá už děti? Já mám doma skoro 3 letyho raracha, ten už toho sourozence potřebuje jako sůl.

majka116
autor
13. lis 2020

@evelin1251 piju čaj a beru kys listovou 🙂 je mi 21, snažíme se o první 🙂

luckapinos
13. lis 2020

Tak 7 mě zatím nic! Perioda má první den zpoždění! Stále bez jediného příznaku ať už PMS nebo těhotenství... Tak zítra ráno skočím na test a uviidim. Jsem z toho regulerne hrozně nervózní 😅

hanzbl00
13. lis 2020

@evelin1251 ja mam uz deti dve😀 dva kluky a o ty sem se snazit teda nemusela, to slo samo😀 hlavne prvniho syna sem mela hodne brzo. Je jim 5 a skoro 9 a me bude 27.
Vitaminy neberu ale pokud to tenhle mesic nevyslo tak asi zacnu

evelin1251
13. lis 2020

@hanzbl00 Přesně ani nevím jak se nám syn povedl, řekli jsme si, že chcem miminko, a tak po 3 měsících byl test pozitivní. Ale to jsem s nadsázkou ani nevěděla, že nějaká ovulace a plodné dny existujou. Prostě jsem nic nezkoumala, a bylo to hned. A teď od začátku jsem se na to soustředila a je to na pytel, no. 😁

misak48
13. lis 2020

@evelin1251 my se snažíme o druhé, malé budou na konci ledna dva, tak bych pro ni taky noc chtěla parťáka. Zadařilo se už o prázdninách, ale bohužel zamlklo a to "až" v 10 týdnu a neobešlo se to bez revize :-/ tak jsem kapala Gynex (ten už teď nový kupovat nebudu, vystavím si s kontryhelovym čajem) a teď jsem nasadila vitamin B6 kvůli prodloužení luteální fáze...

@luckapinos držím palce 🙂

majka116
autor
14. lis 2020

Zdravím všechny, tak moje testy podle mě něco málo sílí od toho co jsem tu dávala naposled, ale digital mám stejně negativni, tak buď je ještě brzo protože digital je citlivost 25 nebo nevím :D .. jak jste na tom vy?

hanzbl00
14. lis 2020

@majka116 tak to vypadá nadejne.. Drzim palce at sili cim dal tim vic😀
Ja mam dneska termin ms a zatim nic ale podbrisek furt boli. Zkousela sem test ale mela sem jen citlivost 25 a byl negativní.. Uz spis cekam, kdy to prijde😏

evelin1251
14. lis 2020

Já jsem ráno testování odolala, protože mám jen 1 test 😁. Ale zítra ráno mám termín ms, takže se těším až test zítra ráno probnu 😂 Dneska mě teda ráno bolelo dost břicho, že jsem si chcilkamam myslela, jestli už to náhodou nedostanu. Ale nic nekonalo.
@majka116 jj, testy vypadají super, určitě budou sílit

majka116
autor
14. lis 2020

@hanzbl00 no doufám, akorát mě zarazilo to ze clearblue digital je negativni :/

majka116
autor
14. lis 2020

A stalo se vám někdy ze vám jedna značka testu udělala tedy ducha a jiná značka nic?

hanzbl00
14. lis 2020

@majka116 tak uvidis za par dni.. Treba na nej bylo brzo kdyz je to 25..
Jinak nestalo ale ja zatim za tech 8 mesicu snazeni nemela poradne ducha na testu. Jen moje vidiny tam byli😀

majka116
autor
14. lis 2020

@hanzbl00 no já taky nikdy neměla ani náznak ducha a teď mám tohle, akorát od jiné značky nevykoukam nic :D ale zase nebyly dělané ze stejně moci, takže nevím :D

evelin1251
14. lis 2020

@majka116 já kupuju testy furt stejné, tedy od stejné značky...a jinak jsem žádný duchy nikdy neměla až na ten minulý cyklus...Ale zejtra je tam určitě mít budu!! 🍀🍀🍀

majka116
autor
14. lis 2020

@evelin1251 držím palce, dej vědět🙏🏽🍀

evelin1251
15. lis 2020

@majka116 dávám vědět, že tam nic není 😢 úplně sněhobílej test, to jsem byla fakt přesvědčená, že už to vyjde. MS zatím nikde, ale asi se rozběhne, už mě začíná bolet lehce břicho. Jsem fakt naštvaná, a regulérně jsem to obrečela, což teda znamená, že jsem fakt už psychicky v prde.i. Rodičák mám do června, ale už budu muset nastoupit v lednu do práce(tlačí na mě šéf), jsem myslela, že se tomu vyhnu, a rovnou navážu na další. Ale možná to bude nejlepší řešení, a zábavním prací hlavu.
Tak doufám, že aspoň u tebe ty čárky sílí a budeš mít víc štěstí 🍀🙂

hanzbl00
15. lis 2020

@evelin1251 a kolik jsi dpo? Dokud nemas ms tak jeste sance je.
Ja prave chtěla ted taky otěhotnět. Sem doma s detma nez otevrou školy a rovnou bych zůstala doma kdybych otěhotněla 😀 moje práce se v těhotenství delet neda.
Zatím mam teda jeden den zpoždění.. Chvilkama me boli podbrisek na ms hodne a chvíli uplne dobry tak ja nevim. Navic od včerejška je me obcas divne od žaludku ale furt stejne neverim, ze bych byla tehotna😀

hanzbl00
15. lis 2020

Jo a mam strasne ale fakt strasne nafoukle břicho porad. Ja sem necekam fakt jak ve tretim měsíci těhotenství a to už mam tak tyden takhle. Fakt to bricho nejde ani stáhnout 😀 nechapu co to ma znamenat

evelin1251
15. lis 2020

@hanzbl00 14 dní dpo, dnes bych to měla dostat..no tak doufám, že to dostanu hned a nebo už vůbec 😃😅 Nejdřív jsem ukecala šéfa, že nastoupím příští rok v září, s tím, že jsem si myslela, že do té doby otěhotním, ale nějak ztrácím naději. Také nemůžu pracovat jako těhotná, prostě bych tam byla zbytečná, i když se synem jsem pracovala až do nástupu na mateřskou, to jsem dělala supervizi, teď by to neprošlo. Navíc mi dneska celý den šrotuje jak já to udělám, když mám práci od 6, ale v 5:30 už musím vyjíždět z domu, a školka je otevřená až od 6:30. Muž nemá papíry, no na to jsem vůbec nemyslela a počítala s těhotenstvím 😏🙄🤪

hanzbl00
15. lis 2020

@evelin1251 ja resila to samy. Uplne stejne mi zacinala prace i školka 😀 nakonec sem se se sefem domluvila, ze budu chodit na 7 a uz to tak dva roky funguje..Jenze nejdřív se synem do školy, pak s druhym musim jet 2km jinam do školky a pak jedu do práce cca 12minut autem takže mam co dělat ale stíhám 😀 u tebe to domluvit nepujde? Ale tak treba ani nebude potreba nakonec 😀
Me uz to taky stve. Budto at to teda uz dostanu nebo at uz je jasny, ze sem tehotna.. tahle nejistota je hrozna😀😀

Strana