icon

BT 4 dny úplně stejná🤔. Stalo se Vám to také? Je to v pořádku?

nikishkaaaa
17. lis 2020

Holky, prosim, stalo se Vam, ze Vase bazalni teplota byla 4 dny uplne stejna? Merim vzdy ve stejny cas, v ustech, stejnym teplomerem, ktery meri na 2 desetinna mista, proste za stejnych podminek. A uz 4. den je vzdy hodnota presne 36.9. Stalo se Vam to a je to tak v poradku? Zkousela jsem teplomer pres den a ukazuje jinou hodnotu, tak si myslim, ze baterie by mely byt v poradku. Přikládám graf. Dekuji.

BT 4 dny úplně stejná🤔. Stalo se Vám to také? Je to v pořádku?
Strana
z3
nikishkaaaa
autor
20. lis 2020

@nagojka to jooo, moc na tebe myslim, kez by ti to vyslo, dej urco vedet 😉 ja jsem nedockave zkousela vcera tehu test a bilo, tak urcite zase nic. Ale na tebe budu moc myslet

nagojka
20. lis 2020

@nikishkaaaa dekuju ale nenecham te v tom neboj,ja taky urcite budu mit snehobili...to vis ze mam nutkani a cuka mi ruka,v supliku mam dva papirkovy a jeden digi..ale krome teploty vse nasvedcuje tomu ze mrska dorazi....byla bych nejstastnejsi clovek na svete...tak ty mas jeste brzy na testovani ne?

nikishkaaaa
autor
20. lis 2020

@nagojka dneska jsem 10 DPO, ale nemam zadne priznaky nic, a myslim, ze by na testu aspon duch byl...proste citim, ze tentokrat z toho nic nebude...uz nebudu testovat pred menstruaci. Manzel prinesl z prace 20 prouzkovych testu, vyradili je kvuli poskozenemu baleni, tak pak blbnu 😀 ale u Tebe to vypada podle me nadejne, kdyz jsi teoreticky 14 DPO to uz mi teplota vzdy klesa 🤷‍♀️ jak dlouho se snazite?

nagojka
20. lis 2020

@nikishkaaaa no vsak me vcera taky klesla takze sem pocitala s tim ze dneska klesne jeste vic..vzdycky 2-3 dny pred MS...je mi zahadou jakto ze dneska vylitla a az tak moc...cim to je pritom sem nedelala nic zvlastniho jen sme meli sexik a sla sem spat o hodku dyl treba ale spanek byl stejne temer sest hodin...a hlavne ja jeste nikdy od srpna nemela teplotu 36,9...Jo a taky nemam zadne priznaky vubec zadne...nebudu se na to moc upinat...pokud v pondeli nebudu mit MS zkusim test...

nagojka
20. lis 2020

@nikishkaaaa snazime se rok...v rijnu to byl rok...

nagojka
20. lis 2020

@nikishkaaaa co tvuj grafik jak vypada?

nikishkaaaa
autor
20. lis 2020

@nagojka můj graf je úplně normální, žádný implantační pokles, nic. My uz taky rok ☹

nagojka
20. lis 2020

@nikishkaaaa tak implatacni pokles byt nemusi ja sem ho ve svem grafu taky nezaznamenala..🤔🤔🤔

nikishkaaaa
autor
20. lis 2020

@nagojka nemusi byt, ale ja ho u nevydareneho tehotenstvi mela...moc tomu tento mesic neverim, u toho nevydareneho jsem uz v teto dobe mela o dost zvetsena prsa..

nagojka
20. lis 2020

@nikishkaaaa tak ja sem zase soustredena na nidacni spineni ktere nebylo takze...🙂uz musim koncit rozhovor zacinam si delat nadeji a to nechci protoze proste ja vim sve🙂...v nedeli nebo v pondeli se ozvu...

