Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
Já jsem teď 8DC takže ještě čas 😊 ale už se těším na testování a čekání co a jak 😄
Tak snad bude únor holky nás měsíc 🤗🤗
@vladuskav36 ❤️🙏
Ahoj holky jak to u vás? U mě Ms skončila ale pro změnu mě přepadli horečky 🤦♀️🤦♀️ od včera ležím jak lazar.
@vladuskav36 no nazdar 🤦♀️ no my začneme od zítra 💪🤣
@pistacijka no já se ode dneška chtěla začít testovat ovulaci ale nějak na to nemám myšlenky 🤦♀️🤦♀️ tak doufám že mě to brzo přejde a taky začneme
@vladuskav36 já už netestuju ovulku na sobě poznám to bolí no bolí je to nepříjemný a i ten sex v den ovulace je nepříjemnej piju ten cajik beru inofolic a dej se vůle boží 🙏
Ja jsem dnes 14 dc ovu taky poznám, ale radši se ujišťuji testem.😊 Dnes začínám testovat.🍀
Taky jsem dnes 14dc tak držím vám palce 🫶
Já jsem dneska 7dc teď jsem 2dny čaj ani vitamíny nebrala byl jsem ráda že žiju. Já jsem ji na sobě dřív taky poznala ale teď po tom tělísku právě nevím takže jí zkusím pohlídat testem a chci začít už od zítra jelikož nevím kdy bude a jestli se mi to nějak nerozhazelo kvůli tomu tělísku
Holky kolikrát denně děláte ovulační test? A používáte nějakou aplikaci na to?
@vladuskav36 Já jsem většinou dělala dvakrát denně vždy dopoledne cca 10-11hod a pak k večeru kolem 5hod. A vždycky byl vidět rozdíl
@lujhu a používáš nějakou aplikaci nebo si je jen vylepujes do sešitu nebo na papír
Apku nemám žádnou ani si neměřím teplotu já si to lepila abych viděla ty rozdily a testy jsem dělala dopoledne okolo 10-11 a pak večer jak mi to vyšlo někdy v 6 někdy v 7 a někdy taky ve 4 jak kdy no
Jsem 11 den cyklu takže ovulka se blíží tak ať se zadari děvčata držím všem palce ať se pak tady mužem předhanet v pozitivních tehu testech 🙏🙏
@pistacijka já dělala dneska po 10hod a vypadá docela hezký 😁 udělám další odpoledne kolem 17hod jsem zvědavá kdy u mě přijde ovulace a jestli cyklus už naskočil tak jak měl.
Taky držím palce ať se nám všem zadaři ☘️☘️
@vladuskav36 Mám aplikaci, akurat mě tenhle měsíc zaráží že nemám vůbec ovulační hlen co mívám každý měsíc , mám místo toho bílý a hustý , bojím se aby neměla anovulak 🙆😏
@lujhu tak to nevím s tím zkušenost vůbec nemám 🤷♀️🤷♀️
@vladuskav36 Víš kdy chodí ovu? Já už cítím vaječníky tady dávám fotku po zaschnutí tak nevim 😆🤣
@vladuskav36 Ještě není silná jako kontrolní ale dnes už se začneme snažit ❤️
No dřív chodila cca 14dc ale teď nevím 🤷♀️ tak jsme začala s testy už teď další udělám až zase zítra.
Tak to my se začali snažit od úterý 😁 už by bylo líp neměla jsem horečky tak jsme na to vlitli a spíme spolu tak jak kdy někdy obden někdy co 3dny. Nechci na to až nějak moc tlačit 😁😁
@vladuskav36 přesně tak netlačit na to.😊 Ja udělám ještě test teď abych viděla jak sílí.
No super tak to vypadá že třeba během noci nebo zítra dopo mohl být pozitivní. 👍👍
Já budu dělat zase zítra kolem ty 10hod tak uvidíme
@lujhu test vypadá dobře tak uvidíš jak budou vypadat další testy držím palce ☘️
@vladuskav36 to vypadá na dobré cestě tipuju že za 1/2 dny by mohl být test pozitivní.🙂 Já dnes dopo. takhle 🍀 sex byl včera taky budu ob den. Každý den nemá smysl.🙂

@vladuskav36 ok tak zvýším ze lžičky na lžíci 🤣