Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@vladuskav36 do středy to mě tref 🤦♀️to je dlouhá doba sakra 🤣
@pistacijka no je to sakra dlouhá doba 🤣🤣🤣 ale testy sem dala manželovi a řekla sem mu ať mi je do středy nedává 🤣🤣 a on je někam schoval a já nevím kam
@pistacijka ale já budu vycurana zítra jedu se synem na kontrolu tak se stavím v lékárně 🤣🤣 a zkusím koupit test od Livsane 😁😁
@vladuskav36 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@pistacijka tak pak hodím info 🤣🤣 ale moc tomu nedávám radši
@vladuskav36 ahoj Vladuško, nechávám si to na večer, aby to bylo aspoň 24h, ale jsem úplně magor, celý den si prohlížím ten včerejší test 🙈😁 už jsem omezila vodu, aby moč byla co nejvíc koncentrovaná. Pak hned dám vědět 😁💝
@janiis jo taky když mám vždy ducha na testu tak pak na to zírám jak debil 🤣🤣 pořád.
No já chtěla vydržet do čtvrtka ale zítra testnu tak sem zvědavá 😁😁
Určitě vědět dej držím palečky ☘️🤗
@pistacijka ahoj Pistacijko, já právě už nevím jaký test je spolehlivý 🙈 buď mám poslední dva cykly biochemka a nebo z nějakého důvodu mi testy dělají duchy (cysty nemám)...
První foto leden, druhé foto únor, a pak to co jsem nahrála včera 🕐 ty duchové mi nesílily, vždy jsem jeden den zachytila, a druhý buď už slábnul nebo bylo bílo 🤔
@janiis můžou to bejt biochemka a ms dostaneš vždy v termínu? Nebo to může být i z vitamínů ale také nemusí. Můžeš bejt těhotná.... Zkus za 2 dny jestli sili ten co sis dělala teď. Někdy je to způsobeno hormonama před ms. Pokud to jsou biochemka na to ti nikdo neodpoví na 100% proč pokud jste oba dva v pořádku.
@vladuskav36 jee tak dej pak taky vědět 😁🌺 máme doma dvě děti a chováme se jak kdybysme čekaly na první těhotenství co 😂😂
@pistacijka ms dostanu většinou s mírným zpožděním, třeba 2, 3 dny... jinak jsme oba v pořádku, respektive nevím o tom, že bysme nebyli 😁 kr gynekoložce jdu až v červnu na klasickou kontrolu, psala jsem jí o tom, co se mi děje a ona prý ať netlačím na pilu a pustím ty neúspěchy z hlavy 🙄, to jsem potřebovala vědět 😁
@janiis to teda 😁🥳 já mám doma 14 letého syna a teď 2 letou dceru. Někdy si říkám že jsme blázni že chceme další ale pak když se bavíme tak se na to těšíme 🤗🤗
@janiis no super je tam vidět krásný posun vypadá to opravdu moc dobře drží palečky ☘️🤗
A zítra určitě vědět dám
@vladuskav36 ono je to tak úžasné mít kolem sebe děti viď 🩷 Já mám dceru 13 a syna 10, s jejich otcem nejsem už 8 let. Od rozvodu jsem čekala celé ty roky na mého prince 😁 a dokud ještě můžu, ráda bych měla jedno nebo dvě děti 💝 radši dvě, aby si spolu mohli hrát 😊
@vladuskav36 opravdu tam vidíš posun? 😍😍😍 já to naživo vidím lépe než z fotky 😊 jsem zvědavá na zítra na tebe 😍
@janiis jojo to znám od gyndarky 🤣
Udělej zítra testik budeme se těšit 💖no já mám 13letou a 11 letyho z prvního manželství a taky sem čekala na toho praveho 🙏tak to se nám poštěstilo máme 3 letou a cejtime oba dva že nejsme úplní a stou poslední cacorkou je to hned pestřejší a veselejší i ty starší jsou kouzelní jak se staraj o malou sestřičku a ta je má omotany okolo prstu 🤣❤️takže se snažíme o 4 když už se tady o tom takhle tady bavíme 🤩
Mě gyndarka doporučila ten inofolic a prodloužil mi cyklus tak čekám co se bude dít už nejsem nejmladší jako když sem měla děti po 20citce ono je to fakt znát po reprodukční stránce že to tělo je jinaci
@pistacijka 4 dětičky, krásný 😁💐
@janiis ano posun tam vidím a krásný 🤗 no já jsem taky zvědavá na sebe moc šancí tomu nedávám protože to je první měsíc co se snažíme. V lednu jsem byla vyndání tělíska a měla jsem menší problémi tak jsme se mohli začít snažit až tento cyklus tak uvidíme no 😁jo je to skvělí mít kolem sebe děti. Já také s otcem od syna nejsem už 11let.
