Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@vladuskav36 No původně sme chtěly jit s přítelem na večeři ale bohužel máme nemocné děti tak sme to shrnuly tím že sme si koupily každý svoji večeři domu já miluju sushi 🍣 a přítel si dal pizzu společně s dětmi , jukly sme se na hotel transilvanie a šly spát 😆❤️🌹 ...
@lujhu Taky miluju sushi👌
Holky dneska jsem 18dc a teď jsem na WC na toaletaku zaznamenala narůžověli hlen myslíte že to může být k ovulaci?
Zkusila jsem i ovulační test dopoledne a teď odpo viz foto
Jako sem smířená s tím anovulační cyklem hlavně kvůli tomu žaludku nemám na sex ani chuť. Ale zkoušela jsem dopo kvůli hlenu a teď odpo právě kvůli tomu narůžovělemu hlenu.
Myslíte že třeba byl pozitivní jen sem nechtěla dneska vrchol? Když sem testovala dřív měla jsem vždy před pozitivním testem slabou čárku pak pozitivní test a třeba za 3hod už zase slabouckou.
@vladuskav36 Těžko říct já testovala 2x denně. Ale testy máš negativní. Pokud si zaznamenala změnu zkus test dýl. Ja třeba u první dcery měla pozitivní ovu test 20 dc a 21DC a u druhé dcery taky tak nejak.
Já nevím no pokud si zaspinila myslím si že ti dojde ms za pár dní uvidis jak se ti to spine i rozjede
@pistacijka no bylo to jen jednou tak uvidím co přijde a nepřijde
@vladuskav36 jo ted je to buď a nebo
@pistacijka tak od včera zatím nic tak uvidím kdy dorazí ms testy už dělat nebudu už jen počkám.
Hlavně me i pořád ještě zlobí ten žaludek včera dobrý dneska zase takže není ani nálada moc
@vladuskav36 to bude dobrý tělo se dává dohromady až to dostaneš tak se ještě pročistí tělo a pak se nastartuješ a můžete zas začít zkoušet. Já teď trnu protože touhle dobou už sem vždycky spinila a vím to na 100%prprpze už takhle spinim rok vždycky 5 dní před ms a teď nic prostě nic takže bych to nazvala že mám spozdeni 3 dny ve špinění no tak uvidím dostat to mám až v příští týden ve ctvrtek
@pistacijka jo já i pak začnu pít ten čaj Plodnost a uvidíme jak se to nastartuje. No já podle aplikace to mám dostat 26.2 tak uvidím. Sexu bylo dost i teď sexujeme tak nějak pravidelně dá se říct.
A kdy budeš zkoušet test? No držím palce třeba je to dobré znamení ☘️☘️
@vladuskav36 já bych nejradši už teď 🤣ale přijde mi to strašně brzo
@pistacijka jo tu nedočkavost znám. A kolik jsi dpo?
@vladuskav36 7den po ovulaci
@pistacijka to je ještě asi brzy no počkala bych tak do úterý aspoň
@vladuskav36 jo taky si říkám že začnu testovat tak nějak uvidím jak se dostanu do lékárny
@pistacijka tak budu čekat na testiky a držet palce☘️☘️
@pistacijka já bych měla bejt 6dpo ovulaci jsem měla 11/2 ale zasáhla me bakteriální infekce takže mám každý den nějaký výtok žlutý nebo bílý pálí mě to naštěstí jen trochu při kvasinkách co si pamatují to bylo o hodně horší, léčím to rosalginem a uvidíme jak to zabere 🤷 ..
Já tam něco malinko vidím. Zkus hodit fotku trochu víc z dálky
Mě tenhle test ukázal těhu jako první u dcery
Něco málo vidím tady na tomhle testu na tom prvním myslim
No holky já vám nebudu lhát já si nacurala a počkám až se mi dítě vzbudí a zajedu koupit taky test 🤣to se nedá tohle čekat takhle takže Budem lovit duchy? 😳🤣
Když si to přiblížím a juknu na to z dálky tak něco nepatrně jo
Něco nepatrně vidím 😁😁
@pistacijka tak šup šup ať pomůžeme lovit duchy 😁😁
@vladuskav36 🤣🤣🤣🤣🤣

Tak super. Já příjela domu a šla spát a stejně sem nespala
Když mě to zase pak bralo. Ale teď musím zatukat zatím je to dobrý.