Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@vladuskav36 ahoj jakej čaj piješ? No hele já spinim i nespinim 🤷měla bych to dostat zítra
@pistacijka už než se povedla dcera pila jsem od 1dc do ovulace čaj jmenuje se Plodnost a brala jsem vitamíny Femibion což budu i teď. A myslím že to mělo super účinek na ovulací a že se i zadařilo.
@vladuskav36 to sem si objednala v pátek ten čaj ❤️tak doufám v něm no a ještě beru mamavit teď už 2 měsíc.
@pistacijka no já už ho pila ale teď jsem nemohla kvůli tomu krvácení. Takže teď ho začnu pít až začnu krvácet a začnu brát i ty vitamíny. Tak snad cyklus naskočí hned tak jak má.
Holky chtěla bych se zeptat, ohledně mojí ms jak jsem psala 21/1 jsem začala špinit druhý den teoreticky troska krve i ze špiněním, ale 23/1 a 24/1 už žádná krev jen špinění z růžovým a bazální teplota pořád 36, 9 je možnost těhotenství? Neměla ste někdy takovou zkušenost?? Nechce se my moc testovat když tam zas nic nebude 🙄
@lujhu no je to zvláštní 🤔 já bych asi test zkusila i za cenu že by tam nic nebylo 🤷♀️ pokud by byl negativní tak bych to brala tak že to byla prostě jen slabá ms jednou za čas se to stát může.
@lujhu dej pak kdyžtak vědět jak to vypadá
@vladuskav36 určitě 😉
@lujhu zkus testnout za to nic nedáš a když tak to byla slabá ms pokud by se to opakovalo tak bych asi zašla k dr. Třeba ti řekne víc popřípadě něco dá
@pistacijka je to možné já před snažením o dceru měla takovou čárku celý cyklus jen v době ovulace začala test sílit ale taky se říká že ovulační ukáže těhotenství dřív než těhotenský. Udělej odpoledne těhotenský a uvidíš jak dopadne.
@pistacijka já to tak mám před ms vždy. Když jsem byla tehu byl Mega pozitivni
@vladuskav36 na testů nic není tak asi jen slabá ms 🙆
@lujhu tak je to možné že byla jen slabší než ty předtím. Tak teď zase šup na snažení 🤗
Já dnes končím MS zítra to už bude bez vložky.✌️😂 tak a bude začínat nové kolo. 😊
Také už se na to těším. Už jen aby přisla tam ms a hned po ukončení začnu testovat ovulací 😁😁
Tak jahody došly 🤦♀️se vší parádou tak jedem do dalšího kola 💪
@vladuskav36 Já začnu testovat ovu tak kolem 13 dc😊 ovu by měla přijít cca 17 až 18 dc 😊
No já po skončení ms protože nevím jak přijde ovulace po tělísku a po tom krvácení co jsem měla. Kdyby cyklus naskočil jak jsem ho měla předtím tak mi ovu chodila tak 14dc -15dc
Tak a jedem kontryhel ještě jsem si koupila inofolic (hříšný prachy) 🤦♀️ a čaj plodnost.
@pistacijka ten čaj Plodnost budeš pít jak já vždy pila jen do ovulace.
@vladuskav36 teď sem ti chtěla napsat jak se pije nikde sem to totiž nevycetla je tam jen napsáno 1-3 šálky denně. Louhovat 10min
Dobrá tak začnu dnes a do ovulky
Děkuji 🫶
@pistacijka já sem ho tak pila a budu i teď. Pila jsem 2 denně. Já sem tam nekde vyčetla že se pak nesmí pít v těhotenství tak proto jsem ho pila jen do ovulace vždycky.
@vladuskav36 ok už ho piju no není špatnej chuťově to jde
@pistacijka jo je chuťově docela dobrý. První bylinkový čaj co mi chutná 😁😁
Ahoj holky tak hlásím červená je tady takže dnes 1dc začínám s čajem a vitamíny 😁😁
@vladuskav36 super 💪hurá do toho držím palce ať to je co nejrychlejší
Ještě k tomu čaji dávala jsis lžíci tech bylinek nebo lžičku
@pistacijka já mám sackovy ale dávala bych lžíci
@pistacijka jinak děkuji snad to bude klidný průběh

Ahoj holky tak já to i vás vypadá?
Já dnes poslední den co beru prášky a jsem bez špinění úplně. Takže od zítra budu čekat kdy se dostaví další špinění co by mělo být menstruace z restartu cyklu tak jsem zvědavá jaký bude příběh. No pak šup na pití čaje, brání vitaminu a testování ovulace😁😁