icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

lujhu
23. únor 2025

@vladuskav36 zatím ne , test negativní

vladuskav36
23. únor 2025

@lujhu tak se třeba ještě čárka ukáže dýl ☘️

autor
23. únor 2025

Mě dnes skončila mrcha😁 tak hurá do nového snažení 🙂

pistacijka
23. únor 2025

Tak držím palce

pistacijka
23. únor 2025

Každopádně mě se to dnes zřejmě rozjelo a tím pádem se mi to vše posunulo cyklus z 25 na 28 ale uvidím zatím sem si to zapsala na nečisto nic mě nebolí ani nevím že to mám 🤷nevím je to jiný pokazdy když sem to dostala tak to byla bolest že sem si musela vzít nimesil nic mi na bolest nezabralo teď? Teď kdybych měla takovou ms bych se vůbec nezlobila je to super uvidíme no

lujhu
23. únor 2025

Super tak hodně štěstí 🍀🤞

lujhu
23. únor 2025

@vladuskav36 Myslíte holky že to je vadnej test? Ukázalo se tam něco růžovýho ale nevypadá to jako čárka

pistacijka
23. únor 2025

@lujhu jestli je to mamatest tak ten ukazuje duchy

vladuskav36
23. únor 2025

@lujhu tak jsem teď hodně četla že hází falešné duchy 🤔 ale tohle mi přijde jako vadný test druhá čárka by měla být malinko vedle si myslím ale nevím to jistě 🤷‍♀️

vladuskav36
23. únor 2025

Holky stejně je to bordel dřív byl mamatest nejlepší test a teď co tak čtu všude tak na něj hodně nadavaji. Já si už objednala testy a zkusila jsem objednat testy od Dr. Maxeho tak jsem zvědavá pak. Ale ještě mám pořád hodně času 🤦‍♀️ ale to čekání je děsný teda 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣

lujhu
23. únor 2025

@vladuskav36 jojo taky jsem si říkala přejdu asi už na jinou značku s tady ty už jsem blázen 🙆😄

autor
23. únor 2025

Já mám pořád ty zásoby doma 😆 takže testy mám, akorát potřebuju dokoupit ovu testy.

vladuskav36
23. únor 2025

@lujhu já sem dřív testovala jen s mamatestama ale teď jsem si řekla že když na ně pořád nadavaji že koupím ty od Dr maxeho. Tak jsem na to zvědavá ale nefandim si radši

pistacijka
23. únor 2025

Každej druhej mamatest co jsem měla tak haze ducha takže já už je přestala kupovat když mi je nabízí říkám ne koupím fakt Jinej přinejhorším se plácnu přes kapsu a koupím digi ale mama už ne. Každopádně já už to dostala v plný palbě takže ovu posunuta ms posunuta 🤦‍♀️skvělí 🤦‍♀️🤣no nic jede se dal inofolic zabírá je vidět že něco zabralo po 2 letech

vladuskav36
24. únor 2025

@pistacijka tak aspoň že něco zabírá. Já začala brát Femibion 1 a až přijde ms tak začnu ještě pít čaj.
Ale uvidím jestli přijde nebo ne. Spíš počítám že ano

vladuskav36
24. únor 2025

Já mám podle jedny aplikace 2 dny do ms a podle druhé 10dni. Ta jedna mi ms neposunula podle ovulace a ta druhá ano. Dneska jsem 27dc a 5dpo

pistacijka
24. únor 2025

@vladuskav36 taky mam dvě jedna je přesná a ta druhá se liší o cca týden 🤷no spíš koukám na tu první

vladuskav36
24. únor 2025

@pistacijka no já uvidím jak to budu mít jestli se díky posunuté ovulaci posune i ms nebo ne

pistacijka
24. únor 2025

@vladuskav36 myslím si že když se posune ovulka posune se i ms a taky bude delší LF což pro uhnízdění je potřeba to potřebuju já aby se prodloužila lutealka

vladuskav36
24. únor 2025

@pistacijka no já měla Lf vždy 14dni tak doufám že to tak zůstalo. V pátek bych měla být 9 dpo tak schválně zkusím když už budu mít testy doma 😁😁

pistacijka
24. únor 2025

@vladuskav36 no já právě nevím jak ji počítat když sem spinila 5 dní před ms

pistacijka
24. únor 2025

Kdybych to počítala jako že hned den po ovulaci tak sem ji měla třeba 5nebo 6 dní a pak mi hned začalo špinění a pak za 5 dní ms v termínu

pistacijka
24. únor 2025

No a to sem brala všechno možný nic nezabralo až Teda teď inofolic a když zas to Teda budu brát 1 den hned po ovulaci do špinění tak je to 9 dní pak sem zas začala spinit a pak ms

vladuskav36
24. únor 2025

@pistacijka tak to taky nevím 🤷‍♀️

karinvy
24. únor 2025

Ahoj, tak jsem to tady projela a ráda se k vám přidám v testování a lovení duchů ☺️ jak staré máš holčičky ? já z prvního vztahu 10letou a teď druhou 18m ☺️ tak nás zlákala ještě touha po tom chlapečkovi, nebo spíš třetí slečně ? 😂 no uvidíme tento měsíc poprvé testuji ovu, dnes 13DC a stále nic ale dle hlenu a bolesti bych řekla že se blíží tak uvidíme 🤷‍♀️

autor
24. únor 2025

@karinvy Držím palce🙂

pistacijka
24. únor 2025

Ahoj vítej mezi nama 🙋🏼‍♀️

vladuskav36
25. únor 2025

@lujhu ahojda tak jak to u tebe vypadá?

lujhu
25. únor 2025

@vladuskav36 ms ještě zatím nic, asi je možný když jsem měla posunutou ovulaci tak se my zpozdila i ms

vladuskav36
25. únor 2025

@lujhu a test jsi už nezkoušela?

Strana