Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@pistacijka tak to by mohlo být třeba uhnízdění
@vladuskav36 no hele uvidím při posledním tehu sem taky krvacela spinila bych řekla no a to sem brala ascorutin tak si říkám že naděje ještě nějaká je no proto nechci testovat takhle brzo no
@pistacijka jasný to chápu a držím palečky ☘️☘️
@vladuskav36 a když ne tak zas další měsíc jako každý měsíc no
@pistacijka jojo také to znám
Je to ale k nasrani
To je.
Taky sem si říkala že mi vyndají tělísko přijde ms a můžeme se snažit. No a ono prd 🤦♀️ ale tak třeba se zase zadaři třeba na první dobrou 🤣🤣 moc tomu ale nevěřím
Mě se už rozjela 😏 tak nás čeká opět snažení
@lujhu jeeee tak příští měsíc se zadari 🫶u mě to taky nevypadá na zázrak
Tak půjdeme všichni znovu do nového měsíce. 😊 Ja zatím MS nedostala ale myslím že už pozitivní nebude.
No vypadá to že asi jo prsa mam Teda nality ale ne zas jako fakt nality jen cejtim no a ráno po utreni trošku růžový a 5 dní do ms by mě kleplo protože takhle to mám skoro pořád plus mínus nakej den dřív nebo min teď sem začala spinit o den dyl v cyklu 20 a u dr. Vše v pořádku i krev ultrazvuky řečeno mi bylo že je to normální 🤷no tak nevím jestli je to normální dřív sem toto neměla
Holky tak to mě mrzí 😔.
Ale budeme doufat že třeba všechny v únoru najdeme // na testech.
@vladuskav36 Snad jo🍀
Holky tak už hlásím že se mi rozjíždí MS😄 tak hurá do dalšího snažení
Tak to mi je líto 😎příští měsíc se zadari urco já čekám mám to dostat až v pondělí a už sem zas přestala spinit jde to spís do zluta jako výtok 🤷
@pistacijka třeba to opravdu bude jen uhnízdění. Do ms máš ještě čas tak uvidíš. Pořád je šance ☘️
Musíme tomu věřit. V únoru už sem taky snad budeme snažit 😁😁 snad už to teď bude jen dobrý a cyklus mi naskočí hned tak jak má
@vladuskav36 🙏 snad ale je to strašný musíme holky věřit že nám ta příroda pomůže k tomu mimcu
Věřím že každé tu se povede to vytoužené miminko❤️🍀
Holky ms my už skončila mám na vložce jen pár kapek špinění takže jsem krvácela jen jeden den a min bylo to víc jako tmavě hnědé špinění z růžovým, nemám zkusit test? Nebo si myslíte že to byla jen slabá ms 🤷
@lujhu no je to divné já bych zkusila test. Hlavně pokud máš ms vždy jinou než teď
@lujhu zkus test já ho dělala dnes. Mám 3dny do ms.
Takhle spinim i nespinim už 7den
Ale zkus já pokud to nedostanu v pondělí tak jak mám tak taky testnu
@pistacijka a Jan dnešní test dopadl?
Holky držím palce já sem konečně přestala krvácet a už jen lehce špiním zaplať bůh.
@vladuskav36 no nic absolutně bilo 🤣
No tak dobrá zpráva ne? Snad se zadari 🫶
Říkám si že kdyby to bylo zahnizdeni tak nespinim už 4 den ne? To si myslím že je nějak dlouho
@pistacijka jo je akorád až v neděli vysadím prášky tak bych do 3-5dnu měla začít špinit zase to už byla měla byt ms měl by to být restart cyklu. Tak hned jak pak přestanu špinit začnu testovat ovulaci. A uvidíme jestli ovulaci bude nebo až pak další cyklus.
No těžko říct ale 4dny do ms je ještě brzy aby byl třeba jen duch. Ale uvidíš ještě pořád je čas.
@vladuskav36 to bude dobrý da se to zas do normálu akorad je hrozný jak se to vleče 🤦♀️
@pistacijka no právě 🤦♀️ a co si budeme povídat už je to věčnost a sex jak mě tak manželovi už chybí 😁😁
@pistacijka zkusim no, mám i dost nafoukly břicho, z vložek jsem přešla na intimní vložky a pořád jen růžovo hnědé kapky, přemýšlela jsem jestli to nemůže bejt jen hormonální nerovnováha ale uvidím podle testu 🤷

No prostě když se utřu tak vidím naruzoveli 🤷