Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@lujhu tak se třeba ještě čárka ukáže dýl ☘️
Mě dnes skončila mrcha😁 tak hurá do nového snažení 🙂
Tak držím palce
Každopádně mě se to dnes zřejmě rozjelo a tím pádem se mi to vše posunulo cyklus z 25 na 28 ale uvidím zatím sem si to zapsala na nečisto nic mě nebolí ani nevím že to mám 🤷nevím je to jiný pokazdy když sem to dostala tak to byla bolest že sem si musela vzít nimesil nic mi na bolest nezabralo teď? Teď kdybych měla takovou ms bych se vůbec nezlobila je to super uvidíme no
Super tak hodně štěstí 🍀🤞
@vladuskav36 Myslíte holky že to je vadnej test? Ukázalo se tam něco růžovýho ale nevypadá to jako čárka
@lujhu jestli je to mamatest tak ten ukazuje duchy
@lujhu tak jsem teď hodně četla že hází falešné duchy 🤔 ale tohle mi přijde jako vadný test druhá čárka by měla být malinko vedle si myslím ale nevím to jistě 🤷♀️
Holky stejně je to bordel dřív byl mamatest nejlepší test a teď co tak čtu všude tak na něj hodně nadavaji. Já si už objednala testy a zkusila jsem objednat testy od Dr. Maxeho tak jsem zvědavá pak. Ale ještě mám pořád hodně času 🤦♀️ ale to čekání je děsný teda 🤦♀️🤦♀️🤣🤣
@vladuskav36 jojo taky jsem si říkala přejdu asi už na jinou značku s tady ty už jsem blázen 🙆😄
Já mám pořád ty zásoby doma 😆 takže testy mám, akorát potřebuju dokoupit ovu testy.
@lujhu já sem dřív testovala jen s mamatestama ale teď jsem si řekla že když na ně pořád nadavaji že koupím ty od Dr maxeho. Tak jsem na to zvědavá ale nefandim si radši
Každej druhej mamatest co jsem měla tak haze ducha takže já už je přestala kupovat když mi je nabízí říkám ne koupím fakt Jinej přinejhorším se plácnu přes kapsu a koupím digi ale mama už ne. Každopádně já už to dostala v plný palbě takže ovu posunuta ms posunuta 🤦♀️skvělí 🤦♀️🤣no nic jede se dal inofolic zabírá je vidět že něco zabralo po 2 letech
@pistacijka tak aspoň že něco zabírá. Já začala brát Femibion 1 a až přijde ms tak začnu ještě pít čaj.
Ale uvidím jestli přijde nebo ne. Spíš počítám že ano
Já mám podle jedny aplikace 2 dny do ms a podle druhé 10dni. Ta jedna mi ms neposunula podle ovulace a ta druhá ano. Dneska jsem 27dc a 5dpo
@vladuskav36 taky mam dvě jedna je přesná a ta druhá se liší o cca týden 🤷no spíš koukám na tu první
@pistacijka no já uvidím jak to budu mít jestli se díky posunuté ovulaci posune i ms nebo ne
@vladuskav36 myslím si že když se posune ovulka posune se i ms a taky bude delší LF což pro uhnízdění je potřeba to potřebuju já aby se prodloužila lutealka
@pistacijka no já měla Lf vždy 14dni tak doufám že to tak zůstalo. V pátek bych měla být 9 dpo tak schválně zkusím když už budu mít testy doma 😁😁
@vladuskav36 no já právě nevím jak ji počítat když sem spinila 5 dní před ms
Kdybych to počítala jako že hned den po ovulaci tak sem ji měla třeba 5nebo 6 dní a pak mi hned začalo špinění a pak za 5 dní ms v termínu
No a to sem brala všechno možný nic nezabralo až Teda teď inofolic a když zas to Teda budu brát 1 den hned po ovulaci do špinění tak je to 9 dní pak sem zas začala spinit a pak ms
@pistacijka tak to taky nevím 🤷♀️
Ahoj, tak jsem to tady projela a ráda se k vám přidám v testování a lovení duchů ☺️ jak staré máš holčičky ? já z prvního vztahu 10letou a teď druhou 18m ☺️ tak nás zlákala ještě touha po tom chlapečkovi, nebo spíš třetí slečně ? 😂 no uvidíme tento měsíc poprvé testuji ovu, dnes 13DC a stále nic ale dle hlenu a bolesti bych řekla že se blíží tak uvidíme 🤷♀️
@karinvy Držím palce🙂
Ahoj vítej mezi nama 🙋🏼♀️
@lujhu ahojda tak jak to u tebe vypadá?
@vladuskav36 ms ještě zatím nic, asi je možný když jsem měla posunutou ovulaci tak se my zpozdila i ms
@lujhu a test jsi už nezkoušela?

@vladuskav36 zatím ne , test negativní