Čekání na // v roce 2018 🙂
Zdravim vsechny snazilky v novem roce. 🙂 Je tu nejaka, ktera tez v novem roce zacala vic resit mimi a stejne jako ja ceka, az se ty dve // zadari? Pojdme cekat spolu a podelit se o zkusenosti a rady 🙂
Ahoj holky, s dovolením se k vám jdu přidat. V březnu 2017 jsem vysadila antikoncepci, od července jsme se tak nějak začali snažit. U mně je problém s menstruaci, když neberu duphaston, prostě ji nemám. Od října 2017, jsem ho přestala brát s tím, že to nechám na přírodě a nechám tělo odpočinout od všech hormonů. No do teď menstruaci stále nemám, začala jsem užívat gynex, tak snad pomůže. Nechám tomu čas asi do března (pokud tak dlouho vydržím, ten chtíč je prostě hrozný, i když jsme se s přítelem domluvili, že na to nebudeme tlačit-ale znáte to-když ženská touží po miminku) ☹ tak nám všem držím palce, ať se v roce 2018 ty dvě čárky // objeví. 🌸
@abigail123 Vitam te mezi nami- snazilkami 🙂 moc me mrzi cim si prochazis, ale bohuzel to chce vsechno cas asi. Ja ani muj manzel nemame zdravotni problemy, ale ani u nas jeste skoro po dvou a pul letech nezadarilo, i kdyz ted to vypada malinko nadejne. Ale po mnoha zklamanich si netroufnu ani doufat. Ale ironii je, ze zrovna dnes jsem dostala chut si zjistit mnoho veci co se tyce tehotenstvi, vyvoje prcka od vajicka az do finale a podobne. Pritom jsem nikdy nemela takovou chut si vsechno precist.. Tak si rikam, jestli to neni jen nejaka vsugerace nebo neco..
@kaitinka Děkuji za povzbuzení. Já teda nejsem asi zcela spokojená se svou Mudr. na otázku zda může na ultrazvuku vidět ovulaci mi odpověděla, že těžko... Na to, že se mi na ovu testech nikdy neukázal pozitivní výsledek jen pokrčila rameny. Takže nejspíš musím změnit i ji. 😉
@abigail123 tak to by asi chtelo ji zmenit, protoze co jsem cetla, tak hodne holek prave chodilo na ultrazvuk kvuli zjisteni ovulace. Takze ono to jde, spis se to jen tve mudr nechtelo resit. I ja menila pred par lety mudr, i kdyz kvuli trochu jinemu duvodu.. A rekla bych, ze cim.driv ji zmenis, tim lip 🙂
Holky, tak nevim jestli to u me neni jen vsugerace nebo vnitrni pocit ze se konecne zadarilo i kdyz jsem jen 2 DPO, ale dneska skoro cely den mam chut studovat a cist si vse co se tyce vyvoje prcka od vajicka az do "finalni podoby", ctu si co vse me v tehu muze cekat a podobne.. Pritom jsem to nikdy nijak extra neresila. A tak si zacinam rikat, jestli jsem se nezblaznila nebonse moc neupnula na myslenku zentontentokrat vyslo konecne.. 🤔😖
Holky, my se snažíme pomalu rok - proto věřím, že tento rok se přece už "musí" podařit. Přidávám se proto k Vam .-) Je mi 27 let.
Na konci ledna, až mi skončí MS jdu to řešit ke své gyn. Uz jsem se konečně rozhodla...
Nevím s jakou pochodím, ona je k tomuto flegmatická,vše "nechává přírodě" vše at je volně, přirozeně, že máme být trpělivý atd. ..
Ahoj mě by za pár dní měl čekat KET - kryoembryotransfer a budu taky čekat na 2 // a doufám že se jich dočkám 🙂
Tak holky, duch ba testu byl opravdu jen duch...a uz zmizel. 42dc, tak snad se alespon ms rozjede 😞
Mam strach ze to nevyjde...furt me to zžíra ze vnitr😭
@natysnovec Jak ja ti rozumim :(
@maice alespon nekdo....dneska me hrozne boli bricho(prijde mi ze vajecniky)mam steach ze to dostanu😭
@natysnovec strach je nejhorší nepřítel. Když budeš mít strach, nikdy to nevyjde. Někdo to považuje za kecy, ale zkus chvíli myslet pozitivně. Vyslov své pozitivní přání nahlas, vnitřně si to přej. Zkus si v hlavě vizualizovat, na co se těšíš.
@jancabr U me kdyz se na neco tesim tek to nikdy nevyjde....nejradsi bych si ten test udelala uz ted...😭je to 4 dny od ovittelle 250.
Ahoj holky. Tak nevim co si mam myslet. Dnes jsem 4 DPO a od odpoledne me chvilkama chyta krecovita bolest do podbrisku, ktera po chvilce zase prejde. Kolem treti jsme a manzelem byli na nakupu a v kramu me chytla krec, az me donutila zastavit a lehce se predklonit..
@misak48 dekuji moc 🙂 me se tomu moc verit nechce, kdyz se dlouh nezdarilo.. Ale je pravdou, ze od svatku jsme se zacali vic snazit, i mazleni je skoro na dennim poradku. Takze pokud jsem nemela anovulacni cyklus (coz bych nerekla ze by byl anovulacni), tak je nejaka nadeje. A nadeje umira posledni 🙂
@kaitinka Hele vis ze jsme na tom uplne stejne?🙂🙂ve vsem😀😀
@natysnovec v cem vsem myslis?
Ovulku,snazeni a cekani😀
@kaitinka Ovulku,snazeni a cekani😀
@natysnovec a kdy jsi mela ovu?
@kaitinka Po,ut
@natysnovec tak to mame opravdu temer na stejno
Zdravím, my se začali snažit v prosinci o druhé dítko. Po prvním porodu stále ještě nemám srovnané cykly, ale zatím tomu necháváme volný průběh 🙂

@arevb taky me to povzbuzovalo, jak jsem si po potratu cetla, ze to pak jde hned, verila jsem tomu a vyslo to 🙂 snad to tentokrat dopadne dobre, drzim palce, at se brzy zadari 🙂