icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

lujhu
25. únor 2025

@vladuskav36 ještě ne , počkám asi do konce měsíce a pak bych zkusila

vladuskav36
25. únor 2025

@lujhu tak to tě obdivuju že to vydržíš 😁 já už si říkám že skusim test v pátek to budu 9 dpo 😁

lujhu
25. únor 2025

@vladuskav36 jo tak to by už mohl bejt dušík 🤞🍀

pistacijka
25. únor 2025

Holky já už chci aby mi to skončilo chci zas mít sex 🤣 takhle to je nuda ještě že si můžu psát s vama 🤣🤣

vladuskav36
25. únor 2025

@lujhu no uvidíme budu mít testy od Dr maxeho tak uvidí jaký budou 😁😁 no kéž by byl 👻 který by sílil 🤞 ale stojím nohama na zemi radši.

@pistacijka tak šup šup čím dřív tím líp 😁
Já abych se zabavila tak jsem začala probírat skříň 🤣🤣 manžel že mě kvete a syn co je teď nemocný taky protože musí stát modelem abych věděla co mu ještě je a co ne 😁😁

pistacijka
25. únor 2025

@vladuskav36 🤣🤣 Jo tak tohle sem dělala přesně o víkendu a nikdo z toho 2x nadšenej nebyl 🤣 no už aby to bylo zamnou ta ms tohle je vždycky nejhorší ty dny se vlecou a vlecou už chci testovat ovulku 🤣

vladuskav36
25. únor 2025

@pistacijka jo no vlečou 😁 to je jako ty dny od ovulace do ms ty se taky děsně vlečou 🤣🤣

pistacijka
25. únor 2025

@vladuskav36 no ani mi nemluv je to věčnost po ovulaci

vladuskav36
25. únor 2025

@pistacijka přesně už si říkám už aby byl pátek 🤣🤣 ale testy ještě doma nemám vyzvednu si je až ve čtvrtek 😁😁

Holky tak už druhý den jsme byly na 3hodinove procházce s manželem a s malou a normálně si říkám ještě že zítra má pršet že nejspíš nepůjdeme nikam 🤣🤣

karinvy
25. únor 2025

Holky vy co testuje už delší dobu nebo máte zkušenosti, kolik dni po příznacích (bolest podbřišku, hlenový výtok apod. ) máte ovulaci nebo pozitivní ovu test ?
Já bych dala ruku do ohně za to, že tohle je ovu nebo jsem si to vždy myslela ale test stále světlý proužek.

Chceme alespoň zkusit toho chlapečka jak se říká být co nejblíže ovu ale zas si říkám ať to s takovým čekáním neprošvihneme úplně 😂

vladuskav36
26. únor 2025

@karinvy já to dřív poznala podle bolestí ale to jsem test nedělala 🤷‍♀️ takže je i možné že to ani ovulace nebyla. 🤣🤣🤣 Fakt se říká že sex nejblíže ovulaci tak jsou z toho kluci?

vladuskav36
26. únor 2025

Ahoj holky. Tak dneska mám den ms podle jedné aplikace a podle druhé mám ještě 8dni do ms. Dneska jsem 28dc a 7dpo a manžel mi jde za chvilku do zásilkovny pro testy. Akorad teda neví že to jsou testy 😁😁 to by jinak bylo řečí zase za budu testovat brzo 🤣🤣 takže i páteční testování co budu 9 dpo bude testování na tajnaka 🤣🤣

pistacijka
26. únor 2025

@vladuskav36 ahoj 🙋🏼‍♀️taky chlapovi neříkám že testuju 🤣
Podle apky se moc nerid nejsou 100%

vladuskav36
26. únor 2025

@pistacijka jj já vím že jo 😁😁

vladuskav36
26. únor 2025

@pistacijka co jsem měla tělísko přišla taky pokaždý jiném já to spíš beru jako orientačně kdy cca asi Ms vždy dorazí

karinvy
26. únor 2025

@vladuskav36 ano, říká se že spermie holky jsou prý pomalejší ale vydrží tam déle čekat na ovu, klučičí jsou tam rychleji ale vydrží jen chvíli, takže když bude sex přesně na ovu měla by být o pár % vyšší šance na klučíka 😁 určitě to není 100% potvrzených případů ale proč to nezkusit že, nic horšího než další ženská do party se stát nemůže 😁❤️

vladuskav36
26. únor 2025

@karinvy tak to jsem zvědav my měli sex přesně v dny ovulace 😁😁

pistacijka
26. únor 2025

No já sem si ted řekla že budu experimentovat 🤣takže sex ne už ob den ale rovnou v den ovu a pak po ovu

lujhu
26. únor 2025

@karinvy tak pokud to tenhle měsíc nevyjde tak děkuji za info my by sme rádi holčičku 🌸😄

lujhu
26. únor 2025

@pistacijka taky jsem na tohle myslela že rovnou na to hupsneme v den ovu 😄

pistacijka
26. únor 2025

@lujhu no myslím si že není co ztratit a my fakt sexujem co mi to skončí ob den no a abych vám pravdu řekla je to namahavi 🤣pak ovulace a sex v den ovulace je vážně náročnej když vás bolí spodek od ovulace takže teď sem si řekla že budu testovat ovulku ale sex fakt až v době ovulace

lujhu
27. únor 2025

@pistacijka Tak holky já už budu asi dnes první den cyklu 😮‍💨 věděla jsem proč nemám testovat po 4 dnech zpoždění 😕

vladuskav36
27. únor 2025

@lujhu ahojda fakt 😔 tak to mě mrzí ale třeba to nebude ms. Fakt jsi test nezkoušela?
A mě už svrbi ruka na test a to jsem dneska teprve 30dc a 8dpo

vladuskav36
27. únor 2025

Holky mě od včera zničeho nic začali bolet prsa a večer mě docela bolel podbřišek takže si myslím že ms dorazí. Sice mě už svrbi ruce na test ale zkusím vydržet do pondělí pokud ms nepřijde. To už budu 12 dpo tak by test něco ukázat mohl nebo neukáže nic a bude to jasné .

lujhu
27. únor 2025

@vladuskav36 no nejspíš to bude ms sice ještě nekrvacim ale myslím si že za pár hodin se to rozjede , nezkoušela jsem ještě čekala jsem na dlouhý zpoždění a ono se to vyplatilo 😃

vladuskav36
27. únor 2025

@lujhu no mě by to nedalo a testovala bych 😁😁 jsi fakt dobrá

pistacijka
27. únor 2025

Ahoj holky nevěstě hlavu jedem další kolo mě už to skončilo juchuu 💃

pistacijka
27. únor 2025

Holky teď je akce v Benu hned sem si obj.

vladuskav36
27. únor 2025

@pistacijka já je taky minulý měsíc tak objednávala jsou super

pistacijka
27. únor 2025

@vladuskav36 jo myslím si že asi nejlepší

Strana