icon

Čekání na // v roce 2018 🙂

kaitinka
9. led 2018

Zdravim vsechny snazilky v novem roce. 🙂 Je tu nejaka, ktera tez v novem roce zacala vic resit mimi a stejne jako ja ceka, az se ty dve // zadari? Pojdme cekat spolu a podelit se o zkusenosti a rady 🙂

Strana
z6
evjun
10. led 2018

@arevb taky me to povzbuzovalo, jak jsem si po potratu cetla, ze to pak jde hned, verila jsem tomu a vyslo to 🙂 snad to tentokrat dopadne dobre, drzim palce, at se brzy zadari 🙂

abigail123
10. led 2018

Ahoj holky, s dovolením se k vám jdu přidat. V březnu 2017 jsem vysadila antikoncepci, od července jsme se tak nějak začali snažit. U mně je problém s menstruaci, když neberu duphaston, prostě ji nemám. Od října 2017, jsem ho přestala brát s tím, že to nechám na přírodě a nechám tělo odpočinout od všech hormonů. No do teď menstruaci stále nemám, začala jsem užívat gynex, tak snad pomůže. Nechám tomu čas asi do března (pokud tak dlouho vydržím, ten chtíč je prostě hrozný, i když jsme se s přítelem domluvili, že na to nebudeme tlačit-ale znáte to-když ženská touží po miminku) ☹ tak nám všem držím palce, ať se v roce 2018 ty dvě čárky // objeví. 🌸

kaitinka
autor
10. led 2018

@abigail123 Vitam te mezi nami- snazilkami 🙂 moc me mrzi cim si prochazis, ale bohuzel to chce vsechno cas asi. Ja ani muj manzel nemame zdravotni problemy, ale ani u nas jeste skoro po dvou a pul letech nezadarilo, i kdyz ted to vypada malinko nadejne. Ale po mnoha zklamanich si netroufnu ani doufat. Ale ironii je, ze zrovna dnes jsem dostala chut si zjistit mnoho veci co se tyce tehotenstvi, vyvoje prcka od vajicka az do finale a podobne. Pritom jsem nikdy nemela takovou chut si vsechno precist.. Tak si rikam, jestli to neni jen nejaka vsugerace nebo neco..

abigail123
10. led 2018

@kaitinka Děkuji za povzbuzení. Já teda nejsem asi zcela spokojená se svou Mudr. na otázku zda může na ultrazvuku vidět ovulaci mi odpověděla, že těžko... Na to, že se mi na ovu testech nikdy neukázal pozitivní výsledek jen pokrčila rameny. Takže nejspíš musím změnit i ji. 😉

kaitinka
autor
10. led 2018

@abigail123 tak to by asi chtelo ji zmenit, protoze co jsem cetla, tak hodne holek prave chodilo na ultrazvuk kvuli zjisteni ovulace. Takze ono to jde, spis se to jen tve mudr nechtelo resit. I ja menila pred par lety mudr, i kdyz kvuli trochu jinemu duvodu.. A rekla bych, ze cim.driv ji zmenis, tim lip 🙂

kaitinka
autor
10. led 2018

Holky, tak nevim jestli to u me neni jen vsugerace nebo vnitrni pocit ze se konecne zadarilo i kdyz jsem jen 2 DPO, ale dneska skoro cely den mam chut studovat a cist si vse co se tyce vyvoje prcka od vajicka az do "finalni podoby", ctu si co vse me v tehu muze cekat a podobne.. Pritom jsem to nikdy nijak extra neresila. A tak si zacinam rikat, jestli jsem se nezblaznila nebonse moc neupnula na myslenku zentontentokrat vyslo konecne.. 🤔😖

biedronca
11. led 2018

Holky, my se snažíme pomalu rok - proto věřím, že tento rok se přece už "musí" podařit. Přidávám se proto k Vam .-) Je mi 27 let.
Na konci ledna, až mi skončí MS jdu to řešit ke své gyn. Uz jsem se konečně rozhodla...
Nevím s jakou pochodím, ona je k tomuto flegmatická,vše "nechává přírodě" vše at je volně, přirozeně, že máme být trpělivý atd. ..

