icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

vladuskav36
26. led 2025

Ahoj holky tak já to i vás vypadá?
Já dnes poslední den co beru prášky a jsem bez špinění úplně. Takže od zítra budu čekat kdy se dostaví další špinění co by mělo být menstruace z restartu cyklu tak jsem zvědavá jaký bude příběh. No pak šup na pití čaje, brání vitaminu a testování ovulace😁😁

pistacijka
26. led 2025

@vladuskav36 ahoj jakej čaj piješ? No hele já spinim i nespinim 🤷měla bych to dostat zítra

vladuskav36
26. led 2025

@pistacijka už než se povedla dcera pila jsem od 1dc do ovulace čaj jmenuje se Plodnost a brala jsem vitamíny Femibion což budu i teď. A myslím že to mělo super účinek na ovulací a že se i zadařilo.

pistacijka
26. led 2025

@vladuskav36 to sem si objednala v pátek ten čaj ❤️tak doufám v něm no a ještě beru mamavit teď už 2 měsíc.

vladuskav36
26. led 2025

@pistacijka no já už ho pila ale teď jsem nemohla kvůli tomu krvácení. Takže teď ho začnu pít až začnu krvácet a začnu brát i ty vitamíny. Tak snad cyklus naskočí hned tak jak má.

lujhu
27. led 2025

Holky chtěla bych se zeptat, ohledně mojí ms jak jsem psala 21/1 jsem začala špinit druhý den teoreticky troska krve i ze špiněním, ale 23/1 a 24/1 už žádná krev jen špinění z růžovým a bazální teplota pořád 36, 9 je možnost těhotenství? Neměla ste někdy takovou zkušenost?? Nechce se my moc testovat když tam zas nic nebude 🙄

vladuskav36
27. led 2025

@lujhu no je to zvláštní 🤔 já bych asi test zkusila i za cenu že by tam nic nebylo 🤷‍♀️ pokud by byl negativní tak bych to brala tak že to byla prostě jen slabá ms jednou za čas se to stát může.

vladuskav36
27. led 2025

@lujhu dej pak kdyžtak vědět jak to vypadá

lujhu
27. led 2025

@vladuskav36 určitě 😉

pistacijka
27. led 2025

@lujhu zkus testnout za to nic nedáš a když tak to byla slabá ms pokud by se to opakovalo tak bych asi zašla k dr. Třeba ti řekne víc popřípadě něco dá

pistacijka
27. led 2025

Holky asi mě tu ukrizujete jo ale měla sem to dnes dostat žádný náznak tak sem si jen tak udělala Ovu test je možný že by bylo až takhle vidět druhá čárka? Tehu test nemám koupím až odpoledne.

vladuskav36
27. led 2025

@pistacijka je to možné já před snažením o dceru měla takovou čárku celý cyklus jen v době ovulace začala test sílit ale taky se říká že ovulační ukáže těhotenství dřív než těhotenský. Udělej odpoledne těhotenský a uvidíš jak dopadne.

pajasala
27. led 2025

@pistacijka já to tak mám před ms vždy. Když jsem byla tehu byl Mega pozitivni

lujhu
27. led 2025

@vladuskav36 na testů nic není tak asi jen slabá ms 🙆

vladuskav36
27. led 2025

@lujhu tak je to možné že byla jen slabší než ty předtím. Tak teď zase šup na snažení 🤗

autor
27. led 2025

Já dnes končím MS zítra to už bude bez vložky.✌️😂 tak a bude začínat nové kolo. 😊

vladuskav36
27. led 2025

Také už se na to těším. Už jen aby přisla tam ms a hned po ukončení začnu testovat ovulací 😁😁

pistacijka
27. led 2025

Tak jahody došly 🤦‍♀️se vší parádou tak jedem do dalšího kola 💪

autor
28. led 2025

@vladuskav36 Já začnu testovat ovu tak kolem 13 dc😊 ovu by měla přijít cca 17 až 18 dc 😊

vladuskav36
28. led 2025

No já po skončení ms protože nevím jak přijde ovulace po tělísku a po tom krvácení co jsem měla. Kdyby cyklus naskočil jak jsem ho měla předtím tak mi ovu chodila tak 14dc -15dc

pistacijka
28. led 2025

Tak a jedem kontryhel ještě jsem si koupila inofolic (hříšný prachy) 🤦‍♀️ a čaj plodnost.

vladuskav36
28. led 2025

@pistacijka ten čaj Plodnost budeš pít jak já vždy pila jen do ovulace.

pistacijka
28. led 2025

@vladuskav36 teď sem ti chtěla napsat jak se pije nikde sem to totiž nevycetla je tam jen napsáno 1-3 šálky denně. Louhovat 10min
Dobrá tak začnu dnes a do ovulky
Děkuji 🫶

vladuskav36
28. led 2025

@pistacijka já sem ho tak pila a budu i teď. Pila jsem 2 denně. Já sem tam nekde vyčetla že se pak nesmí pít v těhotenství tak proto jsem ho pila jen do ovulace vždycky.

pistacijka
28. led 2025

@vladuskav36 ok už ho piju no není špatnej chuťově to jde

vladuskav36
28. led 2025

@pistacijka jo je chuťově docela dobrý. První bylinkový čaj co mi chutná 😁😁

vladuskav36
29. led 2025

Ahoj holky tak hlásím červená je tady takže dnes 1dc začínám s čajem a vitamíny 😁😁

pistacijka
29. led 2025

@vladuskav36 super 💪hurá do toho držím palce ať to je co nejrychlejší
Ještě k tomu čaji dávala jsis lžíci tech bylinek nebo lžičku

vladuskav36
29. led 2025

@pistacijka já mám sackovy ale dávala bych lžíci

vladuskav36
29. led 2025

@pistacijka jinak děkuji snad to bude klidný průběh

Strana