icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

vladuskav36
27. únor 2025

@pistacijka to jsou a i od Dr maxeho jsou dobrý

pistacijka
27. únor 2025

@vladuskav36 jo? Ty jsem zatím ještě neskousela najela sem na tyhle teď ale nevím která z vás je tu doporučovala tak od ty doby si kupuju tyhle no přijdou mi 4 krabičky tak budu testovat co ti dá 🤣🤣

vladuskav36
27. únor 2025

@pistacijka já mám dobrou zkušenost+AK s těmito tak i s těmi od Dr maxeho ty jsou také dobré

vladuskav36
27. únor 2025

Holky myslíte že je normální že by mě k večeru bolelo prsa a podbřišek a bylo to třeba tím že se zadařilo?
Když mě bolej prsa před ms tak bolej většinou celej den a podbřišek mě Normálně nebolí 🤷‍♀️

pistacijka
27. únor 2025

@vladuskav36 možný je vše test sis delala

vladuskav36
27. únor 2025

@pistacijka nene ještě ne dneska jsem 8dpo chtěla bych vydržet do soboty aspoň nebo nejlíp až do pondělí

vladuskav36
28. únor 2025

Ahoj holky no tak co myslíte samozřejmě sem nevydržela 🤦‍♀️🤣🤣 ale nevím nevím na živo mi přijde že tam nějaký náznak je ale nevím no 🤷‍♀️ přikládám foto třeba tam něco Vykoukate 🤣 ale spíš ne

lujhu
28. únor 2025

@vladuskav36 zatím nic nevidím

vladuskav36
28. únor 2025

@lujhu taky si myslím že i naživo mám vidiny 🤣🤣🤣

vladuskav36
Autor odpověď smazal
pistacijka
28. únor 2025

Bohužel nic nevidím ani při mikroskopickem přibliženi

vladuskav36
28. únor 2025

@pistacijka no na živo je to vidět stěží ale spíš se přikláním že mám vidiny 🤣🤣🤣

pistacijka
28. únor 2025

@vladuskav36 🤣hele buď tam bude nebo ne kdyztak se pojede dal

vladuskav36
28. únor 2025

@pistacijka přesně tak. Ještě jsem zkusila dneska koupit máma test a ten vypadá takto není dělaný z ranní moči
Taky háže styn ale vím že máma testy moc spolehliví nejsou

vladuskav36
28. únor 2025

Hlavně mám tak debilni foťák že to zesvětlí a nevím proč 🤦‍♀️
Další zkusím až v neděli

pistacijka
1. bře 2025

Tak co nezkoušela si? Nebo čekáš až do zitra

vladuskav36
1. bře 2025

@pistacijka nezkoušela nakonec jsem se rozhodla že počkám do čtvrtka to bych měla mít jeden den zpoždění když to budu brát že LF mám 14dni. Tak pokud ms nedorazí budu ve čtvrtek 15dpo

pistacijka
1. bře 2025

@vladuskav36 ok tak pak dej vědět jak na tom si

vladuskav36
1. bře 2025

@pistacijka jj určitě dám 🤗 ale radši pořád počítám s ms a že pojedeme další kolo. Ovulační testy na to tady mám připravena 😁

pistacijka
1. bře 2025

@vladuskav36 mě už přišli 4 krabičky ovu testu po 7 tyčinkach tak se bude testovat už se těším 🤣

vladuskav36
1. bře 2025

@pistacijka tak super 🤗 😁 já tu mám 2 krabičky od Dr maxeho tak pak se pak taky budu testovat. Hlavně až dorazí ms začnu pít ještě ten čaj a treba bude příští cyklus ovulace dřív než tento

pistacijka
1. bře 2025

@vladuskav36 no já sem zvědavá na sebe jak to teď budu mít teď budu muset testovat fakt každej den protože se mi posunulo všechno 🤦‍♀️

janiis
1. bře 2025

ahoj holky 🌺 snažíme se půl roku o třetí lásku 💝 z toho dvakrát pozitivní tt a vždy to ukončila menstruace... dneska odpoledne jsem to už nevydržela a testla 8 DPO, co myslíte? 💋🍈

pistacijka
1. bře 2025

@janiis zkoušela si jiný test než mamatest? Podle té fotky usuzuji že je to mamatest a ten dělá duchy zkus jiný testik 😉

vladuskav36
1. bře 2025

@pistacijka no taky jsem právě zvědavá u sebe budeme si držet palce aby se to neposunulo moc

janiis
1. bře 2025

@pistacijka ještě jsem jiný nezkoušela, už takhle vím že je bláznivé testovat tak brzy 🙈😁 každopádně když jsem mama test dělala v jiných cyklech a nebyla jsem těhotná, byl čistě bílý. Budu muset nějak vydržet aspoň do zítra, jsou to muka 💝

vladuskav36
1. bře 2025

@janiis ahoj 👻 je to krásný ale jak píše
@pistacijka zkusila bych ještě jiný testík.
Ale jinak držím palečky aby sílil ☘️☘️

vladuskav36
2. bře 2025

@janiis ahoj nezkoušela jsi dneska test?

pistacijka
2. bře 2025

My jsme to tu měli před týdnem taky sem měla,, pozitivní,, DUCH od mamatest pořád se mi tam objevovali a pak přišla ale dělala sem si i jiný testy a bylo bilo zkus fakt jiný i tady na koniku sem četla recenze že ten mamatest dělá duchy ale samozřejmě nemusí jen říkám že se to stát může sem příkladem pak sem si pro jistotu koupila i digi test no a to bylo jasný takže pokud tam fakt není silná čárka nevěřím

pistacijka
2. bře 2025

@vladuskav36 Nooo já doufám že mě ovulace nebude bolet jako prase to sem bez sexu ale chci to tentokrát zkusit fakt v den ovulace a po ní mít sex naposled se nám takhle povedla dcera v den ovu a pak o ní a to před tím žádnej sex nebyl ani pak jen tyhle 2 dny tak to zkusíme 🤣 já nemám co ztratit po těch letech 🤦‍♀️sem vysmátá protože fakt dělání děti je dřina 🤣

Strana