linusha
11. led 2018

Ahoj mě by za pár dní měl čekat KET - kryoembryotransfer a budu taky čekat na 2 // a doufám že se jich dočkám 🙂

maice
11. led 2018

Tak holky, duch ba testu byl opravdu jen duch...a uz zmizel. 42dc, tak snad se alespon ms rozjede 😞

natysnovec
11. led 2018

Mam strach ze to nevyjde...furt me to zžíra ze vnitr😭

maice
11. led 2018

@natysnovec Jak ja ti rozumim :(

natysnovec
11. led 2018

@maice alespon nekdo....dneska me hrozne boli bricho(prijde mi ze vajecniky)mam steach ze to dostanu😭

jancabr
11. led 2018

@natysnovec strach je nejhorší nepřítel. Když budeš mít strach, nikdy to nevyjde. Někdo to považuje za kecy, ale zkus chvíli myslet pozitivně. Vyslov své pozitivní přání nahlas, vnitřně si to přej. Zkus si v hlavě vizualizovat, na co se těšíš.

natysnovec
11. led 2018

@jancabr U me kdyz se na neco tesim tek to nikdy nevyjde....nejradsi bych si ten test udelala uz ted...😭je to 4 dny od ovittelle 250.

kaitinka
autor
12. led 2018

Ahoj holky. Tak nevim co si mam myslet. Dnes jsem 4 DPO a od odpoledne me chvilkama chyta krecovita bolest do podbrisku, ktera po chvilce zase prejde. Kolem treti jsme a manzelem byli na nakupu a v kramu me chytla krec, az me donutila zastavit a lehce se predklonit..

misak48
12. led 2018

@kaitinka Já tohle měla, když jsem byla těhotná 😉 Akorát teda až v době, kdy jsem začala mít zpoždění, jenže já to měla celé posunuté, kdy jsem měla ovulaci jsem nevěděla a ještě při 5 denním zpoždění jsem měla tt negativní... Takže by to třeba tak odpovídalo 😉

kaitinka
autor
12. led 2018

@misak48 no ja jsem dneska 4 DPO... Vcera jsem byla uplne v pohode, dnes ty slabsi krece, ktere se ted uz neozyvaji.. Tak nevim prave co si mam myslet.. 🤔

misak48
13. led 2018

@kaitinka tak budu moc držet palce, aby to bylo dobré znamení 🙂

kaitinka
autor
13. led 2018

@misak48 dekuji moc 🙂 me se tomu moc verit nechce, kdyz se dlouh nezdarilo.. Ale je pravdou, ze od svatku jsme se zacali vic snazit, i mazleni je skoro na dennim poradku. Takze pokud jsem nemela anovulacni cyklus (coz bych nerekla ze by byl anovulacni), tak je nejaka nadeje. A nadeje umira posledni 🙂

natysnovec
13. led 2018

@kaitinka Hele vis ze jsme na tom uplne stejne?🙂🙂ve vsem😀😀

kaitinka
autor
13. led 2018

@natysnovec v cem vsem myslis?

natysnovec
13. led 2018

Ovulku,snazeni a cekani😀

natysnovec
13. led 2018

@kaitinka Ovulku,snazeni a cekani😀

kaitinka
autor
13. led 2018

@natysnovec a kdy jsi mela ovu?

natysnovec
13. led 2018

@kaitinka Po,ut

kaitinka
autor
13. led 2018

@natysnovec tak to mame opravdu temer na stejno

cartney
13. led 2018

Zdravím, my se začali snažit v prosinci o druhé dítko. Po prvním porodu stále ještě nemám srovnané cykly, ale zatím tomu necháváme volný průběh 🙂

kaitinka
autor
13. led 2018

@cartney Vitej 🙂 muzu se zeptat jak dlouho jsi po porodu?

cartney
13. led 2018

@kaitinka necelých 11 měsíců 🙂

kaitinka
autor
13. led 2018

@cartney to je dlouho. Zkus si koupit a pit kontryhel, me pomohl na srovnani 🙂

Strana
z6