icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

vladuskav36
7. únor 2025

No super 👍👍 no právě každý den to nemá smysl takže taky máme sex on den a teď to dobře vyšlo že bude v sobotu to bývá většinou ráno 🤣
No uvidím snad ano a snad začne sílit ☘️

lujhu
7. únor 2025

Přeji hodně štěstí ať to vyjde , mě se dnes konečně ukázal průhledný hlen tak už vím že se my ovulace taky blíží 🤞🌸

autor
7. únor 2025

Tak držím všem palce🍀

lujhu
7. únor 2025

Dnes takhle , ale přijde my že u mamatestu my čárky před ovu ukazují silnější než u těchto , uvidím zítra jestli ještě zesílí

vladuskav36
7. únor 2025

@lujhu tak tenhle vypadá parádně ☘️☘️ uvidíš zítra jak bude vypadat kolikátý DC jsi?

autor
7. únor 2025

Holky poslední dnes večer. Myslím že už slábne, kdy si myslíte tedy že byl pozitivní? Sex byl včera, tak nevím jestli si to radši nepojistit ještě dnes večer?🤔

lujhu
7. únor 2025
vladuskav36
7. únor 2025

Já bych řekla pozitivní je ten 17dc. Ještě dnes bych pojistila tím nic neukazite

autor
7. únor 2025

@vladuskav36 Děkuji tak dneska radši pojistka zítra může být negativní 🍀

vladuskav36
8. únor 2025

Tak u mě pořád stejný tak uvidíme další dny co to bude dělat

autor
8. únor 2025

@vladuskav36 Ještě pár dní a bude pozitivní 🙂 u mě už test slábne. Tak snad jsme se trefili 🍀

vladuskav36
8. únor 2025

Tak paráda ☘️ tak testovat budu dál dokud nebude pozitivní a zatím si držíme sex on den takže taky dobrý 😁😁

lujhu
8. únor 2025

U mě taky slábnou ,byl nejvíc pozitivní s toho 7.2 tak snad to vyjde 🙏

vladuskav36
9. únor 2025

12dc už by mohl začít pomalu sílit

lujhu
10. únor 2025

Holky dnes rano jsem měla na toaletním papíru hromadu průhlednýho hlenu před tím to byl spíš bíly výtok ale konečně se zmenil odpovídalo to i k těm testům takze dnes si koupím znovu a snad už budou silnější 😀

smisek2011
10. únor 2025

My doma máme už 4 měsíce třetí miminko ale co pomohla nám když jsme se snažily tak manžel vitamíny a oba denně grepova šťáva, já k tomu gynex kontryhel maliník a sex co druhý den 🥰.držím všem palce pro štěstí 🥰

vladuskav36
10. únor 2025

@lujhu tak paráda ☘️ já budu dělat kolem 10hod tak jsem zvědavá jestli aspoň malinko zesílí dneska jsem 13dc jinak nevím je taky možný že budu mít cyklus bez ovulace 🤷‍♀️

lujhu
10. únor 2025

@vladuskav36 Tak snad ne , držím palce ať zesílí 🌸

vladuskav36
10. únor 2025

@lujhu no uvidíme ale nedivila bych se kdyby nebyla 🤷‍♀️ po tom lednovém velkém krvácení, a ještě sem brala ty prášky tak uvidím no.

autor
10. únor 2025

@smisek2011 Dekujeme 🙂

vladuskav36
10. únor 2025

Holky tak dneska 13dc a mě ty testy přijdou pořád stejný 🤷‍♀️🤷‍♀️ vůbec není vidět že by aspoň malinko sílili 🤦‍♀️

autor
10. únor 2025

@vladuskav36 ještě je čas 🙂 je to teprv 13DC ještě se může ukázat pozitivní. Ale já jeden měsíc měla anovulační cyklus. Měla jsem celý měsíc takové testy. Ale jak říkám je ještě brzy testuj dál. Zatím negativní.

vladuskav36
10. únor 2025

Jj mám ještě 7testu takže ještě na 7dni tak uvidím. Právě jsem si říkala jestli ho taky třeba nebudu mít anovulační. Hlavně bych se opravdu nedivila kvůli tomu krvácení velkému jak jsem měla. Zastavili mi to vlastně prášky a po vysazení prášku jsem to hned 3den dostala. No ale uvidíme ještě mám 7 testu tak se uvidí.
Ale i kdyby nevadí třeba pak příští měsíc by to vyšlo.
Sex je pořád on den takže taky dobrý 😁😁

pistacijka
10. únor 2025

Je možný že se posunula ovulace? Nebo jak je to možné?

autor
10. únor 2025

@vladuskav36 Tak snad se brzy ukážou 2 čárky na ovu testu. Já už budu jen čekat na test.

vladuskav36
10. únor 2025

No já doufám že ano že se ukáže krásně pozitivní test a bude ukázková ovulace. Ale kdyby náhodou tak nevadí bude pak určitě příště 🤗

vladuskav36
10. únor 2025

Holky a myslíte že to může být i tím že hodně piju? Mám teď kašel a pořád mě něco dráždí v krku takže dost piju.

vladuskav36
11. únor 2025

Holky 14dc a test pořád stejný už to nevidím moc nadějně že by ovulace tento cyklus proběhla

vladuskav36
11. únor 2025

Tak asi začíná malinko sílit tak uvidím

lujhu
11. únor 2025

@vladuskav36 tak třeba ještě testy zesílí 🌸 já dnes takhle , musela jsem testnout páč mě šíleně bolej kříže a podbřišku a ono to je fakt ovulace

Strana