icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

pistacijka
21. led 2025

No prostě když se utřu tak vidím naruzoveli 🤷

vladuskav36
21. led 2025

@pistacijka tak to by mohlo být třeba uhnízdění

pistacijka
21. led 2025

@vladuskav36 no hele uvidím při posledním tehu sem taky krvacela spinila bych řekla no a to sem brala ascorutin tak si říkám že naděje ještě nějaká je no proto nechci testovat takhle brzo no

vladuskav36
21. led 2025

@pistacijka jasný to chápu a držím palečky ☘️☘️

pistacijka
21. led 2025

@vladuskav36 a když ne tak zas další měsíc jako každý měsíc no

vladuskav36
21. led 2025

@pistacijka jojo také to znám

pistacijka
21. led 2025

Je to ale k nasrani

vladuskav36
22. led 2025

To je.
Taky sem si říkala že mi vyndají tělísko přijde ms a můžeme se snažit. No a ono prd 🤦‍♀️ ale tak třeba se zase zadaři třeba na první dobrou 🤣🤣 moc tomu ale nevěřím

autor
22. led 2025

12 dpo a nic. Tak budu čekat na mršku.✌️

lujhu
22. led 2025

Mě se už rozjela 😏 tak nás čeká opět snažení

pistacijka
22. led 2025

@lujhu jeeee tak příští měsíc se zadari 🫶u mě to taky nevypadá na zázrak

autor
22. led 2025

Tak půjdeme všichni znovu do nového měsíce. 😊 Ja zatím MS nedostala ale myslím že už pozitivní nebude.

pistacijka
22. led 2025

No vypadá to že asi jo prsa mam Teda nality ale ne zas jako fakt nality jen cejtim no a ráno po utreni trošku růžový a 5 dní do ms by mě kleplo protože takhle to mám skoro pořád plus mínus nakej den dřív nebo min teď sem začala spinit o den dyl v cyklu 20 a u dr. Vše v pořádku i krev ultrazvuky řečeno mi bylo že je to normální 🤷no tak nevím jestli je to normální dřív sem toto neměla

vladuskav36
22. led 2025

Holky tak to mě mrzí 😔.
Ale budeme doufat že třeba všechny v únoru najdeme // na testech.

autor
22. led 2025

@vladuskav36 Snad jo🍀

autor
22. led 2025

Holky tak už hlásím že se mi rozjíždí MS😄 tak hurá do dalšího snažení

pistacijka
22. led 2025

Tak to mi je líto 😎příští měsíc se zadari urco já čekám mám to dostat až v pondělí a už sem zas přestala spinit jde to spís do zluta jako výtok 🤷

vladuskav36
22. led 2025

@pistacijka třeba to opravdu bude jen uhnízdění. Do ms máš ještě čas tak uvidíš. Pořád je šance ☘️

vladuskav36
22. led 2025

Musíme tomu věřit. V únoru už sem taky snad budeme snažit 😁😁 snad už to teď bude jen dobrý a cyklus mi naskočí hned tak jak má

pistacijka
22. led 2025

@vladuskav36 🙏 snad ale je to strašný musíme holky věřit že nám ta příroda pomůže k tomu mimcu

autor
22. led 2025

Věřím že každé tu se povede to vytoužené miminko❤️🍀

lujhu
24. led 2025

Holky ms my už skončila mám na vložce jen pár kapek špinění takže jsem krvácela jen jeden den a min bylo to víc jako tmavě hnědé špinění z růžovým, nemám zkusit test? Nebo si myslíte že to byla jen slabá ms 🤷

vladuskav36
24. led 2025

@lujhu no je to divné já bych zkusila test. Hlavně pokud máš ms vždy jinou než teď

pistacijka
24. led 2025

@lujhu zkus test já ho dělala dnes. Mám 3dny do ms.
Takhle spinim i nespinim už 7den
Ale zkus já pokud to nedostanu v pondělí tak jak mám tak taky testnu

vladuskav36
24. led 2025

@pistacijka a Jan dnešní test dopadl?
Holky držím palce já sem konečně přestala krvácet a už jen lehce špiním zaplať bůh.

pistacijka
24. led 2025

@vladuskav36 no nic absolutně bilo 🤣
No tak dobrá zpráva ne? Snad se zadari 🫶
Říkám si že kdyby to bylo zahnizdeni tak nespinim už 4 den ne? To si myslím že je nějak dlouho

vladuskav36
24. led 2025

@pistacijka jo je akorád až v neděli vysadím prášky tak bych do 3-5dnu měla začít špinit zase to už byla měla byt ms měl by to být restart cyklu. Tak hned jak pak přestanu špinit začnu testovat ovulaci. A uvidíme jestli ovulaci bude nebo až pak další cyklus.
No těžko říct ale 4dny do ms je ještě brzy aby byl třeba jen duch. Ale uvidíš ještě pořád je čas.

pistacijka
24. led 2025

@vladuskav36 to bude dobrý da se to zas do normálu akorad je hrozný jak se to vleče 🤦‍♀️

vladuskav36
24. led 2025

@pistacijka no právě 🤦‍♀️ a co si budeme povídat už je to věčnost a sex jak mě tak manželovi už chybí 😁😁

lujhu
24. led 2025

@pistacijka zkusim no, mám i dost nafoukly břicho, z vložek jsem přešla na intimní vložky a pořád jen růžovo hnědé kapky, přemýšlela jsem jestli to nemůže bejt jen hormonální nerovnováha ale uvidím podle testu 🤷

Strana