icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

vladuskav36
15. únor 2025

Tak super. Já příjela domu a šla spát a stejně sem nespala
Když mě to zase pak bralo. Ale teď musím zatukat zatím je to dobrý.

lujhu
15. únor 2025

@vladuskav36 No původně sme chtěly jit s přítelem na večeři ale bohužel máme nemocné děti tak sme to shrnuly tím že sme si koupily každý svoji večeři domu já miluju sushi 🍣 a přítel si dal pizzu společně s dětmi , jukly sme se na hotel transilvanie a šly spát 😆❤️🌹 ...

autor
15. únor 2025

@lujhu Taky miluju sushi👌

vladuskav36
15. únor 2025

Holky dneska jsem 18dc a teď jsem na WC na toaletaku zaznamenala narůžověli hlen myslíte že to může být k ovulaci?

vladuskav36
15. únor 2025

Zkusila jsem i ovulační test dopoledne a teď odpo viz foto
Jako sem smířená s tím anovulační cyklem hlavně kvůli tomu žaludku nemám na sex ani chuť. Ale zkoušela jsem dopo kvůli hlenu a teď odpo právě kvůli tomu narůžovělemu hlenu.
Myslíte že třeba byl pozitivní jen sem nechtěla dneska vrchol? Když sem testovala dřív měla jsem vždy před pozitivním testem slabou čárku pak pozitivní test a třeba za 3hod už zase slabouckou.

autor
15. únor 2025

@vladuskav36 Těžko říct já testovala 2x denně. Ale testy máš negativní. Pokud si zaznamenala změnu zkus test dýl. Ja třeba u první dcery měla pozitivní ovu test 20 dc a 21DC a u druhé dcery taky tak nejak.

pistacijka
15. únor 2025

Já nevím no pokud si zaspinila myslím si že ti dojde ms za pár dní uvidis jak se ti to spine i rozjede

vladuskav36
15. únor 2025

@pistacijka no bylo to jen jednou tak uvidím co přijde a nepřijde

pistacijka
15. únor 2025

@vladuskav36 jo ted je to buď a nebo

vladuskav36
16. únor 2025

@pistacijka tak od včera zatím nic tak uvidím kdy dorazí ms testy už dělat nebudu už jen počkám.
Hlavně me i pořád ještě zlobí ten žaludek včera dobrý dneska zase takže není ani nálada moc

pistacijka
16. únor 2025

@vladuskav36 to bude dobrý tělo se dává dohromady až to dostaneš tak se ještě pročistí tělo a pak se nastartuješ a můžete zas začít zkoušet. Já teď trnu protože touhle dobou už sem vždycky spinila a vím to na 100%prprpze už takhle spinim rok vždycky 5 dní před ms a teď nic prostě nic takže bych to nazvala že mám spozdeni 3 dny ve špinění no tak uvidím dostat to mám až v příští týden ve ctvrtek

vladuskav36
16. únor 2025

@pistacijka jo já i pak začnu pít ten čaj Plodnost a uvidíme jak se to nastartuje. No já podle aplikace to mám dostat 26.2 tak uvidím. Sexu bylo dost i teď sexujeme tak nějak pravidelně dá se říct.
A kdy budeš zkoušet test? No držím palce třeba je to dobré znamení ☘️☘️

pistacijka
16. únor 2025

@vladuskav36 já bych nejradši už teď 🤣ale přijde mi to strašně brzo

vladuskav36
16. únor 2025

@pistacijka jo tu nedočkavost znám. A kolik jsi dpo?

pistacijka
16. únor 2025

@vladuskav36 7den po ovulaci

vladuskav36
16. únor 2025

@pistacijka to je ještě asi brzy no počkala bych tak do úterý aspoň

pistacijka
16. únor 2025

@vladuskav36 jo taky si říkám že začnu testovat tak nějak uvidím jak se dostanu do lékárny

vladuskav36
17. únor 2025

@pistacijka tak budu čekat na testiky a držet palce☘️☘️

lujhu
17. únor 2025

@pistacijka já bych měla bejt 6dpo ovulaci jsem měla 11/2 ale zasáhla me bakteriální infekce takže mám každý den nějaký výtok žlutý nebo bílý pálí mě to naštěstí jen trochu při kvasinkách co si pamatují to bylo o hodně horší, léčím to rosalginem a uvidíme jak to zabere 🤷 ..

autor
17. únor 2025

Mě to nedalo možná něco vidím ale asi si to namlouvám. Pozitivní ovu byla 16dc dopoledne i večer a 17DC dopoledne

autor
17. únor 2025

Fakt nevim možná riska. Ale zkusim další zitra

vladuskav36
17. únor 2025

Já tam něco malinko vidím. Zkus hodit fotku trochu víc z dálky

vladuskav36
17. únor 2025

Mě tenhle test ukázal těhu jako první u dcery

pistacijka
Autor odpověď smazal
pistacijka
17. únor 2025

Něco málo vidím tady na tomhle testu na tom prvním myslim

pistacijka
17. únor 2025

No holky já vám nebudu lhát já si nacurala a počkám až se mi dítě vzbudí a zajedu koupit taky test 🤣to se nedá tohle čekat takhle takže Budem lovit duchy? 😳🤣

autor
17. únor 2025

Ukáže se mi to jen na fotce ale když se na to podívám tak musím hodně koukám zblízka. Ja mam radši mamatest.

pistacijka
17. únor 2025

Když si to přiblížím a juknu na to z dálky tak něco nepatrně jo

vladuskav36
17. únor 2025

Něco nepatrně vidím 😁😁
@pistacijka tak šup šup ať pomůžeme lovit duchy 😁😁

pistacijka
17. únor 2025

@vladuskav36 🤣🤣🤣🤣🤣

Strana