icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

pistacijka
29. led 2025

@vladuskav36 ok tak zvýším ze lžičky na lžíci 🤣

autor
29. led 2025

Já jsem teď 8DC takže ještě čas 😊 ale už se těším na testování a čekání co a jak 😄

vladuskav36
29. led 2025

Tak snad bude únor holky nás měsíc 🤗🤗

autor
29. led 2025

@vladuskav36 ❤️🙏

vladuskav36
3. únor 2025

Ahoj holky jak to u vás? U mě Ms skončila ale pro změnu mě přepadli horečky 🤦‍♀️🤦‍♀️ od včera ležím jak lazar.

pistacijka
3. únor 2025

@vladuskav36 no nazdar 🤦‍♀️ no my začneme od zítra 💪🤣

vladuskav36
3. únor 2025

@pistacijka no já se ode dneška chtěla začít testovat ovulaci ale nějak na to nemám myšlenky 🤦‍♀️🤦‍♀️ tak doufám že mě to brzo přejde a taky začneme

pistacijka
4. únor 2025

@vladuskav36 já už netestuju ovulku na sobě poznám to bolí no bolí je to nepříjemný a i ten sex v den ovulace je nepříjemnej piju ten cajik beru inofolic a dej se vůle boží 🙏

autor
4. únor 2025

Ja jsem dnes 14 dc ovu taky poznám, ale radši se ujišťuji testem.😊 Dnes začínám testovat.🍀

lujhu
4. únor 2025

Taky jsem dnes 14dc tak držím vám palce 🫶

vladuskav36
4. únor 2025

Já jsem dneska 7dc teď jsem 2dny čaj ani vitamíny nebrala byl jsem ráda že žiju. Já jsem ji na sobě dřív taky poznala ale teď po tom tělísku právě nevím takže jí zkusím pohlídat testem a chci začít už od zítra jelikož nevím kdy bude a jestli se mi to nějak nerozhazelo kvůli tomu tělísku

vladuskav36
5. únor 2025

Holky kolikrát denně děláte ovulační test? A používáte nějakou aplikaci na to?

lujhu
5. únor 2025

@vladuskav36 Já jsem většinou dělala dvakrát denně vždy dopoledne cca 10-11hod a pak k večeru kolem 5hod. A vždycky byl vidět rozdíl

vladuskav36
5. únor 2025

@lujhu a používáš nějakou aplikaci nebo si je jen vylepujes do sešitu nebo na papír

pistacijka
6. únor 2025

Apku nemám žádnou ani si neměřím teplotu já si to lepila abych viděla ty rozdily a testy jsem dělala dopoledne okolo 10-11 a pak večer jak mi to vyšlo někdy v 6 někdy v 7 a někdy taky ve 4 jak kdy no
Jsem 11 den cyklu takže ovulka se blíží tak ať se zadari děvčata držím všem palce ať se pak tady mužem předhanet v pozitivních tehu testech 🙏🙏

vladuskav36
6. únor 2025

@pistacijka já dělala dneska po 10hod a vypadá docela hezký 😁 udělám další odpoledne kolem 17hod jsem zvědavá kdy u mě přijde ovulace a jestli cyklus už naskočil tak jak měl.
Taky držím palce ať se nám všem zadaři ☘️☘️

lujhu
6. únor 2025

@vladuskav36 Mám aplikaci, akurat mě tenhle měsíc zaráží že nemám vůbec ovulační hlen co mívám každý měsíc , mám místo toho bílý a hustý , bojím se aby neměla anovulak 🙆😏

vladuskav36
6. únor 2025

@lujhu tak to nevím s tím zkušenost vůbec nemám 🤷‍♀️🤷‍♀️

autor
6. únor 2025

Tak dnes 16 dc 😇 začíná sílit zitra by mohla být silnější než kontrolní. ❤️

vladuskav36
6. únor 2025

Super ☘️
Já dnes 9dc a můj test vypadal takto

autor
6. únor 2025

@vladuskav36 Víš kdy chodí ovu? Já už cítím vaječníky tady dávám fotku po zaschnutí tak nevim 😆🤣

autor
6. únor 2025

@vladuskav36 Ještě není silná jako kontrolní ale dnes už se začneme snažit ❤️

vladuskav36
6. únor 2025

No dřív chodila cca 14dc ale teď nevím 🤷‍♀️ tak jsme začala s testy už teď další udělám až zase zítra.
Tak to my se začali snažit od úterý 😁 už by bylo líp neměla jsem horečky tak jsme na to vlitli a spíme spolu tak jak kdy někdy obden někdy co 3dny. Nechci na to až nějak moc tlačit 😁😁

autor
6. únor 2025

@vladuskav36 přesně tak netlačit na to.😊 Ja udělám ještě test teď abych viděla jak sílí.

autor
6. únor 2025

Spodní večer dělaný

vladuskav36
6. únor 2025

No super tak to vypadá že třeba během noci nebo zítra dopo mohl být pozitivní. 👍👍
Já budu dělat zase zítra kolem ty 10hod tak uvidíme

lujhu
6. únor 2025

Poslední test vypadá už hezký, já zkusila dnes sice později nestíhala jsem do lékárny takže jsem testovala až kolem 7hod večer.. mám podle kalendáře 3 dny do ovulace a příznaky žádný tak nevím

vladuskav36
7. únor 2025

@lujhu test vypadá dobře tak uvidíš jak budou vypadat další testy držím palce ☘️

vladuskav36
7. únor 2025

Tak já dnes taťko tak sem zvědavá kdy začne sílit.
Ale zatím proběhl sex 2krat ob den tak se uvidí jak se trefíme netrefime 😁😁

autor
7. únor 2025

@vladuskav36 to vypadá na dobré cestě tipuju že za 1/2 dny by mohl být test pozitivní.🙂 Já dnes dopo. takhle 🍀 sex byl včera taky budu ob den. Každý den nemá smysl.🙂

Strana