Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
Přeji hodně štěstí ať to vyjde , mě se dnes konečně ukázal průhledný hlen tak už vím že se my ovulace taky blíží 🤞🌸
Tak držím všem palce🍀
@lujhu tak tenhle vypadá parádně ☘️☘️ uvidíš zítra jak bude vypadat kolikátý DC jsi?
@vladuskav36 17dc
Já bych řekla pozitivní je ten 17dc. Ještě dnes bych pojistila tím nic neukazite
@vladuskav36 Děkuji tak dneska radši pojistka zítra může být negativní 🍀
@vladuskav36 Ještě pár dní a bude pozitivní 🙂 u mě už test slábne. Tak snad jsme se trefili 🍀
Tak paráda ☘️ tak testovat budu dál dokud nebude pozitivní a zatím si držíme sex on den takže taky dobrý 😁😁
U mě taky slábnou ,byl nejvíc pozitivní s toho 7.2 tak snad to vyjde 🙏
Holky dnes rano jsem měla na toaletním papíru hromadu průhlednýho hlenu před tím to byl spíš bíly výtok ale konečně se zmenil odpovídalo to i k těm testům takze dnes si koupím znovu a snad už budou silnější 😀
My doma máme už 4 měsíce třetí miminko ale co pomohla nám když jsme se snažily tak manžel vitamíny a oba denně grepova šťáva, já k tomu gynex kontryhel maliník a sex co druhý den 🥰.držím všem palce pro štěstí 🥰
@lujhu tak paráda ☘️ já budu dělat kolem 10hod tak jsem zvědavá jestli aspoň malinko zesílí dneska jsem 13dc jinak nevím je taky možný že budu mít cyklus bez ovulace 🤷♀️
@vladuskav36 Tak snad ne , držím palce ať zesílí 🌸
@lujhu no uvidíme ale nedivila bych se kdyby nebyla 🤷♀️ po tom lednovém velkém krvácení, a ještě sem brala ty prášky tak uvidím no.
@smisek2011 Dekujeme 🙂
@vladuskav36 ještě je čas 🙂 je to teprv 13DC ještě se může ukázat pozitivní. Ale já jeden měsíc měla anovulační cyklus. Měla jsem celý měsíc takové testy. Ale jak říkám je ještě brzy testuj dál. Zatím negativní.
Jj mám ještě 7testu takže ještě na 7dni tak uvidím. Právě jsem si říkala jestli ho taky třeba nebudu mít anovulační. Hlavně bych se opravdu nedivila kvůli tomu krvácení velkému jak jsem měla. Zastavili mi to vlastně prášky a po vysazení prášku jsem to hned 3den dostala. No ale uvidíme ještě mám 7 testu tak se uvidí.
Ale i kdyby nevadí třeba pak příští měsíc by to vyšlo.
Sex je pořád on den takže taky dobrý 😁😁
Je možný že se posunula ovulace? Nebo jak je to možné?
@vladuskav36 Tak snad se brzy ukážou 2 čárky na ovu testu. Já už budu jen čekat na test.
No já doufám že ano že se ukáže krásně pozitivní test a bude ukázková ovulace. Ale kdyby náhodou tak nevadí bude pak určitě příště 🤗
Holky a myslíte že to může být i tím že hodně piju? Mám teď kašel a pořád mě něco dráždí v krku takže dost piju.
@vladuskav36 tak třeba ještě testy zesílí 🌸 já dnes takhle , musela jsem testnout páč mě šíleně bolej kříže a podbřišku a ono to je fakt ovulace

No super 👍👍 no právě každý den to nemá smysl takže taky máme sex on den a teď to dobře vyšlo že bude v sobotu to bývá většinou ráno 🤣
No uvidím snad ano a snad začne sílit ☘️