nikishkaaaa
autor
20. lis 2020

@nagojka naprosto chapu 😉 mej se krasne, drzim pesti a ozvi se 🙂

nikishkaaaa
autor
23. lis 2020

@nagojka dobré rano, jak jsi na tom? 😊 o vikendu jsem na tebe myslela 🙂

nagojka
23. lis 2020

@nikishkaaaa testovala sem dneska rano...a nemuzu tomi vubec uverit...mam pocit ze se mi to jenom zda...

nagojka
23. lis 2020

@nikishkaaaa a takovej je graf...

themuffin
23. lis 2020

@nagojka gratuluji 😍

nikishkaaaa
autor
23. lis 2020

@nagojka to je naadheraaaa!!! 😊 ja jsem to tusila 🤭 velkaaaa gratulace!!!! 🤗

nagojka
23. lis 2020

Dekuju moc...ale sami vite ze to jeste nic neznamena..🍀👍🥺🙂

nikishkaaaa
autor
23. lis 2020

@nagojka neblazni, vim ti sice moc dobre, ale bez pozitivniho testu mimco neni 😉 takze sup sup hodit obavy za hlavu a uzivat si ten krasny pocit, ze budes maminka 🤗

nagojka
23. lis 2020

@nikishkaaaa tak ted si me normalne rozplakala...slovo budes maminka to je neco tak krasnyho..😘😘😘ach no....me to asi jeste porad nedochazi....

nikishkaaaa
autor
23. lis 2020

@nagojka opravdu mam za tebe obrovskou radost 🥰 a budu rada, kdyz napises, jak se VAM postupne dari 😊 samozrejme kdyz budes chtit! Moc si to uzivej!

themuffin
23. lis 2020

@nikishkaaaa a co ty? Jak vypadá graf? Dnes jsi 13DPO?

nagojka
23. lis 2020

@nikishkaaaa urcite napisu...🙂a dekuji moc...dnes volala uz na gyndu ze jsem objevila dve a objednali me na 7.12...

nikishkaaaa
autor
23. lis 2020

@themuffin ano, jsem 13 DPO a muj graf je viz.nize. (je tam o den drive vyznacena ovulka, ta byla 17 DC) Dostanu to nejpozději pozítří. Takže zítra zřejmě klesne teplota. Bohužel jsem si tím jistá, bolí už podbříšek, prsa nezvětšená a necitlivá ☹ nedá se nic dělat, budem se snažit dál. A Ty seš na tom jak?

nikishkaaaa
autor
23. lis 2020

@nagojka super, je dobre, ze te neobjednali driv, tak uz bude sance, ze pujde videt ❤ a jak se cítíš? Bolest nebo zvětšení prsou, nevolnost? 😉

nagojka
23. lis 2020

@nikishkaaaa citim se naprosto v pohode a netehotne...nemam zatim ani jeden jediny priznak...mozna jen trochu citlive bradavky pri doteku a z boku prsa jako kdybych tam mela modrinu..ale jen kdyz je zmacknu jinak nic...a prijde mi ze mam porad zizen a sucho v puse...tvuj graf vypada nahodou moc dobre drzim palce at to klapne...👍🍀

themuffin
23. lis 2020

@nikishkaaaa já jsem 11DPO a už týden mě hrozně bolí prsa, včera mi manžel dokonce řekl, že je mám obnormálně velký 😀😀 jinak už mě dnes hodně píchá v podbřišku, takže je to jasné..

nikishkaaaa
autor
23. lis 2020

@themuffin prsa se mi vždy zvětšily, když jsem byla těhu a podbříšek taky bolel 😉 graf máš?

nikishkaaaa
autor
23. lis 2020

@nagojka děkuji, ale já vím, že zítra nebo pozítří menzes příjde 😉 třeba to vyjde v prosinci. Přeju, at se ti nevolnosti vyhnou obloukem 🙂

themuffin
23. lis 2020
nikishkaaaa
autor
23. lis 2020

@themuffin ty jooo, ja bych rekla, ze tento graf je nadejny, mas obrovsky rozdil teplot pred a po ovulaci 😉 meris v ustech nebo vaginalne?

Strana
z3