Jsme teď už 2 roky vdaná s mim miláčkem a neměnila bych máme spolu úžasnou dceru 🤗 a právě by jsme k ní chtěli parťáka na hraní.
@vladuskav36 první měsíc, tak to jsi plná očekávání 😊 bylo by super, kdyby to vyšlo hned napoprvé 🤩💯
@pistacijka inofolic, nad tím jsem taky přemýšlela. V létě jsem měla dvakrát cyklus jen 23 dní, a držely se pořád kolem 25. Ale to jsem ještě neměřila BT, protože jsme se nesnažili, tak nevím, jak dlouhá byla luteální fáze. Ale byla jsem minulý týden v bylinné lékárně a řekla jsem o těch 👻 👻 na testech, a lékárnice mi doporučila bylinnou směs Happy Femina od Serafin, je tam andělika, která sice podporuje plodnost, ale zároveň se nesmí v těhotenství, takže prý až zase budu mít podezření na těhotenství (testem), tak mám hned přestat užívat a přijít pro něco na udržení 😊🌱🌱 než bych případně sáhla po lécích, chci zkusit podpořit těhotenství bylinami 🌱🌱🌱 akorát jsem tedy tu směs brala jen týden, k tomu pila ještě maliník, a teď jsem raději přestala, jestli ty duchové nejsou duchové, tak ať nic nepokazím 😊 zítra jdu pro nové bylinky 😍
@janiis super by to bylo to neříkám 😁 ale po tom co jsme prožili když jsme se snažili o malou s tím moc nepočítám radši
@vladuskav36 rozumím, ale ta touha je stejně silnější a žene člověka dopředu 🩷 moc držím palce, aby se ti zadařilo 😊
@janiis ano ta touha žene člověka dopředu to máš pravdu. Na dceru jsme čekali 5let až po 5 letech se nám zadařilo. Během těch 5 let jsem toho zklamání zažili hodně. Prodelal jsme 5 potraty z toho 2krat jsem musela na revizi. A 3 krát jsme zkoušeli IUI. Potraty jsem prodělala v 9tt , 12tt a dvakrát skoro v 8tt. Po posledním potratu jsem manželovi řekla že ať se nezlobí ale že už nechci. Že už další zklamání nedám že potřebuju chvíli abych se s tím srovnala. V roce 2022 jsem začala pít čaj početí a brát vitamíny Femibion a hlavně jsme začali řešit svatbu. No a v květnu 2022 nějak před termínem ms mi přišlo něco jinak udělala jsem test a byl tam 👻 takže jsem se nakonec vdávala těhotná 🤰 a tomu duchovi teda dušici jsou teď 2roky 😁😁
Tak právě teď moc nepočítám s tím že by to vyšlo az takhle rychle a hlavně ten strach že to bude stejný ve mě pořád je no
@vladuskav36 to je dojemný Vladuško 🥲🩷 jsi úžasná kolik jsi toho zvládla 🩷🩷🩷 máš můj velký obdiv. Věřím, že osud tě bude už jenom odměňovat za tohle všechno 💋
tak dneska ráno mamatest 😍🩷
Dělala jsem si pak v práci ještě Livsane z Benu, ale má asi míň barviva a polévalo mě horko studeno, když se neobjevovala čárka, až za chvíli (v limitu) trochu něco najelo 😁 a já trubka koupila dvě krabičky, budu pokračovat v mamatestech a tyhle si udělám teprve až třeba později, abych nedostala stejný šok jako dneska ráno 🙈😁
@janiis super krásné čárky 🤗🤗 no uvidíme no co bude a nebude tobě držím palečky vypadá to opravdu hodně nadějně ❤️❤️

@pistacijka já ovulaci cítím ale ne naštěstí tolik. No já počkám do té stredy jestli ms dorazí nebo ne 😁 podle toho zkusím test. A když dorazí tak se budu těšit na testování ovulace zase 🤣🤣