icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

vladuskav36
11. únor 2025

@lujhu no uvidím zítra jak bude vypadat každopádně sex je pravidelně takže uvidíme.
No super ten vypadá parádně ☘️☘️

lujhu
11. únor 2025

@vladuskav36 Mě se taky nějak zpozdila podle kalendáře my ovulace vycházela na 7- 8-9/2 a dnes je 11/2 a mám až dnes pořádně pozitivní test

vladuskav36
11. únor 2025

@lujhu mě podle kalendáře vychází na zítra tak jsem zvědavá to budu 15dc

pistacijka
12. únor 2025

Ahoj holky tak včera sem měla ovulaci i potvrzenou testama ale Teda ještě se mi nestalo aby se takhle prodloužila nevím čím to je beru Teda inofolic je možný že to je tím? A strašně mě bolela pravá strana ale to byla tak hnusná bolest dneska už dobry a nic necejtim nemůžu mít sex v den ovulace to bych se u toho sexu zbláznila bolesti. Každopádně teď nastává ten týden očekávání a doby doufám že nám všem podařilo 🙏a Budem se pak bavit o jiných věcech než jen o testech a ovulaci 🤣držím nám všem palce a přeji hezký den všem děvčata ❤️

vladuskav36
12. únor 2025

Ahoj holky tak dneska 15dc a test pořád nesili 😔😔 mám ještě 5 testu tak uvidím udělám další zase zítra ale už se mi pak za ně utrácet nechce. Tak ještě 5dni zkusím testovat jeden denně a pak už jen budu čekat kdy přijde ms.

autor
12. únor 2025

@vladuskav36 Vypadá to na anovulační cyklus, ale taky nemusí já měla pozitivní 16dc a 17DC do odpoledne. Držím palce.🍀

vladuskav36
12. únor 2025

No taky si myslím že jde o anovulační cyklus. Uvidím ještě do soboty zkusím testovat a když nic tak počkám kdy dorazí ms

pistacijka
12. únor 2025

@vladuskav36 nevěš hlavu může to bejt způsobeny téma lekama co si brala než se to tělo znova pročistí příští cyklus už klapne

vladuskav36
12. únor 2025

@pistacijka no snad ano to se uvidí ještě tu nějaký testy mam tak budu ještě testovat a uvidím. Ale když nic tak počkám na Ms a uvidím příští cyklus

vladuskav36
13. únor 2025

Ahoj holky tak dneska 16dc test pořád stejný 🤷‍♀️
Ale cca od 5 od rána malinko cítím podbřišek ne nijak zvlášť ale je to taková pichlavá bolest ale nic hroznýho to není.ale když to tam píchne je to takový nepříjemný.

A jak jste na tom vy? Kolik jste už dpo? A kdy máte v plánu testovat?

lujhu
13. únor 2025

@vladuskav36 já bych měla bejt 5dpo od posledního sexu , a testovat budu az 20/2 ale moc šanci tenhle měsíc tomu nedávám měla jsem tu ovulaci tenhle měsíc nějak bolestivou takže jsme se mohly snažit jen 2x a nevím jestli v ty správný dny 🙆😄 ale bt se my zvýšila takze už proběhla a můžume to zkusit ještě den po ..

vladuskav36
13. únor 2025

@lujhu a nepočítá se dpo od ovulace? Ale i tak super taky jsem měla ještě před otěhotněním s dcerou bolestivou ovulaci a to sem taky sex nemohla to bych se asi po.....🤣🤣 Takže snažení bylo 3dny před a 2 dny a kupodivu jsem pak našla // na testu ale bohužel to nedopadlo.
No já sem zvědavá na sebe jestli teda obuv ještě dorazí nebo ne 🤷‍♀️ podbřišek malinko cítím a kolem čípku se začíná dělat hlen tak uvidím.
Tak jako jak když přijde ms tak začnu zase pít ten čaj Početí a to bylo aby pak nebylo 🤣🤣

autor
13. únor 2025

@vladuskav36 Já bych měla být buď 5 nebo 6 dpo ovu test byl pozitivní 16dc a 17DC dopoledne. Testovat chci 18 nebo 19😄 MS by měla přijít 21.2.

vladuskav36
13. únor 2025

Tak budu držet palečky ☘️🤗
Já zkoušela ještě v jeden test a nevím přijde mi malinko silnější ale nevím no 🤷‍♀️

autor
13. únor 2025

@vladuskav36 Zkus ještě zítra a pozítří. 😊

vladuskav36
13. únor 2025

Určitě zkusím mám to v plánu a uvidíme buď prostě bude nebo ne 🤷‍♀️

vladuskav36
Autor odpověď smazal
vladuskav36
13. únor 2025

Tak jsem zkoušela ještě test dneska je slabší než dopoledne a to jsem pila stejně jako dopoledne tak jsme zvědavá jaký bude zítra test. A pak už na to prdím počkám pak na Ms a další cyklus začnu pít zase čaj a uvidíme příští cyklus jestli ovulace bude nebo ne

pistacijka
13. únor 2025

@vladuskav36 to mě mrzí ale nezoufej vše se zas dá doporadku

vladuskav36
14. únor 2025

@pistacijka no já sem počítala s tím že to první měsíc neklapne ale nepočítala jsem stim že bude cyklus anovulační 🤷‍♀️ ale budu doufat že další cyklus už ovulace bude normálně.
Zkusím ještě dneska test během dopoledne a uvidím ale moc tomu už nedávám

autor
14. únor 2025

@vladuskav36 Tělo se může čistit. Neboj srovná se to. Já když měla jeden den anovulační. Tak další měsíc už byl v pohodě. A ovulace už byla.

vladuskav36
14. únor 2025

Jo hned jak dorazí ms začnu pít zase ten čaj a brát vitamíny a to by bylo aby nebylo 😁😁

autor
14. únor 2025

@vladuskav36 držím palečky 🙂

vladuskav36
14. únor 2025

Děkuji 🤗

vladuskav36
14. únor 2025

Tak dnešní test pořád stejný takže s testováním tento cyklus končím. Počkám na Ms a začnu pít čaj a brát vitamíny a uvidím co bude další cyklus.
Vám holky držím palce ať najdete na testech // budu vás tu sledovat 🤗 a čekat na vaše testy ☘️☘️

autor
14. únor 2025

@vladuskav36 Ja chci testovat v úterý 🙂 to budu mít 3 dny do MS

vladuskav36
14. únor 2025

Tak to si počkám na výsledkem a jsem zvědavá a budu držet palce ať tam jsou ty // ☘️☘️

vladuskav36
15. únor 2025

Ahoj holky. Jakýho jste měli včera Valentýna?
Já super večer mě odvezla sanitka 🤦‍♀️ od 16 hodin jsem skucela na žaludek a večer už sem nemohla vydržet tak mi volali doktora. Ještě včera mě pustili domů s tím že mám podrážděný žaludek. No a v noci sem 4hod hodinky zkoušela znova 🤦‍♀️ ale pak dobrý naštěstí

autor
15. únor 2025

@vladuskav36 Ty jo, to je mazec. My nijak, dárky jsme si dali předčasně. Manžel dostal hodinky chytrý. A já svíčku s dobroty.😊

mydlova
15. únor 2025

@vladuskav36 ahoj, na ovulacni testy se vyprdni. Mě nic neukazali a stejne v cyklu jsem otěhotněla. Lepší je chodit k MUDr na folikumetrii, tam hned vidí v jakem fázi cyklu jsi.

Strana